Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2019 22:30 - МАЙ НЕ САМО АЗ ПОЛАГАМ ГРИЖИ ЗА СВЕТИТЕ МЕСТА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 733 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 27.06.2019 14:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
   Пътувайки из страната, аз полагам грижи за светите места, които посещавам, но твърде скромни. Почиствам от подраст оброците, оформям декоративно насажденията около чешмите на мюсюлманите, оставам там сапун, кърпи и други потребности. Съвсем елементарни, не съм богат човек, макар и бивш порфессор в Центъра и удостоен със звание центрови генерал.  Една туркиня обаче, живееща в Англия ме остави далеч зад нея. Със свои пари тя изгради чешма до селото си с хубав навес, доведе от километри вода по водопровод, баща й насади дървета, тя цветя. Хората, които ползват чешмата ги поливат, грижат се за тях, защото засухата и високите температури през лятото са ужасни. Нощувах при тази чешма, но и допринесох с нещо, да е още по-красиво. Оформих декоративно дърветата, придавайки им красива корона, други направих на етажи, на тези с метловидна корона направих резитба, да влиза светлина в центъра на короната и да не страдат от гъбни болести. Декоративните храсти също подрязох, едни подивели рози върху присадка от шипка , облагородих ги  поне за още две години. Не ме мързи, имам дарба да правя това и като го направя оставам за минути да преценя пропуснал ли съм някой клон, или нещо по-дребно. В колата винаги имам клонорез, трион и лозарска ножица KUNDE, с която не се разделям.
   И други работи правя за благото на тези бедни и отрудени хора, което не ми струва почти нищо, освен труд. При последното ми пътуване, понеже бях сам, откарах като армаган няколко стотици килограми домашни потреби, които ще влезат в работа на хората. Знам точно кои домашни потреби, които хората в града изхвърлят в контейнерите, като буркани, са им най-потребни.

    Оказва се обаче, че има и други като мен и дамата, която построи чешмата.  Научих за някаква друга дама, която не се изявява скромно като мен, с домашни потреби и труд , а с пари, с много пари. Тя е финансирала в много голяма степен / надвишаваща 95%/ разходите за тези проекти и така е станала причина да бъдат построени много мечити, мектеби, медресета, тюрбета, текета, чушми и сгради към тях за почивка и в страни от тях място за водопой на животните. С нейна помощ са издигнати свети места и чешми в квартал Боровица на Кърджали, в с. Багрянка и с. Устрен, в Дарданов дол, с нейни средства са закупени обзавежданията на медресетата в Мадан, В Сърница и Биволяне. Финансовите инжекции, които тя нацръква в това дело са огромни. С нейна помощ е построена и голямата джамия между махалите Кьорава и Кръстава до ж. п. спирка Острец, на км. 8-и от Велинград. Нейната скромност обаче е пословична - никой никъде не е виждал тази дама, която със сигурност присъства на откриването на обектите, построеени с 95% нейни средства. Интересът да бъде открита тази дама, за да могат хората да й благодарят е голям. В опитите да бъде тя издирена се включих и аз, защото имам достъп до огромна по обем информация, съхранявана в Архива на Центъра. Ангажирах моите съгрудници да я търсят, но се оказа, че достъпът до нея е невъзможен, защото в момента Центърът се оптва да я привлече да работи за него. Попаднах обаче на документи за нея. От тях се вижда, че тя няма агентурно досие, а само картонче с име АЛИМЕ. Това не е истинското й име, а агентурният й псевдоним. Аз съм много упорит ообаче и попаднах на нейна снимка, макар вероятността на снимката да е тя не е вад 80%. Ще публикувам снимката в блога си с молба, ако някой турист като мен я види по регионите в България, населени с мюсюлмани, да ме уведоми. Веднага ще изпратя оперативни работници, които не само данните ще й снемат, но и пликче с генетичен метериал от нея ще ми изпртят.
   Ето предполагаемата снимка на дамата, която прави повече блатодеяния за мюсюлманите в България от мен. Изпратилите ми данни за нея остават напълно анонимни. За толкоз благодяния, армаганът за благодетелката ще е много голям. Не агне или шиле, а угоен чукан овен, едър като Делян Пеевски ще й изпекат хората ако я открият. Искам аз да я поканя, да я покажа на хората и те да й окажат необходимото внимание. Ако мен питат, овенът за курбанът трябва да е по-едър от Делянчо, за тези нейни хаири.

                          image

                        Тайната благодедетелка ? Да, но с вероятност към 80%.
                        Специалистите ще констатират, че дамата на снимката е
                        като пред експлоадирване от свръхвисокия си естроген,
                        който ще влуди всяко машкарче, прехванало излъчването й.
                        



Гласувай:
10



1. lexparsy - Почитания ! Защото съм свидетел ...
27.06.2019 09:14
Почитания !
Защото съм свидетел на мислите и добронамерените ти усилия!
Продължавай делото си!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Тия дни заминавам за махалите Корова /Драгиново/, Кьорава и Кръстава,
27.06.2019 14:06
дано до тогава някой засече обекта по тия места. Там предстои откриването на джамията, построена по идея и с помощта на агентката с псевдоним Алиме.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183031
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031