Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2018 17:06 - КАКВО СТАВА В ТУРЦИЯ?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1955 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 07.09.2018 17:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

     ДИКТАТОРЪТ  НА  ТУРЦИЯ – НА  ОТСТОЯНИЕ  ЕДИН 

 ФАЛОС  ОТ  ПОРЕДНИЯ  ВОЕННЕН  ПРЕВРАТ  В  СТРАНАТА

 

   Като любител балканист, следящ случващото се на Балканите, следя и протичащите в Турция процеси след избирането в страната им с преобладаващата част на гласовете на необразования им електорат за техен бюлюкбашия /президент/ Земния Сокол /Ердоган/. Този избор бе неподходящ за страната поради неговата неоосманска политиическа платформа, заимствана от популистите /най-големите простаци!!!/ в Европа и руските националисти на Жириновски, зад чиято „партия” са прикрити агенти н Путин. Начело на Българските националисти пък е волеН сидероВ. Това е огледален образ на политиката, която провежда в моментаедин друг държавник, явявящ се едновременно бащица на мафията в страната му и кърмчия на народа си, но също така и трън в очите на света. Провежданата линия от страна на Земншя Сокол от избора му до сега свидетелства, че той страда и от параноя, подобна на тази на Сталин в последните му години. Уточнявам, че Сталин се е страхувал от всички около него, този пък се страхува от поредния военен преврат, който той дърпа за опашката и който ще го отмете от руля на страната. Пълната безпринципност на политиката на Ердоган личи от действията му, които ще опиша по късно, сега посочвам само глупостта, която той демонстративно стори – страна, член на НАТО,  закупува руски ракети С 400, за да пази небето си!?!? Тази постъпка не е на нормален човек, а на деллия. Точно това негово ненормално действие предизвика въодушевлението на една платена тролка, пишеща по поръчки /заказ от Центъра?/ вероятно срещу рубли, чиито връх на душевната й радост е всяко въвеждането на въоръжение в руската армия на новите, неотразими ракети на Путин. Другите жени като видят красив мъж им се задействат бартолинките, тая като види ракети на Путин й се разцъркват.

    Наактивираните  от Центъра кибегибридници и платени нетови тролове веднага видяха в този не правещ смисъл жест на Ердоган опастност за България и предупредиха, как точно мы надо сохраниться как держава – като се откажем от членството си в ЕС и НАТО и преминем към ОНД. Говорим ОНД, понимаем Путин. Он ще ни спаси от турците, друг не може, захимнословиха в нета маркспутинските хибридни сольдати и платените тролове.  Как между тези кухи тролове и платени политппоститути не се намери един политпсихиатър, който да обясни постъпките на Земния Сокол!  Моят отговор към вещаещите тази опастност /по точно е да напиша запроституирващите се по заказ от Центъра с тази опастност/ е безсловесен, само с жест - високо вдигнат среден пръст към разпространяващите по заказ от Центъра фалшиви новини по този казус. Мислех да пиша по-късно на тези тема, но постингът на една нетова тролка, пишеща за рубли ме възмути с поръчковата си наглост и поради това ускорих намеренията си. Връх на троленето й бе нейна „статия” за крепката турско-руска дружба, увенчана с покупката от Турция на руски ракети С 400. Тази сделка соред нея наподобявала на някакъв интернационален връх между тези две държави, като купопа на църква, который венчает собор. Виждате ли, троли тя, страните на НАТО не вярват в него и си купуват руски ракети. А тя от ракети явно много разбира - или е била разработвана в Центъра за ракетчичка та като като види ракета на Путин й се разцъркват бартолинките, друга причина е позната на психиатрите и на мен. Ползвах няколко съветски думи, макар да не съм сторонник на ползването им, защото тази госпожа, работеща срещу нашата държава е живяла няколко гидини в Москва, където явно е била разработена да работи против България и добре владее този език. И сега пише, пише, глупост след глупост, разбира се выполняющая заказы из Центра и договорена сума в рубли.

