Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2019 22:04 - БОРБАТА МЕЖДУ РАЗПАЛВАЧИТЕ И ЗАГАСВАЧИТЕ НА...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 889 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 27.03.2019 22:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

   За поучение на Другарят рустаМ и на Товаришка радостина/ZAW с мотиви:

   1. Имат еднакво светоусещане и възприемане на случващото се по света и около тях,

   2. Между тях съществува много крепка, доказана в Коментарите към постингите им вътрешна спойка,

   3. И двамата почти нищо не знаят за България и Балканите, а само за Путин и Русия. Предполагам, причината за това е че не посещават блога planinitenabulgaria.blog.bg .

   Читайте, Товарщ-Другари, учитесь, завидуйте! Я любитeлем балкановедом высщего класса!

 

 

   БОРБАТА МЕЖДУ РАЗПАЛВАЧИТЕ И ЗАГАСВАЧИТЕ  НА МАРКСПУТИНСКИЯ ОГЪН ПОД КОТЕЛА „БАЛКАНИТЕ”  СЕ ИЗОСТРЯ, ВИСОКОЕСТРОГЕННИКЪТ ВУЧИЧ ЗАПОДМЯТВА ИДЕЯ ЗА РУСКА ИНВАЗИЯ В СЪРБИЯ КАТО ТАЗИ В СИРИЯ

 

    Въведение:

    Метастазите на комунизма са живи не само на Балканите. Те пуснаха разсейки по целия свят след оттеглянето на Британия на първо място от колониите й и на второ Франция. „Вакумът”, който деколонизаторите причиниха в третия свят според съветските ръководители по това време – дебелата украинска свИнкя Хрущо – бе заменен, по-точно е да кажа, запълнен в много страни с диктатура от съветски тип. Така повеляваха решенията на Коминтерна от началото на ХХ век.     

    Причината да избере една страна диктатура вместо демокрация е на първо място необразоваността на хората /б. м, никъде не ползвам понятието простащина/.  В случая с бившите колонии, където се е наблягало на експлоатацията на хората и на грабежа на природните им ресурси факътът за ниското ниво на интелекта на хората там и на възможностите на комунистите на тази основа да ги лъжат е налице.  Простите хора не различават истината от лъжата. За жалост този проблем важи за над половината фейсбучки, фейсбукове, туитъри и разни други, интересуващи се от социалните мрежи. Те са атакувани последователно с целево изготвени фейкновини. Друга причина да се настани комунизмът в тези изостанали страни са емисарите /б. м. агентите/ на СССР, които бяха инфилтрирани по целия свят срещу солидно заплащане и изпълняваха в различна степен на сложност това, което вършеше Г. Димитров за България - агент на чужда страна, предател спрямо родината си. Или пък Баба цолА. Съветските агенти в третия свят застанаха по време на вакума начело на страните си след  промяната – оттеглянето на колониалистите от тях – лишавайки ги от възможността да поемат  път на развитие като свободни държави. Така комунистическите агенти на СССР натресоха на изостаналите /с векове!!!/ в развитието си съветските методи на управление в тях, абсолютно неподходящи за нивото на мислене в тези изостанали страни и ги съсипаха с внедерената там съветска просташка управленска визия за развитие на страните им. В момента маркспутинци в България опитват да натресат подобна визия на България посредством тук внедрените руски агенти, която пропагандират на пиянищата и платения електорат. На интелегинтните хора тази пропаганда не върви, защото като чуят за „визията”, споменават майки. Между страните твърдо възприели съветизЪма цитирам режима на фамилията Асад, който с репресиите си стана причина да се появи още по-репресивна местна метастаза, която опита да преодолее идиотизЪма на жестоката комунистическа династия на Асадовете. Не задавам въпроса след случилото се в Сирия в последните години в резултат на възпремането на диктатурата там по времето на Хрущо и после при създаването на службите под ръководството на Андропов – около 500000 убити, около 5000000 емитранти и около за 500 млрд. долара разрушения:

- Какво бъдеще има тази страна отново начело с марксрутинеца

Асад?

  Та нали в борбата на арабите за да го махнат от страната им станаха тези поразии, които страната за да преодолее няма да й стигне век ако начело застанат нормални хора, а не накетенизирани идиоти.

   Ще има още едно сравнение в статията ми със случилото се в Сирия след малко.

