Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2016 16:26 - ОМРЪЗНА МИ ТУЙ БЕЗПАРИЧИЕ....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1653 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 24.09.2016 16:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                

                 ОМРЪЗНА  МИ  ТУЙ  БЕЗПАРИЧИЕ,

                    ВТУРВАМ  СЕ  В  ПОЛИТИКАТА

                                                   / Гърция, град Олимпиада/

 

    За изявите ми като турист се нуждая от доста средства, за да станат те по-ефективни. Давам един пример:

    Тръгвам за Трите чуки от разклона над с. Дойкинци. Колата ми може да достигне на около 10 км. под разклона в планината, от който започва изкачването към централното било на Балкана, където са красотите – скали, водопади, прекрасни гори. Маршрутът е много тежък, но аз трябва да добавя към него два пъти по 10 км. плюс още едно ненужно изкачване и слизане по вертикала от 600 м, защото нямам подходяща за целта кола. Някога освен Ситроена, който си купих след пенсионирането ми през 2007 г. имах и една Шкода 100 С, която ползвах само за планината. Тя бе с възможностите на джип. Нямайки възможност да плащам рекета /гражданска отговорност/ за две коли, данъци и другите простотии, подарих Шкодата на едно момиче, което я ползва до днес, тя бе страхотна кола. Така високите ми бази в планината станаха недостъпни, а дължината на преходите ми стана едвам побираща се в рамките на светлото време. Към този проблем трябва да добавя и още един, вече съм на 72. Докато не си купя джип, би бил той и трета употреба, този проблем няма да се реши. Най-евтините джипове обаче са около 3000 лв, нямам толкова пари. Фотоапаратът ми също не отоваря на нивото ми на турист. Необходим ми е Сони, чиято цена изведнаж подскочи от около 600 до към 900 лв. В опит да спечеля необходимите ми за тази цел към 4000 лв. имам план за перестройка на изявите ми, който премина през няколко етапа. Опитах да се включа в агитката на мюсюлманите - ще си оставя брада, ще си обръсна главата, когото и да срещам ще казвам: Аллах акбар! За това плащат към 1000 лв. на месец. Не стана. В този бизнес приемат само ромове от Пазарджик. Тогава опиитах да пробия в друга посока – като отлично запознат с част от границите на България исках да стана каналджия, но и за това не получих одобрение – този бизнес е предоставен само на изхвърлените от употреба полицаи. Лошо, но аз не се отказвам. Опитах да се включа в редиците на платенните тролове, които работят за Путин, мога да го опиша като архихерувимче с наколко чифта крилца.  И там не се получи, защото се оказа, че този бизнес е за низшите агенти на бившата ДС, нейните доносници. Изпаднал в нужда и тупик едновременно реших:

     Ще се отдам на политиката, където се печели много, за да си набавя тези средства, а през вечерите докато съм в политиката вместо да търся къде да се скрия от дивите животни за да нощувам, ще пия бира и ще играя чалга като всички нормални хора.

   Вече предприех първите си стъпки, в тази насока, доста неубедителни до сега, но ми дават известна надежда. Първата от тях бе в с. Куделин, където има база на Центъра, но задачата ми там няма да осветлявам. Известно е, че рибите змиорки се излюпват по Дунава в района на Видин, после те поемат към Черното море, преминават след това в Мраморното, в Бялото, в Средиземното и през Атлантика достигат до Куба и Флорида, където остават. След това се връщат обратно по същия маршрут. Това пътешествие на змиорките е добре познато на Центъра. В базата на Центъра в с. Куделин оперативни работници на Центъра ловят змиорчетата и имплантират в тях микрочипове, които предават информация по веме на това дълго пътуване. Тази информация се приема в Центъра, разшифрова се и така се отбелязва на оперативвната карта местонахождението на всички американски военни кораби и подводници по маршрута на змиорките. Срещу тях от маскираните като рибарски, туристически, лайнери, круизни и др. руски кораби от Центъра се насочват ракети, като насочването се актуализира по няколко пъти на ден. Така те могат да бъдат унищожени за секунди. Ако Путин реши, че САЩ застрашават Русия, ще унижожи морския им флот без те да разберат от къде ще дойде ракетата и без да могат да унищожат разузнавателното средство, в случая рибата с микропедавателя. По постъпващата информация срещу всеки вражески морски съд от Центъра държат поне по 10 насоочени срещу него ракети. На тресчици ще станат и подводниците и корабите им и каквото трябва, само да дръзнат да насочат ракета срещу Путин. В друг постинг ще опиша какво ще се случи на американските спътници и от къде Путин ще ги удари.

 

   Втората ми задача бе по-проста. Аз трябваше да отида с центрова задача в квартал Боровица в Кърджали, където живеят половината от ромовете в област Кърджали. Няма да осветлявам разговорите ми с ромлидерите. Под прикритието на турист аз изградих в ромквартала стройна изборна структура, при която глъсоподавателите да си подават глъсчетата само за кандидата на Стефан Данаилов и заместничката му. Тази система обаче с файлове за много гигабайти бе разпратена за изпълнение до всички ромлидери на България, които държат около 320000 ромгласове. Тези гласове са част от лостоветее за управление на Путин, чрез които той крепи подкрепниците си от България, задкулисието. Лошото е, че възнаграждението ми ще дойде само в случай, че Румен Радев и Илиана Идиотова спечелят изборите. Аз май пообърках точните им имена. Трудно запомням имената и бързо ги забравям.

