Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2017 11:02 - С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ПРОЛЕТНО ВДЪХНОВЕНИЕ НА НАЙ-ПЪРВИТЕ НЕТОВИ ДАМИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 650 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 21.04.2017 11:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Въведение:
   За постинга си "Воскресенски поздрав към Могъщата петорка" получих сериозна критика от Центъра да не се отклонявам от линията му и предупреждение, че ако не се съобразявам с нея мога да бъда отзован като съветник към базите на Центъра в районите за работа с компютърно неграмотен електорат и лишен от привилегиите, които имам като бивш обучител на бъдещиите оперативни работници, подготвяни в Центъра за работа в областта на културата. Много са ми се налютили. Специално бях привикан в база "Вучина махала", на 162 км. от София за разговор с товарищ Гонореев. Той ми връчи приказ от Центъра да публикувам в блога си пожелание само до дамите, въздигнали се до място в Петорката, което да бъде повод да посоча грешките си. В пожеланието си я должен выяснить и някои подробности за Могъщата нетова петорка, което сторвам: 

    Критиикага е справедлива - аз вече така няма. Преди да пиша постинг вече ще надниквам в масива с данни на Центъра за да отразявам точно актуализацията от последния момент в него. Поради този мой пропуск съм публикувал участниците в Могъщата петорка неточно. Оказва се, че центроваците са модерирали от нея г/н Борн, като са го свалили от отчет, уже им больше не прикрепен хвост /следене от оперативни работници/. Мотивите за това изхвърляне на г/н Борн от борда на Петорката е разговор, който не осветлявам. Разговорът е проведен в дома му с гости на семейството им, записан е от оперативен работник чрез телевизора му. В този недопустим за ранга му нетов труженик се изявява като гюленист и подкрепник на опозицията на Ердоган. От Центъра се допуска отклонение от линията, но заедно с линията, но за такива простъпки опрощенье нет! Центърът изгуби доверието си в него. Така след актуализацията на състава на Петорката в нея на мястото на изфърления от нея г/н Борн е бил турнат другарят Венций Валерьев. Сейчас самыми серезноми членами Кучку остают:       
      1.Товарищ Черен Хищник, който е пръв като най-сериозно разработван за центровак и притежаващ по-висок центрови ранг от останалите в Петорката. 
      2. Втората позиция в Петорката е предоставена на другарят Венци. Той е разработен да води новия тип пропаганда на Центъра, основана на логиката, а не на подмятането на фалшиви новини, взети от Фейсбука, на дезионформации и на пениси, с надежда да се ловне някой балък на тях.  Той за кратко време е подобрил позицията си  на нетов труженик, въздигайки се от степен 76 на 105 по единадесетобалната система на Центъра, предполага се, че има внъзможности вече да покрие и изискванията за втората по висота степен 122. 
     3. Третата позиция е за другарката Чара, разработена като хиперспециалиист по ядрени централи и АНАЛизатор на ядрената политиика на великите държави в областта на прозводството на ток.. Подчертавам, ядрена енергетика за мирни цели, военните цели на ядрената енергетика са поверени на №4 от Петорката. Няма по компетента за бъдещето на България в областта на ядрената енергетика от г/жа Чара. Тя държи да се развива енергетиката ни по експонента чрез строежи на нови АЕЦ-ове с руско оборудване и нАучно доказва, че без АЕЦ Белене сме обречени на енертиийна погибель. Откакто я чета и аз настоявам да се започне строеж на АЕЦ Белене веднага.
     4. Четвъртата, участничка в Петорката, товарищ ЦАВ, е разработена да коментира в нета възможносите на най- новите подводници и ракети на Путин от позицията си на специалист в тази област. На нея се падна шанса да представи пред света най-новата тежка многоцелева ракета на Путин, която е неоткриваема и достига целите си без никакво отклонение. Този рядък шанс тя да представи пред народа ракетата е равностоен на шанса на Даниела Кънева, пред която убиха Неру. Тази случка я направи журналист №1, прадставянеето на тежката ракета на Путин пък от г/жа Цав за известно време от много първа я наппави най-първа нетова труженичка.  Липсват материали на товарищ Цав обаче за най-мощната бомба на Путин, която е вакумна и в срвнение с която американската Майка на бомбите е една шушка. И още една бомба има Путин, която като я пусне тя отнема кислорода и милиони негови врагове ще умират от задушаване. На един град от около 20 млн. жители една такава бомба им стига, тя не рредизвиква и разрушения, само отнема кислорода, а без кислород враговете гибердясват.
   Но да се върна към хиперракетата, наричана още тежка. Който има тази ракета ще е като нибелунгът он река Рейн, притежаващ пръстена на абсолютната власт. Предполагам, в обучението й в Центъра в Катедра "Култура" са я запознали с тетралогията на Вагнер и тя знае до какво доведе борбата кой да притежава този пръстен. Напомням, че четвъртата част на тетралогията се казва "Залезът на Боговете". Въвеждам таг, Брунхилде. Знам, ча товарищката е интелигентна, сигурно е запозната с таза древна немска легенда.  
      5. Петият участник в петорката с най-малко точки е Икономистът, преподавател на когото е бил измислителят на преводната рубла. Той има много голям имидж, но почива на стари лаври. На пленум на ЦК на КПСС Брежнев поискал от професора измислител на преводната рубла да обясни що за животно е това, но макар и неин измислител, он не успел.  Но пък студентът му, днес известен нетов изявявач с ник Икономисто, взел думата,станал,  изказал се, объяснил и все его поняли /б. м. че без преводната рубла и СССР и СИВ са гола вода и че ако не въведат преводната рубла американците ще ги преварят технологическими способами/.
    Друга критика от Центъра отнесох, че съм сравнил двете дами не с цветя или нещо разцъфнало, вещаещо пролет, ухание, вдъхновение, а със скали. Критиката на Центъра към мен е основана на изумителната им физическа красота, а също и на качествата им - едната е умна, а другата - интелигентна. Аз ги възприемам като две нежни цветенца, ще покажа точко какви в постинга ми поздравление към тях по случай пролетта. Нека не бъдат тезии две дами обаче само символ на красотата, на пролетта, астроложки на бъдещето на света, а по-често да постват. От къде ако они ги немаше щях да знам за ползата от АЕЦ-овете, за страховитите тежки  ракети на Путин.
    От пролетната природата изпрашам на двете първи дами следният цветен поздрав:


image

                      Аз така възприемам г/жа Чара.

image

Така пък възприемам г/жа Цав. Дължа обаче едно пояснение, с което да покажа, че макар и еднакви, двете цветенца за специалистите са много различни. Привеждам пример с Евангелията на светите Апостоли Матей и Йоан.
   Като заведущ дълги години Катедра "Култура" в Центъра аз съм обяснявал на студентите, бъдещи  оперативни работници, че макар в Евангелието да се описва 4 пъти едно и също нещо - животът на Исус Христос, то се извършва от различни като световъзприемане Апостоли. Свети Матей е повествувател, Свети Йоан е поет, който е бил любимец на Исус и е написал "Откровенията". Това намира отражение в музиката на Бах, като неговите Пасиони по текстове на Евангелието на св. Матей и на св. Йоан са твърде различни. Аз виинаги държах студентите, явили са на изпит но обща култура да разпознават един избран от мен стих от Библията от кой от двамата евангелисти е писан, а също и да различават музиката на двата Пасиона. Иначе ги считах за недостойни да работят в областта на културата и ги късах на изпита.
   Поздравляю!

image

Постингите на най-първите нетови труженичкии наподобяват идването на пролетта.

image



image



image



image



image

                 Не само фиданките разцъфтяват, пролетта идва за всички.

image



image



image



image



image



image



image

Ако можех да чета, щях да чета и препрочитам постингите на най-първите блогърки....

image



image



image



image



image



image



image



image



image

Така възприемам красотата на русата адреналинка от Господари на ефира в сравнение с красотата на двете дами, които  поздравявам. Тя не може да им бъде съперничка!

image

    Така възппиемам красотата на метеУроложката Наталия Трифонова от БТВ
в сравнение с красотата на двете дами, които поздравявам по случай пролетта.
Ако бях шеф на телевизията веднага бих я свалил от ефир.

image

                Ето как възприемам себе си.... 