    Между тези страни не споменавам КНДР, защото там, както казват пиянищата по кръчмите пиени – електоратът на Нинова/Радев – е друга бира. Ще цитирам обаче Венецуела, една от най-красивите и най-богати латиноамарекински страни, които маркспутинците съсипаха не само икономически. В страната – пък и не само там, а навсякъде,  където е имало комунизъм! - има увредени генно хора заради вкараните им грешни команди, обекти /не ги наричам хора!/ с промити мозъци и откровени изроди, плод на комунистическото управлене там, които не могат да мислят, да работят, сбъркани са генно и които докато са живи ще пречат на хората в страната си. Такива има не само във Венецуела, има ги и в България, цитирам три региона в низходяща градация - от най-поразеният в посока на по-малко поразените – Видински, Монтански, Врачански. Хайде и още един ще включа, Кюстендилски, където има нечовеци, а джелезо, въвеждам таг, с. Полетинци.

   За да протекат тези процеси по света имаше причина – страх пред трета световна война, при която ще бъде употребено ядерное оружье.

Студената война бе изгубена от СССР, както сега търговската война ще бъде изгубена от Китай, но съветската разведка по света по онова време надвишаваше тази на всички останали страни взети заедно. Вмъквам един таг, „Аферата Гийон”, заради която Геферманския канцлер подаде оставка. Чрез разведката си и инфилтрираните на отговорни места руски разведчици комуниститете причииниха на света много пакости и заложиха в голяма част от страните зло чрез внедрените там рубладжии, които до днес пречат на разитието им. За жалост и у нас щъкат по върховете много рубраджии с такава гъстота, че се прескачат. Най-висшата от всички наши инстанции, където 100% са инхфилтррани рубладжии е президентсвото ни.

     Днес руската разведка е доста по-ограничена, причината е, че Путин няма пари, но пък ФСБ измисли нещо ново - хибридната война срещу демократичните страни, нанасяйки им чрез нея големи материални щети и причинявайки разделение между хората в тях с фалшиви новини, дезинформация и пропаганда – това, което достига до умовете и сърцата на опростачените. Ако нямаше простащината по света, която Путин яхна чрез новата утопия, наречена националпопулизъм, нямаше да му минават номерата. За жалост светът се опростачва по две линии – сам и управляемо от централите на ФСБ и така хората стават злобни срещу всичко, което е красиво, велико, защото то не само е недостижимо за опростачените, но те го възприемат – цитарам пак софийските пиянища – гаче ли чадър в гъзъ им разтаряш.  Ще дам пример, който сега ми дойде на ума:

   Написах постинг за едно от най-великите клавирни произведения на Бетховен, Сонатата „Валдщайн”. Руснаците, понеже са по-умни и от Бетховен са превели името и на „Аврора” – те така по русским наричат сонатата -  това е името един исторически руски военен кораб с печална слава. Постингът ми имаше за цел да напомни на културните хора в блога за тази соната. Извън нея описах и как я възприемам аз. Приложих линк с един велиик изпълнител, Гилелс.   

   Една нещастница обаче, няма да пиша името й, опростачена докато е била в страната, където живеят най-щастливите хора на света, върнала се в България с нацръкан вирус Брадатата спирохета на Маркс, гласува с минус за постинга ми. Срещу автора на сонатата, срещу изпълнителя, срещу мен – няма изложени мотиви. В промития й мозък тя няма нищо друго освен възторгване предп новите хиперракети на Путин, как да съвмести тази простащина с едно произведение на изкуството. При нея простащината вече не е сдържана, нещо, което да крие, тя е станала агресивна, немотивирана, рефлекторна. Това е реакцията на промития мозък, постигнато по време на разработката им, няма да назова Центъра.  Да не би тази нещастница да познава сонатата, та да има мнение. Затова и стореното от нея наподобява това на дивите животинчета, които се изакват на някой издаден камък или на друго видно място, по тозии начин – с акетата си - да напомнят на останалите горски обитатели за присъствието си. Тоя пример за промит мозък и агресивна простащина е достатъчен, ще допълня обаче, че нацръканият вирус в дамите води до още по-опасни промени в тях - нивото на тестостерона им в резултат центровите им проработк надминава това на естрогена и стават лоши работи.  Специалистите са се сезирали въърху сръбската министър-председателка, на която роди бебе нейната приятелка, общопрактикуващ доктор Милица.

Да е жива е здрава, тая дето красивото, възвишеното й образува нерви, а я тегли посташкото, мисля, за нея спасение за нея няма… 

    Целта на хибридната война е вид нежно докосване по най-чувственото място на хората-примати, а след като те бъдат доопростачени  следва подканата:  Елате, че ми трябвате! Примери – изборите за президент на САЩ, Брекзитът, Простащината в Италия и още сто. Написах Простащина с главна буква, защото този призрак броди над целия глобализиран свят и може да се превърне във фундамент в политиката на страните с подчертано неинтелигентни хора, подобно на ИслямизЪма в Иран. Хибридната война натресе за президент на България човек на Путин, който работи против страната си, за чужди интреси, яхнал простащината, отправящ словото си към нея, защото един културен човек ще затвори телевизора щом му появят по някой канал президента. СталиниизЪма умря, но увредеените от него остават. Причината - управление на страната ни през един продължителен период и извършените промени, натресени ни от братската държава. Вместо да работи за страната си, президентът ни рЕди в кабинета си игрите за дестабилизацията й при съответното подръпване на конците му от Путиин. Как не се засрами наппр от това, което говори, от връщането на законите, което не прави смисъл и после отпада. Не го ли забелязва това много по-интелигентната му пиарка, известна като Деса Мерцедеса.

