Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2018 08:06 - АМЕРИКАНСКИ РАЗМИСЛИ - 2
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1766 Коментари: 5 Гласове:
11

Последна промяна: 26.06.2018 21:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                        С посвещение на г/н Лулчев, който пише правещи смисъл постинги:


                     МУЛТИЕТНИЧЕСКИЯТ  ЕТНОС – 2

 

     Поместих в блога си преди година-две постинг за това чудо американско - мултиетническия етнос - което постепенно води до изчезване на бeлОто в САЩ. Има все още тук и там белО, но все по-малко. При смесване на бялото с жълто или пък с черно, комбинацията не води до бяло, макар черното или жълтото да не са 100% убедителни. Причината е слабият ни ген на нас, бледоликите. При боядисването процесът е подобен: Ако искаш да покриеш бяло с черно, става много бързо, ако искаш да покриеш черно с бяло, доста слоеве боя трябва да се положат и бялото пак няма да бъде съвсем бяло.      

     Основното население на Калифорния са мексиканците, които в Лос Анжелес са около 65%. Тази бивша тяхна /мексиканска/ територия, днес Калифорния и друга една територия на юг, включваща и Мексиканския залив с тесния и дълъг полуостров е била завладяна от американците, които по-късно връщат на Мексико само част от нея. Днес обаче всичко се е променило – в Америка животът е по-лек, в Мексико остава тежък както в миналото, което е основата на престъпността в страната, една от първите по този показател сред латиноамериканските страни. Мексиканците в Калифорния обаче се чувстват американци и по никакъв начин не желаят тази територия да стане отново мексиканска. Те и без това преобладават в нея, като имат възможността да живеят в нормална и богата държава, а не в такава, в която животът е изостнал с векове. И раждат, та се спукват от раждане.

     Америка засмуква етноси от всички краища на света, като идеалният вариант е индивидите да са образовани или работоспособни. Тук заселниците намират работа, започват бизнес, някои дори забогатяват както Успелият на 33 наш почти 200 кг. депутат, наричан от завистчиите Торбата с лайна. В САЩ новопредставящите им се от другите континенти заживяват заедно и с потомците на негрите в страната, продадени от арабите на американците като роби, с наследниците на жълтите работници, почти всички от Китай, получили гражданство заради работата им по най-тежките строителни обекти, емигриралите вече в САЩ латиноамериканци, местните червенолики, които са рядкост, но още ги има в оригинал и много други. Нормално е както един българин от граничен регион да си хареса и да си вземе сръбкиня или гъркиня, така и тук един бял да си вземе черна, или пък жълта, която е изключително грижлива с мъжа си и много работлива, да се харесат хора и от други по-редки етноси, да се оженят и да дадат приплод. Тяхното поколението вече придобива нов облик, то пък се кръстосва последващо с други кръстосани и става една мешавица от мелеси /при кучетата те се наричат помияри/, при която не можеш да определиш етноса на тези хора. Той е мултиетнически, макар да изглежда това понятие да не прави смисъл. В оформянето на един такъв индивид са „играли” много етноси, преоблаават чертите на тези с по-силния ген, а най-силният ген имат черните. Цветът на кожата не е достатъчен да даде информация за индивида, който може да е преобладаващо жълт, черен, но не и бял. Така белОто изчезва. При пръкването на един мелес обаче ако е играл мексиканец това е очевидно – главата на тези мелеси е като натисната от горе и навряна между раменето му. През каквато и последваща кръстоска да премине поколението му, главите на всичките остават твърдо вбити между раменете им. Явно и те иман силен ген.

    Страхотно силна къстоска са жълточерните, най-злите хора на света. Там процесиите протичат така: Спор, жестоко скарване, джобни ножчета и пробождане, завършващо със смърт, защото пробождащият пробожда спорящия с него с упоритостта на вълка, който е попаднал в стадо с овце и ги дави. Този жълточерен контингент съсипа Бразилия като държава.

