Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2019 22:51 - ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ ОТ 16 СЕЛА ПРЕДЛОЖИ ХИПЕРКАНДИДАТКМЕТИЦА КЪДЕТО ПОТРЯБВА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 969 Коментари: 7 Гласове:
3

Последна промяна: 16.09.2019 22:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

         БЪДЕЩИЯТ КМЕТ НА ЕДИН ГОЛЯМ ГРАД....

 

   Так могучим беспартыном кандидаткметом появился, че от респект пред него партиите не смеят да излъчат свой кандидат. Ако сторят това, техният кандидаткмет ще бъде размазан от това могучество. Освен хиперинтелектът, от който тази кандидаткметица е обладана, тя е обладавана многократно и от просветлен разум. Още в ранна възраст тя става обект на наблюдаване от страна на Центъра и по преценка на неговото висше ръководство след запознаване със сводките на оперативните работници за нея тя е изпратена въпреки крехката си възраст във Висшето училище за комсомолски кадри в Москва, което тя в съкратен срок завършва с пълно отличие. Специалността, която тя получава й разрешава днес да се води по документи юрист и така да може да заема всякакви длъжности в съдебната и управленската система. През трите години /вместо 5!/ в Москва вместо да се пропие тя най-научава любовта. Затова тя си е имала подадине - няма мъж, който тя да си хареса и той да не й кандише, би бил той шеф на митницата в Кюстендил или най-първият кюстендилски партиен секретар. Като видят тази сексапилна дама, мъжете са готови на всякакви жертви, но така да стане, че те да преминат с това прелестно създание по същество. Ако трябва ще се оженят за нея, ако трябва първо да се разведат, ще си оставят жената и децата, но пък ще имат до себе си тази красавица, за която напомням, че е обладана от хиперинтелект, а от просветлен разум е обладавана многократно.

   При тези данни кандидаткметицата, чието име за сега е засекретено - в Центъра е определена датата за осветляването й, 21. октомври - аз също проявих интерес към нея и надникнах в Архива на Центъра. Като бивш дългогодишен професор и ръководител на Катедра „Култура” в Центъра имам парола със степен 6А да тегля определени документи по единадесетостепентата скала на Центъра, които вече не са секретни. За съжаление не мога да ги публикувам, но имам право да предам неконвенционалната информация от тях, като затъмнявам оперативните работници, работили върху обекта.

    Кандидаткметицата е кюстендилка. Изкючителната й оправност с мъжете и събирането на погледите им като мине по мегдана понякога предизвикват аналогия между нея и плода на кюстендилската слива. Родът й има и днес колена в доста кюстеендилски села, точната цифрата е 28, ще посоча само няколко от тях – Сажденик, Чеканец, Страдалово, Пастух, Берсин, Църварица, Савойско, Кадровица, Гробанци, Търсино, Лелинци, Горно и Долно Уйно, Чудинци, Дождевица, Полетинци. До тук спирам, остават още 12.  Роднини в Кюстендил обаче хиперкандидаткметицата няма. Жителите на тези села образуваха Инициативен комитет, който я предложи като независим непартиен кандидат, който след номинирането си ще служи единствено и само на народа. Тази платформа бе одобрена от Нинова, поради което тя застава зад нея. Платформата й одобри и президентът ни, който също застава зад нея, зад нея заставам и аз, който съм наясно с личността й. Да застане народът зад нея призова от ефира и разпадащият се от остеопороза наш най-велик актьор на всички времена Стефан Данаилов, който заедно с Нинова и Решетников избра президента ни.  Аз ще я подкрепя и в момента мегаревя схема по която да гласувам няколко пъти за нея ако се каниддатира за кмет на София. За сега големият град не е уточнен, може да е и Кюстендил.

