Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2016 22:33 - BASSO OSTINATO
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1043 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 05.11.2016 19:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                                        С посвещение на Venzivaleri;

        ОПАСТНОСТТА ПРЕД ДЕМОКРАТИЧНИЯ ИЗБОР

            ЗА РАЗВИТИЕ НА КУЛТУРНИТЕ ДЪРЖАВИ

                 НИКОГА НЕ Е БИЛА ТАКА СТРАШНА!

 

   Животът на хората винаги е бил борба между идиотите и културните хора. В момента равновесието в света е в полза на идиотите, които могат да нанесат огромни поражения на културните хора. Давам пример със Северна Корея, която може да съсипе с ракетите си с ядрен заряд враговете си, културните дъжави Япония и Южна Корея, ако Америка се откаже от ангажимента си към тях да ги пази. Втори пример давам с Русия, която може да съсипе по същия начин културните държави на Европа и отдавна да го е сторила ако Америка към тях нямаше ангажимент да ги пази, в случая цитирам военния пакт НАТО. В борбата за влияние сред хората идиотите, които това влияние наричат завладяване на умовете и сърцата им също имат голямо предимство. Много по-лесно е да превърнеш хората от някаква държава в идиоти, отколкото да изградиш от идиоти хора с ценностна система. Ще дам пример с държавите-идиоти, които държат на нокти света – Северна Осетия, Абхазия, Приднестровието, Крим, Луганската НР, Донецката НР. Това са новите метастази към другите утвърдени вече държави от този тип. Припомням за становете само в Кавказката област – Киргизстан, Таджикистан, Дагестан, разделени със сталински декрети на автономни области, та до сега. В тях хората живеят във времето от преди 300 години, когато са завладяни от Руската империя. Те вече са абсолютно неприспособими към изискванията на живота, наложил се в културните страни и ако им се предложи перестройка ще си искат старото подобно на въшките, придобили имунитет срещу ДДТ-то. Тези държави са обречени, което всъщност е и залогът на завладялите ги империи – с измирането на населението им, което за завоеветалите е добре дошло, давам пример с Чечня, териториите им остават собственост само на руските заселници там. А бъдещето на тези територии е ясно в близък план, Путин ще ги набучи с ракети.

     Ще завърша с един по-прост пример от ежедневието ни, как простотията обикновено побеждава. Ако в един блок в два съседни апартамента живеят професор и циганин, мисля, че циганънът няма да стане културен човек, подходящ за съсед на професора, а мамето му ще разплаче и ще се наложи професорът да си потърси друг апартамент, до който да не живее отново примат.

     Могат ли държави, в които държавниците им с векове са култивирали идиоти или съзнателно са провеждали промивки на енцефалоните на сънародниците си, да станат културни държави? Отговорът ми е, не. Нито в Северна Корея, нито в Русия това вече не е възможно. Как афганистанците, сирийците, иракчаните, египтяните, алжирците и др., в които имаше насила въведен комунизъм, който ги изроди, днес ще станат нормални хора? В мисленето им бе въведена погрешна програма -  да не работят, белите роби да ги хранят, целият свят да им е задължен заради природните им богатства. И изведнаж животът изиисква от тях да станат отново нормални хора, дасе трудят, да отговарят за себе си, да могат нещо да правят. Друг път за тях няма, арабдсият вариант на комунизма, нацръкан им от Хрущо умря. И стана каквато стана – за да отхвърлят неподходящия за тях комунистически строй в тези държавии се зародиха още по-страшни идеологии от комунистическите. Давам пример с Русия и се питам как в милионите промити мозъци там ще протече обратният процес, да се превърнат те в хора с ценностна система, които да направят нормална държава, без бащици, без декрети, с върховенство на закона. Това е възможно толкова, колкото нашите помаци да се откажат от исляма, защото са българи и да приемат християнството. С векове техните мозъци са промивани по джамиите, в чипа им са вкарани грешни команди както на руснаците след 1917 г. и обратен път няма. Тези хора са обречени на погибел, защото пред тях път на развитие няма, а светът не остава на едно място, той върви напред, те отхождат от света.  На промитите мозъци се внушава още от деца, че войната е неизбежна /Северна Корея/, по нейният път сега тръгва и путиновата Русия. В нея пък се внушава на децата, че нещата не вървят защото враговете им ги мразят, когато Путин избие с ракетите си враговете на Русия, ще тръгнат. Тези две страни никога не могат да достигнат като развитие страни като Германия, Япония, те не могат нищо да произвеждат, освен да добиват природни ресурси и да подмятат ракети, плашейки с унищожение културните държави. Културните държави търсят нови пътища за развитие на личността, на икономката, на опазване на природната среда, за иконимия на вода и енергия, гледат да си опазят от опростачване културата, докато страните-идиоти непрекъснато мислят как да унищожат тези държави и се въоражават с нови оръжия за масово унищожение. У нас все, чтобы обеспечить свою безопастность, това бе първото и последно изречение от речите на Брежнев. В името на истината културните държави подценяват опастността пред тях в лицето на дръжавите-примати.