    Към този процес на смесване на етноси се добавя и още един – много, ама мното милиони хора пристигат предимно през летния сезон в Америка, някои от които остават тук завинаги  ако успеят да се оженят за американец, да забременият от американец и след като го докажат чрез тест детето им получи американско гражданство, а има и такива, които остават незаконно. Чудя се, защо тия хора не отиват в страната, където живеят най-щастливите хора на света, Русия или КНДР, а идват тук и отговор нямам. Вероятно защото са глупави.  Аз се чудя как огромния Лос Анжелес поема толкова много пътници по летищата, къде отиват тези хора. Те идват от целия сват, имат определени намерения и стратегия да ги осъществят, а информацията идва от нета. Ще дам пример за модни тенденции, определящи най-търсените момичета за съпруги в последните години в Лос Анжелес.

     По едно време се търсеха жълти, но предимно китайки. Според мен причината е, че китайките имат някакво сексуално излъчване, но те са и много работливи. Целта на живота им е съпругът им да е доволен от тях, доста ценно качество за един двестакилограмов млад американец. Тази мода мина, започнаха да се търсят много високи момичета, но не такива с мъжки хормони, а женствени, само много /!!!/ високи. Колкото по-високи са, толкова по-силни са мераците на американците да им „скочат”. Веднаж разхождахме детето и след нас се чува тропот по тротоара на кон. Объщаме се и виждаме една двуметрова красавица в пълния смисъл на думата - женствена, с прическа, с красиви дрехи, с крака като ж. п. бариери в обувки поне 45-и номер. Настигна ни и подмина като Мерцедес Запорожец. Хубава отвсякъде, както се казва в такива случай. Чула е за модата, ходи по улиците като Милуш из гробища, дано пък нещо да стане. Огромен кон, но хубав. Ако я запрегнат напр. в ретрофайтон, едва ли някой ще се усети, че това не кон.

    Мина и тази мода, започнаха да се търсят момичета с много раздалечени бедра. Не котка с луканка, а дог с погача да може да минава между краката им. Тези момичата се движеха с къси панталони, като на някои краката излизаха в страни от таза им и тогава тръгваха надолу. Появи се интерес у мен, как ли изглежда родовото дъно на една такава /по онова време/ набедена красавица. Това били жените с най-силно сексуално излъчване, затова вървяха известно време. Не такова е моето мнение, те мен ме плашат, приличат ми на скелети с кожа, които ходят. Вероятно в една популярна съветска народна песен е възпята точно такава красавица, за която се твърди че, в еьо пизду пропала бы конница Чапаева. Каква е модата, какви момичета „вървят” сега не съм се интересувал, но разбрах, че сега се търсели дребни екземпляри, предрочитани пред огромните американските моми, които ергените наричат китоловки.

 

    А сега за етносите тук, сравнително запазани като такива, като ще ги подредя по качеството Отвратителност.

    Предишните пъти когато идвах най неприятни за мен бяха евреите, но вече ги поставям на второ място, ще приложа и мотиви когато стигна до тях. На първо място сега са руснаците – ужасяващи отвратителници. Те са с огромно самочувствие, шовинисти, путинисти.  Това е тяхна маска, в действителност те са един от основните три вида престъпници руски – бандюги, мафиоти, олигарси. Олигарсите не можеш да ги видиш, они се пазят, но тези, свързани с тях щъкат като скачащи бълхи навсякъде, демонстрирайки висок стандарт на живота. Те излъчват високо самачувствие и сезират този, с когото влезнали в контакт свръхскъпия си автомобил.  На регистрационните номера на табелките им вместо стандартните една цифра, след нея три букви и след тях три цифри пише РУСНАК и нещо друго. Тези хора са успяли веднаж да окрадат редовите хора в Русия, след това да излъжат Путин и да изнесат окраденото в САЩ. Тук могат да живеят от него дълги години, могат да опитат бизнес, предполагам престъпен, а олигарсите осъщедствяват най-просташките сделки – купуват най-скъпите къщи или дворци, които без всякакво съмнение американците отново ще им вземат когато не могат да плащат данъците си или ги гръмнат конкуренти или пратени от Путин джелати по подобие на Скрипал, Литвененко, някога Троцки в Мексико, за гдето са го излъгаи /окрали/.