 

  Третата ми задача бе най-сложна:

  На политоловедите е известно какво стана в Гърция, на хората – не. Там изборите спечели партията Сириза, побеждавайки управляващата до тогава партия Неадемократия. Поради това победената партия се разцепи, като от нея се отдели една женска партия, съставена само /!!!!/ от интелектуалки. Тази партия след изкуствено създавани й проблеми от Неадемократиа в началото на м. август бе узаконена от гръцкия касационеен съд под името Неапарантиа. Партийните членки в нея са разположени към Москва и неразположени към ЕС и НАТО. Те обещават да премахнат Гърция от бремето на дълговете, като ги преструктурират по следния начин:

   1. Старите дългове се опрощават,

   2. Всяка година ще се получава нов кредит от ЕС на няколко транша в размер между 100 и 300 млрд. евро, според нуждите на страната, за да живеят гърците като бели хора, а след изтичане на срока за погасяване този кредит ако той не е погасен ще се опрощава и ще се получава нов.  

     При такава платформа се предполага новата партия да спечели следващите избори на първи тур. Без всякакво съмнение, партията Неапарантиа ще бъде №1 в гръцката политиика и ще изхвърли в небитието сегашната Сириза, която има начело лидер дете-идиотче със затлъстял език до степен, при която не му се разбира какво обещава на народа.

    Във връзка с центрова задача – да убедя Велизар Енчев вместо да основава българска Сириза, която да иска о ЕС повече пари и ние да ги не връщаме, по разумно би било той  да се абортира от това си намерение,  да се сезира върху новата гръцка партия от интелектуалки, като основе българска Неапарантиа. За целта трябваше да се запозная с Устава на Партията и ръководителките й, като информацията в съкратен вид да представя на Велизар за поучение.

    Партията е замислена по време на летните месеци в град Олиимпиада, родното място на Аристотел. Само този факт показва, че стремежът на гръцките интелектуалки е да се равняват по величие с идеите на този философ, чиито мисли са валидни до днес. Партията по идеите на Аристотел отново разделя хората на три категории – жени, които трябва да поучават, мъже войници, които трябва да  пазят страната и мъже селяни, които трябва да хранят останалите. В тази паартия мъже не се допукат до ръководни постове, на тях партийните членки гледат като на предмети, напр. говорещи вибратори. Партията има Политбюро от 11 жени, всичките разведени с деца и с научна титла, а решаващият глас е на генералната й секретарка. В момента на този пост здраво стои проф. д/р на политико-социологическо-икономическите науки кирия Мегало Уруспиас.

   Установих контакт с няколко от тези големи жени, дори станах близък със секретарката Гинека Ефимиа, благодаарение на което прегледах всички документи на партията, която на следващите избори ще размаже Сириза. И как не - тези интелектуалки са умни колкото Аристотел. Даже повече! Доказателство за това е, че основаха партията си в родния му град. Каквото Меркел /фашистката!/ ограби от гърците, сега ще им го върне тъпкано…

   Възнаграждението си обаче от тази задача ще получа само ако Велизар се абортира от сегашното си намерение и основе не българска Сириза, а българска Неапарантиа.

   За да се уреди и моят въпрос с джипа и фотоапарата, призовавам всички интелектуалки, разведени с деца, да се включат в тази партия. Ако това се случи доста мощен поток от рубли ще се отправи към мен, след което при посещението на планините ще бъда подпомогнат от джип и съоръжен с отговарящ на ранги ми фотоапарат. Сега през зимата и през лятото ходя с едно облекло, а полицаите в тези смутни времена като ме видят близо до граница, мислят че съм афганец. Но като се усетят, че съм по-интелигентен от тях, казват ми: Оди където щеш!




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. survakar007 - Имам една Смяна-8 и не я ползувам от години
24.09.2016 17:45
и само събира прах в чекмеджето, ако искаш да ти я изпратя.

Аз много шетах из Родопите на младини със Запорожеца, немаше препятествие да не премина с него. Бех го паркирал на ранчото, но росмките гласоподаватели от БСП си го аресаха и го прибраха за да не ръждясва, аз тогава вече не го и карах.

Все си мисля, че едино моторче Балканче, може и Сомпсон да ти свършат прекрасна работа из планините. Не ти требва никакъв джип, купи си мотор за да се рахатясаш.

Сурвакар
цитирай
2. planinitenabulgaria - Благодаря за Смяна-та, имам по-добър цифров апарат Фуджи.
24.09.2016 20:14
survakar007 написа:
и само събира прах в чекмеджето, ако искаш да ти я изпратя.

Аз много шетах из Родопите на младини със Запорожеца, немаше препятествие да не премина с него. Бех го паркирал на ранчото, но росмките гласоподаватели от БСП си го аресаха и го прибраха за да не ръждясва, аз тогава вече не го и карах.

Не ме устройва мотор, защото колата е моята база, в която имам всичко необходимо и в която нощувам. Аз си правя с нея лагери на определено място, пребродвам района и базата се мести. После отново и отново. Така правя, защото посещавам най-дивите места по планините на България.
Само едно нещо може да ми реши основно проблема, ако Путин насоочи към мен някаква голяма сума...

Все си мисля, че едино моторче Балканче, може и Сомпсон да ти свършат прекрасна работа из планините. Не ти требва никакъв джип, купи си мотор за да се рахатясаш.

Сурвакар

цитирай
3. sande - Оди където щеш, Коста!
01.10.2016 12:57
"Сега през зимата и през лятото ходя с едно облекло, а полицаите в тези смутни времена като ме видят близо до граница, мислят че съм афганец. Но като се усетят, че съм по-интелигентен от тях, казват ми: Оди където щеш! "

***

Добре сме, но ще се оправим!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181924
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031