Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2019 19:14 - НА НЕТОВИТЕ АГЕНТПРОВОКАТОРИ ЗА ПОУЧЕНИЕ - 1
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 332 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                  

                 НА  НЕТОВИТЕ  АГЕНТПРОВОКАТОРИ

                                   – ЗА ПОУЧЕНИЕ - 1

   

     Попаднах на „статия” на нетов агентпровокатор с

много сериозна подготовка, но не достигнал желаният от него центрови ранг поради неинтелигентност. Провалил се на държавния изпит – центровият профессор го напукал! - за оперативни работници със специализация агентпровокатор, той е получил право да се изявава только подметвачом. Какво трябва да върши нетовият подметвач, фамулусът на оперативите работници, ще обясня в няколко изречения:

    Заказът, отправян от Центъра към този клас оперативни работници в категория фамулуси е да висват или заподмятват в социалните мрежи чрез многониковите си профили измислени от тях фалшиви новини или такива, зададени им от Центъра за да се ловне на нЕкоя от тях нЕкой дурак. Това е руска дума, преводът на български е опростачен. Най-важната центрова задача е опростачването на проникващите в нета, основната маса на който се явява фейсбуктълпата. Който успее да наманипулира тази тълпа има хипотетичната вероятност да получи властта в страната си, да пречи на управляващите в страната му, ако му не хуйдисват, да предизвиква напрежения и противопоставяния между хората не само в неговата страна чрез измислени или фалшиви новини но и сред всички с достъп до глобалната мрежа. Възможно е /например/ от далечна Русия по този начин да се управляват процесите за независимост на /например/ Каталуня. Предходният процес, необходим да се извършва манипулация на хората е масовото им опростачване, имащо ефект на поразяване на мисленето им с оръжие за масово поражение. Затова основната цел на центровото „упражнение” е опростачване на „потребителите”  на социалните мрежи не само от ТВ предавания като 20 годишното шоу на учиндолеца Сиплицитисимус,  но и от социалните мрежи, до които по електронен път разработките на Центъра за зарибяване и опростачване достигат веднага след висването им в нета и поради това са бързодействащи като лекарство, вкарано в кръвта на болен, вместо да го пие или да си го завира в някое от телесните си отверстия. Това не важи само за нашата страна, където опростачването се извършва целево, но и за други страни, където задоволените материално се самоопростачват. Сит търбух, за наука глух, бе казал Радой Ралин. Най-опростачената държава в Европа в момента е Италия, но е много малко пред следващите я в тази материя. Извън темата подчертавам, че опростачването бележи нови върхове и в най-могъщата държава на света. Не върви обаче в Русия, защото там просто вече няма накъде...

    Основните изсквания към подметвача са той да се явява и опростачвателем, което за специалистите е видно само по преднамерения просташки език, ползван от него. Подметвачите заподмятват в нета пениси, които не правят смисъл, но пък си имат читатели – опрастачените до максимална степен, електоратът на Нинова/Радев. Подметвачът обаче често не може да си напави самооценка и се мисли за опростачвател, което е съвсем друг центрови клас. Само че не към този клас, а към един друг, опростачените, принадлежи подметвачът, над чиито постниг се самосезирах и сега ще напиша постинг в две части, една ще да ми е малко.         

    При агентпровокаторите положението е по-сериозно.Те висват в нета „новина” или нещо измисено в централите на водещите хибридна война срещу България, целящо да всява раздори в страната ни, противопоставяне между различните хора, напр. селяни на граждани, между етносите. Това се прави защото страната ни е в ЕС а това никак не се харесва на държавите с обществен строй маймуни с ракети или маймуни с подводници - държавите-примати, трън в очите на света. Те недолюбват нормалните взаимоотношения със страните по света, защото не могат да се съревноват с тях в областта на технологиите, културата и вместо това произвеждат ракети на конвейр, както колбаси, измислят подводници, които да срязват съобщителни кабели, както Борджиите някога тровят инакомислещите в чужбина, конструират чадъри, които могат да стрелят. Агент на Центъра го пробутаха преди години за балерина в Иран и никой не разбра. Причината за това тяхно поведение е, че те нищо не могат да направят и заподмятвайки ракети мислят, че останалите страни ще започнат да ги уважават. Мисля, че няма да се получи. Ефектът ще е доста различен – напредналите технологично държави ще престанат да им продават технологии, с които купувачите да изработват оръжия за да ги убият. Някак не е нормално това мислене. Така са правели маймуните, слезли от дърветата, за да обитават земята, преминавайки в по-висш обществен строй, този на приматите. С по един клон в ръцете си, ползван от тях за тояга при бой за територии с другите слезли от дърветата маймуни, това е бил общественият им строй. Хората с тяхното мислене, днешни управници тук и там са актуализирали това и онова, напр. вместо да размахват тояги заподмятват ракети, но мисленето им е същото както от онова време, когато маймуните слезнали от дърветата на земята. Този обществен строй, описан още от древните гърци, както и по-висшият, на олигарсите, е отмрял към400-та година преди н. е.