   Тези „успехи„ на Хрущов на времето после бяха затвърдени от Брежнев и шефа му на КГБ Андропов. Поставям думата успехи в кавички, защото те не бяха плод на умната му глава, за която руснаците казваха по случай плешивостта му, че на празна плевня покрив не трябва, а защото имаше реални предпоставки СССР да случи тази простотия – да натресе в десетки държави по света, откачили се от колониализма неподходящият за тях комунизъм, които ги съсипа. Това е и причината за т. н. „Арабска пролет” – опит за отхвърлянее на диктатурата по тертипа на Кремъл. Да извърши безнаказано тези промени Хрущо в арабския свят където можа, му помогна подържаният паритет на ядреното воъръжаване, който гарантира/л/ сигурното унижощаване на целия свят.  Имаше такава теория, че ако нападнат СССР и той не успее да отговори на ядрения удар, ще възпламенят собствените си ядрени бомби в силозите им и така светът ще загине поради ядрена зима с продължителност над 200 години, опция на гарантираното взаимно унищожение.

   Тази тема е дълга, споменавам обаче три страни, които СССР имаше планова де „пръсъедини” към Голямата страна, а именно Афганистан, Иран и Индия. С отварянето на архивите по тези въпроси излиза този зловещ, безсмислен и невъзможен проеект за завладяване на света от СССР, страната, в която живеят най-щастивите хора на света. Според управниците им до днес.

   И последното като въведение към темата за Балканите. Сега Путин се опитва чрез Сърбия и агентите си в Румъния и България отново да кипне огъня под Балканския котел. Методите му обаче не се рпазличават от тези, които описах на ръководителите преди него. Затова толкова дълго се спрях на тях.

  Приносът на американците да спасят от унищожение от сръбските комунисти хората в Босна и Косово е близък и познат, събитията са преди около 20 години. Това направи тези народи признателни на Америка и с доверие към нея. Но и нещо друго да не забравяме – ако Америка след ВСВ нямаше войски в Европа, Сталин с ядрените си оръжия щеше да ги нападне. Това му повеляваше Коминтерна, комунизмът по целия свят, а комунистите – безродници, с гражданство, валидно за всяка комунистичедка страна. Днес този паритет се подържа за Латвийскте държави и не само те, защото ако те не бяха в НАТО, Путин отдавна да ги е нападнал както Крим и не само него.Русия нищо не може да произведе, тя може да добива  и продава природни ресурси или да ограбва чужди държави.

 

    А сега по същество за Балканите:

    Балканските държави, колкото и да сме необразовани в тях,  добре знаем какви метастази оставя комунизма след отхождането си. Той не минава току така, като грип, атакуван с антибиотик, той има много опасни странични явления, които остават докато накомунизиараният е жив. Най-чистите комунисти, каквито са в КНДР, подържат комунизма с все по-страшна дикатура и така ще бъде до измиране на последия човек в страната им от бедност, глад и болести. В разпадналия се СССР се случи друго – там победи мафията, скрита зад паравана на ФСБ. Така бившите първи заграбиха богатствата на страната и сега прикравани законово и всякак от нея, превърнаха СССР в олигархия. Това е власт на наколко богаташа, която управлява страната посредством мафиотизъм, в техен интерес. Да си олигарх обаче е сладка работа, но ако на мен ми предложат да съм на местото на Путин, за когото се предполага, че има към 300 млрд. долара, няма да се съглася. Ще са ми множко. Това са двата пътя естесвено продължение на развитието на комунизма и разпространението му по света. Едва ли това „развитие” /може би по-точно е понятието метастазиране!/ са предполагали за възможно в началото на ХХ век архитектите на Първия комунистически интернационал.

