Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2016 22:15 - OПОЗНАЙТЕ БЪЛГАРСКИТЕ РЕЗЕРВАТИ !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1874 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 20.09.2016 16:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
                    ПОСЕТЕТЕ  РЕЗЕРВАТИТЕ  БЪЛГАРСКИ

 

    Резерватите български са хиляди, всеки от тях има своя неповторима прелест. В този постинг ще се спра само на няколко от тях. Мисля, че тези резервати  трябва да бъдат редовно посещавани не само от българи, но и от гостите на България, за да добият те реална представа за пътя който поехме след навлизането Й в периода на псевдодемокрацията, умело ползван от чуждите сили за десталилиизиирането й и поемането на курс, която да я затрие от картата на света.

 

1.     Резерват „Анезица”:

   Този резерват се намира точно срещу хотел „Велинград” и се вижда с подробности от всяка негова стая с изглед към него. Резерватът е разположен върху карстовия извор Клептуза. Това е един от най-бързо разширяващия площта си резерват в страната.

 

2.     Резерват „Асфалтова база”:

И този резерват е  близо до курортния град Велинград, но от другата страна на града. Това е резерватът с най-голям приръст - при последното гласуване пълнолетните в него са се оказали само 25% от резерватниците. Само те са подали гласа си за ДПС.  Интересното за този резерват е да се види какво се е случило на боровите гори около резервата.

 

3.     Резерват „Шекер махала”:

Този резерват е в Плоовдив на територията на изоставени вече захарни заводи.  Резерватът е инетересен с  набирането на скрап, който по обем надвишава сградите на резерватниците.

   /Б. м./ - не цитирам резервата „Столипиново”, защото за разглеждането му са необходими дни.

 

4.     Резерват „Надежда”:

   Този резерват е в Сливен. Той има особеността, че резерватниците са  обградени с ограда и резерватът се сгъстява и сгъстява, достигайки най-голямата резерватна плътност в България. Вече са застроени и улиците в него.

 

5.     Резерват „Нов път”:

Този резерват е във Видин.  Той е пример за резерват без бъдеще. Защо? Защото  Видин се оказва в Северозападна/ла/ България, от която няма какво да се "приватизира" от резерватниците. Това е единственият резерват български с намаляващо население.

 

6.     Резерват „ДЦЗ-то”:

  Този резерват е в Димитровград, където резерватниците обитават бившите сгради на заводите за цимент, а също и жилищните и администратвни сгради. Те могат да бъдат забелязани пред сградите, където пият бира, слушат тяхната си музика и проверяват зареден ли е вече банкоматът с помощите им за месеца.

 

7.     Резеерват „Факултето”:

  Всички твърдят, резерват „Столипиново” със своите 70000 резерватници най-големмият бил.  Да, ама не. Най-големият резерват в България е „Факултето”.  За разглеждането му посетителите се нуждаят от дни, а ако някои нямат време е добре да пропътуват ж. п. отсечката между гарите Захарна фабрика и Горна баня.

 

8.     Резерват „Бензиностанцията”:

  Той е още резерват бебе, но е с голямо блъдеще. Намира се между спирките Читалище „Св. Св. Кирил и Методий” и „Филиповско шосе” в квартал Люлин.  В този резерват между поредните тегления на помощите от банкомата резерватниците залягат на етническати си музика, играта на карти и пиенето на бира. Много са интересни!!! Този резерват е с бъдеще, което е видно и от факта, че от СД „Градски транспорт” вече го подсигуриха с чисто нови градски автобуси китайско производство – линия 309 – с климатроник. Тези автобуси сигурно превозват суровини от Сточна гара до пункта за скраб до ул. „Филиповско шосе”, като и всички нещотърсачи от резервата до пазара „Георги Кирков, до ж. п. гарата и до Сточна гара. Където най-важните фигури от около година са „Метадоните” - търговците на дрога, и те от резервати, без адресна регистраиця, без достъп на полиция в резервата им, без  лични документи, за да бъдат санкционирани от различните ведомства.