    А сега по същество:

    Попаднах на агентпоровокаторски пенис, подметнат в нета с цел да внася етническо противопоставяне между мюсюлманите в България и немюсюлманите. В името на истината този пенис бе подметнат с вещина, тази материя ми е позната. Предназначението му е да достигне до сърцата на симплицитасниците - преобладаващата част от фейсбуктълпата и така да се разпространи и по другите електорнни медии. Специалистът би преценил тази проработка като просташка, но аз не употребявам подобни класификации, не ползвам думи от речника на неинтелигентниките. Ето какво представлява провокацията, явно дело на някой умник с мозък, нагънат както корема на Делян Пеевски след работна вечеря.

    Текст постингът няма, защото да напише някой нещо, трябва да има какво да каже. Поместени са две снимки, мисля че едната бе на Паметника на двойните ни осволодители,. В София, днес светилище за Нинова/Радев, че и за други, включвам в това число и подметвача, хибриден редник на Путин в опит да се изяви като кандидатагентпровокатор. Агентпровокатора больше знает, больше денег получает. По паметника на двойните ни освободители, изтипосан на снимката - никакви накичвания, никави муски, чист като тромпет или по-точно както българосъветската дружба, която Бреженев квалифицираше като социалистически интернационализъм в действие и целуваше Тошо по два пъти.

    Другият паметник, сниман в „постинга” на кандидатагентпровокатора бе текето на Демирбаба, вожд на алевиите, до с. Свещари, личност в историята на Турция, въздигнат по-късно в ранг на светец подобно на завоевателят на Средните Родопи, Ениханбаба с теке над с. Давидково. На снимката на кандидатагентпровокатора се виждат много парцалчета, окачени по храстите около текето на Демирбаба, много на гъсто поради многобройните посещения, останали там с години. Там турците правят събор, курбан, мястото се посещава от осъществяващият топлата връзка между нашата и руската мафиа, Догана. Хората закачат по храстите около текето парцалче, което се нарича муска. Пожелава си човек нещо хубаво, ако е болен да оздраве, да са здрави роднините му, животните му, да има берекет. Има и един друг вид муски, които мюсюлманите ги носят закачена на дрехите си без да се виждат. Това са пак някакви парцалчето или връвки, които са минали през джамията, където те са осветени /думата е неточна/ и ако ги носи човек, вярва, че ще го предпазят от зло.

    А сега малко странична информация, която за опростачените подметвачи би била полезна:

   Понятието ТЕКЕ означава свято място, където има погребан човек, много пръв в мюсюлманката вяра. Това е гробница, към която има малка сграда за религиозни обреди.

   Понятието ТЮРБЕ означава свято място, отговоря на нашия параклис.

   Понятието МЕЧИТ означава основно мюсюлманско религиозно училище.

  Понятието МЕКТЕБ означава средно мюсюлманско религиозно училище.

   Понятието МЕДРЕСЕ означава висше мюсюлманско религиозно училище.

    Бялото духовнство на мюсюлмните са ходжите, черното са моллите. Шеф е мюфтията.

    За да се издържат тези институции се разчита на пари от бюджета на държавата. Тези пари са малко, мюфтийството има дългове. По време на турското иго у нас тези институции са се издържали от доходите на имоти, чиито и произведени продукти са отивали за религиозните институци. Те са се наричали ВАКЪФИ. Един от най-големите вакъфи в България някога е бил Имаретя в Родопите, днес носещ името Хайдушки поляни.  Пари за мюсюлмански паметници обаче идват у нас и по други линии, най-натоварената от които е тази от богатата Саудитска Арабия. Тези пари отиват за строеж на нови джамии и ремонт на старите. Който е запознат с регионите на мюсюлманите в България знае колко много джамии бяха построени в селата и градовете, където живеят мюсюлмани, независимо от техния етнос. Според заразеният с гигантизъм Ердоган всеки, изповядващ ислям е турчин и поради това той има претенции към част от България, към Косово, Босна и къде ли не.  Най-голямата джамия-медресе у нас е тази в Мадан, където няма нито един турчин, а само помаци, мюсюлманизирани българи. Това не е случайно. Ще отбележа, че съм виждал помакини, които учат във висшето учебно заведение там между 18 и 20 години, но така изглеждат, че ако се разминат с мъж, който им хареса без да го доближават, ще прихванат от него. Въпреки забрадките, шалварите и другите им такъми.

