Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2019 16:48 - ВДЪХНОВЕНО ОТ ТОВАРИЩ БОРН
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 776 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 04.07.2019 17:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                                           

  Моя идея за по-изразителен протест към тези, които хем са в ЕС, хем са против него:
     
     В постинг на Товарищ борН имаше една снимка на недоволните еврокомисали от ЕС, които при изпълнение на химна се обърнаха с гръб в знак на протес, не знам срещу какво. Според мен не бяха убедителни. Ще им дам пример за подобен протест от зоологическата градина, където това лято водихме внучката си.
  Пред клетката на едно маймунско семейство имаше доста хора, които се забавляваха. Някой подава на маймунът нещо за ядене, друг ообаче му казва, не му давай, при което маймунът надава злоба. Отива срещу този, който пречи да му се даде лакомството, обръща се с гръб към него и му се надупва, като с ръцете си дърпа на страни двете бузи на дупето си. Така дупето му се разкрива и отваря, а от дърпавето на страни отворчето му става като елипса. След това се обръща към този към когото по този начин изразява презренето си и изкрещява нещо.
   Присъствайки на този протст, аз установих, че маймуните имат общи черти с хората - маймунът имаше хемороиди...
   Според мен този протест на Борисджоонсъните и Льопеновците ако бе представен по този сценарий, щеше да е много по-изразителен и зашеметяващ. Чрез него се изразява нещо допълнително, да го нарека отворъчен ефект. Аз бях близо до маймунат, който разпъваше дупето си, виждаше се сантиметри навътре в него. Така според мен траябваше комисарите на Джонсън и Льо пен да изрзят протеста си, техният не фаща дикиш, подиграват им се.
   В тази серия на мисли стигам до извода, че ако между протестиращите бяха Мари и Тереза и протестираха както маймунът в зоологическата градина, отворъчният ефект, подсилен с даденостите на тези две дами щеше да бъде смазащ. Според мен едната от тях покрива центровата категория "Пичикаояма", а другата - "В ее пизду пропала бы конница Чапаева".
  В изкуството винаги има още, а идеи във връзка с изкуството на мен ми не липсват. С путкана към Тереза и Мари да отидат и те да протестират, но не така мижаво, че да им се подиграват, а както маймунът от нашата зоологическа градина, затварям постинга си.  При такъв, подсилен с тяхната физиология протест шефовете на ЕС ще кажат:
     -  Каквото искате го правим веднага, само сперете с този протест...
    Борн е доста по-малък от мен, той няма да се сети да даде на еврокомисарите такава идея. Известно е, че човекът поумнява с годините, затова аз съм негов ментор. При жените не е така, те поумняват само в резултат на осъществените  извънбрачни връзки. Някои от тях така се изпедепцват по това направление, че завършват кариерата си като съпруги на президент, който ще получава до_животно пенсия от по 10000 лв. на месец или "заработват" с мининстър-председател  докато е фактор, изтегляйки по тази опция много активи.
   И така, господа европарламентаристи, наактивирвани от Борис и Мари как да се държите, посетете нашата зоологическа градина. Маймунът ни е по-умен от тия двамата, взети заедно. Гледайте и копирайте. Ако трябва събуйте си обувката и тропайте по трибуната , и това сме го виждали. Светът върви напред, все по-съвършени интелектуальники ще се появяват, те произлизат от нашите среди...


                                 image




    



Гласувай:
9



1. born - Идеята за подобен протест е твърде ...
04.07.2019 22:18
Идеята за подобен протест е твърде свежа и би могла да се предложи и за българския парламент, особено когато някоя от парламентарните групи иска да демонстрира несъгласие към дадено предложение от страна на когото и да било.
Приветствувам една такава напредничава идея, въпреки младостта и неопитността си !
Ваш товаришч Борн, любимий Дядя Костя.
цитирай
2. krumbelosvet - Гласувах ЗА
19.07.2019 09:39
И предлагам г-н планинарят да смени аватара си в блог.бг.
Ето какво му предлагам:
(.)
А не например ЕДИНСТВЕНИЯ авторски текст на съидейника му колевн38:
.I.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12250058
Постинги: 4561
Коментари: 10790
Гласове: 18364
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930