    В градинките има руснаци с деца, но разбирайки това аз отказвам контакт с тях макар да поназнайвам съветски език, защото първо те изглеждат като уроди, агресивно, като избягали в чужбина затворници и второ, защото се държат подозрително към всеки, който опитва да заговори с тях. Защото знаят, че все някога ще им налети някой с новичок или нещо още по-страшно. Идват в градинките със скъпите си коли, оставят там жените си или бабите на децата си. Има руски квартал в Лос Анжелес и ние ходим в прекрасната му градинка. Последният път в нея имаше две баби, но бутовете на всяка бяха толкова големи, че никоя свиня не би могла да бъде угоена до такава степен. Една малка глава и надолу морска слоница, така изглеждат рускините бейбисотърки.

    Оше един пример с руснак. При паспортна проверка на норвежките авиолинии не пускат един руснак на самолета, а той – отвратителнище. Стои разкрачен срещу гишето както расстрелячите на Сталин в ГУЛАГ, спори, служителят не се съгласява, вика втори служител, после полицай. Прибраха го. От трите гишета към самолета той блокира едното, станаха опашки.  Ако аз трябваше даа пусна този изглеждащ като рафиниран убиец на самолета за Лос Анжелес, никога не бих поел такава отговорност. Връщам го или викам да го арестуват, дори разрешително от Путин да ми представи.

    Нещастници, с промивани от поколения мозъци… Родени и расли в страната на Голямата лъжа, от тях вече нищо не става където и да отидат по света. Никакъв бизнес не върви с тях, но Америка си е направила сметката – приема да пази в банките си откраднатото от тях, с вероятност почти 100% придбоитото чрез престъпност – бандюгстване, мафиотстване, олигахничене и укрито от бащицата им Путин – да си смени собственика с някоя американска /б. м. еврейска/ банка.

    Този етнос е сравнително чист, доста широко представен в Америка, изключително неприятен и затова започнах с него. Да не пропусна още една полза за американките от него – за гледането на децата им на мексиканките се плаща яко, после на възпитателките им и т. н.

 

    Вторият много широко представен етнос в Америка и почти толкова неприятен /може би пак трябва да ползвам определението отвратителен/ е еврейският. Имам специално отношение към този етнос, защото в него има различни категории евреи, към една от тях принадлежи /според мен/ най-интелегинтният човек на света от своето време, големият музикант Алексис Вайсенберг. В същата категория бе и президента им Ицхак Рабин. Рядко, но такива евреи срещам и тук, в Лос Анжелес. При поздрава с тях се усеща, че това са висшите евреи. Те са някакави съвършени същества измежду евреите, които възприемам като вид араби, с която по разум никакви други араби не могат да се мерят, дори с Башар Асад, възпитаника на Путин. Доста различни са евреите в Израел, те там са бели хора. Тук са същите като нашите цигани, ако не и по.черни. Шумът по улиците, който издават като се движат, мръсотята, която оставят навсякъде, след като излезат, неподплатеното им самочувствие и гьонсуратлъка им, пасивната агресия, с която се налагат все повече – това са ужасни техни черти. И по още нещо приличат на арабите - не ядат свинско, а на циганите по това, че се размножават още по-успешно от тях, до последната яйцеклетка на утробата, така наричам жените на евреите.  Защото за евреите жените са утроби, които трябва да раждат. Когато еврейките са били неразположени и този период им отмине, те отиват в църквата, където пред равина се измиват, а той им пожелава другият път да са бременни! Никакви празни мензиси повеече, това са загубени за евреите приплоди.