   Преглеждайки сводките на наблюдаващите я наши оперативни работници намирам доста интересни неща, които гарантират нейната делова работа след като стане кмет, независимостта й от разните там партии и свръхогромната й гросмайстроска сила да реши всички проблеми, пред които ще се изправи – за София /ако се яви там/ е обещала да се справи с боклука, да осигури места за паркиране за всеки автомобил, за премахне гетата, където се шири престъпност, да затвори кранчето на кмета на София да краде от метрополитена и от още сто места. На съселяните си също е обещала доста неща ако реши да се кандидатира за кмет на Кюстендил – с. Пастух ще го прекръсти на Овчарово, на страдаловци ще построи път и страданията им ще престанат, ще ремонтира гробището на с. Гробанци, което е архитектурен паметник, с. Дождевица ще стане Дъждовница – стига с тия съветски имена след Деветото – с. Савойско ще получи ново име, свързано с партизаните от него, докато тъпите Савои са свързани с приплода н. в. Симеон ІІ. Такиви имена по Кюстендилско не са обичани. Горно Уйно ще получи ново име, Вулвино, за да върви като комплект с Долното Уйно, което ще остане само Уйно. На село Кадровица е обещала кадри, ама истински, не ментета, които като закадруват делото ще цъфне и ще върже. Ще модернизира и паметника над с. Полетинци – партизанинът с разтворените от щастие крила заради повторното ни освобождаване от Сталин ще се електронизира и крилата от статични ще се задвижват от електродвигатели, наподобявайки махане на крилете на птици. Освен това крилата ще светят.

   Мисля си, ако туй нещо го яват като кандидат на София, ще отнесе Фандъкова като птичка сламка за гнездото си.

    Но и други помени могат да се случат ако красавицата стане кмет на София в личен план – работата й предоставя възможности да се среща с много мъже, може някой да е по-красив от нейния, което крие опастност за него.

   Ще цитирам една нейна много интересна черта, но не тази, която й дЕли дупето на две, а като характерна част от характера й:

   Първата е описана от един оперативен ралотник, който е записал впечатлението си от една нейна „работна среща” с красив млад мъж:

                 „Покачи ли се некому, слизаня нема!!!”

   Ще цитирам и мнение за нея, съжалявам, че е негативно, но причината за негативизЪма в него е това, че то е от бивш неин мъж, хванал я, че се е забола с друг. Обиденият бивш неин  съпруг не вярва в качествата й и казва за нея следното

 

          Да готви – не знае,

                  да чисти – не може,

                           свирки не прави,

                                         отзад не дава!

                                                А кмет решала да става.

 

     Това, обаче, което ще се случва е особено интересно. Кюстендилският кмет или софийската кметица, на един от тия двамата дните до края на мандата им са преброени. А има и друга опция, да я кандидатират за Варна, защото там Нинова е снела политическото си доверие от претендента и е издигнала мис България от 2003 г. Другарката клисаровА. А тази другарка има подкрепата на още една, призьорката Мис България от 2002 г. Велислава Дърева. Тия трите – Нинова, Дърева и Клисарова ако застанат една зад друга – това означава да се подкрепват – никой не може да ги победи на избори...

   Съжалявам, че г/жа Фидосова и вецепрезидентката Йотова не са одобрени от етичната комисия за допускане в местните избори. Пренасочили са ги към месните.

          





Гласувай:
3



1. rosiela - Тъй де,
17.09.2019 08:54
на едно мнение сме за кюстендилската слива!
цитирай
2. krumbelosvet - Добре, пасквил
17.09.2019 09:47
Сигурно повечето хора ще разберат за кво става дума.
Ма струваше ли си толкова маниерност? Форма (почти) без съдържание.
А ИСТИНСКОТО съдържание го знаем - планинарят е анти-ком. Рядка, трудна и опасна роля в наши дни. Като да плюеш капитализма преди 10-ти.
Аз се моля да не спечели пчеличката.
Щото саботажът на администрацията ще е страшен. И на ЕНП. И на големия брат.
Имах познат в една държавна агенция. След като Симеон смени СДС, един прост шофьор саботирал, като не само карал по най-дългия и лош път, но избирал всички дупки по пътя...
цитирай
3. planinitenabulgaria - Написах отговор, който изчезна, повтарям го:
17.09.2019 10:15
rosiela написа:
на едно мнение сме за кюстендилската слива!