    И сега въпросът, който искам да поставя. Мюсюлманите в България не се против Бълтария, те са изключително трудолюбиви и миролюбиви хора. Лоши са ментемюсюлманиге, възпитаници на Андропов, неговите бивши войници от Службите за сигурност в тези страни, когато социализЪма след 1963 г. опитваше да пусне корени в Либия, Алжир, Египет, Сирия, Ирак и другаде, когато СССР затягаше примката около Израел. Децата им също са заразени с този вирус, по-страшен от брадатата спирохета на Маркс. Знаем какво се случи на приматите, дръзнали да нападнат страна непрпимат, Израел. Така комунизЪма създаде в тези страни днешното зло, наречено Ислямска държава, джихадистити, причини смъртта на 500000 сирийци, прогони от домовете им около 5000000 по чужди страни, разрушенията в страната от андроповистите са на стойност към 500 млрд. долара. Няма да задавам въпроса, какво Москва и маркспутинеца Асад спечелиха от тази война. Нашите турци и помаци нямат нищо общо с тези мюсюлмански андроповисти, те също са жертва на комунизъма. Въвеждам и тагове : Каялоба, Брезница, Корница, Лъжница, обезлюдената голяма част от Родопа. Защо този кандидатагентпровокатор и отвратительник настройва българите срещу мсюлманите? Отговорът е ясен, по приказ от Москва. По тъкъв приказ бе извършен и възродителният процес у нас, който обезлюди части от страната и ни лиши от работници. Путин недолюбва ЕС и чрез хибридните си редници, между които е и този хубавец, се опитва да го подрива. За целта кибергибридните му офицери от ФСБ са се сезирали върху един обичай на мюсюлманите, заподмятван подвеждащо от агентпровокаторите, уж да покажат колко чисти по отношение на околната среда и паметниците си са българите, и колко мръсни са мюсюлманите, може би като думузи.  Жестът на агентпровокаторите е насочен към опростачените, електоратът на Нинова/Радев, хората на Путин в управлението на страната ни. Колко е чист паметникът на двойните ни освободители - като тромпет!!! -  и как изглежда паметника на мюсюлманите в случая на Демирбаба с накачените парцалчета по него! Аз мисля, че тия, дето подържат паметника на двойните ни освободители са с по-нечисти души от тези, които връзват муски на техните свети места. Кото човек, който е запознат задълбочено с тази тема, ще приведа още примери:

   На доста тракийски светилища има скали, които мюсюлманите са приели за свои свети места. Аз знам такива стотици, ще посоча само една, защото и аз съм оставял там парцалче – тракийското светилище Илкая /Лековита скала/ при с. Воденичарско. Скалата представлява един голям изправен пръстен, през отвора на който минават тези, които желаят нещо хубаво за тях или близките им и после връзват муска на най-близкото клонче. Аз съм един от тях, макар и християнин.

    Илкая е едно от най-дивните светилища на траките, достига се до него от Джебел, като до с. Воденичарско има хубав път за кола. Ако някой не го е посетил, да го стори. Знам един, който няма да посети Илкаята, защото ще предпочете да напише нещо, което не прави смисъл вместо да стори нещо, което има смисъл, поместилият провокационният спрямо мюсюлманите постинг.

    Не се ли срамумвате, товарищ Агентпорокаторский да се възползвате от ритуалите на хората, в основата си човешки, за да противопоставяте етносите ни един срещу друг, да работите срещу страната ни и в полза на една друга страна на североизток от нас, където живеят най-щастливите хора на света?  Понеже съм много толерантен никога не ползвам думи като симплицитасимус или нещо подобно, просто казвам:

  Вие  сте необразован, неинтелигентен,  липсва Ви морал,  написаното от Вас не прави смисъл и няма да фане дикиш. Престанете, ставате за кашмер. По разумно е да изминете прехода от Тимок до Черно море.

 

   Следва

  Част ІІ на поучителния ми постинг към необразованите, водещи хибридна война срещу образованите, с намерение до октомври да нактивират  електората на Нинова/Радев и така да се създаде революционна ситуация у нас, подобна на тази през 1923 г. и на гребена на вълната й Хубавкинята и Хубавецо да се завърнат във властта.





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12271134
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930