Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2018 04:50 - АКТУАЛИЗИРАНА СПРЯМО ХОРАТА ЯРОВИЗАЦИЯ?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1914 Коментари: 6 Гласове:
7

Последна промяна: 29.06.2018 04:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

         БОРНОВИЗАЦИЯТА – АТУАЛИЗИРАНА  ЯРОВИЗАЦИЯ

 

    Вече почти всички са по-малки от мен, те идва ли знаят какво бе туй чудо, измислено по времето на Сталин от Академик лисенкО,  наречено яровизация. Ще го поясня с няколко изречения:

   Академик лисенкО, станал най-пръв след отжождането от света на ликвидатора на генетиката в СССР, Товарищ мичуриН, се изфърли пред Сталин, че направил епохално откритие. Като топнел в гореща вода семената на зърнените култури за няколко скунди и после ги топнел във вода с температура 4 градуса по Целзий, те при покълването си пощурявали и давали пшеница, която била толкова силна, че стеблото й горе се разконявало и завършвало с няколко класа със зърно. Тази пшеница, която той определи като нов сорт бе наричена Клонеста Сталинска. Сталин остава много доволен, защото вижда вече решен продоволствения въпрос в СССР, където конете са изклани и изядени за да не умрат от глад хората, а трактори почти няма. Лошо се получава обаче когато тази разработка бива стартирана – на нивите просто нищо не пораства. Но Академик лисенкО има резервен ход, въвежда тревно-полевия метод, друго негово хиперакадемическо откритие. Учудващото в случая е само едно – Сталин продължава да има доверие на Лисенко и не му пуска Берия да го скондапца. Името на тази простотия, яровизацията, идва от селото, където Академик лисенкО обявява епохалното си откритие, село Ярославск, губерния Куровая. Може да не бе точно така името й, но така я запомням. Специално за мен понятието яровизация има привкус на простащина…

 

    Наскоро открихме нова база на Центъра до махала Гузоолар, като мястото й в центъра на свети тракийски места избрах аз. Тя е в една възстановена къща в една висока махала на с. Кос. Непознаващите България да отворят някоя подробна карта, давам им и втори таг, с. Врело. На такова прекрасно място е, че ще нощувам в нея при всяко мое посещение в този край. Напомням, че като пенсиониран професор от Центъра имам право да нощувам по базите на Центъра в страната и по света безплатно, което е една от причините да посещавам често турските региони на България, където имаме база до база. За съжаление нямам достатъчно време да публикувам подробности в блога си за светилищата на траките около тези бази.

 

    При последните ни занятия в база Гузоолар пристигна хибриден офицер от Центъра, който ни запозна с новата програма на киберхибридниците, наречена Борнск. Това е деревнята до остров Новая земля,  в която киберхибридниците на Путин произведоха този интелектуален продукт и той вече се внедрява от хибридните офицери на Центъра по целия свят. Целта на тази програма е да извършва с нея борновизация на хората, като принципът, залегнал в нея е взет от турците. Според тях всичко лошо на света те отъждествяват със сик /фалос/ и всичко добро на света с амджик /гениталия/. Преходно звено между сика и амджика нямат. Този принцп – или така или иначе! – е приложен в метода за промиване на мозъци, като по време на промивките на обектите им се внушава, че на света има само една злина, наричана фашизъм, която се свързва с Германия и само една добрина, наричана комунизъм, която се свързва със страната, в която живеят най-щастливите хора на света, някога СССР, днес путинова Русия.  Този принцип дава блестящи резултати спрямо обработваните с него, като най-голям успех има при работа с пиянища, слабоумни, неспособни да мислят, курвове и проститути, измекяри, крадци, безделници, изроди и всякаква сволочь.

