Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2017 22:49 - ЗА ХИБРИДНАТА ВОЙНА СРЕЩУ НАС...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1839 Коментари: 13 Гласове:
7

Последна промяна: 28.01.2017 22:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                               ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ –

             БИРИНДЖИГИБРИДНыМ  СОЛДАТОМ   ПУТИНА

  Прдупреждавам:
   Ако някой отвории постинга ми да знае, че е в Категория „Забавление” - не трябва да се търси нищо сериозно в него.

    В Блог. бг все по-рядко се появяват статии, които правят смисъл. Една част от появеното са поръчкови неща срещу заплащане, писани от наактивирвани по актуални теми от Центъра платени политпроститути. Вече има такива специализирани нетови активисти, за които проституирането в нета е поминък.

  Освен тези поръчкови неща в нета и като частен случай в блога, се появват и несериозни постинги на дами, които преброени почленно са към ѕ от общия брой на изявяващите се в социалните мрежи. Почти всичките от тях са преминали периода, известен като КЛИМАКТЕРИКОС ГИНЕКАС . Излизайки от него и навлизайки в новия за тях цикъл на живота им - ТОТАЛНО ПРЕГОРЯЛИ!!! -  те тръгват по новата отсечка неуверено, без самочувствие, с погрешна преценка за себе си, защото недооценяват новите възможности, които се разкриват пред тях. Някои от тези дами, временно пообъркани и поразколебани от промяната в тях разширяват в нета полето си за изяви на своята интелектуална, творческа и други видове енергии. Този преход от реалния във виртуалния свят обаче би трябвало да бъде само допълващ фактор. Ако той стане определящ в него, Вие, мили момичета на 20 х 2,5 и на 20 х 3 правите сериозна грешка.

  След този период Вие продължавате да сте интересни, желани и красиви, освен това без сами да осъзнавате, сте станали и много по-умни.

   В тази възрастова отсечка обаче трябва да си дадете правилна оценка на възможностите, да намерите полето за изява според даденостите си, да ги усъвършенствате, за да станете и Вие по-съвършени.  Я с по-високо самочувствие! Заменете 90% от нетовите връзки с реални. От тук нататък Ви предстои да следвате жизнения си път не по задължения, рефлекторно или за да не засегнете някого, напр. сквекървата или сина й, а по повелята на разума, което вече е избран от самите Вас път. Това е началото на свободата Ви, но не и на освободеността, която доста сбъркват със свободата.

   Ако направите този избор, мили момичета на 20 х 2 и на 20 х 3, които преобладавате в социалните мрежи и поствате към 80% от появеното в нета, ще допринеете те да станат по-интересни, по-привлекателни, а поместваното от Вас все по-ще се чете.  

 

    Във връзка с това давам за пример една статия в Блог. бг, която хем е сериозна - прави смисъл, хем след прочитането й предизвиква размисли. Автор на статията е г/н Атаджанов. Тя е на тема за гнусната кампания на медиите, която те водят чрез средствата за масова информация /СМИ/ и  по други начини. За целта на тази медийна кампания авторът дава разумно обяснение. Сезирал се е човекът в една много мръсна област, в която винаги се е работело подмолно Тя и сега е следена и напътствана от Службите, на която дейността се планира от най-високите места. Давам два примера от миналото, в първия от които които се изразява отношението на хората към СМИ, а във втория как интелигенцията възприема същите тези СМИ:

    1.  В Советском союзе две газеты, „Правда” и „Известия”. В „Правда” нет известия, в „Известия” нет правда.

    /Мнение на образованети руснаци за най-първите им вестници/

 

    И още един пример от филм на Фелини:

    2. Едно сухо дере пълно с боклуци. Отнякъде дойде мръсна вода в него и понесе боклуците, като ги измърси допълнително. Символиката с боклуците бе непочтеното в живота, а мръсната вода, която разнесе боклуците, да ги видят всичките символизираше СМИ.

