Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2017 15:00 - ЕДНО НЕТОВО ДАЦЗИБАО...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1174 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 15.06.2017 15:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ДА   ЗАКЛЕЙМИМ   НАХАЛНИКА    АЛЕКСЕЙ   НАВАЛНИ!

ДА  ПОДКРЕПИМ  НОВОПРЕДСТАВЕНАТА  ПРЕД  НОВИЯ

ПАРЛАМЕНТ   ДЕПУТАТКА   ЕЛЕНА   ЙОНЧЕВА!!!!!!!!!!!!!!

 

    Аз не слушам често новини, защото предвиждам какво ще се случи. Нито избирането на Тръмп, нито на Радев или на Егор Додон за президенти ме впечатли, нито публикуването на фалшивата новина в официалния сайт на кралското семейство на Катар, че то считало Тръмп за тъп. Докато се установи, че хакерска атака от Москва е публикувала тази глупост, възникна напрежение и в този регион, което още продължава. Я предвосхищаю и друг проблем – на страната с най-щастливите  хора на света ще се наложи скоро да открие нов фронт, този път във Венецуела, защото там става същото както в Сирия преди 6 години. А тия ниски цени на нефта много пречат на страните, които нищо не могат да произвеждат и разчитат на продажба на природни ресурси.

    Изненадан съм обаче от степента на функционална неграмотност на някои хора, които нямат реална за себе си. За тях предвиждания какво ще сторят не вървят, защото при тях логика няма. В политиката понякога се издирват такива функционално неграмотни типове за да бъдат наманипулирвани преди вземането на „решения”, така напр. при нас се взе решение да се повиши цената на водата с 18%. И ето, че за функционално неграмотните също има място под слънцето, те биха могли да служат за параван на модела „Кой” или пък на мафията, която доскоро наричахме задкулисие, а сега – паралелна зържава. Няма да изтъквам нашият най-пръв, употребяван усърдно с такава цел обект,, председателят ни в момена на КЕВР, защото независимо че покрива всички критерии на изскванията на категория „Дете-идиотче”, той е една хамсийка в сравнение с функционалния неграмотник и бивш затворник заради кражби на дървесина Алексей  Анатольевич Навальный.

    Нека припомня кой е Навални?

    Това е същият човек, който през 2013 г. открадна дърва за 500000 долара /около 32500000 рубли/. За това длъжностно присвояване той бе осъден от Народния съд на РСФСР на 5 години затвор. Дейци на Еврогейския съюз и американски соросоиди го извадиха от затвора преди да изтече присъдата му. Искам да отбележа и още един важен факт – крадецът на дърва за 3,25 млн рубли вместо да се засрами, основа политическа партия, която нарече Партия на прогреса. Зад паравана на тази партия той се бори за одобряване на кандидатурата му на кандидатпрезидент, представяйки се за АБПК /активен борец прротив корупцията/, вменявайки на Путин и Медведев, че са корумпирани. От основаването на тази партия до сега той ползва методи, които му прилягат ако фамилията му бе не Навальный, а Нахальный. Така напр. той организира протести против Путин без да има разрешение от самия Путин да ги провежда и се сърди, че са го арестували. Такова нахалство ние наричаме гьонсуратлък.

    Първо, такова животно – корупция в РСФСР - няма, тези двамата, Путин и Медведев, са най-почтените хора на Голямата страна, избрани законно от народа на свободни избори.  Нима Навални е по-умен от всероссийския патриарх Алексий ІІ, който винаги по време на служби изтъква, че Путин е дар Божий за Русия, а против Медведев нищо не казва по проповедите, което означава, че и той е кристално чист, както спрайт. Дори може би и по-кристално, колкото Путин. Предполагам слухът, че веригата бензиностанции в България „Газпром” принадлежали на Медведев също е фалшива новина на щаба на Навални. Тази верига без всякакво съмнение принадлежи на народа на РСФСР.

   Тук ще допълня, че един блогър - господин Борн, не притежаващ политическа резба, защото нито е товарищ, нито другар и който в последно време залита по Гюлен, в постингите си след посещение в гр. Омск проповядва същото за Путин, както патриарха. Аз съм сагльясен с Борн и патриарха, ползвам страдателно причастие от Кулско.

   Какво ще стане обаче ако Навални стане президент?

