Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2016 18:37 - ПЕНСИОНЕРИ НА РБ, ТОЗИ ПЪТ ГЛАСУВАЙТЕ ПРАВИЛНО!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 833 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 09.12.2016 19:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

НА МЪДРОСТТА ПОСЛЕДНИТЕ ПРЕДЕЛИ ДОСТИГНАХ ДНЕС!”

 

     Няма да кажа от къде взех този израз за заглавие на остинга ми, писан в особено важен момент от живота ми. Всеки функционално грамотен трябва да знае кой е авторът, в кое свое произведение и кой негов герой секунди преди смъртта си прави това заключение за себе си.

     Подобно заключение направих и аз, но в първия случай ако последните думи на героя са

 

        „ В предчувствие на този блян велик,

        aз преживявам днес върховния си миг!” ,

 

то моите думи след достигането ми на последните предели на мъдростта са малко по-различни:

 

    Реших за кого да гласувам на

   следващите избори – за Каракачана!!!

 

   Това като въведение, а сега по същество:

   Все избирам да гласувам за разни, дето нищо не правят за мен, пенсионера, но и за народа си – тези дето имат много деца, бедни са, неграмотни, не работят и поради това са социално слаби. Този път обаче няма да сбъркам, ще гласувам правилно. Слушах изказване на Другаря каракачаноВ, който обеща да вдигне пенсиите, социалните помощи и заплатите. Освен това той е и за сближаване с Русия и премахване на ембаргото над нея заради аншлуса на Крим, Донецк и Луганск. Там от край време се вееше руското знаме, да си затваряме очите ли, попита в ефир бъдещият ни президент, което наклони везните на изборите към него. Същото становище споделя и Каракачанът - да ти е драго да гласуваш за него!  Ние сме славяни, произлизаме от Русия, дошли сме от техните земи, трябва да работим вместе за мира по света и щастието на всички хора по земята. Ако днес поради противопоставянето ни на Русия заради ЕС и НАТО Путин е насочил в мирна закана срещу нас ракети, след спечелването на изборите от  Какачана, той ще отсочи ракетите. Човекът иска да ми дигне пенсията, а аз да гласувам за други, които макар по същество също да работят за народа, тяхната заботливость не касает нас, пенсионерите, а тези, които работят и плащат плоскък данък. А стига с тоя плосък данък, махнете, го! Имам и друга причина да не вярвам на Карадайъ и на Нинова, защото те хем са против навлеците в България, хем в Европарламента гласуват за допускането им в страната ни. Не може така – хем оная работа до края, хем душата в рая. Границата е много тънка, трябва много да се внимава. Преминеш ли я – лошо. Не я ли преминеш – пак лошо. Трябва да си я яхнал в говотност да избереш правилната посока, както сега сторих аз. В тези смутни времена на мъдрия приляга да види сгодата от случая веднага, аз съм един жив пример на пазарно мислене.

    Няма да гласувам и за Сидеров, защото той на последните избори обеща пенсии по 1000 лв и заплати по 3000 лв. и…нищо. Ще гласувам този път правилно - за Каракачана!!! – а това означава за бъдещето на децата и внуците ми.

    Ще завърша с чужда мисъл, която важи и за мен в този момент:

 

   Аз преживявам днес върховния си миг!

    Следват няколко снимки на избрания от мен политик, за когото ще гласувам и след тях - на едно много приятно съобщение от страницата му:
   
              image
        Каракачанов сондира възможностите за дигане на пенсиите?

                          image

 Каракачанов търси възможности да ни дигне пенсиите по линията на Европарламента?

                image

        Каракачонов търси дофининансиране на пенсионния фонд от КТБ?

  И за фирал - една реклама на възможностите на императора на красотатаа, д/р Енчев:
    Д/р Енчев е направил уникална операция на Каракачанов с цел да направи говора му разбираем за околните. Всеки мъж като напълнее, има едно място, където става най-пълен, при Каракачано това място се е оказало езикът му, същото както някога на областния упправител на София Евгений Матинчев от ДПС. Д/р Енчев е изтеглил към един литър лой и мас от езика на Каракачанов - уникална липосукция! - и сега всичко, което той казва, му се разбира. Ако не беше тая операция, изобщо нямаше да знам за кого да гласувам, защото от звуците, които правеше той като го явяваха по телевизията нищо му се не разбираше. А сега - всичко. Така узнах за дигането на пенсиите ни, което той веднага ще осъществи чре актуализация на бюджета.   
    Благодаря ви, д/р Енчев!  Аз направих своя избор. Надявам изборът на останалите пенсионери ва Р Б също да бъде правилен. 






Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12273636
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930