Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.02.2020 16:02 - ТЕЛЕФОННО ЗАПИТВАНЕ КЪМ МЕН ....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1990 Коментари: 6 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                    С посвещение на блогъра ок3223, от когото се уча...

ТЕЛЕФОННО ЗАПИТВАНЕ КЪМ МЕН ОТ СОЦИОЛОГИЧЕСКА АГЕНЦИЯ  ЗА МАЛКО НЕ ПРИКЛЮЧИ СЪС СПОМЕНАВАНЕ НА МАЙКИ...

 

   Стоя си аз в къщи, защото още се възстановявам, някой звъни на статичния ни телефон. Развълнуван глас на дама /според мен /в осмия ден ме попита желая ли да отговоря на въпрос на социологическата агенция, в която тя работи. Предупреди ме, че разговорът ни изсиква време, че се записва,  след отговор на поставените ми въпроси мога да изтъкна и мотиви, подкрепящи отговора ми,  които социологическата агенция ще проанализира. Дума която не ми харесва и вместо нея ползвам колоноскопира. Не обичам социолозите, защото от един момент нататък част от тях стават социопати, а внедрените между тях политпроститути манипулират общественото мнение, а също и изборите, като за награда ако този техен „бизнес” се окаже полезен за задкулисието се превръщат в олигарси, придобили много финикийска знаци,  педоставени на храненье по банки и офшорки по света, но не в рубли Други придобиват игрища за голф по морето или други крупные благинки. Заради трепкащото гласче на дамата обече, се съгласих да ми зададе въпросите си.

   Въпросът бе само един, следният:

   Кой от 20-те политика в страната ни в настоящия момент, които тя бавно ще ми прочете според мен има най-голямо доверие сред народа?

      Момичето чете бавно най-първите политици, аз на прима виста трябва да си отбележа наколко, а след това от тях да избера най-истинският - този, дето е на сърцето ми, дето вярвам в него, дето народът и аз го искаме наш кърмчия.

   Чете момичето, аз си отбелязах трима – президента ни, Манолова и Слави Трифонов, който с щурм и дранг навлиза в политиката и скоро ще измете от нея всичко прогнило, най-прогнилото от което е ГЕРБ. Направих забележка на момичето, че в листата липсват още двама политици,  Жоро /Свиленнски/ и Деси Радева. Ако ги имаше, за най-първи политици в страната ни щях да ппедложа Радев, Деси и Жоро, а от тази тройка има двама отпаднати от списъка. Казах, че невключвянето в списъка на Жоро и Деси говори за непознаване на политическото пространство в страната ни от агенцията им. Момичето се оправда нелепо - тя просто в случая била...телефонистка, не носела отговорност при опрпеделянето на най-първите политици на страната. Бих й се скарал, но да сторя това в осмия й ден не счетох за допустимо.

  И ето го трудният момент, който ме разтрои – Радев ли да избера - символ на просветлен ум, гипперинтелектность и верност към народа му, а не ратай на някоя чужда страна, Мая ли, всяка молекула на която е изтаакана от интелектност, поради което тя е на висота в тази област, недостижима за никой друг или пък Шоуменът, борец срещу чалгизирането и опростачването на поколението, по време на израстването на което той все бе на екрана и даваше указания за пътя на младите хора, който да поемат в живота си, подкрепени с примери не с пазарни субпродукти, а с хора успели, от типа на Успелия на 33 и други като него, които той представяше по време на шоуто си и по този начин посочваше на подрастващите път в живота им, съобразен с ценностната система на българите. Шоуто бе много велико, от него научих за връзката между Пеевски и певицата Цветелина Янева, светило в българската музикална култура. И много други неща.

    За мен тези трима – след като Жоро и Деси на са включени в списъка - са най-популярните в страната – и тримата еднакво!!! – на тях имам най-голямо доверие – на тримата еднакво!!! -  и сега... Трябва да избирам само един от тях. Помолих момичето да сложи гласа ми и към тримата. Не можело, разговорът се записвал, опитвал съм се да се договоря извън регламента. Да предложа един от тримата, които избрах или интервюто приключва, предупреди ме тя. Замислих се, момичето каза, че има да води и други разговори, помолих я още за минутка, но тя затвори линията. Разбирам физиологическите й проблеми, трябва да съм внимателен с нея, поради което дори при затворен телефон не споменах никакви майки, но пък се размислих кого би трябвало да избера. И не можах да реша, тия тримата за мен еднакво заслужават да са първи.

