Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2020 09:10 - ВЕЛИКДЕНСКИТЕ НАГРАДИ НА ЦЕНТЪРА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 921 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 10.04.2020 18:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

              НАГРАДИТЕ НА ЦЕНТЪРА ПО СЛУЧАЙ ВЕЛИКДЕН – ВЕЧЕ ФАКТ!

 

   За върхови достижения през изминалата година номинирахме носителите на наградите на Центъра в категория Изкуство „Мая Манолова”,  в категория Новини „Хабернюз”, а също и в категорията за принос в налагането на литературен български език „Айпием”.

  Малко информация за тези награди:

  Наградите се дават на известни и утвърдили се в електронното пространство личности с авторитет, талант, умни и интелигентни, уважавани от всички, които се докосват до нетовите им изяви. Най-престижната награда е тази в раздела Изкуство, защото то е вечно. Ето и пример – в момент на пандемия поетът ОК3223 пише повече стихове отколкото преди пандемията.

   Втората по престижност награда е в категорията Новини. Да се представят новините възможно най-бързо, те да отразяват истината, това е наистина трудно. Трудността идва от агенциите, които бълват фалшиви новини, цитирам две от тях /span>ОВЦАNEWS-BG> и  ХАБЕРНЮЗ.БГ. Наградата, която връчихме е заслужена, защото отличеният полага сизифовски труд да ни осведомява.

   Третата по престижност награда е за хубав български език,  Айпием. Наименованието на наградата е на американски език.  То взето от едно съкращение, което често ползва отличения с нея -  ЕПМ.  Блогърът го ползва с главни букви от кирилицата.  Това съкащение е литературно отправена към някого попържня. Ако погледнем обективно, той прилага това буквено съкращение /айпием/ когато е много ядосан, но и в този момент той пак не напуска рамките на красивия български литературен език. Съкращението, макар и от три букви носи много голяма информация - блогърът се сезира върху майката на някого, от когото не е доволен, за която загатва с буквата М, конкретизира сезирването си върху нейно конкретно телесно отверстие чрез буквата П, а намеренията си как да я натретира загатава чрез буквата Е. На специалистите от Центъра веднага става ясно какво казва той.

  

   Накратко как бяха избрани призьорите – чрез съответстващи програми на Центъра, а резултатите – разгледани от тричленка и оценени по единадесетобалната система. Тъй като имаше близки показатели, консултирахме се със центровата ни специалистка, на която ще представя ликът, но поизменен чрез фотошоп, защото тя е наш секретен служител.

    Наградата „Мая Манолова”, за изкуство и висш интелект тази година се присъжда на блогъра ОК3223 заради стихотворението му

 

                                           РУСОФОБИЯТА, като платена болест...

 

                                       КААКВО Е
                                       да си
                                       РУСОФОБ?
                                       ТИ..
                                       ДА СИ
                                       СЪС МОЗЪКА
                                       НА ПИЛЕ,
                                       НА  ФОНДАЦИЙ
                                        ЧУЖДИ
                                        КУПЕН РОБ,
                                        И С МОЗЪК
                                        ЯЛОВ И БЕЗСИЛЕН.

                                        ДА ГО ДЕМОНСТРИРАШ, ЗНАЙ
                                        Е ПРИЗНАК, ЧЕ СИ УМОЛИШЕН.
                                        ЩЕ КАЖАТ  И ДЕЦАТА МАЙ,
                                        И ТОЗИ "РЪБ" Е ТУК... ИЗЛИШЕН.

                                        БЪЛГАРИЯ С РУСИЯ СА ЕДНО
                                        БЕТОННО И СЛАВЯНСКО ЦЕЛО..
                                        И С ЯНКИТЕ,... НЯКОЙ ДЕН ДАНО, 
                                       ДА СТАНЕМ КАТО С ТЯХ.... НА ДЕЛО.

 

  

    Това стихотварение се недолюбва от нетово изявяващите се поети, поради две причини – едните не могат да го оценят, другите му завиждат. От Центъра считаме, че друг такова нещо не може да напише и решението ни бе:  ОК наградить!!!

Стихотворението могат да оценят само литератори и поети с много голяма гросмайсторска сила. Другите надават злоба към поета на стихото, защото нямат това качество.

 

   Наградата за най-добри и бързи новини в нета печели  проф. Венци Киндалов от ФБ. Други такива силни изявники във ФБ няма! Аз също когато има някаква важна информация първо отварям неговата страница. Ако някой не постъпва като мен, мисля, че това е негов голям пропуск...

 

   Наградата за най-добър български език „Айпием” се присъжда на нетовия изявявач с агентурен псевдоним Чернопръцко. Електронното простнаство, в което той се изявява и никът му за сега остават засекретени. Когато искам да прочета нещо на хубав български език, отварям написаното от него. Той не само пише на прекрасен български литературен език, но и написаното от него прави много голям смисъл.

 

    Честито на отличените за изминалата година! От Центъра им пожелаваме още по-върхови успехи – да ги номинираме и следващата година, да надминат себе си, да са здрави и от социалните мпежи да радват проникващите в профила им техни почитатели, между които един от най-първите съм Аз.             

                        image

           Циентровата ни сътрудничка, която подписа Указа за наградите.           




Гласувай:
3



1. rustam - Забелязал съм,
10.04.2020 12:00
че обикновено говориш надуто, все едно се намираш в пълна зала на парийна конференция, като в същото време интересът към постингите ти е нищожен, дори нуле, може да се каже.

Внимавай хубаво в картинката какви ги драскаш, да не вземе истинският Центcр да те вземе на отчет, че тогава може да се озовеш в неприятни ситуации.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Аз съм пенсиониран профессор от Центъра, където завеждах катедра "Култура".
10.04.2020 18:37
rustam написа:
че обикновено говориш надуто, все едно се намираш в пълна зала на парийна конференция, като в същото време интересът към постингите ти е нищожен, дори нуле, може да се каже.

Внимавай хубаво в картинката какви ги драскаш, да не вземе истинският Центcр да те вземе на отчет, че тогава може да се озовеш в неприятни ситуации.


От тзи позиция имам понякога критики към постингите Ви. Трябва да се съобразявате с тях, защото аз съм много изключителен.
Не Ви помня като мой студент, когото съм обучавал в Центъра, защото не се обръщате към мен в уважителната форма. Като Вас говорят Радев и Манолова. И с тази препоръка трява да де съобразите...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12268926
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930