Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2017 12:31 - НА ПАРЛАМЕТАРНИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2563 Коментари: 14 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                        НА  ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ  ПРОЛЕТТА

                  ПОБЕДАТА  ЩЕ  Е  НА ЗАДКУЛИСИЕТО

 

   Въведение:

  Днес имах щастлив ден. Качих рано-рано един влак и…на ж. п. спирка Томпсън, от където да продължа към с. Церецел.. Нещо ми подсказваше, че там джипове ще да са ми направили пъртина в снега, защото снощи валя. Не пъртина, а път намерих, защото нагоре бяха пътували високопроходими камиони тип Виетнамки. Достигнах с. Церецел-център, продължих нагоре, следите от гумите завиха към махала Крава. Нямам избор, снегът е дълбок - по тях. Нагоре, нагоре, та чак до билото на планината, наречена Свогенска, където височината е около 1200 м. н. в. Тя е едно отклонение от Софийската планина между реките Искрецка и Дълбочица. И горе – най-големият късмет – следи от джипове идваха от другата страна на планината, от към Своге.

   На специалиста веднага му става ясна картинката – от едната страна са се изкачили мутродървари бракониери, а от другата мутроловци бракониери. Изкачвайки се нагоре ме застигна покрита УАЗ-ка, но противно на всякакави норми за планината шофьорът, който бе сам не ми предложи да ме вземе. Ясно – пътува по задача. А задачата ми е известна – ще натовари два кубика крадени дърва в колата си. Спестява си и приказките с мен, да не издаде нещо. От другата страна какви са били замислите на тия с джиповете, също ми е ясно – в този сняг животни няма как да се преследват, но пък един командирски джип вози половин кубик дърва, а един със сгъваеми скамейки – цял кубик. Някъде сечище имаше наблизо, още по-точно бракониерско мутросечище. Къде – следите водят до него. По това годишно време само някой турист може да дойде тук, горски стражари – не!

   Снегът бе доста дълбок, но аз имах сигурни пътеки. Съвсем сам в снега и сред тъмната букова гора се замислих, че тези пътувания вече не ми отиват много, след около месец ставам на 73. Падане, навехване на крак или друга пакост означава замръзване, защото аз се придвижвам с летните си дрехи – винаги ми е топло. До скоро тези мисли не ми манаваха през главата, но сега се замислям. Замислих се и за друго обаче, какви гадости говореха хората както всеки път във влака и този път срещу Бойко Борисов, заради когото влаковете закъснявали, магистралите били неизползваеми през зимата и всички хора в страната толкова бедни, защото той ги окрал. И реших като се върна в къщи да напиша постинг не за природата, а за сбърканите от хибридната война и от пропагандата на задкулисниците хора.

    Късметът ми днес, 18.01. бе с мен през целия ден. Времето малко ме притискаше, но от Ботевата чешма до гарата теглих един тръс по оставащите ми два км. и пристигнах в 17,52 ч. едновременно с влака. Вече се стъмваше.

  

   А сега – по същество:

   Преди месеци написах, че вероятността посоченият от Путин избраник за наш президент да спечели изборите е голяма. Изтъкнах и мотиви. Не се мислеше така, всички бяха убедени в победата на кандидата на ГЕРБ, такова бе и мнението на Б.Б.  Екземпляри обаче, какъвто съм аз, твърде често сред хората,  усещат пулса на времето, прехващат предстоящите промени. Това ме различава от нетовите труженици, които седят пред компютрите си и пишат поръчкови или платени постинги без да имат поглед върху темата, в резултат на което те просто не правят смисъл. Причината да сторват това по този безмозъчен начин е техният интелект, близък до този на маймуните от праисторията човешка, когато те решават да слезат от дърветата и да заживеят на земята. Подолните недоправени нетови екземпляри аз наричам кушове, блекюве, но има и цели подвидове.  Малцина са тези, които преценяват реално, че в България /сега!!!/ има нова обстановка в резултат на пораженията от хибридната война върху хората, която бива наричана не война срещу хората, а популизъм. Тези нейни поражения не са нанесени само в България, те засегнаха и други страни като Италия, Гърция, Франция, Англия, Австрия, Испания, САЩ и др. в резултат на които някои от тях инкасираха големи поражения поради опростачването в различна степен на хората в тези държави. В едни държави опростачването дойде като конкретен резултат от хибридната война срещу тях, между които е и България, където доста хора знаем съветски език, при други опростачването дойде от техния начин на живот. Визирам презадоволената средна класа на САЩ, по мае мнение абсолютно необразована и английските изроди-пиянища, от които нищо не става. Връщането на цели нации на ниво примати като мислене беше причинено от пазарния им начин на живот и мислене, в който културата няма стойност, от нея пАри не падат. Тъй като съм особено толерантен, спестявам израза боклуци за гърците и англичаните и се ограничавам с окачествяването им съответно като пасивни и активни паразити. Само че паразитизЪма им вече не минава, от едните искат да работят, а другите като не могат да празитират предприемат маневри, с които държат на нокти Европа, защото са в цугцванга на безпомощността си да извършат ход, който прави смисъл. И едните и другите закономерно отиват към смъртта си.