  В такива случаи на помощ прибягвам до програми на Центъра, насочващи оперативните работници при подобни казуси към най-прецизното им решаване. Заложих изискване програмата да ми посочи трима нетови изявявачи, които са в състояние да ми помогнат по този казус, като към предложенията получа и мотиви от изявявачите за предложенията им към мен. Програмата посочи да се посъветвам със  седните три нетови изявявач/к/и:

   1. Г/жа Мерилини 68,

   2. Г/н Цав 12929 и

   3. Блогърът, чиито ник не бива осветлявам, а само псевдонима му, Чернопръцко.

  Мотивите за избора на програмата на дамата под №1 са в смисъл, че тя най-прилича на Радев по раздела УМНОСТЬ и може да ми предостави неспорими мотиви защо да го предпочета пред останалите.

  Мотивите за избора на програмата на  господина под №2 са в смисъл, че интелектността му е близка по висота на тази на г/жа Манолова, но не чак толкова. Поради това тя може да ми предложи мотиви, защо да посоча Манолова за най-първа.

   Мотивите за избора на на програмата на господина с неразрешения за осветляване ник под №3 са в смисъл, че той води нетова борба против опростачването на народа и за хубав български език. От такива позиции към народа винаги е подхождал Шоуменът. Поради това той можел да ме убеди, че истиниата е в този политик, макар още  проект, но в него е благоволението му към нас, в него са и пътят и истината. 

   Предложение по същество не получих, и тримата предложени ми за съветници съветвачи щяли да ме съветват да избера този политик, който явно най-много прилича на тях. Това ме разтрои окончанелно, не мога да предложа и тримата. При такъв сценария, няма да ги питам тези, предложени от програмата ментори. Като те се разберат кой е най-пръв, тогава.

   Един прост въпрос, а как се напрегнах. Не само майки се споменават в такива случаи, когато мовек не може да вземе режение, но се извършва и сериране въхту определени техни телесни отверстия.

   Аз обаче съм много изключителен, ще мисля още, а може и да реша сам кой заслужава доверието ми. И като реша, ще изложа мотивите си в постниг, които мисля, че ще са необорими....

   Завършвам с един музикален поздрав към блогъра, от който се уча. Съжалявам, че не намиерих любимия си хит на групата Южни ветар със солистка Небойша Курович и солист Лайнолюб Войнович. Спрях се на Миле Китич,..




Гласувай:
5



1. slavimirgenchev1953 - Предполагам как биха те посъветвали, бате Коста,
29.02.2020 16:32
а най-вече как без никакви проблемы шяха да открият в Тубата клип на "Южни ветар" със солисти Небойша Курович и Лайнолюб Войнович. :)
цитирай
2. planinitenabulgaria - Вашето предположение подбуди у мен интерес и личният ми хакер им проникна в
29.02.2020 17:59
работните досиета. Без лозова, без плескавици и без сръбско-циганса музика те - и тримата! - не можели да зАспят. Напомням и за едно историческо културно събитие, тук пя Цеца Величкович, а накрая на бис пя с Ибряма. Взривиха Зала 1 на НДК, там бе и президнтът ни. На другия ден той покани в президенството Цеца и й връчи висока държавна награда. Каквито връчва и на Гергиев.
Та - съвсем ясно ми е, как ще ме посъветват...
цитирай
3. wonder - ...
29.02.2020 18:20
Не разбрах Смисъла на този постинг.
Включвам се само, за да потвърдя следното:
Блогърът ок3223 е изрод.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Имам някои постинги с много сложен смисъл, а в други такъв изобщо няма.
29.02.2020 22:20
wonder написа:
Не разбрах Смисъла на този постинг.
Включвам се само, за да потвърдя следното:
Блогърът ок3223 е изрод.


Те са в категория ПОЛИТИКА или ЗАБАВЛЕНИЕ, но съвсем не се вграждат в тези стереотипи. Сериозните ми постинги са в други категории.
През ума ми мина една картина от Кухнята на вещицата, където маймунът, топлещ лапите са на огъня под котела, в който вещицата приготвя питието си, плещеше:
Hatte ich Geld, war ich bei Sinnen...
/Ако имах пари, нямаше да съм изрод.../
цитирай
5. dobronameren - Допълвам за блогъра ОК3223
11.03.2020 09:28
Неговите размисли за времето и нравите е оценила дори СЗО - кръстила е на негово име новия коронавирус. Но понеже от Центр протестировали, решила да го закодира. КОВИД четете обратно: ДИВ-ят ОК.
цитирай
6. krumbelosvet - Аз бих заложил на ББ
15.05.2020 03:21
Защото ПРОГРЕСИВНАТА част от света, в лицето на ЕНП (т.е. Европа) и САЩ го подкрепят вече 11 години. Кой друг има тая най-висша санкция?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184902
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031