Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2018 21:19 - ПАТЕРИЦИТЕ НА ПУТИН НА БАЛКАНИТЕ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1282 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                  БАЛКАНСКИЕ  ПОДДЕРЖНИКИ

      И  ПОДМОЛЬНыЕ   ПОДКРЕПНИКИ  ПУТИНА

 

   Постингът ми е в клас „Забавление”, поради това написаното ще звучи весело, дори смешно. Ако някой /успее да/ го прочете до края ще има пълните впечатления. Аз се причислявам към просветените любители балканисти и посвещавам постинга си на тези, които подценяват случващото се на Балканите, резултат на интересите на Великите сили в този регион. Понеже съм много толерантен, не пища в „резултат на интересите на държавите-идиоти, целящи да всяват раздори между дъжавите на Балканите”, а ги наричам Великите сили.

 

   Преди да напиша постинга си казвам: Шапка му свалям на Путин, за гдето с лъжите си може да върти на пръста си толкова държавници, между които тези на САЩ, Англия, Италия, Австрия, Испания, манафите от Анадола, персийските айятоласи, и др.  Като него у нас се изявява Догана, който върти България от почти 30 години. Питам се, дали пък тези двамата не са завършили една школа? Една мисъл минава през малумницата ми и тя е:

    Ако един глупак „държи” или „върти” друг глупак, то вторият дали не глупак на квадрат?

 

      На Балканите има три държави, които са здраво свързани с Путин. Една от тях е Сърбия, която е комунистическа страна, другата е Македония, където просръбските комунисти там още са на кърмчийски позиции. Третата страна е България, която е със специален статут – хем не се води приятелска страна на Путин по документи, но пък се явява негов троянски кон в ЕС и НАТО. Президентът ни е избран от Путин и се явява негов анхенгер, влачен из България. Ще поясна по-нататък как той пробутва линията на Путин у нас, работейки по този начин не за интересите на народа си, а в интерес на чужда страна, в която живеят най-щастливите хора на света. И имат най-мъдрия кърмчя на света.

     В Сърбия на основата на две важни предпоставки комунистите все още са на власт. Първата от тях е е безпросветността на сърбите, резултат от затворения им начин на живот по селата и от промиването на мозъците им по градовете по време на режимите на Тито и Милошевич. Втората предпоставка е задкулисното управление на страната от мафията, която представлява минимизирано копие на руската мафия. Но животът отхвърля управлението на комунистите и поради това, считам че те като кърмчии на Сърбия са ончателно изчерпани и вече вредни за страната. Сегашните комунистите в Сърбия, някогашните членове на СЮК имат претенции, че са единствената перспектива за бъдещето на страната, която остава подкрепник и сторонник на Русия, техният най-голям приятел и защитник /от Европа?/.  Говорим Россия, понимаем Путина. А истината за Сърбия е друга, ще се върна на нея.

    В България положението е по-различно. Ние сме и в НАТО и в ЕС, но  има сили в страната ни – президентството и БСП/ДПС, чиито конци се дърпат от Путин и които се стремят да създават хаос в страната, недоверие у хората спрямо съюзниците ни и правителството и всички, освен към Путин, Нинова и Радев, най-честните хора и интелигентници, един от тях – с хиперракета с атомен двигател, неотразима за всичките видове ПРО. Надеждата на Путин е хаосът в страната ни да става все по-голям, като от БСП/ДПС се ползват всички възможни поводи. Такъв повод е изколването на добитъка на хората на някои места по страната от Боко и Цецо, както твърдят промитите мозъци, наактивираните от нета подкрепниции на Нинова и Радев, докато по време на изколването не е била дадене  възможност на Нинова/Радев да спасят животнити. Затова сега те искат оставака. Приди за друго, ще има и нови поводи, напр. катастрофага с автобуса, важното е да се създава хаос в страната. Нинова/Радев обясниха на народа и целта на изколването на добитъка - да се освободи място в страната ни за приемането на афганистанци. Преди време Мая Манолова пък хвана в печатницата на Костинрод как Боко попълва бюлетини за изборите, а Цецо ги товари в автобуси с двойно дъно. Да беше ги хванала Луна, която живее в Костинброд, тя поне „става”, а тая като я погледне мъж го фаща синдрома на охлювау заспоменава майки, сезира се върху конкретни телесни отверстия. Заказите за тези простоии идват от Москва, изпълняват ги Нинова/Радев, като се разчита на въздействието им върху най-опрастачената част от българите - гаровите и селски пиянища, безделниците, неграмотните от т. н. продажен вот, дребните престъпници, припознали престъпността за свой поминък, промитите мозъци, бетонните глави, с психическите проблеми -  всичките тези електоратът на Нинова и Радев. Такъв заказ от Москва дойде някога и за възродителния процес. Целта на Путин е създаване на хаос по всички поводи, разпространение на лъжи, а докато се изгъзват подготвените от офицерите на ФСБ лъжи, те биват подкрепяни в социалните мрежи от кибергибридниците и платените тролове на Путин. Повтарям, тези лъжи са предназначени само за електората на Нинова и Радев, към тях те се отправят, после лавина вариации на тема по зададената простотия от Центъра залива социалните мрежи. Тук отбелязвам, че социалните мрежи вече са преди телевизията и вестниците на Пеевски по мащаби на осведомяването. Правилно Путин е заложил на „работа” точно в този сектор, донесъл му успехи при изборите за президент в Америка, референдума в Англия и случващото се с Каталуня. Гьобелс швепс да пие….  