     Обработените по този метод обекти /нека нарека крайния продукт, в който те се превръщат промити мозъци/ дават и странични ефекти. Независимо наактивирани ли са по казус от Центъра или не, те понякога се самонаактивирват и се държат, все едно инструкции от Центъра са получили. Видяхме такива по време на мача между Швеция и Германия. Щом германците печелеха топката, третираните по тази програма зрители се чувстваха гаче ли чадър в гъзъ им разтварят. Когато пък Германия изгуби мача с аутсайдера Корея, радостта им бе неистова. Те скачат от радост, пишат простотии,  химнословят победителя на фашистите, аутсайдера Кория, цитират Русия, Путин, комунизЪма, който ги е направил едната част човеци, другата част жени. Бих им казал:

     - ВСВ вече свърши, излезте от окопите товарищи промити мозъци! Пишещите в нета прописаха от радост, трети леко или по-сериозно сернаха, защото изгубиха контрол над физиологичните си процеси от радост,  някои се офекалиха или дори наекскрементирваха така, че станаха за смях. Един наш оперативен работник написа в работното си досие, че след победата над Германия водката в Русия свършила, а поради опитите всички да се изкоменират в нета от радост, нетът се задръстил и входът му блокирал…

    Този процес, предизвикан от въздействието на програмата Борнск получи гражданственост като борновизция. Специалистите разглеждат борновицазията като нов фронт срещу културните хора, на който опростачването пак ги победи, но борновизацията се разглежда и като  лакмус за степента и броя на борновизираните / опростачените по тази програма/, които или се представят за ненаборновизирани или не знаят, че ефектът на тази прогарама ги е завладял и направил хибридни войници на Путин от нисшата класа на опростачените, или на по-висшата на опростачвателите.

 

    А сега две информации извън борновизацията:

    При откриването на база Гузоолар държахме тест по интелигентност, на който аз се предснтавих най-отлично. Ето текстът му:

 

ТЕСТ

Русофил ли си?

1. Руска кола ли имаш/караш?
 
2. Говориш и пишеш ли на руски свободно, без грешки?
 
3. Децата ти учат ли в Русия?
 
4. Държиш ли спестяванията си в рубли, в руска банка?
5. Ползваш ли руски смартфон?
 
6. Ползваш ли руски компютър?
 
7. Почиваш ли ежегодно през лятото на Балтийско море, а през зимата в Камчатка?
 
8. Ти и семейството предпочитате ли руско облекло, аксесоари, обувки, парфюми, стоки?
 
9. При сериозно заболяване в Русия ли ще заминеш на лечение?
10. Можеш ли да изброиш по петима художници, архитекти, композитори, писатели с техните произведения от дореволюционна Русия ( без справка в
Google, защото не е руски)? 
11. Можеш ли да изброиш пет постижения и изобретения на руската наука и нови технологии със световно значение и ежедневно приложение от последните 20 години?
 
12. Можеш ли да изброиш 5 световноизвестни руски търговски марки, ползвани в целия свят?
13. Пишеш ли повече в руския Вконтакте, отколкото в американския Фейсбук?
14. Имаш ли вещи и предмети у вас, на които пише "Сделано в России" / М
ade in Russia? 
15. За последните 10 години повече пъти ли посети Русия отколкото държави от ЕС?

     Моята оценка на интелектуалността ми е над средната.

     Аз депозирах в базата Кистермесикиш, където бях за два часа предложение да поканим  в луксозната ни база Гузоолар или Бубалъ три дами, избрани от компютъра по наше задание, а заданието бе:

     Една, която много неща знае, втора, която на много неще се навива и трета, най-свръххиперсексуалната.

    Компютърът се спря на следните три дами – Ласса, Предаторкиня и  Илияна,  без да уточнява конкретно качествата на всяко от тях. Интересни бяха мотивите на компютъра за една от тях, за която той написа:

     Качи ие се некому, слизане нема!
     И предупреди при реален контакт с нея за осторожно внимание, оти става страшно. В работното й досие е класифицирана като Кибритлийка. С програма за такива случаи веднага разбрахме коя е дамата, за да не се получи сакатлък с някого, когото подготвяме за оперативен работник.