 

    А сега конкретно по казуса, произтичащ от Земния Сокол, с който нетовите политпоститути ползват за плашило. Няма от какво ние да се страхуваме, да се страхуват турците, защото той ще тегли на турците същия буюксикиш както Путин на руснаците, които превърна в просеци и пропойци, а Турция скоро вероятно няма да има пари дори за пенсии. Това обаче рефлектира върху нас, ще поясна по-късно как. Сега малко по издалеч:

 

     Турция е на върха в своята история като завоевател до края на ХVІІ век. Достигнала чак до Виена, разпростряла се върху огромна площ благодарение на завоевателната си  политика – всичко за фронта, всичко за победата, включващо 12 години редовна служба в армията, а по време на война докато трае войната, османската империя започва да се изчерпва и да се разпада както сега това става с Руската империя, последната в света. Побеждават ги на Западния фронт, но за съжаление /австрийците/ не ги пропъждат от България, а само до р. Морава. На Източния фронт Русия им отнема завладените мюсюлмански държави по Кавказ, на които днес вменява, че са част от Русия. Една от тези държави е Чечня. Османската иимперия се свива и свива, но политиката на великите сили тогава, на първо място от тях Англия, я подържа, защото тя възпира Русия от агресията й, насочена към Западна Европа и антглийските колонии в Близкия Изток. Заради тези интереси на великите сили по време на Балканската война Турция е спасена. За да се предотврати второ нападение над приятелската спрямо Англия държава, Турция, последва и разработката „Междусъюзническа война”, която нанесе на държавата ни рани, незаздравяли до днес. След тази война обединение на Балканските държави срещу Турция става практически невъзможно и това е една от причините за загубата на Гърция в най-важната в нейната история война, тази с Турция. Тази война превърна Турция във велика сила, а не Гърция.

    След ПСВ победителите наказаха лошите в тази война, победените, с отнемане на територии ведно с целокупното население в тях и придаването им към съседни държави, както и с непосилни репарации. Турция, като приятел на Англия, макалр между победените не бе наказана. Не само това, към нея бяха придадени територии на Гърция – цялото източно крайбрежие на Егейско /Гръцко/ море, а също и някои острови. Тогава възникна и Кипърският проблем, оставащ до днес, но с договор Англия да има част от острова завинаги, т. н. непотопяем британски самолетоносач. Гърция не можеше да приеме този факт с отнетите й територии и започна война с Турция, която тя загуби поради собствената си глупост – в разгара на войната, когато гърците я бяха спечелили, те започнаха гражданска война в която се сбиха републиканци и монархисти. Във войната се намеси СССР като условие, ако Турция спечели войната да стане съветска република, снабдявайки Турция с необходими за войната стоки. Възползвайки се от глупостта на гърците и от жестокостите, които те извършиха над турските села по Източна Егея, турците обърнаха войната и я спечелииха. Така не Гърция, а Турция стана великата държава в този регион, благодареение пак на великите сили. Защото ако се бяха намесили другите балкански държави на страната на Гърция, която водеше справедлива война, Турция щеше да бъде върната обратно в Анадола, където й е мястото, но договорите след ПСВ и отношенията между тях след Междусъюзническата война не разрешаваха подобна помощ да се осъществи.

    Така бяха положени остовите на днешна Турция, която от ислямска държава се превърна в република след реформата на Кемал Ататюрк и Турция тръгна по нов път на развитиие в опит да смени Исляма от ХVІ-ХVІІ век и да се приближи към начина на живот, който водят Европейските държави.

   Още един късмет извади Турция през ВСВ – пропадна предложението на Чърчил за откриване на втори фронт срещу Германия от Турция през България, което означаваше от България да не остане камък върху камък, така, че това бе и наш късмет.