     Сега ще се спра на настоящите поддержники на Путин на Балканиите, сръбските комунисти. Това понятие е неточно, би трбвало то за бъде актуализирано на мафиоти, защото структурите на властта в Русия и Сърбия са много подобни. В Русия мафиотите биват наричани олигарси, а в Сърбия – комунисти.

    В Русия мафията им, която управлява страната след тургането на Путин на власт от тогавашния шеф на КГБ, Юрий Дроздов, се състои от олигарси начело с бащица. Те смениха някогашното политбюро , начело с генерален секретар. Олигарсите са малко на брой ако се преброят по глави или почленно, но пък притежават почти всички богатства на Русия. Имат и метастази по целия свят, България не е подмината, цитирам ТИМ, ЛУКОЙЛ. Така е и в Сърбия, където също мафиотите са много силни, макар и не така богати, не изпълняващи властта, а свързани с нея. Два мотива ще изтъкна в подкрепа на твърдението ми.

     Първият е, че в Сърбия малки мафии като в България няма, властта веднага ги посича и хората там въобще не знаят за големите мафии, тласкащи живота в страната в изгодна на тях посока, срастнати с управленците на страната. Хората там са доволни и от полицията, която не е корумпирана както при нас – играта там е на най-високите нива. При нас все научаваме от медиите по нещо относно делата на прокурорите, в Сърбия това не може да стане.  Големите сръбски мафиоти пък биват представяни във фалшива светлина - като герои, едва ли не с пимб. Цитирам Йоцо Амстердама. Така е прякорът му, защото снабдяваше Холандия с наркотици, ама това нещо май го знаем само аз и холандците, сърбите не. Сблъсък на мафиотските интереси в Сърбия, преминал в правителството им доведе до убийството на техния министър-председател, Джинджич. Методът на Енвер Ходжа, който по време на заседание на политбюро на Албанската К П застреля Мехмед Шеху.

     Вторият мотив, който ще изтъкна е „укриването” на нашия банкер Цветан Василев, бивш офицер от ДС, в Сърбия. Тамошната съдебна власт е независима. Туй, че тя го не връща на нашето правосъдие не зависи от управленците на Сърбия, твърдят техните кърмчии. Същото както на времето с нашите медици в Либия като казус, който ползваше съдебната система за пачавра. Визирам сегашният сръбски биринджия Вучич, постъпваш към случая с Цветан Василев както Путин в Русия след отравяне на негови противници като Литвненко или Скрипал, отстрелването на Немцов и Политковская. Сърбия се явява умален модел на Руската империя и случващото се в нея показва /на специалистите/ накъде върви и Руската империя. В нея процесите са по-бавни от тези в Сърбия, защото в случай на спор заподмятват ракети, а Европа се плаши от тях за  разлика от Америка и Китай.

    По пъръчка на Путин наскоро Вучич опита два амджикларъкючека еденият пред ЕС и дугият пред американците. Но още при първия, който бе доста кложен при едно падетроа он си счупи палците. Язък за центровата му кючекова хореография, разработена от специалистите на Центъра. Самонаплюнчващият се сръбски президент, надарен и с огромен задник, говори колко добре била в момента Сърбия икономически. Едва ли някой от управниците на държавите в ЕС би се хванал на тези негови лъжи, а също и тези, които посещават често Сърбия като мен. Достатъчно е да погледнеш язовирите им, източени за проивдоство на ел. енергия, защото нямат пари за петрол и газ. Истината е съвсем друга – сърбите са изключително бедни, защото единственото нещо, което прозвеждат са хранителните им стоки. Напомням, че при тях Тито не разреши колективизация, отнемане на земята на хората, поради което те притежават и сега умения за работа със земята, стоката и това ги спасява от глад в момента. Само че тези храни сърбите не могат да ги изнесат никъде. Арабите воюват, нямат кеш, Русия е в режим на санкции и не може да купува стоките им, макар да има нужда от тях, а в ЕС тези стоки няма как да се изнесат. Там има свръхпроизводство, квоти, а Сърбия не е член на ЕС. Целта на поръчката на Путин за тази реч на поддержника му на Балканите бе да се подметне раздут кух медиен пенис, че Сърбия е добре с ориентацията си към Путин и че към предложението на ЕС към Сърбия за преговори за присъединяване не е интересно за тях. В братската прегръдка с Русия Сърбия тсе чувства като курва в мъжки ръце.