     И още нещо добави компютъра, което е вписано в работното досие на една от дамите – ставала е в 4 часа през нощта на 26. т. м. да си прави теста на урината за бременност и тестът се е оказал положителен, положителен, макар тя да е на 50 години без 21 ден и да няма мъж, а само майка.

     Преди да вземем решение да отправим покана към тях ще проверим компютърно степента на борновизация на трите дами, избрани компютърно и в зависимост от това ще поканим или само част от тях или всичките, но непразната ще при всички обстоятелства да ни изиграе един гебекючек. /Б. м. гебе означава бременна ханъма - неомъжена жена, при това излязла от размножителна възраст/

 

      Лос Анжелес,

      База „Лос Анжелес – Юг”

      Товарищ Профессор костЯ

 
image  
Последният ни випуск, на който връчихме дипломите за кибергибридници програмисти








Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lexparsy - :-)))
28.06.2018 07:07
Но за жалост реколтата е обилна... А Кой и Какво ли ще жъне :-(((
цитирай
2. vladtepes - За яровизацията
28.06.2018 17:37
Яровизацията се оказва полезен подход в производството на картофи, ранни и оранжерийни зеленчуци както и просо - повишава студоустойчивостта и добивите, също така се постига по-къс вегетационен период. Гоненията срещу генетиката започват след като Вавилов и Дубинин харчат куп държавни пари за разходки в чужбина и лични покупки вместо да работят за създаване на високодобивни и устойчиви сортове. Разходите им са били напълно неоправдани и е имало основание да се търси отговорност. Не е нормално по-голямата част от бюджета на научно-изследователски институт да отива за командировки в чужбина и да има хора с над 1500 работни дни командировки за 10 години при това със силно надути командировъчни.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Кумът ни, професор в БАН, работил в тази сфера години, счита виновен за провала
28.06.2018 18:26
vladtepes написа:
Яровизацията се оказва полезен подход в производството на картофи, ранни и оранжерийни зеленчуци както и просо - повишава студоустойчивостта и добивите, също така се постига по-къс вегетационен период. Гоненията срещу генетиката започват след като Вавилов и Дубинин харчат куп държавни пари за разходки в чужбина и лични покупки вместо да работят за създаване на високодобивни и устойчиви сортове. Разходите им са били напълно неоправдани и е имало основание да се търси отговорност. Не е нормално по-голямата част от бюджета на научно-изследователски институт да отива за командировки в чужбина и да има хора с над 1500 работни дни командировки за 10 години при това със силно надути командировъчни.


на съветската генетика на първо място Мичурин.
Това, върху което е ударението на постинга ми са разработкиите на нови и нови методи за опростачване на хората, които стават все по-податливи към кибератаките от всякъде - медии, социални мрежи ии др. Колкото повече прости хора има, толкова повече ще ще се задържат просташките режими в страните-примати, които с оръжията си държат на нокти света. Опростачването и опростачените са основата на това, което наричаме популизъм и което по същество е актуализация на някогашните марксически идеи за оформянето на класата на пролетариата и щастливото й бъдеще след отнемане богатството на определена класа. За жалост опростачването взема все по-застрашителни размери, а жертвите му стават все повече.
В момента съм в Лос Анжелес, въздържам се от коментар дали и тук върви този процес, макар и на съвсем друг принцип...
цитирай
4. planinitenabulgaria - Постингът ми засяга една много страшна тема, опростачването и възникването
28.06.2018 18:35
lexparsy написа:
Но за жалост реколтата е обилна... А Кой и Какво ли ще жъне :-(((


