Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2019 09:01 - АКО БЯХМЕ КУПИЛИ МИГ-ове, ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА Е О КЕЙ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 3239 Коментари: 15 Гласове:
8

Последна промяна: 08.01.2019 23:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ОТ ДВА ДНИ АМЕРИКАНЦИТЕ  ЗАМЯЗАХА НА ПОПИКАНИ ОСИ

     Да поясня първо от къде идва това балканско сравнение, ПОПИКАНИ ОСИ :

   Осите си правят гнезда не само по хралупи на дърветата, между тухли, под керемиди, но и в земята. Виждаш много оси някъде в градината, чудиш се какво правят там, а те – направили си в земята гнездо.

    Осите не летят през целия ден. Определено време от него прекарват в гнездото си, може би спят по един-два часа и тогава нито една оса няма около гнездото им. Поради това обработващият градината си не подозира, че може да ги раздразни и да го нажилят. Ето и един по-различен казус, доста специфичен, но познат на градинарите по Балканите до степен, сравнението им във връзка с него - КАТО ПОПИКАНИ ОСИ – да е добило днес популярност и в други страни.  Ето какво се случва, макар и много рядко между човек и семейство оси с гнездо в градината му.

   Човекът си копае градината, припишква му се и той се изпишква на най-неподходящото за това място, върху гнездото на осите. Струйката навлиза в отвора в почвата за гнездото под земята, през който преминават осите. Които в този момент са в гнездото си  пощуряват и излизат навън да се разправят. Минавайки обаче през входа на гнездото си те се намокрят от урината на селянина и пощуряват още повече.  Оказали се навън, те първо изтръскват крилата си за да могат да литнат, но не са адекватни от миризмата - обида за тях, и не знаят що да сторят. Изгубили съвсем разума си, те дори не се сещат, че могат да нажилят и така да прогонят попикателя си. Само кръжат над гнездото си, жужат по специален, заплашителен начин, надават злоба, гняв.

   Колкото и смешно да изглежда, но в подобна сигуация – като попикани оси – ние оказахме американците. Казусът е описан в постинг в блога на едн специалистка с голяма гросмайсторска сила в областта на ракетите  и военните самолети, г/жа Радостиналаса. Сравнението обаче, че америанците заради нас замязаха на попикани оси го правя аз, защото съм в Америка, вътре в събитията.

   Ето как г/жа Радостиналаса ояснява това тяхно поведение:

   „Сделката с военните самолети /б. м. ще купим американски самолети Ф 16 а не шведски Грипен, защото американските са оборудвани с военната техника за тях и със системата за командване на НАТО/ е удар и по имиджа на нашите американски партньори, които в очите на българите печелят този конкурс с политически лобизъм, а не по правилата. Как тогава искаме да печелим уважението на хората по света при положениие,че не спазваме собствените си закони и правила?”

   В момента съм в Америика и наблюдавам как хората реагират на тази сделка. Оказал се в центъра на събитията виждам, че решението на правителството ни да закупи американски самолети възмути американския народ – работници, селяни, конгресмени, сенатори, съдии, банкерите, мексикано, американци с африкански произход по гетата, бизнесмени – всичките са възмутени от нашия удар върху имиджа им /на турски език, суратя/ . Всички медии коментират тази възмутителна според президента ни и според г/жа Радоситиналаса сделка. От възмущението държавниците на Америка също не са адекватни и отложиха решаването на проблема с блокирания от Тръмп бюджет на Америка.  И Тръмп говори по този казусу и той възмутен от удара ни по имиджа на американциге  - лицето му бе червено като биен гъз. Предполагам, тази наша глупава сделка ще повлияе и на курса на долара, на цената на петрола, на световните борси.