    За да подсили ефекта от тази своя политическа изява, Вучич поиска подкрепа от ЕС и САЩ за връщане на Косово към Сърбия с мотив, че сърбите там имат в Косовска Митровица няколко сръбски семейства. И заплашва с пожар на Балканите. Това е глупаво да севори, американците остават трайно с военни бази там. Това е пак по заявка на Путин, да пунтира напрежение на Балканите в момент, когато Македония излиза от хватката на бившите ютославски комунисти и се отваря към Европа. Косово е свършен факт, към него ще има присъединени и нови територии с албанци, населяващи 100% регионите на Прешево, Буяновац и Медвежа. Бил съм и там, в момента пред очите ми е един построен от албанците паметник за загиналите косовари в Прешево, след това разрушен от сръбските власти. В тези градове има само по един сръбски кмет, който дори не живее постоянно там, а пътува, по един-два полицая, и те приходящи и с това сръбското присъствие в региона приключва. На сръбски се говори там само ако в града се появи гост, каквито бяхме и ние. Тези региони граничат с Косово, Македония и България, като отбелязвам, че във Вранье етносът е почти изцяло български. Това е българска територия, присъединена към Сърбия около 1685 г.

     Няма да се спирам на проблема на Сърбия с региона Санджак, в който живеят мюсюлманизирани сърби, албанци, хървати и др, самоопределящи са като бошняци, желаещи да се отделят от Сърбия, която ненавиждат заради репресиите над тях от титовото време и това на Милошевич и да се присъединят към мюсюлманската част на Босна и Херцеговина.

    Така Путин върти Сърбия чрез политиците комунисти там, не различаващи се кой знае колко от него. Тук дебело подчертавам нещо: Едно е политиката на Сърбия, съвсем друго е ценностната система на обикновения човек на Сърбия, не казвам на сърбина, защото такова нещо, чист сърбин, вероятно няма. Те са абсолютна мешавица, но голяма част от кръвта им е българска.

    Сръбската политика е вредна за Балканите, но най-вредна е за самата Сърбия, която както върви, отвсякъде ще се огради с държави, недолюбващи я и ще премине към един от най-отвратителните процеси, вещаещи края й, капсулирането. Истината е, че Путин чрез комунистите в Сърбия държи страната в смъртна хватка, както някога снайперистите на Милошевич Сараево.

    Да си президент на тази страна и да не мислиш за хората, а за сръбската мафия и как да не загубят огромните си пенсии по 1000 евро бившите началници на УДБА и на СЮК, това е предателство към сръбския народ, подобно на предателството на нашия президент, който се стреми да създава хаос в страната ни и по този начин, чрез тормоз на хората, да я върне в ОНД при Путин, за когото той работи от поста си президент на България.

   Аз имам въпроси към Вучич:

   След като не можете да изнесете никакви стоки към Русия, защото тя не може да Ви ги плати, а Русия не произвежда нищо и не можете да внесете каквото и да било от нея с изключение на природни ресурси, какво чак толкова Ви свързва с тази страна, та обричате на гибел целия си народ? Интересите на Вашата мафия ли – метастазите на някогашните Ви служби, ако такава има, защото аз не разполагам с доказателства за нея, са по-важни за Вас от хората на Сърбия. Въпросът с Косово е приключен, там сръбски анклави както в Босна няма да има. Защо водите сърбите срещу развитието на света, който се глобализира. Така ще се стигне нов феномен - не Вие ще се капсулирате, ще Ви капсулират от вън всичките страни, с които граниичите. Така държавата Ви ще се превърне в анклав с въздушен коридор само към Москва?  Това ли са светлите перспективи, които предоставяте на страната си, въздушна връзка със страната, в която живеят най-щастливите хорана земята? А реалният живот на хората?

    Явно Путин е доволен от този развой на събитията в Сърбия, поради което ги подкрепя в областта на културата. Наскоро имаше чалгафестивал в едно сръбско село, забравих му името, по време на който има много плескавици, пиЕнье, а също и сръбска циганска музика, която можа да експлоадира ушните тъпанчета на хората.Ужасяващ простотия, примесена с вкусните неща, защото храната им е екологична и с ужасяващия си шум, достигащ до съседните села. А как изглеждат напитите с хубава домашна ракия посетители на подобен чалгафетивавал мога да кажа аз, защото съм посещавал такива за по минути – шумът ме прогонва както ултразвука съселите от селските къщи.