    Икономическото развития на Турция започна след края на ВСВ, като то течеше по няколко линии. Първата от тях бе възстановяванто на Европа след войната, която трябвааше да бъде съградена отново. Парите за това възстановяване идваха по Плана Маршал. Здравият ген на турците и работоспособността им намериха своята реализация, а девизите, изплатени на турските работнтици  се върнаха в Турция и послужиха за полагане на основите на нейната сървеменна икономика. Втората линия на подпомагане на развитието на Турция бе ориентеровката й към Запада и приеманеето й в НАТО, което отвори нови врати за нея към технологиите на Запада. Някога англичаните гледаха на Турция като на възпирач на амбициите на Русия да се разширява териториално на Запад, след ВСВ по същия възпиращ по отношение на агресиивните намерения начин на СССР към Европа погледнаха САЩ. Те въоръжиха Турция, изградени бяха големи военни бази, но като приятели на Турция американците внедриха там нови технолотии, стигна се дори до производство на резервни части на военните им самолети и хеликоптери. Европейски фирми, привлечени от ниското заплащане на турските работници в Турция, внедриха заводи за монтаж на автомобили, една от най-трудоемките дейности по произвидството им,  внедриха линии за производство на битова техника и какво ли не. Турция се превърна в производител на стоки за Европа по начин, какъвто Китай се превърна за света. Това бяха работни места, производство, пари прим за Турция, която се превърна във велика държава.

    Някакъв бацил обаче се явява в главата на този и онзи турски кърмчия на страната и той повежда страната назад в развитието си. Тогава идват военните, които правят преврат, изчистват бацила от кърмчията, като го хвърлят в затвора и набацилените от него, които също остават за дълги години на топло. Когато се нармализират процесите – бацилът бъде деактивииран - военните се оттеглят. Въвеждам един таг, генерал Кенан Еврен, който измете от властта заразените с бацили кърмчии и назначи гражданско правителстно, което проведе избори. Военните понякога вършат добра работа. Така оценявам и работата на военните в Южна Корея, които положиха основите на възхода на тази страна. Най-тъпи бяха военните в Гърция, които изгубиха Кипър заради простотията им и подтискаха гърците по време на т. н. хунта. Тъпотията им достигна до там, че вкараха хиляди гъркини в затвора, защото те протестираха повече от мъжете срещу военните. При Ярузелски нещата бяха други, защото той бе субпродукт на КГБ – толкова бе тенерал, колкото всероссияският патриарх е патриарх на християните там и колкото Генерал радеВ е президент, работеш за страната си. Няма да си спестя критиката и към радеВ, че по-еинтелигентен и по-неподходящ президент, от него, както и като такъв, работещ не за България, а за враждебна на България страна не сме имали.  Съществува едно понятие, ПОДМЯНА, и то лабораторна проработка на КГБ.

    С тургането на Земния Сокол за кърмчия на Турция симптомите на заболяването му с бацила на паносманизма пролиичаха твърде скоро. Той се оказа диктатор, който подведе необразованите хора в Турция спечелвайки си тяхната подкрепа за политическата си линия, която запровежда. Този метод на поддръжка на държавния ръководител от най-простите хора в държавата го има в Русия, където се химнослови, че еднинствен Путин може да спаси държавата, в която живеят най-щастливите хора на света от завистниците й. Подобни методи влязоха и в арсенала на нашия президент в изборната му кампания, в резултат на която той бе избран от опростачената част на електората – пиянищата, безделниците, неграмотните и продажни електорални маси, гласуващи на принципа „бюлетина, ром, кюфте”. От който избор цялата страна сега страда…

