Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2016 09:34 - ЗАРАБОТИ НОВАТА БАЗА НА ЦЕНТЪРА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1256 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 07.10.2016 09:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

  БАЗА  „МУМЖИДАМ”  НА   ЦЕНТЪРА  ВЕЧЕ  РАБОТИ!!!

 

   В последно време рядко публикувам постинги, защото бях зает с откриването на новия обект на Центъра, база „Мумжидам”. Базата има специфични регионални задачи, каквито имат и по-старите ни бази „Вучина махала” и „Ногая”. След справка в масива с данни на Центъра ще преценя мога ли да осветля работата на оперативните работници в този населен предимно с чисти турци регион, която те ще провеждат според спускани им от Центъра указания.

   Операторите и високотехнологичните ни специалисти вече работят с програмата, за която поместих информация в постига си  http://planinitenabulgaria.blog.bg/zabavlenie/2016/09/28/edno-fanastichno-pytuvane-v-goliamata-strana.1479419 . Сега програмистите ни работят още по-усърдно и подготвят програма, която да тества качествата на който и да е постинг, независимо дали е писан от човек или от жена и която да може да дава преценки не само качествата на постинта, но и за качествата на индивида в детайли. Предстои пробна серия на програмата, която ще се състои пред върховни представители на Центъра. За целта ние няма да ползваме случайни постинги на нетови чалгари, а на на доказали себе си в това интернетпространство нетови чалгаджии. Въвеждам пояснение:

    Нетовият чалгаджия е майстор, с това той си вадя хляба. Нетовите чалгарчета не стават да си вадят хляба по този начин, те могат само да коментират, като коментариите им се свеждат до „харесвам” или „балумба”. Балумбаджии ни не трябват, затова се спряхме на най-първите, чиито постинги ща дадем на програмата да ги тества 100%. Най-първите в Блог. бг определи специално компютърна програма, като чертата ксложихме след седмия от тях, макар да бяхме замислили 11 обекта. Причината - осмият е много назад по 11-о балната ни система на оценяване на обектите.  Ето как програмата подреди най-първите седем блогъра:

1.     Товарищ Венцивалери,

2.     Другарят Фрее

3.     Другарят Дъекономиист,

4.     Товарищ Цав,

5.     Товарищ Блеки

6.     Другарката Чара и

7.     Другарят Железов.

 

   Няма да оповестявам точките, които те получиха по 11-о балната система, но първият е толкова пръв, че не може да бъде достигнат от следващите, последният се чудихме да го допуснем ли или не, защото той освен от култура - специализиран е да работи в областта на музиката - нищо друго не вдява.

   За да бъдат допуснати за прокарване през програмата обаче тези хора, те трябва да преминат през два теста за обща култура, като в първия кръг трбява да изпратят отговори на въпросите:

   1.Защо циганите в София не протестираха срещу високите цени на билетите за Градски транспорт?

   2. Кой стоеше зад кандидатурата на Ирина Бокова?

   Към отговорите на тези въпроси трябва да има мотиви.

 

   Издържалите теста ще преминат на тест с по-голяма сложност, където ще трябва да отговорят на още два въпроса:

1.     Кой не разрешаваше на Ирина Бокова да се махне от тоя цирк, макар да бе отхвърлена от правителството като кандидат за поста генсек?

2.     Кой наактивира БСП, АБВ и ДПС да искат оставка на правителството?

   И към тези отговори трябва да има мотиви.

   

    За успешно представилите се на двата тура ще има тайно гласуване, като за дамите ще се гласува с цветни бюлетини - за тях избрахме червения цвят, тъй като според масива с данни от Центъра те са в размножителна възраст. Трима от преминалите двата тура, набрали повече поощрения от неодобрения ще се явят пред комисия от оперативчици высшего класса, които да изберат техни постинги за тестване на новата универсална програма на Центъра, целяща намаляване бюджета на Центъра.

   Така, както е тръгнало с тоя нефт, пари за платени нетови тролове вече ще има съвсем малко, само за най-първите. По-евтино ни излиза да ползваме програми.

 

  




Гласувай:
6



1. born - осмелявам се да изразя крайното си возмущение от факта, че сьм пропуснат в негативния списьк
07.10.2016 10:18
Намирам се в Сибир, кадето бях изпратен от Постол, Гетю и др. Разбира се на мои разноски.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Не аз, а прогамата на Центъра, която ползвам класира най-първите.
09.10.2016 21:07
Мога да прокарам през програмата и един твой постинг, но не е желателно. Не става въпрос за пропускане, не считам, че е и опит от твоя страна за съпосавяне с най-първите. Със седмИцата на Товарищ валериЙ венцеВ никой не може да се мери. Самият той е недостижим - най-пръв и най-стопроцентов от всичките блогъри. Големи успехи в областта на музиката пък има Другарят железоВ.
Аз съм дотолкова скромен, че не си и помислювам да се сравнявам с Венций, само го чета и търся скрития смисъл в постовете му. С надежда да схвана нещо...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12292416
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930