   Петък след обед, събота и неделя, не само в еврейскияя квартал, един от най-богатите и уредени на Лос Анжелес, но и в целия град, животът преминава под този знак. Като тръгнат с едни шапки, с бели наметала, жените с поли или рокли за църква – все едно арабки с бурки в България. Пасивната им агресия, с която те превземат света е уловима и от неспециалисти. Елитът на евреите обаче е собственик на банките в САЩ, които се явяват банката на света. Усещайки това много хора от други етноси се присламчват към евреите както някога помаците към турците, а после проститутите към БКП, сега троловете към Путин. Стават в началото кошери, което означава да не ядат заедно месни и млечни произведения и още доста други неща, после минават през други етапи и проносват ямаки, техните шапчици, които хвашат с фиби за косата си. И демонстрират, че са станали вече евреи както най-големите простаци, осъществявяши контакг с интелиигенцията, че са вече интелигентници и те.

    Този етнос е също много неп,иятен, но заради Вайсенберг не ги поставих на първо място. Интелектуалците, какъвто е моят кумир Вайсенберг, са гордост и Божий подарък за нацията си, че и за света. Като завърша постинга си, ще приложа едно негово изпълнение. Разбира се, в изкуството винаги има още. Може би в днешните дни най-великият интелектуалник на България, генераЛ радеВ ако седне зад клавира ще засвири по-добре от него, но тъпите политици Решетников и Нинова/Доган вместо да го назначат за музикант, го назначиха за президент.

       Еврейският етнос обаче контролира света чрез банките си, по-добре е да кажа, управлява света. Всичко откраднато от Путин и олигарсите му един ден ще премине към банките на евреите, пътят към този преход е много кратък. Напр. започване на война и блокиране на банковите сметки на престъпниците. Затова Путин, който според него имал най-стращшните оръжия и можел да унищожи света се пази от война с Америка, а според специалисти той има още едни мотив да се пази от Америка - американците ще го отпраскат за няколко часа ведно с формираните от 100 години в тази страна материално и духовни боклуци.  От това, което казах се подразбира, защо Израел е непобедим и е най-важната държава в света. Веднаж пътувахме от Лос Анжелес до Сан Диего, където имаше военни маневри. Ако Путин бе видял това, което аз видях, в него щеше да протече един процес, наричан по софийските кръчми, дръпна му са лайното…

 

     Следващият доста разпространен етнос тук са черните. Те са много видове, различни както кучетата по вилните зони. Черните влизат в две основни категории – кафяви и черни като тръби на печка. Кафявите ги има и в синьо и в сиво, те се чувстват по-съвъшени от черните. Независимо, че са твърде оцветени, за себе си те не говорят, а казват, ония черните, декларирайки, че са по-висши от тях. Кафявите са над 90% от черните тук. Те са доста различни, подобно на кучета от различни вилни зони. Обяснението е просто – арабите са ги отвличали от различни места на Африка за да ги продадат за роби в Америка. Едни от тях са едри, много едри. Подчертавам, не дебели като депутатът наш, наричан Торбата с лайна, а просто уголемени модели на хора. Макар огромни, те са стегнати, а ако напълнеят стават като морски слонове. Малка част от тях са интелитенти, предимно жените, докато мъжете изглеждат като обладани от мързел. Кафяви негърки с интелигентно излъчване има доста. Гласът им също е специфичен – матов, мек, леко дрезгав. Ако една негърка пее и една бяла, мога да ги различа. Това излъчване е присъщо на малко кафяви жени, образованите, докато кафявите мъже не само са необразовани, но и голяма част от тях са много неприятни. Стоят пред заведенията за хране,  лежат като моржове по плажовете, всичките дебели, с бира в ръка. Кафявите негърки имат сексуално излъчване за разлика от подобието на кърстоска свиня-рускиня или от еврейките, които изглеждат ужасно зле, защото ги спукват от раждане, гледане на деца, грижи, задължения към църквата, какво да ядат, в кои дни ходейки до тоалетната да не пускат водата, защото казанчето или крановете са от метал, който в ези дни не се докосва.  От кафявите негърки има много красиви жени с различно излъчване – интелигентни, приятни, с подчертано сексуално излъчване, което усещаш от голямо разстояние, всякакви. И те обаче по отношение на мъжете тук, подобни на нашите дебелаци в България не стават за нищо - не желаят брак деца, а чалга и бира, резултат от опростачването им.