    С недалновидната си политика Земният Сокол започна да руши държавата, за което той трябваше да бъде отстранен от властта. Признаците на заболяването му бяха факт за специалистите, анализиращи политическата му платформа, подобна на тази на Путин спрямо Украйна, Молдова Грузия и др. държави. Турция обаче няма как при подобни спорове да заподмятва ракети и подобна политика не прави смисъл. На Запада не му пукаше много от това заболяване на Сокола, но се случи неочакваното, той се ообърна и срещу тях. Не поради необходимост, а защото е за психиатър. Дано да ми отвори постинга и да дойде при мен да го психоанализирам, мога да му помогна. Натискът срещу Западна Европа стана факт. Ердоган ултимативно поиска свбодно придвижване на турците по Европа, което е недопустимо, нагло и нахално.  Сокълът поиска и присъединяване към ЕС с неговите средновековни порядки. Те го не пускат под одъра, той иска да се качи на одъра. Тук има една особеноост -  турците представляват голяма част от работниците по заводите на Западна Европа, поради което те се явяват стока с двойно предназначеение – от една страна работниците турци печелят девизи, които Сокола няма как да им вземе, от друга страна необходимите му работници в Турция не достигат. За да привлече такива, той извърши пенсионна реформа, разрешаваща на турците да се пенсионират на 48 гидини. Така той задрържа част от работниците турци да се изявават в Турция като пенсионери и като работници, което означава с две възнаграждедия. И тук сметката на Сокола се оказа крива, ще поясна по-късно защо.

    Втората грешка на Соколола е противопоставянето му, бих казал, опита за диктат и срещу САЩ. Той ще им разпорежда какво да правят с базите на НАТО в Турция, кого да допуска до тях, а също и  какви въоръжения да купува и от кого.  Отговорът на американците бе такъв, че сгромолясаха Сокола, чиито курс на валутата поради загубата на доверие спадна 4 пъти. Казах загубата на доверие в Турция и питам:  Може ли такава голяма и силна държава да има за бюлюкбащия непредвидим човек, заразен с гигантизъм, паносманизъм, с психически проблеми – абсолютно непридвидим. Спадът на курса на лирата не засяга работещите на Запад турци за сега, но за турците в Турция това е причина в близките месеци те да обеднеят 4 пъти, ако валутата им не падне още, защото за тях спасителни програми от ЕС като за гърците, преработващи във фекалии до преди две годинни парите за развиване на икономиката им. Преди да е станало това обаче, аз прогнозирам военен преврат, чрез който да махнат този заразен с бацила на гигантоманията провалил се, а също и провалил икономиката на Турция президент, избран от най-необръзованата част на турците, съоветсваща на опростачения електорат у нас, избрал радеВ за президент.  Мисля, че ще има зловещи събития само в Турция, защото този президент много се пази и военните вероятно ще го гръмнат като организзират по-добре делата си този път.

    Друга грешка на Ердоган е отношението му към войнаата в Сирия, към която той няма принципна позиция, макар страната му да е много потърпевша от тази война, която води Путин. Това, което го иинтересува е да няма кюрдска автономна област в Сирия, защото за него кюрдите са разбойници. Няма такова нещо, кюрдите са отделен народ, придаден към Турция след разпределянеето на държавата Кюрдистан от Англия и придаването й към Турция, Сирия, Ирак. В Турция само кюрдите са към 20 милиона, а тези, които живеят по Родопа не са никакви турци, а кюрди животновъди, оседнали тук заради войните на Османската империя преди 300 години.

    И така, оформи се нова ос, нещо като орел, рак и щука. В нея участват Русия, Иран и Турция. С посредниичеството на Русия, Турция търси подкрепа и от Сърбия – факт, който е немислим като реалност. Иран строи в Сирия завод за ракети, охраняват го ракети С 400. Русия воюва в Сирия с 63000 войници и над 100 самолета, хеликоптерите Камов не се знаят колко са, има и самолеетоносач в Средииземното море. Да напомня, че като видя умерената опозиция как пуши този самолетоносач, втресе ги. Турция понякога бомбардира кюрдите, правейки това срещу препоръките на НАТО. Иранският айатоллах и миниистър-председател Алтафанах Алтаебах мисли от бази в Сирия да унищожи Израел. Дано да му подскаже някой, защото той акъл няма, до къде да стигне, а за час ще се случи точно обратното. Израел и Южна Корея са по същество щати към САЩ и тях никой не може да ги пипне, такъв статут възприема и Косово.  За мен биринджиите на тези три държави са три глупака, които имат съвпадащи в този момент интерси и които ще ядат пердаха ако се наложи или ще понесат икономически санкции, докато хората в държавата си ги махнат сами.

