Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2017 16:45 - ЗА ГОЛЯМАТА ЛЪЖА....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1503 Коментари: 5 Гласове:
13

Последна промяна: 07.09.2017 17:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
                                                             С посвещение на Германтигер:       

             ЗА  ГОЛЯМАТА  ЛЪЖА  И  ФАЛШИВИТЕ  НОВИНИ

 

    Голямата лъжа се свързва с Голямата страна след ВОСР, ювелирен жемчужин на мафията /б. м. Интернационала/. Целта на тази разработка е съсипването на Русия – сама, от вътре, да се изколят и избият сами хората без да се води война срещу нея. Така се очакваше да се сложи край на агресивната политика на Руската империя спрямо Европа, на изток и на юг, линия, която Путин хпровежда и днес. Имаше благодатна почва за такова нещо по онова време в Русия, на първо място безпросветността на руснаците и на второ, събитията от 1905 г. Ако някой по-интелигентен отвори този мой постинг, посочвам един таг, Единадесетата симфония на  Шостакович, която е програмна и носи името „1905 г.”. Нека прочете повече за нея и я прослуша неколкократно. Тя описва случилото се пред Зимния дворец.

   Поводът за внедряването на ВОСР стана ПСВ. Русия бе набутана във войната неподготвена, но със задача да подкрепя Антантата. Ленин провокативно отказа да връща взетите от императора заеми от няколко страни на Европа и тези страни я нападнаха. Напомням за едно военно действие на германците срещу руските войници. Руснаците имали на 100 войници една пушка, другите били въоръжени с тояги. Една германска рота от десетина войници избили поне хиляда руснаци тоягите не помогнали срещу пушките. СССР обаче се оказа след войната съюзник на победителите в нея и това го съхрани. Но да се съхрани самият СССР като такъв не бе лесно. Едно от идеологическите оръжия, измислено с тази цел бе Голямата лъжа. Тази лъжа съществува и днес сред руснаците, вече трето поколение. Те са привикнали към нея както въшките към ДДТ-то преди да го забранят.

   Що е туй нещо, Голямата лъжа?

   Най-първият, нека бъде Сталин, сега същото прави Путин, измисля нещо, което е лъжа. Той самият е наясно, че товна е лъжа, че няма как  това да се случи, не вярва на себе си, но лъжата му тръгва по Голямата страна. Напр. че бедните като вземат богатството на богатите ще заживеят добре, че ако се изтребе интелигенцията, която е реакционна маса, ще стане добре, че народът го очаква светло бъдеще, ако комунизЪма се съхрани в Русия и се разпространи по целия свят, че Русия има най-страхотевичните оръжия на света и враговете си въввсяка точка на света мамето им че разплаче. Така най-първите подмятат съответната голяма лъжа, а действителността е друга, хората усещат, че Русия върви към провал. Тази лъжа се подема от високите етажи на властта, които отлично знаят, че това не може да е истина, но живеят от разпространяването на лъжи, кото спускат надолу сред хората. А хората - те осъзнават, че това е поредната лъжа,  но и те се правят като тя да е истина.

    Този подход продължава в Голямата страна, където хората живеят в условията на Голямата лъжа, приспособили са се към този начин на живот и не след дълго отново ще преизберат Путин за президент.

 

   В  последно време говориим за фалшиви новини, които станаха причина да бъдат избрани президентите Тръмп, Егор Додон и Генерал Радев. Ще напомня за фаталните последици от една фалшива новина, измислена от Ленин:

    Гражданската война е в разгара си, годината е 1921, руснаците се избиват, гладът става мор за хората и животните. Тогава Ленин обещава светло бъдеще - ще изпрати на селяните трактори, с които да орат земята, вместо да се мъчат с рало, теглено от недохранении коне. Резултатът – хората изклали конете, защото умират от глад, и те и конете, а тракторите – такова нещо се появява доста по-късно по времето на Сталин. Последствията от тази фалшива новина са били катастрофални за хората, които подлъгани от нея нямали с какво да изорат нивите си.