    Тъй като е по-лесно да се направи от някой човек идиот, отколкото от идиот да се направи кутурен човек, държавите-примати се възползват отлично от тази възможност. В едно общество хората са различни - дори държавата да е културна, в нея живеят хора, по разбиране близки до тези от държавите-примати. Клошари има и в най-развитите страни, те са ненормални и търсят точно този начин на живот. Този контингент от некачествени хора не е малък и за „работата” над тях държавите-примати ангажираха много хора, които днес наричаме хибридни войници, разработени бяха много програми -  всичкото това с цел да се води процес на опростачване предимно на подрастващите, който да ги направи манипулируеми и агресвни срещу всички, които ги превъзхождат интелектуално. Не културата е мястото да се борят хората за съвърщшенство, а въоръженията, спамят приматите. И произвеждат все по-нови и все по-страшни оръжия за унижощаване на културната част от хората по света. Давам пример с Путин, който вече нямало да утилизира плутония, а щял да прави от него допълнителни количества атомни бомби. Напомням едно изречение на Хрущо, когато го бяха покинили в Америка: У нас ракетите се произвиждат на конвейр, както колбаси. Днес хората в Русия нямат какво да ядат, Путин се готви да унищожава света. И си мисли, че така ще продължава. Ако това не е сгрешен чип, не знам какво е.

     А сега за две конкретни опастности. Първата е глобална, тя произтича от мисленето на новото поколение американци. Ако новото поколение руснаци са от типа промити мозъци и закодираната им посока „напред” е със 180 градуса в ляво, това означава движение назад. На новото поколение американци пък мисленето е, че те са най-умните, най-способните на света, че каквото и да стане по света, то не ги засяга. По този начин тяхната посока „напред” се явява някъде на 150 градуса в дясно от нея, или доста близка до тази на промитите мозъци, но от другата страна. Тенденция е американските младежи, ако приматът Тръмп спечели изборите за президент да прибавят още 30 градуса и така двете посоки стават едни и същи. Това ще е трагедията за демокрацията в света, защото това вещае краят й. Америка е в трудно положение, защото и там има мафии, както в Русия и у нас, но там мафиите могат да наложат линията си само ако имат за президент техен поддержник, затова борбата е толкова ожесточена. Америка се състои от прости хора, но тези, които я управляват съвсем не са прости, защото те имат страхотен инструмент да налагат влиянието си, те са банката на света. Путин губи танкове, машини, Америка печата пари, нека някой да познае от три пъти как ще завърши „спорът” в Сирия. Аз мисля, след афганистанката афера на Брежнев се разпадна СССР, сега ще се разпадне руската империя и след 300 години Кавказ ще стане независим.

