Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2016 13:15 - РАЗМЕСТВАНЕ НА ВЪРХА НА БЛОГ. БГ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 804 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 01.12.2016 13:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


   Мечтата ми обилно и хубаво да наинтервюирам професор-менте така и не се случи. Поместих в блога си постинг-молба да ми услужи някой блогър с такъв професор - ако може да е абсолютното менте! - от когото е снемал интервю, пак не стана. Май тези професори-ментета са контингент на няколко нетови интервюиращи и те си ги пазят. Аз съм чувал, че с кон и жена не се услужва, но същото като да важи и за професорите-ментета. Все едни и същи ги интервюират, но си ги пазят както мечката мечетата.

   Търсейки упорито професор-менте обаче попаднах на един истински, ама много истински центрови професор, от когото днес снех интервю. Той бе пристигнал в базата ни “Махала Сърце” над с. Батулия заедно със съпругата си за да наппави анализ на работата в България на центровите тролове и ботове, на които Цнтърът разчита да спечели битката срещу лошите в региона на Балканите на хибридния фронт. Скоро ще поместя това интервю в блога ми. Причина за срещата ни бе  новата програма на Центъра, която центровите киберспециалисти представяха пред оперативните работници в базата, която споменах. Възползвах се от любезната  покана и от превоза и благодарение и така с програмата се запознах и аз. Интервюто с професора ще се забави, защото той трябва да го одобри преди да го публикувам, после трябва да го одобрят от Центъра, но пък резултатът от първото ми ползване на новата програма на Центъра ще поместя още в този постинг.

     Центърът набляга изключително на работата с програмите на киберспециалистите му, чиито благотворни резултати видяхме при изборите в САЩ, в Молдова и в България, те ще се приложат с успех и при президнтските избори в Русия след около 15 месеца. Имаме фундаментална подготовка и за изборите в Германия наскоро, а също в Австрия и Франция, където разчитаме на прогресивните политици, наричани днес от враговете на държавите им популисти и националисти. Ние ще ги подкрепим да спечелят изборите по същия начин, както сторихме това с Тръмп.  На стари години аз получих повишение в ранга си като пенсиониран професор на Центъра, като вместо правото да тегля от масивите на Центъра информация до степен 5 С вече мога да тегля такава до степен 6 А. Това ми дава достъп до хиляди програми, които мога да тегля и да ги прилагам когато са ми необходими.

    С цел да се упражнявам и аз в тази дейност редом с оперативните работници предложих и те приеха да се направи анализ на най-добите в Блог. бг. - аз избрах това пространство, защото и аз участвам в него – като разделихме участниците в няколко направления, в едно от които влизам и аз. Такъъв анализ е правен за последен път през м. декември 2013 г. Пдадохме на търсачката „Решетников” да търси най-първите от следните направления:

    Маркспутинци, кимченунове, безпартийни  комунисти, деполитизирани преподаватели на оперативните работници, промити мозъци, чанчунове, тупамароси, червени бригадири, пропойци. Програмата отселектира най-първите, но изненадата бе всеобща – най-първият от 3 години в Блог. бг вече е станал втори. То и не може да е иначе, защото човек като се движи нагоре се изчерпват силите му и земното привличане го отправя отново към земята. Може ли един световен шампион в дадена десциплина вечно да е шампион? Все ще се намери след време някой да го детронира, така е станало и с най-първия в Блог. бг.

    Изходните данни баха по три показателя, които не мога да публикувам, оценките са по единадесетобалната система. Така най-високите възможни точки са 33,000,  като прогамата е настроена до хилядни, има опция обаче и до 1/1000000 при еднакви резултати.

    Ето и класирането по раздели, като мотивите на програмата ще цитирам само за първите двама, ще посоча обаче точките на всички класирани. Направленията на победителите не мога да посоча, има възбрана от Центъра.  Подгответе се изненадата - най-първият вече става само много пръв, а някъде от низините за съвсем кратък период най-пръв става съвсем непознат до скоро блогър, но с голям потенциал и възможности да стане още по-пръв. Ето генералното класиране за най-първите в направленията им, класирани по определените им от програмата точки, валидно към днешна дата:

 

     1. Чанчунгът Аппен 13                  с 27, 981 т.     /от 33,000 възможни/

     2. Другарят Венцивалери 1951     с 27, 980 т.

     3. Другарка Чара и товаришка Цав получават еднакъв брой точки,                                                                         

                                                             по 4, 001 т.

     4. Господин Борн                             с 2, 902 т.

     5. Товарищ Блеки                            с  2, 005 т.

     6. Другарят Дъ Економисто           с   0, 001 т.

 

     Мотивите на програмата да турне като най-пръв по точки неизвестен до сега чанчунг са посочени - в последните си два постинга той се въздига почти по вертикала, като се очаква тази тенденция да се запази, докато винаги най-първият, Другарят Венци, в последните си два постига има спад с около 2/1000 от точката, което означава, че е достигнал върха на развитието си и вероятно тръгва надолу.

   Още една особеност обаче при това подреждане бие на очи.  Един от най-първите в Блог. бг от напправлението „Промити мозъци” е класиран от програмата най-последен с -33,000 точки. Отбелязвам, че програмата дава и отрицателни точки, като спира на -33,000. След проверка защо така се е получило установихме, че той има още един ник в блога и че действителната му оценка е -273 точки, най-ниската оценка по програмата, колкото е и тази ника му. По еднаквите точки той бе гепнат като двуников.

    Вижда се голямата разлика във възможността на първите двама многоточковци, но пък това е стимул за нискоточковците да си напрегнат малко малоумниците и да се поучат от блоговите биринджии.

   Аз също съм класиран, но не съм доволен от точките, определени ми от програмата и не се публикувам в списъка на класираните. Хем работя с тези програми, хем програмите ме ебават. Мразя такива неща, както мразя и корупцията, ако не участвам в нея.

   На победителя – честито, вече сте – най-пръв! Сега през програмите на Центъра ще проАНАЛизираме всички Ваши постинги, както това сторвахме с постингите на „Мистър Логика” /Валеривенци, с псевдоним при нас Фауве-то, заради двете начални букви на имената му, VenziWaleri. Изказваме уважение към досегашния най-първи, който благодарение на недостижиМата логика на мисълта си успяваше да съгласи с него и най-невъзпримащите мотивите му по казусите, за които той пише в блога си и го призоваваме да пише, да пише – до безсъзнаНие и после отново! – в опит да се ВЪЗкачи отново на върха.

  А на победителя, в момента най-пръв в Блог. бг, от Центъра пожелаваме да стане още по-пръв.

   

 

 

    




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12291963
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930