     Съществува обаче една още по-голяма лъжа, която се тиражира от историците. Светът тръгва в погрешна посока след ПСВ, като виновните за тази война са англичанте, кото целят запазване на световното си господство. За тази цел те се възползват от убийството на престолонаследника на Австрия в Сараево и започват европейска война за да си разчистват сметките. Целта на тази война е да се ликвидира мощта на силните тогава държави Австроунгария и Германия, които застрашават господството по света на тогавашните колониални държави  Англия и в по-малка степен Франция. Аз наричам навсякъде англичаните боклуци и изроди, но сега няма да ползвам тези термини. При такава дестабилизация на света - голяма война - възникват допълнителни конфликти заради нерешени въпроси между страните и в други части на света. Така войната се превръща в световна, но основният театър на военните действия е Европа. Англичаните вкарват в тази война и САЩ, които изпращат хиляди войници негри, да воюват, но във военни действия те не участват, не се налага. За да демонстрират мощта си от Франция в посока на Германия негрите – такива били предпочитани тогава за войници -  изстреляли за два дни толкова снаряди и други оръжия без да имат противник срещу тях, които надвишавали по тегло всички оръжия, ползвани от враждуващите страни в цялата война. И се завърнали в Америка. Тази война е една от най-мръсните в историята на човечеството, тя бива наричана окопна. Всички мъже са на фронта, на позиции в окопите с години, независимо могат ли да носят военна служба, интелектуалци ли са или не. Ползвани са и отровни газове, от които се умира много мъчително, войниците се задушават или са бели кожата им. Въвеждам още едни таг:

    Най-добрият по това време пианист на Европа, Витгетщайн, който губи дясната си ръка при взрив на снаряд в един окоп.

    Войната свършва, но светът остава върху цъкащите бомби от нея до сега, това са нейните мирни договори, детонаторите за следващия конфликт, отново заложени от Англия. На Германия са отнети територии, от Унгария са отнети  70% от територията й, от Австрия една област, днес наричана Алто Адидже, от България също, 1/3 от територията на Гърция, която е придадена към приятелите на Англия, турците, която довежда до Гръцко-турската война 1919/1923 г. На България са отнети територии и то от тези, отредена за нея по Берлински договор, който окастря страната ни жестоко и този договор с архитект английските интереси на Балканите.

    Това, което е написано в историята за ПСВ е по-нагло от Голямата лъжа, в която живеят руснаците. Виновна за войната е Гермния, всички нейни съюзници са лошите във войната, защото са били против добрите – Англия, колонизираща и грабеща тогава половината свят, причинала смъртта на милиони хора от глад и войни срещу тях.

  

    При тези „мирни” договори започването на война за премахването им бе въпрос на време. Виждайки разрастването на мощта на Германия, а с това и края на реда, усановен от Англия в Европа, англичаните обявиха война на Германия. Бяха бити за кратко време, но войната, възникнала в Европа и целяща премахване на несправедливостта от мирните договори на англичаните, бе превърната от англичаните в световна. Виждайки краха си, те подбъзнаха Сталин да нападне съюзника си Германия от Полша, защото Германия е изтощена от войната и той набързо ще я превземе. Сталин струпва почти цялата войска на СССР в Полша, поради което Германия преустанови военните си действия срещу Англия и първият етап от превръщането на европейсата война в световна беше вече факт. Срещу германия бяха изпратени туркменистанци, казахстанци, сибиряци. Само че не се сбъдна сценарият на англичаните, руснаците ядоха пердаха само Америка можеше да спре терманците. Как? Като разруши Германия. Това бе оследният коз на Англия. Те се обърнахаа към САЩ, които видяха своя шанс в тази война -  огромно производство на военни съоръжения и печалби от тях, развитие на индустрията и технологите,  налагане на нов световен ред, осигуряващ им световно господство. Във финала на войната президент бе глупакът Рузвелт, а акълът за изработване на новите мирни договор и новия ред в Европа и света даваше Чърчил. На какво е способен този изрод може да се види само от един фаакт: войната е практически завършена, но на 5. 02. 1945 г. той разпорежда да се разруши културната столица на Германия, Дрезден. Без да има там един войник! При бомбардировките над Дрезден освен разрушените църкви и културни паметници загиват през нощта 35000 души под развалините, а поради студовете и липсата на храна броят на жертвите от това варварство достига 250000 души.

    Голямата лъжа за новия световен ред се тиражира най-много в Русия и САЩ, англичаните не говорят много-много за нея, тя се премълчава във Франция по разпореждане още от времето на Де Гол. Ще кажа само какво спомена Путин на един парад на победата в Москва. СССР пречупил гръбнака на нацизма и спечелиил ВСВ.

    Често ходя в Америка. В резултат на тяхното образование мозъците на хората са промити, за тях най-лошата страна в света е Германия.