    Каква е опастността, която би могла да ни връхлети от Турция? Разбира се, никаква, но ще я усетим и ние чрез турците с двойно гражданство. Те ще понесат икономическите трудности, които им спретва Сокола. Все по-малки ще стават възможностите на роднините им да посещават България, веднага ще поясня защо. Преди две години приемам, че едно посещение на турците от Турция при роднините им в Българя е струвало 1000 турски лири. Тогава курса на лева спрямо лирата бе около 1 лв. за една лира. Днес ако турцитее трябва да посетят родниниите си в Българя ще трябва да заплатят за това пътуване 4 пъти по-скъпо. Съвсем нормално е пътуванията им да станат по-редки, но не е само това. Забогателите български турци, преселели се в Турция през 1989 г. инвестираха в България при роднините си. Това са т. н. свежи пари, които постъпваха в страната ни. По-успелите икономически турци правеха и по-големи инвестиции, израозяващи се в строеж на малки хотели сред красиви места или сред антични останки. Това е инвестиция, вложена в страната ни и то с много точен прицел – снобовете и пиянищата, посещаващи сега Слънчака и другите места за сбиране на идиоти се повразумиха и започнаха да посещават тези хотелчета, макар някои от тях да са с резервирани места със седмици или месец напред. Място може да се намери само ако някой се е абортирал от резервацията си поради някакава причина.  Цитирам един такъв хотел, приказно красив, сред антични останки и природни красоти едновременно, този в квартал Ягнино на с. Бенковски. Това, че престоят в него е доста скъп не пречи на желаещите да почиват тук и да разгледат приказната му околност.

    Друго перо за инвестиции на нашите турци, живеещи на стари години в България е строителството на нови къщи за тях или основен ремонт на старите, в които те възнамеряват да доживеят дните си.  Това са пари, спечелени в Турция, постъпващи у нас. И тях ше ги загубим.

    И предположенито ми за най-голямата опастност в икономически аспект, която кризата, причинена от сбъркания кърмчия на Турция без всякакво съмнение ще причини ако не се намесят спешно военните, турската икономика ще се срути. При такъв сценарий за някакъв, а може би  и доста дълъг период, нашите турци, получаващи пенсиите си от Турция няма да могат да ги получават, което ще бъде голям проблем за тях, а за нас загуба, защото тези пари постъпват в бюджета ни и носят пари прим от ползването им в секторите за производство на месо, мляко, и др. стоки, необходми на  възрастните турци за живот и продавани като суровина в съответните преработвателни цехове, които стават все повече по Родопа.

  Вестите около срива на турската икономика са много обезпокоителни. Кърмчията им размахма един гол сик и нищо повече срещу тези, които той набеди за врагове на Турция, но затова Турция  заплаща много скъпо. Той се прави, че нищо не означава фактът от сриването на валутата на страната, но не е така. Стигна до там, да се моли на турците, работещи по света, със сметки в чужди банко да си сменяли девизите с лири. В настоящия момент това е молба към работниците от ЕС да му подарят ѕ от спечеленото. Нормално е турците да си имат влогове в ЕС, където финансовата им система е стабилна и от където един ден ще идват пенсиите им. Невръщането на спечеленото от турските работници в турските банки е нещо много страшно за икономиката на страната. В момента ненормалникът си мисли, че ако на вътрешния пазар може нещата да останат същите след обезценяването на лирата, както мисли и Путин, разполагащ с огромни природни ресурси, то с Турция работата е съвсем друга. Днес светът е глобален, отворен, основната валута в него е доларът. Сега рублата започвала да го измества според кибергибридниците на Путин.  Не можеш да купиш материали, технологии и да не заплатиш за тях четири пътии по-скъпо. Просто не е същото, давам пример:

