Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2017 15:00 - ПРЕСТЪПНОСТТА В БЪЛГАРИЯ ЗАВИСИ ОТ ВСС
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 903 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 06.05.2017 15:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

         ПРЕСТЪПНОСТТА  В  БЪЛГАРИЯ  ЗАВИСИ  ОТ ВСС

 

   Тъй като с развитието на програмните продуки и все по-голямата бедност, в която Путин вкарва Русия, вече не остават пари за платени тролове. Поради това аз се ориентирах към…продажба на контрабандни цигари на Женския пазар. Този бизнес процъвтя отново по времето на Герджика, който бе маша на паралелната държава, която накога наричахме мафия, после задкулисие. Трябва да му признаем обаче на Герджика, че освен успехите му в литературата, в която област той написа стихотворение за запека, той се изяви отлично и като директор на дръжавата – според думите му за осем дни той свърши толкоз работа, колкото правителството на Борисов за 8 години не успя. Оправи и цените на газа, на парното, на водата. Предишните не бяха реални. Евалла, герджик! Думата „евалла” означава поклон пред делатата ти, а втората означава ненормалник, който предава ненормалността си по наследство, възпроизвежда се по наследствно и поради това турците задължават ненормалниците /герджиците/ да носят такава фамилия, Герджикоглу, на български Герджикови, за да бъдат останалите хора снизходителни към тях и към делата им и да не се женят за хора с такава фамилия, защото ще се пръкнат нови герджици. Тов са хора с повредени възпрозводителни клетки, както тичинките на поразените от известната болест Шарка по сините сливи, която съсипа масивите със сини сливи по Кюстендилско.

   За да навлеза в този бизнес се явих при тартора на продавачите на цигари, който живее зад ламаринената врата на ул. Св. Св. Кирил и Методий в участъка между Женския пазар и бул. Христо Ботев. Прие ме биринджиромът, изслуша ме, одобри ме, защото съм много пекан, но за да ми дава да продавам стекове с цигари поиска от мен услуга - да ползвам блога си с реклама в него, като напиша постинг, че престъпността в България е приоритет на ВСС и че само ако се преборим с ВСС, престъпността в страната ще се прекарти. Методите, каито той предлага са следните:

    Всеки ден протестиращи да оставят пред ВСС агнешки главички, а ромовете от гетото да Женския пазар също ще се включат в тази акция, като прибират главичките, за да не се размиришат. За да бъде по-ефикасна борбата срещу престъпността ромовете предлагат дори да няма протести, а просто хората, минавайки пред ВСС да оставят по една агнешка главичка, ако са много недоволни от ВСС, да оставят по няколко. Още по-ефективен ще е този протест ако напр. по Великден или Гергьовден за да се види колко силен е протесттът срещу ВСС се оставят там не само главчки, но и четвъртина агне, или половина, а защо не и цяло.

     Това а пътят за пресичане на претъпността, считат ромите от гетото до пазара. И са прави. Агнешки, че дори и овчи или овнешки глави могат да се купят от Халите или от осемте магазина за месо по Женския пазар. Ако хората се включат масово в тази акция, претъпността в България ще се пресече, а и ромите от споменатото гето ще са доволни. Те винаги и от всичко печелят – от избори, от протести, от мигранти, от жрици на любовта, от реализация на на незаплатили мито за стоката си мафиоти.

    Сега - нова ниша пред тях – всеки ден, за всеки ром по агнешка главичка. И край с ВСС и престъпността в България…

    Отивам да купя агнешки бут, ще го оставя пред ВСС, защото и аз не съм доволен от тях. Само от един съм доволен, от говорителя на ВСС Ясен Тодоров, защото тай е страхотно красив и е бил избран миналата година на конкурс в Манила за най-красивият женен мъж на света. Той е толкова привлекателен за жените, че е имало случаи изгубили си разума съдийки и прокурорки гледайки го докато той се изказва, да му са налитат като F-16. Обществена тайна е, че една такава едрогабаритна дама го е контузила доста сериозно, наложила се е намеса на съдебния лекар.

     




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12285011
Постинги: 4566
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930