     Научавайки за тази сделка аз също така се възмутих, че до сега не съм изтрезнял. По галон бърбън на ден изпивам, а като мезе към него и алуминиено буренце с по 25 либри бира. До вчера американците приличаха на оси, които изтръскват крилата с от суровината ни, за да литнат и да зажужат заплашително. От днес ообаче хората в Америка приличат на осите, които са си изтръскали крилата и са литнали, но от нанесената им обида те не могат да сторят нищо, което да прави смисъл. Възмутително чувство към правителството, обзело президента ни Радостиналаса и Менко обзе цяла Америка. Възмутени, американците забравиха за основния си спор -5-те млрд. долара за стената с Мексико и кой да я строи.

   Винаги съм казвал: Балканите са важно нещо, затова съм просветен  любител балкановед..

   Г/жа Радостиналаса обаче не е проникнала в дълбочина в проблема с произход България или още по конкретно, правителството на Борисов. Това е нормално, защото на жените им липсва дълбочина на мисленето и АНАЛизаторски умения, това е приоритет на мъжете. Ужпенсии, ужсоциални залъгалки, а парите за пенсии и за социално слабите, между които около 1, 5 млн. роми, принудени да изкарват средствата си за живот заради правителството чрез битова престъпност,  правителството ще ги даде за… американски самолети.

    И още една политическа „инфекция” за страната ни – „това е удар по доверието на  европейските ни партньори, които правителството използва като статисти в конкурса!”

        Да имаш такова правителство, което с едно решение да нанася по три удара  в различни посоки, това е резил. Да се ползват европейски партньори за статисти е все едно да се ползват балерини за проститутки.

    Последният комбиниран удар на павителството срещу пенсионерите, прикрит зад аферата със самолетите, който президентът и маститата ни блогърка бичуват, аз усещам най-добре върху себе си. Нека на некой да му вземат пенсията и да го ползват за статист. Как ще се чувства този човек, особено ако е високо образован както Мен?

   Затова нито у нас, нито в Европа нито в Америка са съгласни с тази сделка. Разбунихме света като оси от гнездото им заради тия пусти самолети, варахме хората в режим „Попикани оси”.

 

     В заключение искамда изразя надеждата си, че не само народът на Америка, на Европа, а в България президенто, Радостиналаса и Аз ще се възпротивим и ще искаме отмяна на срамната сделка за самолети.

   С надеждата, че освен нас тримата, ще имаме и допълнителна подкрепа, още веднаж възразявам срещу тази сделка ужконкурс, по същество удар по България, по ЕС и по САЩ.

    За да бъде всичко това сверено с оригинала, публикувам негов линк:

 

http://radostinalassa.blog.bg/regionalni/2019/01/06/radev-troen-udar-po-bylgariia-shte-nadplatim-ogromna-suma-za.1641252

image      






Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vladtepes - За самолетите
08.01.2019 10:00
Проблемът е, че се купуват антики минали Христова възраст с почти изчерпан ресурс, които почти неизбежно ще се превърнат в нелетящи тенекии. В близките десетилетия нашата армия надали ще нанася въздушни удари и няма как да използва възможностите на F-16. Приличен нов самолет базов вариант е далеч по-добро решение от антика с почти изчерпан ресурс - ще позволи да се осигурят що-годе адекватен брой летателни часове на пилотите за да са подготвени и да се изпълняват базови задачи по охраната на въздушното пространство.
цитирай
2. vmir - Държим съдбата на света и планетата в свои ръце.
08.01.2019 10:36
На планетата ли казах? Света не е само нищожната планета Земя.
България на три планети! Даже галактики! Анунаките ДГД! Сивите - тоже! Българския език - междугалактически език! Пардон, Вселенски! Извинявам се за неволните пропуски, събитията се развиват с шеметна бързина и на моменти не успявам да ги догонвам... Путин - император на всички земни кълбета! Пардон - вселени! Ако анунаките или сивите или рептилите откажат да говорят български - немедленно им пращаме Радостина. Тя притежава силата, а ракетите на Путин й служат само за декор, украса или езда и бързо придвижване. Най-умен след Путин е Радев, Венсеремос таварищи, пабеда будет за нами!
цитирай
3. germantiger - :)
08.01.2019 13:21
"Бе" тоя на фотоса да не е РАДОСТИН ЛАССОВ РАДЕВ