   Лошото при раазпадането на комунизма е обаче и още нещо – еквилибристиките на рубладжиите. Това са агентите на Путин в тези държави, добре платени и поставени в резултат на мафиотски изпълнения на ръководни за страните им места. Най-пръв от всички по възможности е Орбан, най-пръв по мераци е Генерал радеВ. За него важи поговорката, бодлива крава Господ рога не дава. Но високят му пост му позволява да работи притов страната си. Комунистите в страните, в които комунизмът пада, се стремят да запазят възможностите си да да мафиотстват и след него, заменяйки админстративната си власт с икономическа. При нас имаме една олигархка, на която казват Г/жа Техноимпекс.  В Българя, понеже съм българин няма да кажа, че  /пост/комунизмът е жив и мафиотизЪма процъвтява. Цитирам обаче гостоприемството на Сърбия спрямо Цветан Василев и високата сръбска държавна награда , която бе връчена на бать Боко. Той обикновено се бабани, но сета така се съпикяса, че забрави да попита когато го наппавиха носач на най-високия сръбски приз:

-         Братя сърби, вместо да ме правите носач на призове не е ли по

добре да ни върнете биринджикрадеца на България, обрал банката си и укриващ се при Вас? Хем не се връща, хем ни показва средни пърстове.

   Не се досети за това, а сега дойде и друга вест – докато Вучич „искаше” да влезе Сърбия в НАТО и ЕС, вчера каза по сръбската телевизия пред света:

       Сърбия никога няма да влезе в НАТО.

Защото стратегическият им приятел, Путин, така сака…

 

Случващото се на Балканте сега и опитите на Путин да нагнети обстановката тук са мотивирани по същия начин, както попълзновенията на Съветите към колониалните страни след отхождането от тях на Британия. В Сърбия си признават, че са маркспутинци, в две от страните – Румъния и България са разиграни средните фигури – мекеретата на Путин на високи държавни постове.

В две от страните обаче – Албания и Черна гора - хората са съвсем наясно кои са виновни за хала им и борбата е за премахване на комунистическите метастази след властимащиите, което ние наричахме лустрация. Напомням, че във всички бивши соцстрани лустрация се проведе, у нас обаче – не. И ето го резултатът, бомба сас закъснител, сиамските близнаци Нинова/Радев. Правещи интрити от всичко, връщащи закони, залагащи куркапани навсякъде, разчитайки на простащината, техния електорат. На която обещават лез да се труди и образова да я нагушат, като вземат властта…

   Подобно на протестите в Черна гора и Албания, подобни текат и в Сърбия. Като любител балкановед аз имам непосредствено наблюдение над хората в тази страна и виждам, че за последните пет /?/ години те се осъзнаха за причините за все по-силно налягащата ги беднотия. Не иска да живеят повече така, капсулирали се от вътре към света. Капсулирането е смърт за държавата и хората в нея, примерът е КНДР.  И най-страшният пеннис, който заподмята сръбското правителство – ще поискат въвежданее на войски на Путин в страната, който да гарантира антиразпада й. Сърбия е независима, суверунна държава, с огровни вътрешни проблеми от всякакво есттество, има право да поиска това. Но това ще доведе до много лоши последици за целите Балкани, ще стане и най-страшната инфекция. Путин ще влезе в Сръбска Босна и ще набучи и там ракети.

   Истината е, че Путин изгуби Черна гора, Албания, Македония, но шансовете му на Балканите остават и вероятността да се превърне Сърбия във втора Сирия съществува.  Изход от това положение сърбите виждат чрез въвеждането на демощкрация в страната им, на което Вучич отговори:

-         И 5000000 да сте за, ще стане каквото аз кажа – не!

По-убедителен пример за диктатура на Балканите няма подобно на по-убедителна нещастница от тази, която е гласувала с минус за постинга ми със Сонатата „Валдщайн”. За специалистите мотивиите на тези нищастници са ясни…

  Идиотите, лошите хора, те много си приличат по делата, колкото и различни да са поприщата им. Те са в основата днес на опростачването на хората, макар да се ползват за този факт други термини – напопулизирване на хората, орбанизирването им /по фимилията на най-големия опростачвател в ЕС, етническият циганин Орбан, човек на Путин/, превръщането им в националисти и патриоти, това пък за лафови пениси ва Жириновски. Лошите хора винаги са нансяли големи щето на добрите, на цели държави, защото злото навлиза много бързо.

   Ще приключа постинга си с два образеца на зло:

1.     Путин – за целия свят и

2.     Генерал радеВ – за нас.

      Ако някой възрази, че това не е така, ще повярвам колкото ако се твърди, че Сталин е бил глупав. Никак глупав не е бил, неговата роля а света е била зъл гений. Наследството му още вреди на света, още истината за него се обяснява с лъжи…

image 
                               А кам го радеВ?






Гласувай:
6



1. planinitenabulgaria - Защо така висикотестеронно се държите с мен, г/жо радостинаЦАВ, а толкова
28.03.2019 13:53
нежно-естрогенно с Венци, с Борн, с Рустам и други?
Ще си взема бележка от отрицателния Ви глас и ще напиша още един постинг на тази тема, но така, че да Ви ареше...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183876
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031