    Малка част от негрите са черни като тръба за печка, а черните негърки са абсолютното съвършенство – нито грам тлъстина, бързи като газели, красиви от главата до пръстите на траката, с телосложение, красиво както Калашник, както твърди Фъки Стораро в една циганска песен.

   Негрите са проблем за Америка, но тя ги носи на шията си, защото се счита, че те не са дошли тук по тяхно желание, а са доведени насила, като роби, откъснати от страната им, от семействата им. На червените /индианците/ пък дават други преференции - оказват им вниманиие поради факта, че площта на целите САЩ им е иззета като ги освобождават от данъци.

    В Лос Анжелес, пък и не само тук има японски градове, /б. м. квартали/, китайски градове, руски градове, корейски градове, български градове, еврейски градове, индийски, ирански – всякакви. Най-многобройните и най-големите са мексиканските, което е обяснимо – 65% от живеещите тук са мексиканци, а те раждат повече и от нашите цигани и от евреите. Има и гето на черните, в което живеят над 1,5 млн. черни, които не работят и не търсят работа, а живеят на помощи. Въпросът какво правят тези хора винаги е имал един отговор: раждат, застрелват се. В това гето не само законите на САЩ, но и на щата Калифорния не минават. Самолетът преди да кацне на голямото летище на града преминава над гетото.

    От кварталите с подчертаващи чуждия си произход граждани впечатляващи са два – японският, където всичко е съвършенство и еврейският, където всичко подчертава тяхното богатство. Еврейските къщи са предимно от тухли, както обществените им сгради, синагогите, училищата, но направени от майстори. Страхотни сроежи! Квартали с особен статут са мексиканските, където се шири престъпност. Мексиканците, които са преминали границата – това е проблем за Америка, на който ще се спра в сруг постинг – са приветливи и работливи хора, но децата им са склонни към престъпност и попълват този континтент.

   Руският квартал е просташки, грандомански, има и македонски квартал. Корейският квартал е мръсен и миришещ.

   Китайците в Лос Анжелес са страшно много и техният брой расте. Причината е, че те предлагат труда си, не се занимават с престъпност като мексиканците, не са дошли тук с откраднати пари от страната си като руснаците, имат и друга причина – бягат от пренаселения Китай. Японците обаче се местят тук с нечистоплътни цели. Те са отдадени изцяло на страната си, където имат реализация, но явно и измежду тях има боклуци, търсещи не работата, а далаверата. Така и ми изглеждат тези, които срещам. Япония е велика държава и щеше да е още по-велика, ако не бяха я треснали като Германия през ВСВ и ако Руската империя не им бе отнела о/в Сахалин и Курилските острови.

    Тук има и индийци и пакистанци, които си приличат по синия цвят на езика и венците на зъбите си, както при кучетата Чау Чау, твърдят, че гландиса им бил като мастило, а на жените едно друго място било така оцветено, забравих кое. По това ги познавали граничните полицаи при проверка. Много са неприятни, пакистанците са и агресивни. Има  ирански квартал, където мъжете са като бурета, иракски квартал, но с тях проблеми няма. Има и български квартал както казах, но в него има разделение, защото между тях има агенти на Путин, които го химнословят, което на емитриралите заради посткомунизма в България действа като да им разтваряш чадър в гъза. Подчертавам, не вкарваш, а разтваряш вкаран вече чадър. Както българите в България и тук те са рпазделени на две - едните които подържат Радев-Нинова, това са платения вот на циганите, на промитите мозъци, на бетонните глави, на безпросветниците, на търсещите далаверата, на неработещите и не търсещи работа, на пиянищата и на всякаква измет, а против Нинова-Радев са нормалните, образовани хора. Тролове, тролове, тролове, които специалисите разкриват преди да си отворят устата. Това разделя българите в САЩ за съжаление, ще пиша и за разделението в Америка, което с избора на президент им причини Путин.  През януари т. г. в българското училище попаднах на архиченге. Веднага го осветлих и му е.ах майката. Профиагент-провокато в САЩ със задача от Центъра. Казах на всички други българи тоя за какво е в Щатите.