Поздравления за симпатично поднесения хумор в текста - прочетох целия ти постинг
цитирай
4. nkf - Ласата е умствен запъртък, веро...
08.01.2019 14:19
Ласата е умствен запъртък, вероятно е резултат от страстта между сливенски циганин-дървосекач в Коми и тамошна пияна руска курва /а знайно е, че всички рускини са курви/. Така че толкова си можетая русоидно-комунистическа отрепка.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Благодаря на коментиралите постинга ми!
08.01.2019 17:29
Не всички проявявате разбиране към позицията на Радев, на г/жа Радостиналаса и на Мен, поради което Ви поднасям мотивите си, превъплътени в канон чрез мисли от последния постинг на г/жа Радостиналаса:

Американците, в продължение на много години разгръщат своята ПРО около границите на Русия. Те могат да бъдат отбранителни и настъпателни.
Но Авангард ги обезсмисля.
Тя лети със скорост 27 Маха, което е 27 пъти колкото скоростта на звука.
Лети не по балистична траектория, а може да променя посоката си нагоре и надолу, вляво и вдясно. Тя е управляема и може да избяга при преследване.
Траекторията и не може да се изчисли от американската ПРО. това обнулява многомилиардните вложения на янките в ПРО.
Русия не може да си позволи 72.5 млрд долара за въоръжаване като США, но това не и трябва. Докато Русия не обезпечи своя суверенитет, тя не може да развива икономиката си
Русия притежава способност да решава такива задачи във военното дело.
цитирай
6. planinitenabulgaria - Това е мъжът на Деса Мерцедеса!
08.01.2019 17:47
germantiger написа:
"Бе" тоя на фотоса да не е РАДОСТИН ЛАССОВ РАДЕВ

Поздравления за симпатично поднесения хумор в текста - прочетох целия ти постинг


Какъв ти хумор! Имаме в момента гости. При нас е специалистът по ракети проф. Гюнтер Регел. Да научи и той нещо от мен - Путин има ракети, налитащи на враговете му със скорост 27 маха! Най-голямата скорост на ракетите на краварите са 2, 314 маха. Един мах отговаря приблизително на скорост 1200 км./час. Немецо стана февирт....
Никакъв хумор няма, нещата са много сериозни.
цитирай
7. planinitenabulgaria - Според мен недоразбирате позициите на Радев, на Радостина и Моята.
08.01.2019 20:36
vmir написа:
На планетата ли казах? Света не е само нищожната планета Земя.
България на три планети! Даже галактики! Анунаките ДГД! Сивите - тоже! Българския език - междугалактически език! Пардон, Вселенски! Извинявам се за неволните пропуски, събитията се развиват с шеметна бързина и на моменти не успявам да ги догонвам... Путин - император на всички земни кълбета! Пардон - вселени! Ако анунаките или сивите или рептилите откажат да говорят български - немедленно им пращаме Радостина. Тя притежава силата, а ракетите на Путин й служат само за декор, украса или езда и бързо придвижване. Най-умен след Путин е Радев, Венсеремос таварищи, пабеда будет за нами!


Причината е, че нивото на интелекта на Радостина напр. е толкова високо, че Вие никога няма да можете да разберете висотата на мислите й. Тя продвосхищава развитието на света - рублата заменя долара като международнно платежно средство, английският език отпада като международен, заменя го руският, а причините - те се коренят в новата свръххиперракета на Путин в Клас "27 маха". Пред това най-голямо достижение на руската наука и технология - най-първата на света!!!- всички са се панирали и надеждата им е една - терорът долу, съюз със Путин!
цитирай
8. vmir - 7. planinitenabulgaria - Според мен недоразбирате позициите на Радев, на Радостина и Моята.
08.01.2019 23:06
Вярно е, че трудно разбирам високите съображения около товарищ Путин, затова цитирам факти за следствията от високоскоростно движение на тела в земната атмосфера. Цитата показва, че 27маха е скоростта в открития космос и какво се е случило с камъните на височина 5-10 километра, когато заради триенето им в атмосферата скоростта им е паднала на 13-16 маха, а температурата им се е покачила десетки пъти над тази на слънцето.

