Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2016 17:28 - ПОСЕТЕТЕ МАХАЛАТА БУБАЛЪ, ЗАСЛУЖАВА СИ.
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 484 Коментари: 0 Гласове:
1



 

                 ЗАРАБОТИ  НОВАТА  БАЗА  НА  ЦЕНТЪРА

                             НАД  МАХАЛАТА  БУБАЛЪ

 

    Ако някои влизат в блога ми, ще да са забелязали, че това лято доста пъти посещавах населения с етнически турци регион на България Източни Родопи. Ще осветля леко това мое сгъстено пътуване натам като поясня, че в този район открихме нова база на Центъра. Тя получи името на махалата с най-високо разположената къща на селото, „Ешекчисикиджанмаале”. Името й идва от породистото магаре тук, по-едро от кон, над 30 години активно работило по зачеването на хиляди катъри и магарета за работа в помощ на хората от селата, започвайки от Красино и Морянци, после през Джанка, та чак до Крумовград.

     Центърът работи в последните години все по-тясно с турския етнос в България, тъй като той по същество чрез партията ДПС се явява негов поддержник в региона на Източни Родопи. На тази партия, сега в съюз с БСП и други партии, които няма да осветлявам, Центърът възлага надежда да бъде съставено силно правителство начело с Орешарски, което да сложи край на ерата на Фандъкова и Борисов и да извърши промяната. Каква точно ще бъде промяната няма да я осветлявам, но всички ще я усетят за по-малко от 800 дни - Бойко и Фандъкова всичко объркаха, Орешарски и Карадайъ всичко ще оправят. В базата на Центъра тук възнамеряваме да привлечем лекори с гросмайстроска сила в своите области както Йордан Цонев по финансите, Явор Хайтов – по вътрешните работи, Нихат Катил – по културата, Мустафа Карадайъ – по обучението на местните хора на литратурен български език, а също Бареков, Триифонов, евродепутата Анал Лютиф и др. Голяма част от тези активни съвремнни политически деятели и техни съратници ще намерят място в правителството и новия парламент след отхождането на Борисов в понеделник, а съвсем скоро и на другата виновна за катастрофата на България, Фандъкова.

    Базата е разположена на много красиво място сред орехова гора.  Самотната, огромна като крепост 00 годишна каменна къща е реновирана с пари от Центъра, като от вън автентичността е напълно запазена, вътре обаче всичко стана суперлукс. В приземния етаж, където са били оборите на площ около 200 кв. м. има аула за обучение на оперативните работници, изявяващи се по Крумовградско, където те получават инструкции от оперативните работници как да прилагат новите програми на Центъра, разработени от центровите киберспециалисти и хакери, най-добрите в света. От прозорците се вижда водопадът, а над къщата се извисява огромният тракийски култов комплекс Красино-юг. Целта на въвеждането на тези нови програмни продукти на Центъра е да бъдат оптимизирани дейностите на оперативните работници, като извършваната „ръчно” от тях обемиста дейност при проучването на обектите, вече да се изисква от определена програма, нуждаеща се от няколко хилядни от секундата да намери това, което оперативният работник търси. Ние високо ценим дейността на нашите оперативни работници в този регион, които чрез дейността си насочват мисленето на хората в правилната посока - тази която Центърът би желал те да следват и да проповядват сред масите. Този път внедрявахме три програми, като едната все още е засекретена.

    Двете програми, които оперативните ни работници се научиха да прилагат, вече могат програмно да преведат на музикален език постингите на определени нетови изявявачи, които са в раздела „най-първи”, та дори и над него. Първата програма има кодово наименование „От Кондю до Бах”, но аз исках тя да бъде  разширена и сега музикалните произведения, включени в нея за избиране на съответстващото по звучене музикално произведение на постинга на определен автор  вече започват от Падре Мартини и свършват до друт велик съвременен творец, Фъки Стораро.