   Първото нещо ще бъде откъсването на държави от РСФСР, наричани от лошите сателити, в които всичко произтича от народа и принадлежи на народа. Така този най-висш статут на света ще загубят Приднестровската Народна Република, Луганската Народна Република, Донецката Народна Република, Владикавказката Народна Република, която лошите  наричат Северна Осетия, Абхазийскя Народная Республика, Кримската Народна Репулика, Кьонигсбеската Народна Република, наричана от лошите Анклавът. След тези катаклизми за страните, които изброих ще последва ефект на доминото и от Голямата страна, в която живеят най-щастливите хора на земята ще се отделят след като бяха 300 години към нея десетки Станове, първите от които ще са Дагестан, Туркменистан, Киргизстан, Чеченья. Процесът няма да спре до тук, а ще обхване и япоските територии, включени сега в Голямата страна - Курилите и Сахалин. Всички честни и прогресивни хора по света не искат такова развитие в РСФСР. Регионите, които написах са животрептящи късчета от РСФСР. Дойде ли на власт Навални, това ще се случи, с тези малки страни е свършено, защото ще се окажа извън ОНД.

   Какви други беди могат да се стоварят върху хората в най-щастливата страна на света, ако президент стане Навилни?

     Нека поясня, че на съветски език тази фамилия означава едри хора. Турците наричат такива Балабанови, в превод на български Едреви. Типичен български едрю е Успелият на 33, но в метрото вече срещам усъвършенствано поколение младежи, едри като тирове. В тяхната категория Успелият на 33 не може да влезе, но в категориите „Угоен овен”, „Белочел бивол” или по-високата „Морски слон” би могъл да достигне дори до приз.

    Първото нещо, което ще направи Еврогейският съюз с Русия ще е да пропагандират в нея ненормалностите, които те ценят. Те ще направят така, че в управлението на страната да навлезат такива, които правят срамотии мъж на мъж или жена на жена или са от типа, който на Балканите наричаме без резба, какъвто бе един наш десен политик, който от позицията си в управлението разклати държавата и разби дясното, ползвайки безполовостта си и пластмасовото си излъчване. Не може да си политик и да не притижаващ необходимите за това качества - или коронка или плодник – отразяващи лявото и дясно мислене.  Подвеждането кам тази пропаст става с обещанието, че ако Русия влезе в Еврогейския съюз, Европа ще я храни. Така бе подлъгана и България, че ако сме в ЕС, Европа ще ни храни. Това се оказа лъжа, не ни хранят,  опозицията в Парламента разкри тази лъжа.

    Друга беда за Русия ще бъде да се откаже от ракетите си, най-висшето си достижение. Ще я излъжат да си унищожи оръжията и да влезе в НАТО. За целта се заподмятва друг стандартен пенис, че НАТО ще пази Русия от враговете й. Така бе подлъгана и България, която се разоръжи, но опозицията в Парламента днес разкри и тази лъжа. Член 5 не бил задължителен, ако нещо стане, да сме си се оправяли сами, дори врагът ни да се окажел могъщата ни съседка Турция. Изводът на специалистите по руска история е, че ако Путин и Медведев не запазят след изборите постовете си, което обезательно трябва да се случи, а също и на по-следващите избори, с Русия е свършено. Горбачов не можа да свърши всичко това, но Навални ще го довърши. Ние специалистите с гросмайсторска сила по съветските и руските въпроси, към които принадлежа и аз, депозираме мнението си: Навални няма място в кандидатпрезидентската листа, той открадна дърва за 500000 долара.

    Нека в Блог. бг осъдим нахалството на Навални, като се обръщаме към него с една променена буква от името му – не Навални, а Нахални.        

      Обръщам се към менторите си в Блог. бг, от които се поучавам - аз вече мисля като тях, възприемам света като тях, пиша като тях. Дано да ме  подкрепят, мен, ученикът им, в призива ми от този постниг. Списък на менторите си ще публикувам в края на постинга ми.

 

     И по още два казуса искам да ме подкрепят менторите ми:

     1. Новопредставената пред Народното събрание депутатка Елена Йончева не е съгласна в Хасково, в Първомай и по други места в България хората да пият вода с високо съдържание на уран. Нека подкрепим депутатката, аз също не съм съгласен. Напомням за казуса „Курилската вода” преди около 30 години, когато имаше починали хора, пили вода с уран от минералния извор между Курило и Ромча. Права е жената – управляващата партия кара хората да пият заразена вода, но ето, в тозди Парламента има кой да ги защити. Искаме наказание за тези водни насилници. Ясно е, че това би било възможно само ако се премине през нови избори. Да подкрепим Елена Йончева!!!

 

    2. Същата новопредставена иска да се търси отговорност от управниците, крали средства от строежа за граничната ограда с Турция. А те са същите, които „играят” с радиокатвината вода. Стига с тия чалга кючеци. Искаме дела, дела и само дела, искаме каачество и ефективност от страна на управляващите ни. За свалянето им от властта трябва да се изготви мрежов график.