    И накрая малко бизнес. Каквото и да става по света, бизнесът трябва да върви. Ще засегна една болна за Гърция тема, в която за българките има много пари.
    Известно е, че гърците все повече заприличват на цигани не само като външност, но и като манталитет - мързи ги, все помощи искат, все заеми вземат, превърнаха се на паразити към ЕС.
    Отворих масивите на Центъра и разбрах каква е основата на тази тяхна беда. Вместо да се мъчат да раждат, те са се ориентирали към купуване на яйцеклетки, които имплантират. Най-жизнените яйцеклетки са се оказали на циганките, с които нещата винаги се получават. Още едно предимство имат техните яйцеклетки - те имат най-ниска пазрана цена, 200-500 евро. Но с натрупване по гидини работата с циганските яйцеклетки оказа комплексно въздействие на етноса , като резултатите за гърците не са добри- те заприличват все повече на майките, които упражняват този доходен бизнес в Гърция, продажба на яйцеклетки. Пораади това министърката но здравето на Гърция,, кириа Неа Парантиа е предложила реформа, в резултат на която вместо от циганки, яйцеклетки да се купуват от дами, които са или интелиигентни или умни. Така цената на една яйцеклетка от такава дама вече достига 5000 евро и продължава да расте. Аз имам две приятелки, едната е умна, а другата иинтелигентна, които станаха много богати от този бизнес. Преди пишеха постинги и се чудеха кому да ги предложат, за да им се заплати нещо, страшна мизерия беше, Интелгентността на едната и умността на другата им помогнаха да се замогнат. Като благодарност към мен за ориентирането им към този бизнес те ми дават понякога лимузините си да ги покарам по улиците на София. 
   Вече в Костинброд и в Богьовци има илегални центрове, където се явяват кандидатки за продаване на яйцеклетки. Преценява се от специалист по утвърдена точкова система красиви ли са, интелегинтни или умни ли са и по тези техни качества се определят и цените, на яйцеклетките им, които им се вземат в едно илегално ДКЦ на остров Тасос. Оставайки там на пълна гръцка издръжка, осигуряваща им охолен живот, те за една година могат да се върнат в България обратно със сума до 100000 евро. Сумата е лесно да се пресметне - на всеки 28 дни има една сигурна яйцеклекта, но ако сработят двата яйчника ще има две. Да приемем средно аритметчно за една година 18 яйцеклетки по 5000 евро, сумата е много привлекателна за преориентиране в този бизнес. 
   Да не пропусна обаче един неприятен момент - вкарването на вакумсондата в тръбата от яйчника към матката, която трябва да прехване яйцеклетката. Слага се местна упойка, но въпреики това процесът е противоестествен и неприятен.Боли...
   Тъй като е забранено в блога да се прави реклама, аз правя само препоръка, чрез която сезирам дамите, които са или умни или интелигентни, че освен с писане, има и други начини за забогатяване.  Ако не пртежават обаче тези качества, цената много пада, ще им дадат най-много по 500 евро на яйцеклетка.
   Във връзка с това имам идея и за бизнес на мъжете покрай тях. Някой ако отпадне като неотговарящ към определен екип, може да се преквалифицира за мениджър на такива дами. За потенциалния мениджър и потенциалните яйцеклеткопродавачки прилагам тагове:
  Костинброд, Богьовци, остров Тасос.
  Болшими успехами!
   












Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rosiela - Красота, Коста,
22.04.2017 07:03
красота!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12190588
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031