      Засегнатите от популизма аз поставям в графата опростачени. Това тяхно качество води до странични явления като отдаване на магии, изговорване на вълшебни заклинания, манипулативност спрпямо идеи на идиоти, ограничено или пълна липса на мислене, на реална преценка за света и за самите тях, на  невъзможност да преценят мястото си в живота и да имат цел. Тези процеси в обществето ни не могат да бъдат капирани от платени или поръчкови тролове, които нямат връзка с хората, а само от хора истински, явяващи се живи барометри на случващото сев стпраната ни и по света. Ще цитирам едно популистко обещание у нас, насочено към опростачените, което наеректирва мъжете и разлизгва жестоко жените:

-         Ние ще направим заплатите средно по 3000 лв, пенсиите средно по

1000 лв, ще вдигнем минималните пенсии до 400 лв, независимо кой колко е работил и дали заслужава този праг!

    Това ще се случи, обещават популистите, но ако спечелят изборите, което означава да се гласува за тях. И опростачените от опростачвателите си /б. м. популистите/,  точно това правят.

   Този популизъм, връх на който сега не е Сидеров, а Каракачанов, така облъчи хората с простащина и заблуда че вече потенциалният вот на електората в страната е доста различен отколкото преди 4-5 години. Налице е нов феномен - война на на необразованите, аз ги наричам приматите, срещу образованите, които наричам непримати, до това доведоха хората популистите. Платени тролове пишат в нета в защита на бедните и громят образованите, голяма част от тях също бедни, но явяващи се различни от приматите, значи виновни. Така разделението в нацията се подклажда от тези платени агенти и възможността да бъдем ние, хората в страната единни и образовани в степен, при която да сме полезни за страната си става нулева.  Популизмът /опростачвачеството/ стана оръжие за спечелване на електорат и благодарение на него все на по-първи позици като много успешен политик, любимец на електората и какъв ли не се изтъква Каракачанът, според мен най-неинтелигентния от всичките ни политици. Аз го възприемам с фигура на паметник и излъчване на наркоман. Според мен му е направена липосукция на езика, от който е извадена лойта и сега по-му се разбира като заговори какво обещава на народа. Той става все по-пръв и нищо чудно да пеализира тази си най-първост като висш министър или нещо още по-висше, ако той  да е  просто един въздух под налягане, какъвто ми изглежда. Не за такъв обаче го считат опростачените от такива като него. Той просто се превърна в герой на нашето време, играещ важна роля в процеса на опростачване на хората, не по-маловажна от тази на Слави Трифонов.

   Този популизъм /опростачване/ даде своите отровни плодове при президентските избори, сега ще ги даде отново. Те са отровни, защото коренът им е много дълбок, той навлиза в търсене на живителни соли и вода все по-дълбоко в българската почва вече четвърт век.

   Няма да говоря сега за въздействието на писанията на нетовите проститути върху хората, които влизат в интернет – фейсбучките-боклучки и туитърите, и те като фейсбучките, за тях ще има друг постинг. Сега ще се спра само на разговорите ми с хора, някои от тях почтени, други – обучени пропаганадатори, трети – просто жертви…

    Според голяма част от хората – преобладаващата – най-голямото зло за страната са Бойко и Фандъкова. Бойко вземал / за него!/ по една стотинка за всеки куб. м. газ, по един лев за всеки тон гориво, магистрали правел, защото ги сторели подставени негови фирми, които му снасяли процент от заработеното. Магистралите му обаче били зле направени, с възможност да се ползват само през лятото. Сега, през зимата Бойко окрал парите за пясък и сол, всичките снегопочистващи фирми също били негови. Не само това – Бойко е център на всичкото зло в страната. Той не се съгласява Каракачанът да вдигне заплратите и пенсиите, като по този начин държи народа беден, допуска монополизъм на фирми, защото те са негови, които работят с гориво, с вода, със саниране – всичките големи фирми в страната са с подставени негови хора, на които той спуска поръчките и после дЕлат.  Всичко, кото е направил той е против народа, само от полза за него и американците.