    Турция купува барел петрол за 50 долара, преработва го и го продава с цена 2 лири за литър. До сега за тези 50 долара банката плащаше 100 лири. От сега нататък банката ще плаща за същото количество петрол 400 лири. Въпросът ми е на каква цена абдалът ще продава преработения петрол на вътрешния пазар. Това обаче важи за всички суровини за огромната промишленост на Турция, която всеки момент ще изпуши и ще изпадне в режим на свободно падане. Мисля, тогава ход ще направят военните, но с шах /хвърляне на Ердоган в затвора/ или или мат /отстреването на Ердоган докато го махкват от руля/, ще видим. Часовниците са включени, само че играта тук не е 5 часа, колкото на шахматната дъска, а неточно фиксирана като завършек.

    Турците в Българя са мои големи приятели. От тях знам, че те – живущите в България и завърналите се от Турция, вече възрастни – се страхуват от Земния Сокол още от избирането му, имат опасения, че трудът им през изминалите годиини може пропадне, ако ги споходи някакъв икономически или друг тип катаклизъм поради политиката на този хаирсузин, Ердогана. Не е нормално да стане Турция велика сила благодарение на американските технологии, на парите, идващи от работниците в ЕС, на здравия си ген, поради който турците са така работливи, на икономическите с връзкии с напредналите страни и не на последно място на геополлитичесата си ориентация, и един отвратительник с интелект, не разрешаващ му да различи пармак от сик, да съсипе страната, защото е психически увреден. Не обича Америка, Европа, държи се с тях като примат, слязъл от дървото и награбил тояга, а заобичва и заработва с две страни, чиито режими са подложени на санкции и се водят като бандитски – тези на Русия и Иран. Иска и да се включи в БРИКС, една организацция, от която нищо не става, ще  посоча само две от страните в този нов съюз,  Бразилия и Русия, въздуси под налягане. По отношене на геополитииката новотурският кърмчия също е айран без кисело мляко. Член на НАТО, ще закупува руски ПРО установки, няма да допуска до базите на НАТО държавници, дето му не аресват, подкрепя ядрената програма на Иран, чиято цел е униищожаването на Израел. А Израел, това е най-важната държава на света, он не знае и това.

    Над всичко обаче е страхът на кърмчията от военен преврат, който ще го сполети във всеки един следващ момент, не казвам, може да го сполети, а ще го сполети. Всеки, следящ събитията в Турция през последните десетилетия е убеден в това. Дано това стане по-скоро, защото ще съсипе страната този хаирсуин, като това може да даведе и до вътрешни борби като тези в Сирия, защото Турция не се състои само от турци. Затова бюлюкбашията им така държи на Службите, както Путин на ФСБ и айтоллаха Алтафанах Алаебах на иранските Служби за сигурност, изградени още по времето на Андропов. Най-страшното нещо в Турция в момента е някой да го окажат подкрепник на Феятолах Гюлен. Набедените за гюлениисти препълниха затворите на страната, други избягаха от страната, което още повече нагнетява политическото напрежение със страните, където те получиха политичееско убежище. Някакъв анадолски манаф правеше звуци по телевизията, от които разбрах, че Гърция се превърнала в рай за турските престъпници /б. м. избягалите поради опастност от репресиране турци, набедени за гюленисти/. Тук Земният Сокол мяза на Башар Асад.