Хибридният проект "Радев" върви в нов сценарий. Има опит да се самоопределии субпродуктът на задкулисието - товарищ Мая - като кандидат на десните, към които се определят като такива заблудени иинтелектуалци, гласуващи за ДБ, зад които стои ченгето Иван Костов. Зад този субпроддукт ще застанат опростачениите, платеният ромскии вот и червените бабички. Така ще има две дандидатки от една платформа, демократичната, като зад субпродктаа на задкулисието гласоовете си ще дадат интелектуалците, циганите и комунистите. Едната кандидатка е културна жена, другата се пише културна, но е отвратително менте. Нея ще я подкрепят от ДБ. Култрна жена ли ще имаг софиянци за градоначалник или простачка, маскирана като културна ще покажат изборите. Щом налице е общо мислене между интелектуалците от ДБу циганите и комунистите, резултатът може да не добър за софиянци.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Правилно мислите, думата правилно иима корен от с. Правец.
17.09.2019 10:17
krumbelosvet написа:
Сигурно повечето хора ще разберат за кво става дума.
Ма струваше ли си толкова маниерност? Форма (почти) без съдържание.
А ИСТИНСКОТО съдържание го знаем - планинарят е анти-ком. Рядка, трудна и опасна роля в наши дни. Като да плюеш капитализма преди 10-ти.
Аз се моля да не спечели пчеличката.
Щото саботажът на администрацията ще е страшен. И на ЕНП. И на големия брат.
Имах познат в една държавна агенция. След като Симеон смени СДС, един прост шофьор саботирал, като не само карал по най-дългия и лош път, но избирал всички дупки по пътя...


На един предсеедател на ТКЗС му закарал една каруца с дърва. Половиината били нацепени, половината не били нацепени...
цитирай
5. vladtepes - За Фандъкова
17.09.2019 13:46
Фандъкова определено не се справя като кмет - ремонтите са бавни, продължителни и със съмнително качество на високи цени, наземният градски транспорт е разреден, бавен с допотопно таксуване без удобни възли за прекачване. Определено има нужда от промяна.
цитирай
6. planinitenabulgaria - Споделям мнението Ви, макар да уважавам Фандъкова ще грасувам за Мая.
17.09.2019 16:54
vladtepes написа:
Фандъкова определено не се справя като кмет - ремонтите са бавни, продължителни и със съмнително качество на високи цени, наземният градски транспорт е разреден, бавен с допотопно таксуване без удобни възли за прекачване. Определено има нужда от промяна.


С обращение към всиички честни и прогресивни хора да застанат зад Мая на изборите се от ефира предприе кампания най-върлият интелектник на България, Стефан Данаилов. Зад него застанаха Радев, Нинова, Решетников и аз.
Аз обаче се брактисах да застана зад Фандъкова, защото в социалните мрежи се появи много лоша новина. Дядо й на времето, бидейки овчар по пасищана на Саръгьол...ебал змия. Изнассилванеето на хайванчето е записане с мобилния телефон на наблюдаващия го оперативен ралотник на Центъра. Търсих аналогични случки с ММая, няма. Нито дядо й, нито баща й, нито мъжете й - никакви змии не са ебали. Затова заставам зад нея, аз съм войнстващ еколог.
цитирай
7. bdenkov - bdenkov
20.09.2019 15:28
А почти всички българи сме русофили, защото евроГейските подлоги се изнасят да слугуват на западняците.

Опа, типични думи на манипулатор. Кой си ти та да говориш от името на всички българи? И що смяташ, че ако не сме подлоги на московците, значи сме подлоги на западняците. Ако ти се чувстваш длъжен задължително да си нечия подлога, то аз нямам такива наклонности, много други също.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12269664
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930