 

    9. Резерват „Скобелево”:

    Този резерват се намира в дъбовата гора под с. Скобелево. Там е култивирана породата патици, които плуват в помия. Резерватът е много интересен.

 

    Приятна разходка из тези резервати. Ако тези не се удобни за посещения, то подобни резервати има из цялата страна. Ще посоча като интересни резерватите „Автогарата” във Варна,  „Електрометал” в София, „Медов дол” в Карлово. Дал Господ резервати за посещаване. Стига да има интерес към тях. В целия свят резерватите се посеащват масово, само в България – още не! Аз май оставам техният единствен посетител…

    Приятна резерватна разходка!

 

 

  




Гласувай:
4



1. survakar007 - България си заминава, ще стане руска провинция
19.09.2016 23:14
"пътя който поехме след навлизането Й в периода на псевдодемокрацията, умело ползван от чуждите сили за десталилиизиирането й и поемането на курс, която да я затрие от картата на света."

Тази "демокрация" след 1989 г. е де-факто продължение господството на русофилската кучка в България, овластена през 1944 г.

По пътя на затриването на България ни поведоха (принудително) русофилските кучки в страната след като беха кърваво овластени от кърваво-Червената армия. Тези "резервати" както ги наричаш не са от вчера, а са умишлено създадени под "вещото" управление на циганина от Правец Тодор Живков. Семейството му са цигански преселници от сръбско. Циганизацията на България бе една от тактиките за дестабилизиране нс страната ни, насилствената македонизация на Пиринския край, държавния теророр и масовото прогонване на стотици хиляди мюсюлмани след 1980 г. и заселването на стотици хиляди руски граждани по българското Черноморие.

Стратегическата цел на Русия е да завладее цялото Черноморие, включително и българското - заселването на тези земи с руснаци следва съюата руска тактика със заселването на руснаци в Чечня, Абхазия, Крим. Днес руски фирми са най-големите земевладелци по българското Черноморие, а преди 5 години в "народното" събрание дори приеха закон с който забраниха на български емигранти да закупуват земя в България. Този закон бе прокаран от руския нахуйник Волен Сидеров и напързо привт от ГЕРБ, ДПС и БСП.

Тези резервати както ги наричаш с несравнимо по-мали от резерватите за руски блядове създадени след 1990 г. у нас, а те са много по-опасни от циганите, цианите не създадоха кървавите конфликти в Абхазия, Чечна, Донбас и не цигани заграбиха Крим от Украйна. Руската окупация на Чверноморието ни съвсем умишлено се подпомага от българските правителства, а българския наро не хае. Русофилите казват "по-добре руснаци, отколкото араби" и така един ден децата на внуците ни ще научат за партия "Братушка" и желание за автономия на Задунайска Черноморска Област.

Сурвакар
цитирай
2. planinitenabulgaria - На Сурвакар 007 :
20.09.2016 09:23
Майката на Тато е румънска циганска от типа влахи.
цитирай
3. travell - ;)
20.09.2016 15:46
За този ти постинг говоря човече!
Опознай се пише с О, не с У (упознай)
И аз правя много грешки, но по-фрапантните гледам да ги оправям
цитирай
4. budha2 - Упознай се чифутчо, за да се уБик'неш от зад
20.09.2016 20:27
ХИЖИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ОБЛАДАНИ ОТ КОМУНАГИ - ПЕД'РАСТИ. НЕ ВСИЧКИ ЕВРЕИ СА ПЕДАЛИ НО ВСИЧКИ КОМУНАГИ СА!!!
цитирай
5. planinitenabulgaria - Точно така!
20.09.2016 22:56
budha2 написа:
ХИЖИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ОБЛАДАНИ ОТ КОМУНАГИ - ПЕД'РАСТИ. НЕ ВСИЧКИ ЕВРЕИ СА ПЕДАЛИ НО ВСИЧКИ КОМУНАГИ СА!!!


Да живее международното положение!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12286679
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930