    Давам и конкретни примери за мои разговори с обикновени хора: Помагах на една жена да си изнесе товара към с. Церово, защото този ден автобусът не дойде. Съпругът й зле, болен, пенсиите им – ниски, живеят ужасно тежко. Жената счита, че теглото им идва от Бойко, който окрал хората и каза, че тук всичките винаги са гласували за БСП. Такива заключения за тежкия живот на хората – виновен е Бойко! – съм чувал десетки пъти, при това не от хора, които приличат на цирей с гной /б. м. така възприемам агентите провокатори/, а от съвсем нормални хора, те така мислят. Всичките те са неинтелигентни, отрудени хора, с липса на контакти, без интернет. Точно те са прицелът на популистите, техните опростачватели. Не може да се говори с тези хора, за тях злото има реален образ – Бойко и американците.

    Искърският пролом с площ около 2000 кв. км, който отлично познавам не само регионално, но и като мислене на хората тук и поради това казвам, че във всичките негови населени мяста ще спечели БСП. И как не, ГЕРБ им ебал майката, персонално Бойко. Ебавал ги, ебавал ги, косъмче по дупенцето не им оставил и въпреки това продължавал да ги ебава. Тоя човек май не фалос, а накрайник на чукбагер има, дето разбиват с него скали, асфалта по улиците и бетона по незаконните постройки. Е, няма да продължава така, време е да го махнем, казват хората, да се върне БСП на власт, защото тя мисли за народа. Тя ще ни спаси от тия крадци.

    Това мислене е популярно не само тук, то е още по-радикално в Трънско, в Северна България, особено в Северозападната – Видинско, Кулско. Колкото може да се попадне на циганин в Градски транспорт с билет, толкова е възможно да се попадне по Виднско на некомунист. Това мнение на хората в цели региони на страната и визията за виновника – Бойко и връзката ни с Америка - ще предопредели резултатите от изборите.

    Втората обвиняема за тежкото положение в страната е Фандъкова. Ако Бойко е окрал страната, според облъчените от популизЪма, Фандъкова пък под неговата закрила е окрала София. От всичките преустройства, ремонти, строителство – тя си вземала своето, включително и от метрото. Интересно, как тия хора по селата и планините, които гледат животни животни и нямат почти никакви контакти стигнаха до този извод? Аз знам обаче как, вечер по кръчмите ги третират емисари задкулисници, които им разясняват истината и какво трябва да направят. Тия трабвя да ги махнем, за да се оправи страната, това е мнението на почти всички хора в туристическите ми региони не само из Софийско. Посочвам и щуро комунистически региони като Враца, Монтана и което е непонятно за мен, Своге - градът, предоставен на мафията за да сече горите му и да подплатява заменки на мутри, които разменят сипеи по Свогенско със земи за строителство на хотели на брега на морето. Свогенци дори си преизбраха Емил Иванов от ДПС, когото ДПС скри в парламента за за има имунитет и да не го окошарят. Предстоящо е повдигането му на обвинение за недовършената джамия в градинката до гарата, макар в Свогенско един мюсюлманин да няма.

   Има нещо сбъркано в хората във ръзка с това мислене, но то е краен продукт на една кампания, която наричам популистична, която непрекъснато лъже тези хора и им обещава някакво бъдеще, когато те ще живеят добре и Бойко и американците повече, няма да ги крадат, БСП ще ги пази.

   Сбърка се народа ни и това ще се отрази на изборите. Вотът този път ще бъде на един сбъркан електорат, който хабер от понятие си няма какво става в страната и по света, не може да направи разлика между добро и зло.  Ще завърша с пример с една откачена много стара баба, която пътуваше във влака и търсеше с кого да се заяде. Намери, а накрая, след като ги руга, руга, им се оплака – във влака студено, в къщи студено, немам пари за дЪрва, Бойко ни окраде!

