Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2020 02:46 - СЛЕД ПЕТГОДИШНА ПАУЗА - ОТНОВО МАЙМУНИ С РАКЕТИ ?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 860 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 10.01.2020 05:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
   Още не е забравена атаката срещу малайзийския самолет над Донбас, при която маймуни с ракети убиха към 300 пътници, повечето от тях холандски младежи, тръгнали на почивка по екваториалните гори. Първоначалната информация, че това е провокация на украинците не се оказа истина. Продължилото около 4 години разследване показа кои са виовните, уточвявайки вида на ракетата - руска тип БУК, мястото, от което е изсреляна и виновниците, които поименно са прпизовани на първото дело по това престъпление срещу човечеството през м. март тази година в международния съд в Хага. Пет години след това безумие - отново маймуни с ракети!
   Сега маймуните с ракети удариха в близост до летището на Техеран украински пътнически  самолет с преобладамащ брой на пътниците в него иранци, но и  63 канадеца. Прибирали са се канадците от Иран набързо,  защото и там става горещо както в Сирия и Либия. Но не успяха. Канада показа видео, което гледах преди малко, снето от разузнавателни спътници.на Канада, на САЩ и на Англия. Вижда се как самолетът излита, набира височина, достига 2500 м. когато от случайно място в близост до летището към него е изстреляна ракета от мобилен руски зенитен ракетен комплекс ТОР М-14, която улучва един от двигателите на самолета. От взрива  целият самолет пламва. На видеото се вижда самолетът, който набира височина, мястото, от където е изстреляна ракетата и попадението й в единия двигател, мисля, че беше десния. Пламнал като факла, самолетът пое надолу и е паднал на около 20-30 км. от летището. Иран отрича погрешен удар по самолета на ПВО поделенията им тип маймуни с ракети защото ако било така, пилотите щяли да дадат сигнал за помощ  и иранците да спасят пътниците, но такъв немало и затова не са спасени. Сега въртят номера с черните кутии, щели са ги дадат на русняци да им изтеглят информацията, но не и на американци или западняци., оторизирани да сторват това. Донбаските маймуни с ракети пък обвиниха в прострелването на малайзийския Боинг украински изтребител, изстрелял ракета срещу пътническия самолет с провокационна цел. Маймунски работи. Жалко за хората, загубили живота си заради тия маймуни, въоръжени с руски противосамолетни ракети.
  Не е ли време да се въведе забрана над всички страни, където има такова нещо, маймуни с ракети, да се  забранят полети  на пътническите самолети? Или пък да са се въведе разновидност на руската  рулетка - полет над страни, в които има маймуни с ракети, като се залага на двете възможности - ще ни праснат с някоя маймуноракета, няма да ни праснат. И да залагат.  Ще е доста атрактивно и печелившо.

   Ето и някои от героите, обучени да боравят с руски противосамолетни комплекси, специализирани  за "работа" по пътническите самолети. Страната, в която са дислоцирани точно тези зенитчици запазвам в тайна. Мине ли над тях пътнически самолет, те ще се саморазкрият.


image

Този е на наблюдателния пункт, разработен е  да различава
пътнически  от военни самолети.

image

                    Този е докладчик чтоо случилоь.

image

На горната и долната снимка е мозъкът на планиращия противовъздушните операции.
Той завежда отдел "Гражданско въздухоплаване на враждебните нам зарубежни страни". 

image



image

Това е говорителката на МИД, която бива информира что случилось с аероплане.

image

                                 Пак строхиме беля, бързам да я покрием...

image

                         Говорителка МИД  докладовала, она пошла взять душ.

image

 Информация през л. съсав на ПВО поделенията по граждански полети за международното положение и даванех насоки към кои пътнически самолети да се езират пакетчиците. Занятията се провеждат в ППС /политико-просветната стая/

image

                    - Мы с ново ошибались? 
                     - Нет, обосрались!

image

                                 Я не виноват!

image

 Наблюдающий из Центра оперативный ответчикь:
    - Туй, дето го говорите е провокация, нема такову нещу.
Този тип самолети са некачествени и като тръгнат да литват се
палят сами. Да си бяхте купили руски самолети. С тях щяхте да
летитети волно и да пеете айятоллахски песенки.





Гласувай:
5



1. planinitenabulgaria - Последна информация за самолета:
10.01.2020 04:59
Вместо по коридора, определен за излитане, самолетът е бил отклонен в дясно от него, прелитайки в близост над мястото, от което е треснат. Слез изтряскването му, запален, той завива още на дясно, което потвърждава тезата, че е ударен десният му двигател и левият, с все още действащата реактивна сила го е извил още надясно, преди в резултат на пожара да загасне и този двитагел.
Всичко това едва ли е случайно, вероятно е дирижирано. Относно пътниците в самолета, изгоряли преди да паднат на земята, колко са канадски граждани, немски или шведски, това не носи информация, защото вероятно всичките са персийци с чуждо гражданство, дошли в родината си да се видят с близките си или по работа. Само такива хора по това време биха дошли в Иран. Да се говори за туристи или почиващи в Иран или Сирия не прави смисъл. Минути след изтряскването на украинския самолет на територията на Иран е трябвало да навлезе самолет на Луфтханза, идващ от Франкфурт, но пилотите получили заповед да не навлизат над Иран и да върнат самолета във Франкфурт.
Всичко е ясно за тази катастрофа с изслючение на поръчителите й, но за да бъде потвърдено престъплението трябва да се извади информацията от черните кутии, а те са при айтолласите.
На времето имаше такъв инцидент с израелски пътнически самолет, който някои свалиха у нас близо до границата с Македония. Още се търсят черните кутии, а нащите отричат да са съпричастни към това престъпление, защото информацията от черните кутии кутии не е разшифрована. След десетки години се извинихме на Израел, получихме и официално опрощение от тях. А черните кутии - те още се търсят...
цитирай
2. rosiela - Коста-а-а-а-а,
10.01.2020 08:13
побъркан свят!
цитирай
3. planinitenabulgaria - Мирните договори след Световните войни,
10.01.2020 18:32
rosiela написа:
побъркан свят!


ВОСР в Русия, Ислямската революция в Иран, придобиването на ядрено оръжие в страните примати - това е частица от това, което не биваше да става. Южна Корея е едва ли не най-богатата държава в света но от напрежението и опастността от север, там хората са в постоянен стрес, отачат, самоубиват се. В света има кърмчии идиоти, кито не се интересуват от хората в дъргавите си, а как да придобият възможности да унищожатдруги държави.
Но да си кърмчия ими и предимства - така бяха променени законите, че като почине ппезидента на Америка, милиардер, наследниците му няма да заплатят на държават и цент за придобитото наследство. Друг един, кърмчия на Голямата страна пък се предполага, че е "спечелил" до сега към 400 млрд. долара, вложени в металургическата промишленост на света, в недвижими имоти в Лондон, Майями и другаде.
Тези ненормалности побъркаха света. Но едно е сигурно - докато Путин и Тръмп са на власт, конфликт няма да има, само овреме на време заподмятване на фалоси...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181346
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031