Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2017 23:07 - "ИЗКУСТВОТО" СВЪРЗВА " ХОРАТА"...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1981 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 26.11.2017 10:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
   Музиката има свои закони, неразгадаеми за тези, които не са в нея, но ние, специалистите, сме убедени, че тя свързва хората по света. Музиката е навсякъде около нас - сред природата, в речта на хората или звучи от написаното им слово. Преди минути прочетох нещо от един нетов изязявач высшего класса, икономисТ-а. Постингът му веднага ми зазвуча и аз го поздравих с клип от песента, на която текста третира същата тема , фалос някакъв. Казусът обаче е различен - в единия, размечтана по фалоса на съпруга си певица пее и го путканва за нещо си, в другия, има снимка на фалосоподобен чучур на чешма. Аналогични случаи...
   Ето и втори случай, когато музиката свързва хората, прилагам две снимки:

image



image 

Тези две снимки са убедително доказателство, че музиката строи мостове между хората. 

  Специалистиите в музиката знаят, че този велик музикант, който сближи двамата политици е много известен - той изнесе концерт миналата година в гр. Палмира, който бе освободен от войската на Башал ал Асад., преди това имаше концерт в Лондон. Няма да цитирам имената и на тримата, които са на снимките.

   Специалистите в музиката се запознаха с още една велика музикантка, която също  свързва тия двамата, това е сръбкината ДрАгана Миркович. При посещението й в Москва тя бе приета от Путин, като по време на посещението е изпълнила хита си "Сакам да те бакна". С това е демонстриралала обичта на сърбите към руснаците. Тук я приема Генерал Радев, но по време на приема тя не е изпяла нито една нота, което учуди политоведите и социолозите. Вместо песни, тя е наблегнала на смислен и по същество разговор с президнента ни за положението на Западните Балкани и в Сирия.
 С паролата си, която е с клас 6А при единдесетобалната система не получих разрешение от Центъра да извадя от архива му снимки на ДрАгана с двамата президенти, а само да ги разглеждам. Там попаднах на нещо наистина уникално - Драгана няма силикон в гърдите, но пък има обилно количество в двата си устни комплекта, видно благодарение на прозрачната й рокля.
  Обичащите изкуството на ДрАгана поздравявам с неяния хит
  https://www.youtube.com/watch?v=724X5SWnskI

  








Гласувай:
6



1. vesever - Аз не разбирам много от това изку...
23.11.2017 10:32
Аз не разбирам много от това изкуство, за което говорите, нито от творчеството на ДрАгана, въпреки, че в моето детство хората в родния ми край много я слушаха - не можах да пасна в тази "атмосфера".
От сръбската музика като звучене, смисъл и стил ми харесват Парни Валяк, ето много любима песен, поздрав!
https://www.youtube.com/watch?v=YrJvkquw7CM
цитирай
2. planinitenabulgaria - Постингът ми е в Категория "Забавлание".
23.11.2017 19:39
vesever написа:
Аз не разбирам много от това изкуство, за което говорите, нито от творчеството на ДрАгана, въпреки, че в моето детство хората в родния ми край много я слушаха - не можах да пасна в тази "атмосфера".
От сръбската музика като звучене, смисъл и стил ми харесват Парни Валяк, ето много любима песен, поздрав!
https://www.youtube/watch?v=YrJvkquw7CM


Написаното в постинга ми не касае музиката, а е критика към непочтените политици, които зад това изкуство прикриват далаверите си. Давам пример с челиста Сергей Ралдугин, приятел на Путин:
За добро свирене Путин му плаща 2,5 млрд. долара, които той внася в офшорка в Панама. Въпросът е, на Ралдугин ли в банковата сметка са тези пари?
Същото, но и малко различно е посещението на съпроугата на Аркан в България. Известно е кой героят от Юговойната е Аркан и какъв бе краят му. Чалгата е просто параван, целите са други, ще напиша постинг за тях, защото съм доста ппосветен на темата Балканика. Това си е косвено подкрепяне на тези, които разпалиха войната в Югославия, а поръчката за тази среща - нека някой от три пъти се досети кой е той.
цитирай
3. vesever - Не съм запозната с тези събития, ...
24.11.2017 10:53
Не съм запозната с тези събития, които описвате.
А дали тези машинации са характерни само за Балканите?
Мисля, че навсякъде политиците вършат, както ги наричате, далавери.
Лично за мен политиката и парите са две от фундаменталните грешки на човечеството.
Или може би злото се състои по-скоро в самите възможности, които те разкриват на една "шепа" властимащи неправомерно да манипулират, крадат и потискат "нормалните" хора.


цитирай
4. sande - Живела Драгана !
27.11.2017 13:18
Лепа цура.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12180944
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031