    За да изберем актуален и много популярен нетов изявявач се ориентирахме към програмен избор на творец от Блог. бг по единадесетобалната система, като ограничихме избора на 6 обекта. Отбелязвам, че нашата програма дава и отрицателни точки на обектите, които обследва, поради което максималните оценки за тях могат да варират от + 11  до - 11. Зададохме и актуална тема , „Най-първите подкрепници на Генерал радеВ”. Машината класира обектите така:

 

1.     Другарят венцивалерИ,

2.     Товариищка ЦАВ,

3.     Товарищ блекпредатоР

4.     Другарят икономисТ,

5.     Другарката чарА и

6.     Другарят фрееолдмеН.

 

      По мое предложение, защото ми стана жал за нищожните точки на фреЮ, избрахме да го АНАЛизирваме него. Избрахме три негови творби на случаен принцип и ги пуснахме на търсачката да намери музикалния им превод. И на трите постинга тя за 0,34 сек. даде едно и също произведение, което означава, че авторът има стил, който следва. Ето и линкът с музикалното произведение, съответстващо по звучене на нетовия изявявач:

 

       https://www.youtube.com/watch?v=iLElZsCydJ8

 

      АНАЛизирването на фреЮ продължихме с експеримент на „Съкращавачката” - програма, която се представя за първи път. Тя се прилага когато определен пост на обекта се преглежда от оперативния работник „ръчно”, защото е необходимо осторожно внимание. За да се пести времето на оперативния работник, който извърщва щателния АНАЛиз, постингът на обекта се прокарва през Съкращавачката за да отпадне от него баласта и да остане само това, което е по същество. Избрахме на случаен принцип един доста дълъг постинг на фреЮ, имащ към 5000 знака, който след премахване на излишното, в него съществено остана само това:

     Днес сутринта не бях в града. В 12 ч. и 3 мин. се прибрах.

    Този постинг има хиляди посещения и коментарии „Одобрявам!”.

     Вижда се какъв ефект има работата на тази програма за икономии на труд на оперативните работнци. От 5-те хиляди знака програмата отдели като съществени само 45, останалите 4955 тя е преценила, че са въздух под налягане.

    Тъй като постингът, който обследвахме явно неела, от 5000 възможни точки програмата отфвърли 4955, прокарахме го и през поможната ни прогарама „Тудолс”, която дава съвети как нетовите изявявачи да повишат нивото си. За този постинг „Тудолс” даде съвети когато постингарът му започне да пише нов постинг, като напише едно излечение да попита някой по-умен от него правилно ли ръзсъждава, а като напише второ излечение, още веднаж да попита. Аз когато пиша постинги винаги ги прекарвам през „Тудолс”.  

     Нашата работа по базите на Центъра в страната продължава и ако всичко е според плана – от м. юни финансов министър Орешарски и министър-председател Карадйъ – тогава ще оборудваме още една нова база в едно от селата Тиква, Гъсково, Гьоврен, Грохотно или Борино -родното място на големия наш политик Мустафа Карадайъ. Изборът за базата на центъра разбира се ще направя аз, дано да се закваси работата на Орешарски и Карадайъ.

     Нашата дейност е като тази на Левски. Той навсякъде в България основаваше революционни комитети, ние – бази на Центъра. Те ще се превърнат в изходния пункт, от който ще се достигне до референдум за излизането ни от НАТО и ЕС и връщането ни към ОНД. ЕС ни ограби, НАТО ни устремява към война, единствено ОНД ще ни възвърне ограбеното и ще ни пази от нови грабежи. В името на истината има и по-ограбени от нас, давам пример с Гърция, която Меркел ограби…

    Към туристите се обръщам да посетят огромния тракийски култов комплекс около новата ни база, върху чиято територия днес са селата Пчелари, Долно Черковище, Поточница, Орешарка, Кожухарци, Сладкодум и естествения скален мост на р. Арда при стената на яз. Студен кладенец. И още една близка десстинация посочвам, региона на гр. Маджарово.

 

    

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12250620
Постинги: 4561
Коментари: 10790
Гласове: 18364
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930