на неговата основа на популизма, издигащ на пиедестал тези, които обещават нерални неща и опростачените им вярват. Реколтата на опрастачвателите е наистита обилна - армията на опростачените расте, видно от първите страници на електронните медии, от тези, които тургат за министри, които депутират, които явяват по телевицията да ни дават акъли. Унищожаването на ценностната система на хората и подмяната й с простащина е същото, както премахването вярата в Бог преди години и подмяната й с вяра в разни идиоти...
цитирай
5. lexparsy - За жалост простаците са само жертва на опростачванет1
28.06.2018 20:32
planinitenabulgaria написа:
Постингът ми засяга една много страшна тема, опростачването и възникването
lexparsy написа:
Но за жалост реколтата е обилна... А Кой и Какво ли ще жъне :-(((

на неговата основа на популизма, издигащ на пиедестал тези, които обещават нерални неща и опростачените им вярват. Реколтата на опрастачвателите е наистита обилна - армията на опростачените расте, видно от първите страници на електронните медии, от тези, които тургат за министри, които депутират, които явяват по телевицията да ни дават акъли. Унищожаването на ценностната система на хората и подмяната й с простащина е същото, както премахването вярата в Бог преди години и подмяната й с вяра в разни идиоти...

Губим си енергията да обвиняваме простаците и глупците. Те са само жертвите, готов продукт от биороботи, на усърдното дълговековно усилие на една скрита прослойка, работеща усилено да превърне света ни във ферма, а човечеството в необразовано и подчинено стадо.
А методите и технологиите Им са пред очите на все още осъзнатите, които… Дали е късно нещо да направят? Просто тези, които все още виждат трябва да споделят с други такива, въпреки че е опасно!
Все повече осъзнаваме че усилието, което сме положили да изучим даже и академично поднесеното ни на готово „познание за света“ е нищожно с това да свалим отхвърлим преградите на заблудите и да прозрем очевидното…
цитирай
6. planinitenabulgaria - Стореното /в областта на опростачването до сега/ не може да бъде поправено,
29.06.2018 04:21
lexparsy написа:
planinitenabulgaria написа:
Постингът ми засяга една много страшна тема, опростачването и възникването
lexparsy написа:
Но за жалост реколтата е обилна... А Кой и Какво ли ще жъне :-(((

на неговата основа на популизма, издигащ на пиедестал тези, които обещават нерални неща и опростачените им вярват. Реколтата на опрастачвателите е наистита обилна - армията на опростачените расте, видно от първите страници на електронните медии, от тези, които тургат за министри, които депутират, които явяват по телевицията да ни дават акъли. Унищожаването на ценностната система на хората и подмяната й с простащина е същото, както премахването вярата в Бог преди години и подмяната й с вяра в разни идиоти...

Губим си енергията да обвиняваме простаците и глупците. Те са само жертвите, готов продукт от биороботи, на усърдното дълговековно усилие на една скрита прослойка, работеща усилено да превърне света ни във ферма, а човечеството в необразовано и подчинено стадо.
А методите и технологиите Им са пред очите на все още осъзнатите, които… Дали е късно нещо да направят? Просто тези, които все още виждат трябва да споделят с други такива, въпреки че е опасно!
Все повече осъзнаваме че усилието, което сме положили да изучим даже и академично поднесеното ни на готово „познание за света“ е нищожно с това да свалим отхвърлим преградите на заблудите и да прозрем очевидното…


написа в коментър към моя стаия г/н Лулчев. Това е и моето мнение. Ще приведа и примери с наши биринджии, каквито по достиженията им няма по света като тях.
Единият е в по-висшата категория, опростачвателите, Слави Трифонов. Той с "Шоуто" си опростачи цяло поколение. Да е казал някой й дума, че това шоу е вредно?
Другият е Каракачанът, опитният политик,дялан камък, който за всичко и за всякъде става. Той е опростачен до степен,която не е по силите на никакъв човек на Земята. И той като Слави непрекъснато бива лансиран, дори издава вестник,наричан Вестникът на Каракачанов.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185476
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031