   И какво става като толкова хора от цял сват с различни етноси живеят в една държава или един град? Голяма част от тях се кръстосват и се раждат мелеси – метиси, мулати, квартерони, жълто-черни, но възможните ковмбинации са толкова, че те могат да бъдат наречени мултиетнически етнос. Най-много вървят черните като тръба за печка негърки, които ги вземат богатите американци. Евреите вземат жълти жени, защото са тесни на най-важното им място, а евреите са с малко мъжество и имат проблеми с размножаването. Жълтата може обаче да изтегли от съпрута си дори само един сперматозоид, ако той има такъв и да се заплоди, съобразявайки се с овулацията си. Без спирнцовки, както става в боницата, където изсмукват сперматозоида направо от тестеса, без да оплождат изкуствено яйцеклетка. Напомням, че в едно изплазване на мъжа има около 500 млн. сперматозоида, но при евреите едва ли са повече от един два, или пък ги няма хич. Швейцарците са се изродили като евреите, но те работят на принципа с купуване на яйцеклетки от отбрани жени.

   Има и жени с ужасяващо сексуално излъчване от  почти всички етноси, които светят с червена светлина /мъжете щръклеят по тях/. Японките светят със сина светлина, калкото и да са красиви. Някои момичета, смес от /вероятно/ всички етноси на света са много красиви, те проблем да ги забележи някой богат мъж нямат. И бъдещето им се урежда – няколко деца, богатство, гледане на сериали като „Дързост  простота” по цял ден, срещи с други простачки за да обсъдят филмите, не знаещи какво става около тях. И посещения на екзотични страни, където готвят много вкусно…

 

  Накратко се опитах да обясна нестандартното поняте мултиетнически етнос, което звучи като свинско прасе или осторожно внимание, но такова нещо има. Тук то някак върви, така е било и ще бъде. В Европа обаче както е тръгнало, араби да се кръстосват с европейки е нещо много страшно, то ще погуби Европа. Низшите типове са с по-здрав ген и се налагат над по съвършените. Всички опити да се кръстоса човек с маймуна, започнати още от Сталин за да има непобедими войници са завършили неуспешно. Ве един момент обаче /мисля, че в Института по генетика в България/ опитали да кръстосат циганини с маймуни и опитите завършили успешно. В някой постинг ще дам примери с такива индивиди, достигнали до най-високите постове на държавите, вклчитено и в нашата.

    И още нещо за мултиетническия етнос – те раждат и раждат, Америка стигна вече 350 млн, най-щастливите хора на света в Руската империя намаляват по обратна експонента. Освен това не работят, не произвеждат нищо и яко поркат. Тия две държави ще се състезават за световно господство, чуда се, коя ли ще спечели двубоя…
 
   За финал на това ми хумористично писание исках да приложа клип със сериозна музика в изпълнение на евреина Вайсенберг, един от стожерите на културата на ХХ век, но не намерих неговото изпълнение. И това на Рихтер е добро..  
   Замислих се обаче колко е важно политиците да са на ниво. Отправям критика към Решетников и Нинова, които вместо да назначат човека с най-голям интелектуален потенциал в България за пианист или композитор, те го направиха президент. Ако не бяха сторили тази грешка благодарение на хиперинтелекта му той щеше да напише по-вдъхновена творба от Шуман и щеше да я предтстави по-добре от Рихтер...  







Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. germantiger - 1
26.06.2018 11:02
Прочетох абсолютно целия ти постинг и част от твоите наблюдения се припокриват с моите отпреди години.