"Както вече споменахме, сред големи космически явления, засегнали Земята, особено място има падането на Тунгуския метеорит, което е било наблюдавано от човека. Сумирането на всички данни позволява да се твърди, че събитията през 1908 г. са предизвикани от сблъсъка с неголяма комета. На 5-10 км над Земята станал взрив с колосална енергия, отговаряща на взривяването на не по-малко от 3 милиона тона тротил, т. е. 100 пъти по-силен от атомния взрив в Хирошима и Нагазаки. Според изчисленията скоростта, с която Тунгуската комета се врязала в атмосферата на Земята, била от 30 до 40 км/сек. Преди момента на взрива тя намаляла до 16-20 км/сек, а масата на взривилото се тяло било няколко десетки хиляди тона (останалото се изпарило преди взрива). Температурата в предната част на главната удърна вълна достигнала 100 000°С, т. е. превишила десетки пъти температурата на повърхността на Слънцето."

Цитата дава да се разбере защо 27 маховата ракета мени скоростта и посоката си - налага й се!!! В противен случай заряда й ще се възпламени на десетки километри височина от земната повърхност и прекрасната ракета ще се зяноса.
цитирай
9. planinitenabulgaria - Другарю примаТ,
08.01.2019 23:35
Имате поставена задача с културни параметри. Ако не можете да ги покрието, не коментирайте в блога ми. Знам, че ставам за убиец, но не съм съгласен с катогоризЪма Ви - стоппоцентов. Ха свалете няколко процента.
цитирай
10. vmir - 9. planinitenabulgaria - Другарю примаТ,
09.01.2019 00:14
Именно. Умен е товарищ Путин. Ракетата - тоже, което значи, че е и културна. Образно казано, лети си интелигентно с 27 маха в посока различна от тази към Земята, например към Луната. По едно време си сеща, че Лос Анджелис и товарищ Костя съвсем не са в тази посока и нали е културна, ракетата завива обратно с явното намерение да Ви направи рандеву. Така си хвърка известно време докато стигне термосферата на Земята и започне да среща блуждаещи молекули, които я подгряват и понеже е културна ракета, тя осъзнава, че ако продължи в същата посока, всеки момент ще гръмне и ще се зяноса. И като една съвсем интелигентна и културно действаща ракета, обръща курса, и намалява скоростта, защото своевременно прави справка, че за да достигне Земята без да се изпари или превърне в пепел, не би трябвало да хвърка с повече от два, два и нещо си маха.
Умен е товарищ Путин! Пабеда будет за нами!
цитирай
11. planinitenabulgaria - Според мен подценявате и поради това иронизипате ракетните придобивки на Путин.
09.01.2019 05:06
vmir написа:
Именно. Умен е товарищ Путин. Ракетата - тоже, което значи, че е и културна. Образно казано, лети си интелигентно с 27 маха в посока различна от тази към Земята, например към Луната. По едно време си сеща, че Лос Анджелис и товарищ Костя съвсем не са в тази посока и нали е културна, ракетата завива обратно с явното намерение да Ви направи рандеву. Така си хвърка известно време докато стигне термосферата на Земята и започне да среща блуждаещи молекули, които я подгряват и понеже е културна ракета, тя осъзнава, че ако продължи в същата посока, всеки момент ще гръмне и ще се зяноса. И като една съвсем интелигентна и културно действаща ракета, обръща курса, и намалява скоростта, защото своевременно прави справка, че за да достигне Земята без да се изпари или превърне в пепел, не би трябвало да хвърка с повече от два, два и нещо си маха.
Умен е товарищ Путин! Пабеда будет за нами!