     Последствията от ВСВ, за които основната вина носи Англия и конкретно Чърчил са ужасяващи. Вместо да бъдат решени неуредените по вина на Англия въпроси в Европа, те бяха задълбочени с новите мирни договори, с наложения План Маршал. Така се положи се основата на разрухата в Европа, която започна с внедряването на пазарната икономика в нея и навлизането на етноси, нямащи нищо общо с европейците.  Във ВСВ няма победители, има победен, Германия. Англичаните вкараха във войната срещу нея Америка и ресурсите на своите колонии. Затова тази война за разлика от предишната, окопна, получи наименованието ресурсна. В Европа бе наложен ред, който не отговаря на манталитеета на културните държави в нея, нахлуха етноси, кото нямат нищо общо с тези от Европа. Комунизмът в СССР бе запазен, те станаха ядрена държава и днес подмятат ракети, ползвайки културнитее страни в Европа за заложници по същия начин, както Ким ІІІ държи като заложници РК и Япония.  Американците в резултат на тази война станаха суперсила, а валутата й – международно платежно средство. Това е нов вид колонизиране на света, много по-хитър от този да грабиш страните и да караш с кораби окаденото до Ангрия. Така ако Америка е зле, тя може чрез долара да прехвърли тежестта си върху останалия свят, цитирам годината 2008-а.

     Само че бумерангът се завръща. Англичаните, виновни за всичките беди по света днес го закъсват по много линии и ще паднат дори под нивото на кризата си от 1975 г. Те нямат интерес от ЕС, защото няма как да го ограбват, а има и още една неприятна добавка, президентът Тръмп не ги брои вече за съюзник. Кралицата пък го брои за прост, отношенията няма да се оправвят. Изолирани от Европа, тях не ги очаква нищо добро. Но пък злото, което сториха на света е  непоправимо. То засегна и нас чрез подаръка на Чърчил за Сталин, България. Въвеждането на комунизма в страната ни, който с отнемането на собствеността на хората разруши селото, основата на страната ни и изби или интернира интелигенцията ни под ръководството на руски инструктори, промени страната ни по начин, от който връщане към нормални човешки сношения вече е невъзможен. Унижожаването на ценностната ни система, формирана у българите с векове, може да доведе страната ни до нещо много страшно, опасявам се да го напиша.

 

   Чрез учебниците по история, измислени от политици-проститути и фалшиви историци от времето на комунизЪма в България, истините за тези най-важни събития в историята на хората – двете световни войни и катастрофалнте последици за света от тях се обясняват с лъжи. Зарибени с тези лъжи са вече две поколения, чиято реакция е само една:     

-         Ама как така, Германия е лошата и в двете войни, добрите са тези,

които я победиха!

    Тук искам да напомня още нещо. Когато Германия се обедини по времето на Горбачов, единствените против това обединение отново бяяха боклуците, виновни за всичките ни беди днес, англичаните. Извинявам им се, че ги наричам боклуци. Маргарет Тачър каза, че това обединение не бива да се извършва. Може би по-добре е вместо него да се бомбардира отново Дрезден или нещо подобно, г/жо желязнА лейдИ?

   Въпреки всичките лъжи, тиражирани от победителите във войните, има мислещи хора, които усещат истината. Един от тях е Германският тигър, който е поместил в блота си  постинг, правещ смисъл. Има и други като него, но да се намерят хора, вече второ поколение след войната, не допуснали промиване на мозъците им, това е нещо добро, нещо като пролет, която предвещава хубаво време и раждане на нещо полезно. Опростачването на хората, което струи от нета и медиите и цели превръщането на хората в немислещ послушен електорат не минава навсякъе. Постингът на Германския тигър е доказателство за това. За да осъзнаят младите хора куркапана, в който са попаднати, те трябва да се обърнат назад, решаващият ХХ век за днешното „развитие” на света. Без познания в тази област те ще гледат на заобикалящия ги свят като теле в железница.

    Завърщвам с нещо комично и много сериозно едновременно. Една платена тролка ми е написала съобщение, че съм ненормален и че си знам това мое качество. Да, така е, но аз се развивам – вече ходя по наргилебарове, по чакарака клубове и пия само маймунско кафе, което е знак на признак, че ставам нормален човек. Към госпожата - един портретен поздрав от мен!

image 




Гласувай:
13



1. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
07.09.2017 18:46
Такава е голата истина в общи линии... Перфектно си нарисувал цялата картина на миналия век, чест и почитания за което!
Германският тигър е човек на честта и достойнството, който уважава себе си и винаги се стреми към истината, като дава всичко от себе си за нейното изясняване, разпространение и никога не прави компромиси с нея. Чест и почитания и за него и ценностната му система!
А за извратения кагебистки измамник от снимката на финала, чиято всяка дума е лъжа и инсинуация, претъпкана със задни мисли и долни планове ще кажа само, че не му щем нито жилото, нито меда. Да си гледа олигархичния рахат и да не се занимава с България, защото ние сме костелив орех и може да си счупи зъбките. :)))
цитирай
2. planinitenabulgaria - За да осъзнаеш в какъв куркапан са те попаднали,
07.09.2017 22:52
batogo написа:
Такава е голата истина в общи линии... Перфектно си нарисувал цялата картина на миналия век, чест и почитания за което!
Германският тигър е човек на честта и достойнството, който уважава себе си и винаги се стреми към истината, като дава всичко от себе си за нейното изясняване, разпространение и никога не прави компромиси с нея. Чест и почитания и за него и ценностната му система!
А за извратения кагебистки измамник от снимката на финала, чиято всяка дума е лъжа и инсинуация, претъпкана със задни мисли и долни планове ще кажа само, че не му щем нито жилото, нито меда. Да си гледа олигархичния рахат и да не се занимава с България, защото ние сме костелив орех и може да си счупи зъбките. :)))