    Путин изпрати на този фестивал говорителката на МИД, забравих й името, а също и посланика на Русия в Сърбия. Трябва да има взаимност в тази политическа игра, както се предвосхищава в една съветска народна песен:

 

                             Повар делает котлеты,

                             я ему в ответ – минеты!

 

      Руският посланик се изказа на фестивала, възхвалявйки самобитната култура на сърбите. Говорителката на МИД пък пяла някаква песен, вероятно с текст като този за повара и танцувала под звуците на песента.  След епохата на Миле Китич сега най-популярният композитор в Сърбия е Лайнолюб Войнович, предполагам негова песен е  пяла гювендията. Гювендия е турски термин, така биват наричани певиците, които докато пеят танцуват. Говорителката на МИД можеше и по-интересно да се изяви, напр. докато пее и танцува да си покаже напр. родовото дъно, щеше хептен да взриви публиката…

    Като съседен спрямо нас народ, като близки по кръв и етнос, съжалявам ги тези хора. Отбелязвам обаче, че в Сърбия има региони с промити мозъци, които мразят българите, цитирам тези от гр. Лесковац. Специално набирани от тях башибозуци след ПСВ са извършвали клане над българите по Пиротско и Царибродско подобно на това от помаците от Триград и Барутин в Батак.  Днес обеднелите до просеша тояга лесковачани пътуват до пазара в Цариброд и Пирот да си продадат чушките и доматите на българи и да спечелят девизи /левове или евра/ за да си купят гориво за тракторите, да отидат на лекар. Много са добре сърлите , според Вучич, пардон според националиста Шешел, който го издигна и според Путин, който иска да набучи йощ ракети в Сърбия.  Тия до Ниш май му не стигат.

 

    Друг балкански активист, но не подвластен на Путин, а само подведен от него, е Земният Сокол /Ердоган/. От четири-пет години турците не само се оплакват от него, но и се страхуват от управлението му.  Всчките успехи на Турция идват от връзките на страната с Европа и Америка. Съсипа страната този недоправен човек. Той страда от вид параноя, подобно на Сталин и заплащва да бъде запомнен в историята като най-големия хаирсузин на Турция, докато се уговорят военните да го гръмнат и да наппавят поредния преврат от типа „Кенан Еврен”. Може ли да се има доверие на такъв човек като съюзник на НАТО, в ориентацията на страната му, в намеренията, които има спрямо другите държави, за част от които той се явява заплаха. Съвсем открито той каза, че Кърджалийската каза трябвало да ъде към Турция. По друт начин се изказа нашият президент за Крим, там се веели руски знамена. Как отвратительниките по цели свят си приличат…

      Живущите в България турци не споделят възгледите на Ердогана, те се опасяват, че той ще доведе страната до банкрут и върналите се в България ще останат без пенсиите си от Турция, където са работили десетки години.

    Тази тема за Турция е доста интересна. На нея ще посветя отделен постинг. Една от причините за него ще бъде безпросветността на много хора по този казус, другите причини ще изтъкна като напиша постинга си. За сега само ще кажа, че да имаш такава голяма държава с непредвидим кърмчия, от който хората му са наплашени, представлява опастност за България.

    След Троицата Англия, Франция, Русия, разпокъсала България и станала причина за постоянно противопоставяне на държавите не само на Балканите, но и по света - цитирам само кюрдския проблем в Турция и македонския на Балканите - днес се заформи нова Троица на принципа на англичаните - ние имаме интереси, нямаме приятели. Звучи като виц, но новите три братски по оръжие държави са Русия, начело с Путин, Турция, начело с Ердогана и Иран, начело с айтоллаха и пръв министър Алтафанах, Алтаебах. Може да греша в някоя буква името му, но то изразява точно намерението му. Прикоткваната четвърта държава към този нов съюз, който има намерение да въведе нов ред в Близкия Изток, а може би и на земята е Сърбия - държавата, пострадала ужасно от времето, докато беше под турско иго до освобождаването й от Австрия. Сегашните й проблеми с ислямизираните сърби, хървати и др. са последствие от политиката на Османската империя в миналото спрямо завладяните от нея държави.  Ердоган сваля Вучич, от друга страна Путин го кандърдисва да кандиса на Ердогана.

    За тези джумбуши за европейците, но за нас опастности, ще пиша в следащия си постинг.

 

     /Следва/

 





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12292608
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930