   

      И сега се прави така и то по целия свят, но възможностите благодарение на развитието на информационната техника вече са много по-големи.  Причината да продължава тази гавра с хората е, че медиите изпълняват приказ на управляващите – да се завладеят умовете и сърцата на хората и да се промени мисленето им, както казваше някога правешкият джуревец. Напомням, че джурувец означава мелес между българин и циганка, а ако този джуревец се кръстоса и в следващите поколения става квартерон, октавон и т. н. Специалистите добре различават тази порода когато от нея биват тургани мелези на важни дъжавни постове, напр. предишната ни вицепрезидентка, преди това един министър-председател, има още доста. Задачата на медиите е да направи хората манипулируеми от един Център. По времето на джуревеца  обаче нямаше интеренет и кампанията му се провеждаше вяло. Днес информационните технологии предоставят нови възможности за работа с масите, както някога марксленинците наричаха нормалните хора. Идеята на правешкия джуревец /на американски език тази кръстоска се нарича мулат/ днес, при помощта на социалните мрежи се прокарва с мощ, разпространява се все по-успешно и поразените от нея стават все повече. Давам пример с България, Молдова и САЩ, символизиращи избора на нетово поразените. Тази кампания, която не върви само у нас, направи възможно появяването на ново течение, по-гнусно от хламидиевото, което стана поулярно с името популизъм. Първосвещениците на това течение са на най-ниското стъпало в развитието на човешкия интелект, но и най-продажни. Иска ми се да цитирам най-първите от тях – Тръмп, Льо Пен, Олег Додон, Каракачанът, Воленчо, Валери Симеонов, но нямам желание и затова няма да цитирам нито един от тях. Цяло чудо е, че опростачените от популистите /б. м. популист=опростачвател/ ги слушат, а това означава, че те са докорани до състояние на готовност за наманипулирване от опростачвателите си. Като дойдат избори да са разположени към тях.  Популистите са нетовите войници от хибридната армия на Путин, която той води най- успешно в страни, където хората поназнайват съветски език. Говорим Путин, понимаем Задкулисье,  говорим Задкулисье, понимаем Путина. За да води тази  война Путин срещу държавите непримати той е сформирал и разположил на активни позиции три професионални армии. Напомням, че на професионалните войници се запллаща, биха били те и хибидни, поразяващи враговете на бащицата не с Калашник, а с публикациите си в социалните мрежи. Ето кои са хибридните армии на Путин:

1.     Первая армия Путина – измислячите на фалшивите новини,

2.     Вторая армия Путина -  уйдурмаджиите на дезионформации,

3.     Третая армия -  пропагандниците му, които напомнят на страните

непримати, че Путин има насочени срещу тях ракети и още много по-страшни тайни оръжия, с които той ще превърне държавите им в радиоактивно стъкло ако му се противопоставят при прекрояването на картата на света.

     Този раздел обаче – хибридната война срещу хората като част от медийната гнус, липсва в доста смислената и логична статия на г/н Атаджанов, което се явява сериозен пропуск в нея. Разбирам го, това си е чиста нетова гнус, не медийна в смисъла на неговата статия, но тя също много вреди на хората, опростачени в някакав степен от популизЪма. Надявам се да попълни празнината в нея, която е много съществена, като отвори и тази глава в постинга си, който наистина прави смисъл.

   Съвсем правилно г/н Атаджанов е предоставил първото място по въздействие върху масите на предаванията на телевизията, които всяка вечер правят звуци от екрана. Тези предавания имат за публика бедните духом и опростачени от популизЪма /на Путин/ хора. Само такива могат да гледат предаванията на  Слави Трифонов, чалгапрограмите, просташките сериали, предаването-връх „Папараци”, списъкът с подобни предавания е дълъг и се толерира от програмните дирекции. Понякога явявят по предавнията политпроститути и политоведки, преди предаването натегнати в менгемето на оперативния си работник, целта на които е да подмятат заблуди за истината с надежда, някой да им се ловне. Хората от друга страна все повече ги мързи да четат, нямат духвен живот, и така телевизията става инструмент за опростачването им. Докараните до този хал от телевизията хора  вече може да бъдат манипулирани - да се насочва електоралният им вот към определен идиот, да им се обясни, че ако някой е успял на 33 и гони 200 килца, това означава, че е умен. По телевизята може да бъдат прецизирани и виновните за тежкото положение на България – Бойко, който окрал България, Фандъкова, която окрала София и Плевнелиев, който ни продал на американците. Това от една страна. Он друга се пречи на Каракачана да вдигне заплатите и пенсиите - от ГЕРБ му не дават. Той иска да подобри положението на хората, а тия му не дават! Не само личности има виновни за бедността и престъпността у нас, а май, цяла партия, така излиза. След такова медийно изейякулирване  аз вместо да гласувам за тези крадци, ще сповена тяхна майка и ще гласувам за Каракачанът.