 

   Нека подкрепим тази честна и неподкупна депутатка и поведем борба в направленията, която тя ни сочи от пиедестела на високия си интелект и на почтеността си. За сега посланията й са само знак на признак, оставащ нееразбираем за тези, които хабер от понятие в политиката си нямат. Ако приемем посланията, които аз АНАЛизирам с осторожно внимание и наппавим необходимото, може страната ни най-после да поеме по правилния път. Посланията й са топове, покрити с цветя, но те путканват към протести, сваляне на сегашното правителство, което играе с радиоактивната вода и краде от огради както Навални дърва, до ситуация за нови избори и съставянето на кабинет начело с г/жа  Нинова и една еефективна ДАНС начело с Делян Пеевски. Посланията на Йончева аз дешифрирам така: Терорът долу, съюз със ОНД!  Мисля, че това е верният път, мисля, че на това мнение са и менторите ми, от които се уча и на които посвещавам този постинг.

      На първо място сред менторите ми поставям Господин борН, който е посетил гр. Омск и вдъхновен от видяното там. Нека повторя, че той мисли както всероссийския патриарх, аз също мисля както те двамата.   На второ място поставям Мистър Логика /Валерий Венцьев/, който е много уникален. Третият, от който се уча и съм негов последовател е Товарищ блекИ, който пък  е много изключителен. Тук изтъквам, че аз не завиждам на по-въздигнатите от мен духовно и умствено, пожелавам му още по-уникален да стане. Четвъртият е Другарят икономисТ, защото е много пръв. Ще цитирам само един факт той е възпитаник на измислителя на преводната рубла. Тази идея по-късно бе почерпена от Еврогейския союз и така и те възприеха обща валута, евро. Към менторите ми влизат и две дами, едната от които е интелигентна, а другата – умна. Те са специализирани – едната по ракетите на Путин, другата – по АЕЦ-овете. Първата е истински ракетолог /ракетовед?/, а втората е по-начетена в атомната енергетика вероято от професорите в Голямата страна в тази област. Няма да споменаавам имената им, защото мъжете в блога ще започнат да ги ухажват поради причината, че тези две дами скоро излязоха от разплодната си възраст и влезнаха в любовната. Ракетоложката има такова сексуално излъчване, че човек може да откачи, другата е от типа, предизвикваща у мъжете охлювения ефект. Това качество на първата е една от причините проникванията в блога й са толкова много и то все от блъгъри, според мен търсещи по този начин компесативное касанье к ней. Не крия, че и аз гледам на нея не само като към блогов обект… За да не им додейват на тези две дами, навлезли в най-романтичната възраст от живота си и още блогъри, не осветлявам имената им…

   По време на пътуването ми по тракийските светелища аз много се промених. Разбрах къде е мястото ми в живота и затова повеждам тази борба срещу Навлни и в подкрепа на Йончева. Правя това с надежда, менторите ми да ме подкрепят, защото пишейки този постинг, аз като да чета мислите им. Затова този мой постинг стана толкова актуален, толкова красив, така възвишен. Рубенсов портрет? Моцартов квартет?

  




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. slavimirgenchev1953 - Попилял си ги.
15.06.2017 22:33
Смях се от сърце.
Но да не забравя: Доле Нахални!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Нищо смешно няма, нещата са много сериозни.
15.06.2017 22:51
slavimirgenchev1953 написа:
Смях се от сърце.
Но да не забравя: Доле Нахални!


Аз усещам накъде се стреми живота и следвам посоката му. Тръмпизирах се...
цитирай
3. planinitenabulgaria - Так точно надо
15.06.2017 22:53
анонимен написа:
Всеки протестиращ в Най-хуманната держава на света ръководена от Най-умният лидер на всички времена и трябва да се преследва отт закона като "враг на народа" и по бързата процедура.
руссофил


думать! Вы - интелигентним мужчином!
цитирай
4. planinitenabulgaria - Я думаю:
16.06.2017 10:13
анонимен написа:
руссофил


Не одообрявам мазохизма. Удрям и убиваам. Никакви дискусии с олигофрени. Един свекавиичен междувеждите е най-добрия аргумент срещу подобни недоразумения. Тренирай!
Всеки, който каже лоша дума за Русия , Путин или комунизъмът, и смята, че трябва да сме независима държава, а не част от Русия, трябва да бъде публично линчуван.
Аз лично ще убия тия изроди.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12188246
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18321
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031