   С тази баба никой не се е занимавал да я опростачва, тя е в хладна треска както един нетов активист, Профессор гиндеВ. Тя, слушайки какво става около нея, сама е стигнала до този извод – Бойко и нея я окрал. Така ще да е - той съместно с американците окрал цялата страна, всички така казват, значи и тя е между окрадените.

   Не само този ще бъде електоратът на БСП. ДПС, също патерица на Путин в България, няма да изпусне помаците, които компактно гласуват за него. Голяма част от електората им обаче, турците по Рдопите и в Турция вече ги упущат. Друга патерица на БСП са циганите, на които Каракачанът обещава по-висок стандрат на живота. Те са по принцип с продажен вот – 50 лв. плюс сандвич плюс бутилка олио плюс бутилка бира ги ориентирват към истината – който ми дава пиенето и единото, за него ще гласувам. Подобен израз чух от едно пиянище във влака, не беше циганин, което си допиваше и протестираше, че не дават да се пуши, пиЕне без цигара е нищо.

   Друга патерица на БСП са „бизнесмениите” менте, това са около 1000000 млади мъже, които не работят и не търсят работа, живеят от далавери. Те не искат стабилност в страната, искат мътна вода за да далаверничат. Тях ги остройва прехода, разрухата, мошеничествата, които вървят най-добре при БСП на власт. Много сериозна патерица на БСП са тези хора, всичките с право на глас.

   Още едни нещастници има, които ще гласуват за БСП – това са изгубилите всяскакав надежда, защото във всичките си опити да направят нещо са се провалили. Те ще гласуват за БСП не защото я подкрепят, а защото съзнават, че тя ще разруши страната, която те са намразили. Твърдението им е, че България не е държава, а коридор за чужденци от Азия към Европа и трябва да се закрие. Начело с БСП, тя ще изчезне по-бързо, е техният мотив да предпочетат за ликвидацията на страната партията столетница.

    Парите за платения вот ще са от Путин, те ще са предимно за ромовете. На другите няма как да се плати с малки иизключения. Без всякакво съмнение, отново ще има ромове от Сърбия, Македония, Румъния,, които да си подадат глъсчето у нас, ясно за коя партия. За тях малко повече пари трябват, защото има пътуване, спане, разходка за благадарност за глъсчето им…

    Броят на ромовете у нас нарстна до към към 1,7 млн, 340000 от които са пълнолетни с право на глас, ако си извадят лични карти.

    Да прибавя към гласувалите бетонните глави, червените бабички, промитите мозъци - те дори не искат да им се плати. За тях казаното против БСП е като да кажеш на християнин, че няма Бог. Пропускам платените политпроститути, които няма как да не кярат по нещо и от тези избори.

    Няма начин при тази предизборна обстановка в страната да не спечели изборите задкулисието, в което е убеден ледибоят Нинова.

 

    И какво ще стане? БСП/ДПС ще спечели, но няма да имат мнозинство. И ще започнат трудностите, които отново ни спретва Путин с агентите си у нас. Той иска нестабилност в България, от там на Балканате – чувствителна зона – и от Балканите напрежението да се пренесе в ЕС, за да го руши. Този пенис със Сирия му не стига, сега ще  руши ЕС чрез България. Вече имаме президент, включен в тази игра, неговио човек. Който признава аншлуса на Крим, протестира срещу санкциите, защото вредят на България. Пазарно мислене?  Ние ще се противим чрез президента си на това и онова решение на ЕС, ще насърчаваме противопоставянето в него и излизането от него по заказ на Путин, а за нас остават две опции за края ни – да ни изгонат от ЕС или да си го напуснем сами с референдум. Това ще е краят на Българя, която ще се срути икономически. Сега в Англия разбраха грешката си, като хиляди фирми стават ненужни след Брекзита и влизат в редиците на безработните. В Америка пък отпадат тези 480 долара на месец здравна застраховка, която държавата даваше на бедните, наречена Обамаподарък. Като се усетиха американците как просташки загубиха тази си привилегия в резултат на хибридната война на Путин срещу демократите, заговориха за изгонване на Тръмп от поста му. Само че той дойде на него в резултат на финасовите инжекции на Русия, която е заплатила бланкрутите му, като продукт на руската мафия, подобно на нашия президент и ще е малко трудно мафиот да се извади от игра заради мафиотизъм.