 

   Завършвам с пример, който олицетворява подмяната, която също е дете на медиите:

   Явиха по телевизията един медиен любимец, Валири Симеонов държащ в ръчете си стенен часвовник, на който пише ДПС. Заподмята Валери часовника както шефът му /Путин/ заподмятва ракети, за да е интересен като шефа си и каза, че времето на протурските партии тръгнало назад. Но допусна логическа грешка. Зад протурските партии се крият хибридни войници на Путин, нека не забравяме, че именно Доганът ни спаси, когато Турция свали руски бомбардиромач.  Ако има някой, който не мисли, че Доган е човек на Путин, то това е само един, Валери Симеонов. Аз, който съм отлично запознат с региона на Източни Родопи знам това по-добре от него, но на мен медийна изява никой ми не разрешава, за да кажа, че той има задача да итрае робята на подменчик. Не е сам Валери обаче, към него е Воленчо, който тръгна да се бие с турците при джамията, после се оказа, че е приятел с тях, Каракачанът, комуто ограбници и народни предатели не разрешават да повдигне заплатите и пенсиите на народа. И други има и при това са в коалиция, наречена патриоти. Ако не бе телевизията щеше ли таз подмяна на платения патриот да стане достояние на цял народ?

 

   Помествам линк от статията на г/н Атаджанов, която считам за смислена и поради това я прилагам в блога си.

  

http://djani.blog.bg/lichni-dnevnici/2017/01/26/za-mediinata-gnus.1505757

 

   Остава обаче отворен въпросът, който вече поставих:

   Ще отвори ли още една глава в статията си г/н Атаджанов за да запълни празнината, по която взех отношение - термин от някогашните открити партийни събрания….

  

     

 

      

   




Гласувай:
7



1. nadzambunata - Поздравления за готиния пост, ама мене ми е едностранен.
29.01.2017 01:06
Главният и единствен Проблем е: хората отдавна са загубили представата и навика за Лична Свобода! Те искат да са роби т.е. ВИНАГИ са в търсене на господар.
Защо стана така ли, защото те са загубили Чувството за лично Достойнство, забравили са какво е да си Добър Човек, загубили за Трудовите си Навици, а някои не са и придобивали такива. Тези хора незнаят какво да правят дори със себе си, ако нямат господар/работодател, който да им е казал точното работно време, па макар и срещу унизително заплащане. Те немат цели, които са плод на собствената им нужда от Труд, те ИСКАТ некой да им постави каквато и да било цел.
Тези факти са плод до най-висока степен на отделите по идейно-възпитателната дейност след 9-
ти. После - пак така ама вече на чист немски и шаренко така.
Правилно ли разбрах обаче, че и ти поляризираш? И едните И другите се гъбаркат с негова глупостност господарофила.
Аз иначе съм от климактерясващите, но чавка ми не е изпила мозъка (въпреки смачканото самочувствие) и вярвам в ЕДИННИЙ Светъл Анархизъм. Мога спокойно да теобвиня във вземане на страна, която е не по-хуманна от съвеЦката или просто да те обвиня в нещо от сорта, "недотакован" (за да разнообразиме с климакса).
Климаксът иначе не е шега, но все пак някои се стараем да не се предаваме на жлезите си да ни командват, а се мъчиме да караме с органа в главите. Затова ни един пост не съм написала (а и ме мързи).
Много здраве от мен!
цитирай
2. djani - Ха-ха, Туристе и Алпинисте...
29.01.2017 09:28
Пак си изкатерил един от публицистичните си върхове. В постинга си изразяваш и симпатия към мен, като към интелектуална дружка и идеологическо несъгласие. Но не, че както теб, със старческати си немощ боря статуквото, а за това че имам ментална, русофилска девиация (отколонение). Още преди 35 г. изживях цивилизационния си потрес, когато се убедих на място, че наистина СССР, както е казал Ленин за Русия си остава "тюрма народов". Така, че тази действителност ми е до болка позната. България винаги е била в центъра на геострагическите интереси, но подмяната на руската с друга зависимост не ни е донесла нищо по-хубаво. Дори сега е по-зле, тъй като вече сме провалена държава, за което основен принос има неолибералната политика и слугинажа на управниците ни. Естествено и някои народопсихологически особености на българина. Отношението си към фобиите и филиите на българите, като абсолютно пренебрежими в геополитиката също съм изразил. Наясно съм и с едните и с другите. Все пак да сме доволни, че се води хибридна, а не гореща война. И тя е преди всичко за съзнанието на хората, което все повече се отърсва от зловредното влияние на медиите.
цитирай
3. germantiger - ...
29.01.2017 17:15
В Советском союзе две газеты, „Правда” и „Известия”. В „Правда” нет известия, в „Известия” нет правда.