Нещата обаче много бързо се променят както знаем и забелязах в твоето повествование маса детайли, които не съм усетил или са се изменили.

Лично на мен черни и жълти жени рядко ми действат - признавам, имал съм случаи, когато са провокирали мъжа в мен, но само ако са с фитнес фигури, нещо крайно и изкълчено във фигурите им или8 белстящо в косите и кожата на черните например.
цитирай
2. germantiger - 2
26.06.2018 11:05
Обаче аз горещо гласувам за момите с разстояние между краката - аз му викам с такъв спойлер.

Такива мадами още от юноша, преди да помириша чужбина или женска сухоежбина, та такива ме привличаха крайно - разчекнати казано на шега по природа.

Не харесвам обаче дебели бедра, които излизат на ханша повече отколкото нагоре към таза ;)

ПРОДЪЛЖАВАХ С ТЕЗИ ТВОИ ПОСТИНГИ - ЕДНОВРЕМЕННО МИ СТАВА БОЛНО ОТ СМЪРТТА НА ЗАПАДНИЯ БЯЛ СВЯТ И ЕДНОВРЕМЕННО ЗАБАВНО КАТО ЧЕТА КАК ГАВРИШ РУСНА ЦИ, ЕВРЕЙ, ДРУГОРАСОВИ БОКЛУЦИ, ЧЕ И БУГАРИ-КОМУНЯГИ!
цитирай
3. germantiger - финално
26.06.2018 11:06
Постинги като твоите смело твърдя, че в блог.бг няма!

Лично за мен твоите постинги са различни, забележителни и често МНОГО ПОЗНАВАТЕЛНИ.

дори полезни, а и припомнящи ми това и онова
цитирай
4. germantiger - "баш" финал
26.06.2018 11:07
Невероятно е и органично противно ми е как само за по-малко от 100 години ЛИБЕРАСТИТЕ УБИХА ЗАПАДА като месо и ген, на половина.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Много са различни Европа и Америка, човек ако ги посети усеща тази разлика.
26.06.2018 21:24
germantiger написа:
Прочетох абсолютно целия ти постинг и част от твоите наблюдения се припокриват с моите отпреди години.

Нещата обаче много бързо се променят както знаем и забелязах в твоето повествование маса детайли, които не съм усетил или са се изменили.

Лично на мен черни и жълти жени рядко ми действат - признавам, имал съм случаи, когато са провокирали мъжа в мен, но само ако са с фитнес фигури, нещо крайно и изкълчено във фигурите им или8 белстящо в косите и кожата на черните например.


В Германия не се развиха добре работите, защото Меркел е износена като идеи, а смяна не й се намери. Опозиционната партия е свързана с мафияга на Путин икономически. Еoно недоправено копеле показаха m,eor rp/f,rje, което идиоти бяхd номиниирали за кандидат за канцлер, вече не го виждам. Популизмат в Европа обаче набира мощ на базата на опростачванеето на хората от хибридната война на Путин слещу демокрациите и дава горчиви плодове - Брекзитът, ядовете в Испания, избирането на недоправеното младеgче за канцлер на Австрия, пообедата на поулистите в Италия. Или Европа трабва да се обедини в ЕС като изгони маркспутинците като Орбан, Радев, тоя на Словакия, на Полша, на Чехия, като изхвърли от Общността кърлежа Гърция, или с Америка отношенията няма да се оправят. Не ЕС са тези, които могат да тропат по масата, когато преговарят с Америка и това ще стане ясно съвсем скоро. Разделението в ЕС, подсилено чрез набиване в цепнатината на отношенията на хибридния клин на Путин от мекеретата му във влъстта на държавите от ЕС предизвиква у мен възгласа:
Ach, Scheissen!

Дали черните дами са най-"добри" се съмнявам. Ние имаме една, Надето Михайлова, с кояго съм убеден че нито по опит, нито по вещина, нито по идеи не могат да се мерят с нея.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12270309
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930