    Туй нещо обаче, да издигнеш за кандидат за президент на най-великата държава в света човек с ценностна система на примат е голям срам за Америка. Как те допуснаха това нещо? Естесвено е Путин да го подкрепя, защото Тръмп ще мултиплицира процеса на приматизация сред младите американци, който протича според даденостите на живота там, подчинен на пазарните отношения на всички нива. Напомням една мисъл на Маркс, валидна за тях: Тесният специалист – пълен кретен! Ако този примат стане президент той ще се отвърне от Европа, от Япония и Южна Корея, ще изисква от тях големи суми, за да ги пази от ракетите на идиотите. Това ще промени коренно глобалното равновесие в света и ще отвърже ръцете на Путин не само да подмята ракети, но и да навлиза в съседни страни и първите му жертви ще станат Балтийските държави и Украйна. Европа не може да му се противопостави военно, това е ясно. Демокрацията в света е под заплаха. А причината за тази заплаха е опростачването на младото поколение навсякъде по света. Нека хората от моето поколение обърнат поглед назад и преценят някога те дали повече не приличаха на хора от туй, нещо, дето ги заобикаля днес – мутрите от скъпите си коли и джипове, „бизнесмените”, които по същество се занимават с дребна престъпност, основа на сивата икономика. В Русия Путин  опрастачва младите хора планомерно, в Западна Европа и Америка младите хора се опростачват само, защото са тотално задоволени. И да работят и да не работят, държавата ги храни. Радой Ралин бе казал – сит търбух, за наука глух.

   Под заплаха е поставена и демокрацията в България. Румен Радев е човек на Путин, на когото той се надява чрез него да руши ЕС и да върне България в ОНД. Освен отвратителен като излъчване – прилича на излязла от къщичката си костенурка – той е изключително прост човек. Мисля, че би отговарял за президент само на една част от българите, тези, които са някъде в началото на отсечката на развитието си като хора, намиращи се на интелектуално ниво мужду бозайниците и примантите.

    Завършвам с два въпроса, на които нямам оговор. Ако някой прочете статията ми, нека ми отговори ако може, въпросите обаче са от най-сложната възможна степен:

    1. Кой накара евродепутатите ни от БСП и ДПС в Европарламента да подкрепят решения, които са в полза на Русия и против България?

    2. Защо между протестиращите срещу новите цени на билетите в „Градски траспорт” пред Общината нямаше нито един циганин?

    Въпросите са от най-висшата категория на трудност и аз поради това посвещавам този постинг на най-първия и най-стопроцентов блогър, с когото по ум не може да се мери никой друг. Дано той да успее да ми отговори, но и да ме съгласи, че е така…

   / Basso ostinato - вариационна форма, основана върху многократно повторение на неизменна тема в баса при променящи се горни гласове/




Гласувай:
6



1. batogo - !!!:))) Поздравления!
04.11.2016 10:28
Перфектен анализ!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Ако Радев стане президент той ще се издъни на първата среща
08.11.2016 19:41
анонимен написа:
Според путинофилите ти ще се окажеш от групата на "идиотите". :)

Въдещето на България се решава от болшинството, а най-активните са семействата на тези 1,2 милиона доносници които беха регистрирани в ДС, днес децата им са огромната част от държаваната администрация - тази пасмина ще гласува и за маймуна от зоолгическата градина, ако Путин нареди на ДС агентурата си у нас да я постави за президент.

Циганина Тодор Живков имаше завършен едва с 3-ти клас когато Хрушчев го направи цар на България и русофилите дори паметник приживе му беха издигнали.

Тато Правешки е еталон за "културност" в огромна част от българското население, тези които не мислят така решиха да ни напуснат веднага след като паднаха телените ограждения през 1989 г. Русофилите "изпуснаха парата" така да се каже като прогониха над 2 милиона българи, както камарда им Кастро правеше с неудобните до преди десетина години.

За съжаление България е твърде близко до Мужикистан и докат Русия не бъде разградена на съставните си разноетнически и разноезични част тука хаир нема да видим, ще наблюдаваме как кремъслкиет богатири заменят един русофилски пудел като Радев с друг.

Сурвакар


с някой държавник като агент на Путин и повече никой няма да иска да го види. Няма как да ни изгонят от ЕС, няма как и да напуснем НАТО, Радев ще е кукла на конци на Путин и срам за нас. Зад него мислят да се скрият БСП, ДРС, моделът "Кой" и Орешарски като финансов миниистър. И пак ще почне далаверата с цигарите, с контрабандата, престъпността. Давам приме с безработните в България, които не търсят работа, водат се бизнесмени, по същество са контингент на престъпността. Дали те са доволни от президент като Плевнелиев?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12315232
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930