Ракетата излита от силоза със скорост 20 маха, после лети с 27 маха, но има възможности ако ситуацията е спешна от Центъра дакоригират скоростта й от до 50 маха. Да ти налети такова нещо е страшно - ни ПРО го префаща, ни най-могъщите брони го спират, пробива ги като масло.
Същото важи и за ВКС на Путин, но още не е появена статия от специалистката по военни самолети за последните разработки. Ще Ви смаям! В авнас Ви казвам, че самолетите му са още по-страховити и от 27 маховите му ракети....

цитирай
12. vmir - 11. planinitenabulgaria, товарищ Костя из Центра,
09.01.2019 06:20
Вие ми помогнахте да осъзная факта, че природните закони не важат за ракетите на Путин. Очевидно майката Природа в лицето на своя Творец привижда в товарищ Путин своя Властелин и неговата безпрецедентна премъдрост и всемогъщество е респектирало Господ Бог до степен да се засрами и покае за самонадеяната си увереност, че може да определя законите на физиката както на него му скимне и без да иска разрешение от другаря Путин. (Господ най-накрая си намери майстора, както би констатирал един негов блогов отрицател, който за да повярва в него искаше да му го доведат на юларче)

По-важно е обаче друго.

Не само Бог ще трябва да иска разрешение от таварища Путина, но и всеки простосмъртен, който реши да се възползва от действието на физичните закони, ще трябва преди това да заслужи съответното разрешение, което няма да се раздава само за черните му очи. Ето как всички честни хора, от бирника до полицая, ще трябва да порицаят всеки, които си въобразява, че ще може да продължава с безнаказаното пиратстване на законите, които Путин се е съгласил да вземе под свой контрол и защита. Ето как северната част на Евразия за отрицателно време ще се превърне в райска градина, а доставките на банани, смокини, фурми и айфони вече ще се внасят от Сибир. В добавка, ще отпаднат и главоболията с разните му там газови потоци, нефтени доставки и прочие, прокарването и управлението на които ще бъде в рамките на благотворителната грижа за признателните поданици, освободени от игото на капитала.

Пабеда будет за нами!!!
цитирай
13. germantiger - +
09.01.2019 09:55
Всъщност руските ракети не летят и за това не могат да бъдат свалени, по този начин те изключват всякаква пво срещу тях

това ми напомня прозрението на Бисмарк за руснаците, но не трябва да забравяме, че руската ракета е най-ракетовата, ракетна намахана ракета във Вселената

както знаем от близкото минало

СЪВЕТСКИТЕ БОЛНИ СА НАЙ-ЗДРАВИТЕ БОЛНИ В СВЕТА
цитирай
14. vmir - Рейгън - враг №1 на Тутраканската селищна система!
09.01.2019 21:44
Всяко яйце - снаряд в лицето на капитализма!
Всяка кокошка - изстребител - бомбардировач срещу войнолюбците от НАТО!
Всеки буркан с компот - бомба срещу враговете на мира и созиализЪма!
Всяко зърно - куршум в челата на експлоататорите!

Гласувайте за другаря Путин да превърне света в махала на Тутракан!
цитирай
15. planinitenabulgaria - И в Америка голяма част от хората считат, че изпитанието на ракетата
10.01.2019 05:42
germantiger написа:
Всъщност руските ракети не летят и за това не могат да бъдат свалени, по този начин те изключват всякаква пво срещу тях

това ми напомня прозрението на Бисмарк за руснаците, но не трябва да забравяме, че руската ракета е най-ракетовата, ракетна намахана ракета във Вселената

както знаем от близкото минало

СЪВЕТСКИТЕ БОЛНИ СА НАЙ-ЗДРАВИТЕ БОЛНИ В СВЕТА


налигаща върху врага с 27 маха е компютърна шашма и се вълнуват толкова, колкото преди години, когато Путин взриви най-мощната вакумна бомба на света.
Дали обаче така мисли г/жа Радостина, която постна статя и за изтребителите на Путин, Другарят блекЮ и още като тях?
Бисмарк просто не е пердполагал, докъде ще стигне руската ракетно-махова мысл...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185294
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031