трябва да познаваш и миналото - какво се е случило, кои са виновните. Сега върви процес на опростачване, при който опростачвателите воюват срещу хората предимно от социалните мрежи. Този процес в страни като САЩ върви на самоход, защото хората там са задоволени в голяма степен считат себе си за недосегаеми от случващото се по света, престават да се интересуват за това, което става около тях. В бившите соцстрани този процес се управлява, има тролове, които бълват фалшиви новини, други дезинформират, трети имат пропагандни функции. Процесът на опростачване върви навсякъде. За да размисля хората, които все още имат интереси за света, за събитията, за заобикалящата ги среда написах този остинг.
цитирай
3. germantiger - БЛАГОДАРЯ
08.09.2017 03:07
Дори ми става леко неудобно и притеснително така, когато някой ме поздравява, особено човек умен, мъдър, с възраст, опит и много по-овладян от моите често "изстъпления"!

Прочетох всичко и ще си го архивирам, примерно аз в размислите си по подобна тема, нямаше да стигна до 1905г. и с такива фундаментални детайли често твоите разсъждения са много полезни.

Също така аз често подминавам англичаните, което е огромна грешка и като много заблудени "германци", вкл. и австриеца Хитлер питая към тях някакъв как да го нарека, присантимант, романтизъм базиран на англо-говорящата литература и произхода на англичаните от германски племена на раздела между Античност и ранно Средновековие, а да се бъррка литература с английска политика е идиотизъм или абсурд, но аз правя отзи абсурд понякога идиотски за жалост.
цитирай
4. germantiger - +
08.09.2017 03:09
Сърдечно благодаря и на батого, който пише прекалено добре за мен, толкова не заслужавам и това НЕ е излишна моя скромност - наистина не заслужавам такава висока оценка в никой случай.

Достоен човек не винаги съм, човек на честта също не съм винаги, а то или си винаги или не си, понякога съм вероломен, не се спирам почти пред нищо и не тача почти нищо свято за никой в нищо, което може и да е елемент деградация в мен.

Още веднъж благодаря на батого!
цитирай
5. planinitenabulgaria - Този постинг написах с надежда новото поколение да се замисли защо се стигна
08.09.2017 12:52
germantiger написа:
Дори ми става леко неудобно и притеснително така, когато някой ме поздравява, особено човек умен, мъдър, с възраст, опит и много по-овладян от моите често "изстъпления"!

Прочетох всичко и ще си го архивирам, примерно аз в размислите си по подобна тема, нямаше да стигна до 1905г. и с такива фундаментални детайли често твоите разсъждения са много полезни.

Също така аз често подминавам англичаните, което е огромна грешка и като много заблудени "германци", вкл. и австриеца Хитлер питая към тях някакъв как да го нарека, присантимант, романтизъм базиран на англо-говорящата литература и произхода на англичаните от германски племена на раздела между Античност и ранно Средновековие, а да се бъррка литература с английска политика е идиотизъм или абсурд, но аз правя отзи абсурд понякога идиотски за жалост.


до тук и познавайки миналото да опита да внесе корекции в съвремието. Достатъчно време светът изучава голямата лъжа за случилото се през ХХ век, което обсбужва световната ммафия. Точно тази мафия бе заинтересована да остане СССР, от който Хитлер щеше да изчисти вируса и да върне руснаците към нормален живот, заинтересована бе и да се поставят основите за разрухата на Европа, да не бъде тя повече конкурент на Америка. Съзнателно се допусна и въоръжаването на СССР с ядрено оръжие, за да зависи равновесието в Европа от САЩ. Поради същите причини се създаде и чудовището Северна Корея, държащо днес като заложници РК и Япония.
Дано се разбудят младите хора, да потърсят истината и се отърсят от съзнателно набиваните в главите им лъжи. Светът ще тръгне напред, ако такива млади хора изместят кърмчиите ни, които ни водят към погибел, завършилите някога външнотърговската школа към Центъра и следовниците им днес.
Една такав активно и много обилно се изкоментирва под постингите Ви...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12191704
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031