 

      Ще завърш с това, което вече казах – троловете, пишещи в нета по заказ на Центъра - кибергибпридниците на Путин в момента са наакивирани да блогохулстват по тазо казус. Те обаче от казуса „Турция” хабер от понятие си нямат за процесите, които стават в тази страна, към която ние трябва да се отнасяме с осторожно внимание, защото ако тя реши да ни стори нещо, нашата съпротива бих окачествил като възможностите на един турист да пропъди мечка, която срещне в гората. Като съседи ние имаме и спорни въпроси, които враговете на България - ниновА и радеВ превръщат в ябълка на раздора между страните ни. Те настояват за компенсация за отнетите имоти на тракийските българи по Одринско, а премълчават това, което комунистите сториха – отнемането на имотите на турците по време на възродителния процес.

   За случилото се в Иран Путин има малко вина. Основната вина там е средновековното мислене на техните айятолласи, които поставиха исляма в основата на политиката на страната, т. н. фундаментализъм. Разновидност на фундаментализма е и комунизма, той пък в основата на политиката на Русия, начело с Путин. По отношение на турците Путин има по-голяма вина, защото в доста от сценариите във външната политика на Турция той пише музиката, а Ердоган, като по-глупав я ипълнява. Като хитрец Путин е с класи над Ердогана и не само го държи, но го и върти. Целта на Путин е да създава хаос в НАТО, в ЕС, да трови отношенията между държавите и така да задържа развитието им. В това се състоиш неговата сила, да мобилизира опростачените – неговишя електорат – но когато опростачени застанат на руля на държавата е лош знак на признак, ще има неприятности за страната или за повече страни. Това е хибридното оръжие на Путин, с което той задържа в някаква степен цялото развитие на света, но когато една държава, която нищо не прозвежда и нищо, което прави смисъл не може да стори, освен киберхибридни атаки и заподмятване на ръждясали ракети, това предвосхищава нейният край. Не можеща да се отвори към света една държава, да заживее в крак с другите в сегашното време, когато светът става глобален, по-страшно нещо за държавата от това няма. Когато и други държави не съумеят да разберат това, в случая Турция и хуйдисват на държавата примат, толкова по-зле за тях. Не троловете ги правят за кашмер, а те самите. А троловите проститути – те пишат фалшиви новини, дезионформация и пропаганда, защото сега за това се заплащат рубли…

   Да уточня, че ако турските лири в момента са около 8 за долар, то руските рубли са около 70 за долар.

   

    Завършвам с едно уточнение:

    В момента съм в Гърция, където имам право да почивам по линията на Центъра в четири  курорта - Неа Плагиа, Неа Паралиа, Неа Флугия и Неа Парантиа, където основахме нова база на Центъра, подбона на тази в махала Вучи дел. Най-подходящо за нея се оказа селото Неа Парантиа, защото тук идват много сърби и македонци, които ще учим правилно да мислят и гласуват. Не звучи особено красиво на български език името на това населено място, но определихме него. За да се издържа базата ни имаме в нея три хотелски стаи высшего класса, като едната от тях е само с едно легло. Ако нетовата изявявачка, станала повод да напиша този постинг открие себе си в него, ще я поканя на седмична почивка тук с промоция - единят ден от почивката й ще бъде за сметка на Центъра, а цената на стоята е 100 евро на вечер, около 9000 рубли. Ако нетоватат изявявачка като пратен пропутински трол, работещ против страната ни се навие да почива тук, в стаята й ще поставим снимка с последната хиперракета на Путин, защото в архива на Центъра има данни, според които видът на путиновите ракети, а не мъжете, предизвикват у нея експплозивно задействане на бартолинките й и узряване на яйцеклетки.

    Ненормален секснагон, но всички трябва да проявяме разбиране към различните от нас. Парите, ако към тях може да се причислят и рублите, рушат морала...

                              image
 
image

 
image


     Гърция, 7. 09. 2018 г.
     В новата ни база на Халкидики  в Неа Парантиа съм, ползвам подарения ни нов руски  свръхсуперхиперкомпютър, свързан с Архива на Центъра
  

  





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12316408
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930