С глас се смях - натина!

Трябва да се плаче след тази истина, но аз за руски у български болкуци сълзи не роня.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Постингът ми бе в Категория "Забавление", отбелязах това специално.
29.01.2017 20:09
djani написа:
Пак си изкатерил един от публицистичните си върхове. В постинга си изразяваш и симпатия към мен, като към интелектуална дружка и идеологическо несъгласие. Но не, че както теб, със старческати си немощ боря статуквото, а за това че имам ментална, русофилска девиация (отколонение). Още преди 35 г. изживях цивилизационния си потрес, когато се убедих на място, че наистина СССР, както е казал Ленин за Русия си остава "тюрма народов". Така, че тази действителност ми е до болка позната. България винаги е била в центъра на геострагическите интереси, но подмяната на руската с друга зависимост не ни е донесла нищо по-хубаво. Дори сега е по-зле, тъй като вече сме провалена държава, за което основен принос има неолибералната политика и слугинажа на управниците ни. Естествено и някои народопсихологически особености на българина. Отношението си към фобиите и филиите на българите, като абсолютно пренебрежими в геополитиката също съм изразил. Наясно съм и с едните и с другите. Все пак да сме доволни, че се води хибридна, а не гореща война. И тя е преди всичко за съзнанието на хората, което все повече се отърсва от зловредното влияние на медиите.


ИСКАХ да Ви кажа, че сте заразен с вируса на Маркс, т. н. Брадата спирохета, осъзнавате това и се борите против него, защото заслужавате по-високо стъпало в живота, но нямате никакви шансове за успех в тази вътрешна борба. Тя ще Ви съсипе ако не я приключите все пак. Със същия вирус е заразен и г/н Борн. Допуснали сте да Ви вкарат грешни команди и ако не се изчистите от тях, никога няма да бъдете свободни хора, какъвто съм аз. Пожелавам Ви успех в борбата със самите себе си.
Тъй като НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ обаче да Ви кажа това, нищо Ви не казвам. Цитирам обаче един американски журнал, според който човекът поумнявал от ходене по планините, а жените - от успешните извънбрачни връзки. Вече съм убеден колко планини сте посетил, но запазвам компетентно мълчание.
Ще има още един постинг тип отзвук.
цитирай
5. sande - Темата е безкрайна, щом стане дума за Русия......
31.01.2017 12:16
Не само безкрайна, но и сложна, заради Освободителната война.

И заради "второто освобождение на Деветото", което е по-страшно от окови, защото е оставило стериотипи, пробиви в чипа, от които народът трудно се освобождава.

Поздрави!
цитирай
6. planinitenabulgaria - Най-голямата катастрофа за нас според мен
31.01.2017 19:55
sande написа:
Не само безкрайна, но и сложна, заради Освободителната война.

И заради "второто освобождение на Деветото", което е по-страшно от окови, защото е оставило стериотипи, пробиви в чипа, от които народът трудно се освобождава.

Поздрави!


е сталинската колективизация. Тя така катурна България, че последствията остават до днес и не виждам как ще се оправят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184748
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031