    Затварям тази страница и ще я отворя когато минат парламентарните избори.

    „Каквото написах, написах”,

по-интелигентите знаят от къде вземам този израз….

 

                image

    Ако гласувате за мен ще направя заплатите по 3000 лв. и пенсиите по 1000 лв. Ще вдигна също така детските, социалните помощи, помощите за безработни, неграмотни, и многодетни, енергийните помощи ще утроя. Не вервайте на другите, аз съм пътят и истината. Затова моят Отец от Москва ме е пратил при вас.
    
 




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
19.01.2017 13:39
Нарисувал си перфектната словесна картинка на нашата путинска действителност. Подкрепям изцяло казаното от теб, а доказателства колкото щеш на всяка крачка.
Бъди жив и здрав, защото си един от постоянно намаляващите в блогбегето стойностни, почтени личности, пишещи полезни неща!
цитирай
2. rosiela - Полезен
19.01.2017 21:16
постинг, Коста.
цитирай
3. shveik5 - Прогнозата е мрачна, но се усеща като катастрофа!Уж жълт код, ама ще го усетим като червен!
19.01.2017 22:05
С тия констатации сте набарали дамара на проблема, който както казвате, тепърва ще определя посоката ни на затъване. Това е повече от хиляди Троянски коне. И не се иска да ги пасеш нито да ги поиш. А е толкова елементарно колкото и успешно.Днес най-важното е да имаш телевизии и радио, да са твои. Не ти трябват и преса дори, щото народа чак толкоз не се е зачел отколкото се е заблял пред телевизията вечерта . Имаш телевизии под ръка бол, обработваш предварително почвата с приятни приказки до степен, че няма смисъл да се хабиш да хвърляш и семе дори- приказките и обещанията за личен интерес и сполука на всеки са пуснали вече корени в наивната почва и на изборите само жънеш и пълниш! Ако навремето е имало телевизия, Алеко щеше да напише – Ех, телевизията да имах, не ми трябва нищо повече! И митницата щеше да е моя!Поздравления!
цитирай
4. sande - Поздравления за постинга! За кого бие камбаната?
20.01.2017 12:08
"И какво ще стане? БСП/ДПС ще спечели, но няма да имат мнозинство. И ще започнат трудностите, които отново ни спретва Путин с агентите си у нас. Той иска нестабилност в България, от там на Балканате – чувствителна зона – и от Балканите напрежението да се пренесе в ЕС, за да го руши. Този пенис със Сирия му не стига, сега ще руши ЕС чрез България. Вече имаме президент, включен в тази игра, неговио човек. "

***

Камбаната бие за всички читави българи. Има и глухи. Не чуват. За глухите Не бие втори път.
Българите се оказват комунисти. Това им е мечтата. Единствените в Европа. Равенство, "братство"! Дрън-дрън.
Робско племе. Робско.
500 години "турско робство"... Защо 500, защо не 400, 300, 200, 100 ? Защото българите свикват и си кютат като стадо. И си живеят кротко. Добре им е.
Имало борби... Никакви борби не са това!

БКП щурмова група на НКВД, КГБ за износ на революция в Бг. 1923 . Първ непсполучил опит. т.н. Спеттемврийско уж възстание.

Атентатът в църквата "Света Неделя".

Унищожението на проспериращото Царство България. Вижте как българите изпращат убития си цар Борис Трети и как посрещат "вожда и учителя" Георги Димитров.
Девети септември и "Народната власт"!.

Ето и сега ... Същото стадо. Същият стаден дух. Хващат инерцията, мрънкат, но си живуркат
Историята с избора на новия президент - същата работа..
Не го познават, но гласуват масово. Някой бил казал.
Нямам думи.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Благодаря на коментиралите постинга ми.
20.01.2017 15:01
Написаното в него изглежда смешно, но не е така. Нещата са много сериозни. Давам примр с Кишиньов. Там избраха за президент човеко на Путин. Първото нещо което новопредставениия им президент направи бе забрана на всякакви търговско-икономически сношения на Молдова с ЕС и САЩ и преориентирането им само към Русия...
Няма да ни търпят повече в Европа с номенклатура от Кремъл. Ще ни зачислят към Путин.
цитирай
6. inel379 - Хубав анализ е направен.
30.01.2017 17:48
Дано само прогнозите за изборите
да не се сбъднат.
Поздрав!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12182881
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031