Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2016 11:20 - АЗ ВЕЧЕ ИМАМ ФАВОРИТ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 656 Коментари: 1 Гласове:
2



 

                                                        С посвещение:

                                                        На Чара, Цав, Блеки, Фрее и Икономиста  - за поучение,

                                                        на Венцивалери - за слава!        

 

          СЛЕД ГЕОРГИ ДИМИТРОВ, ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА –

                   ОТНОВО НАШ ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ?

 

     Эст таким интернационалистом - Генерал радеВ!

     Интернационалът отдавна е намислиил как да привлече в редиците си поборници за делото си, това сторват биринджиинтернационалистите още на първия конгрес на интернационала – чрез заплащане на агентите си. Членуващите в интернационала не могат да принадлежат към определен етнос, те трябва да бъдат там, където ги изпратят и да се борят не за национални или справедливи казуси, а за подготвяне на условията в страната, където са изпратени да стане тя комунистическа или казано по друг начин, да я заразят с брадата спирохета, вирусът на Маркс.  Делата на интернационала са известни, ние също сме тяхна жертва и са ни необходими може би повече от описаните в Библията 40 години, докато старото поколение евреи измре и престане да се меси в работите на новото. Оказва се, че върусът на Маркс се предава по наследство, а комунизмът не умира - той метастазира в олигархия, което е не по-малко зло. Накратко за успехите на интернационала:

    ВОСР в Русия, взривяването на църквата „Света Неделя” в София, „въстанието” от 1923 г. гражданските войни в Испания и Гърция, тези стигат.

    Интернационализмът обаче още е жив, метастазите му тровят организма на човечеството и сега. Днес го няма някогашният интернационал, тази дейност сега изпълнява Русия и ще я изпълнява докато на власт остава Путин. Питам се, дали по негова линия не постъпват пари в пет парламентарно представени партии у нас. И като лудите си отговарям сам: Трябва да има нещо. Защо ако няма такова нещо така усърдно ще работят против страната си и за Путин БСП, АБВ, Атака, ДПС, ВМОРО? И защо Путин ще предлага кандидат за президент на България, както вероято е станало на срещата между него и най-първите от БСП и от АБВ. И се стигна до едно положоние, което ако пострадавшата беше жена, щяхме да я ожалим с репликата:

    Горката, скъсаха й гъзъ! Пояснявам, че това понятие сред хирурзите означава разкъсване на стената межда две много важни телесни отверстия на жената. Налага се операция, но възстановяването е дълго. Жената трябва да лежи по корем поне месец и после се възстановява още поне шест. А след това докато е жива ще я боли при определени ситуации. В случая обаче става въпрос не за жена, а за мъж и може би най-правилното определение за последствията от това, което случи Путин на генерала е: Експлоадираха му анусчето! Защото това, което му случиха той и генсечката на БСП го свършва като личност, като човек, като военен. Отново дума от разговорния език: Ниска топка, слаба рикиа, се оказа генералът. Уж такъв, уж инакъв, а той – коминтерновецом.

    Военният трябва да бъде деполитизиран и да работи за отбраната на страната си. Неговите началници са непосредственият му министър и министър председателя. Но като член на новия интернационал, какъвто той се оказаа с център вече не Западна Европа а Москва, той е длъжен да изпълни приказа на бащицата. След като най-стопроцентовият интернационалист от Москва му заповяда да се канддатира за президент, защото той е неговият човек - до сега в армията, от тук нататък ако се подкваси, ще кацне на още по-висока инстанция като президент. От тази позиця Путиин ще му разпорежда кои закони да приема или връща, как да спъва делата на държавата ни, която е в ЕС и чрез него ще се опиитва да проваля делата на ЕС. А може би ще му подсказави и кои затворници да освобождава. Знаеш ли?

   Такова падение човек ако има малко достоинство не би приел. Но явно връзките са много сериозни и мърдане няма. Някога казваха, хванеш ли се с КГБ, излизаш само през комина. Май и сега Путин, който е програмиран в лабораториите на КГБ, макар вече такова нещо да няма, а ФСБ, той провежда старата линия. Пет лева даваш да се хванеш на хорото, 10 лв. даваш да се пуснеш но не дават…

    Не само Путин е виновен за краха на генерала. Виновна за това е и генералната секретарка на БСП - личност, по неприятно излъчване равна само на сегашната министър-председателка на Англия и на шефката на ЦГМ-София. И това тя прави от името на партията, която се грижи за работниците и селяните, поне така е по документи. А от тази партия се пръкнаха олигарсите, ще цитирам само един, Васил Златев. От АБВ загряха, че това е предизвесетен провал и се абортираха от подкрепата си за генерала. От БСП също разбраха, че това е изцепка, която ще ги отправи с ускорени темпове към небитето и промениха концепцията си  – не те, а Иницативен комитет начело с Ламбо предлагал генерала. И дума няма за Путин, който поради неинтелигентност доразвали суратя на БСП. Този генерал няма никакво политическо бъдеще, връщане в армията за него ще е невъзможно, защото той с настяването си ремонта и покупката на самолети от Русия показа кой му дърпа конците. Той си е виновен, затова никой го нещи за президнат, ще кажат от БСП след изборите, ще натресат вината на Ламбо.

    На какво залага Путин, за да турне за кандидат-президент генерала?

    Първо, на подкрепата на петте партии, които цитирах. Това добре, но електоратът на тези партии или поне част от него също има мнение и просто няма да отиде да гласува. Остават турците от Турция, дето идват да гласуват тук, но и те намаляват, тукашните турци гласуват по гайдата на ДПС само ако няма как да не гласуват и отказват да припознаят ДПС като тяхна партия, защото знаят тя кому служи. И коя остава най-сериозната патерица на Путин за тези избори, на която да се опре и генерала – това са ромовете в България. Изборите са доста важно нещо за тях не само като еднократна помощ, която те получават заа глъсчетаата си, но и като перспектива за бъдещето им. Гласували за определенаа личност ще доведе до разрешаване за основаване на незаконни гета, до липса на наказания при кражби до определено ниво и т. н. А ромовиге глъсчета на се малко – от около 1,6 млн. ромове в България малко над 300000 са пълнолетни, с  право на глас. Ако се пресметнат разходите за тях само на изборите, които винаги включват сандвич, бутилка бира, която вече не е 0,5 л. а два литра и още по 50 лв. на ром, ще се получа доста солидна сума. Но не само тя ще бъде достатъчна – още пари трбват за ромлидерите, за организация, която включва транспорт и др. потребности. А парите на Путин намаляват и намаляват заради ембаргото, заради ниските цени на нефта и газа. На надеждата му с неговата патерица, ромовете и неграмотните турци в България, да турне свой човек за президент отговарям така:

    Надежда всяка в Москва оставете. Прежде выборов вы проиграли!

    А връзките между нашите и руските интернационалисти, те не са от вчера. Да си спомним какво каза Брежнев за нас:

    - Вижте СССР и България, те са пример за социалистически интернационализъм в действие!

    И още една прилика. На връх рожденния ден на Тодор Живков някой замлъкна критика му Георги Марков в опит да се прехвърли вината за това убийство на него и така да очерни политеският му имидж.

    На роженния ден на Путин някой замлъкна критика му на тема олигархията в опит да се прехвърли вината за това убийство на него и така да очерни полотическият му имидж.

    Тези две замлъквания на политически опоненти някак много си приличат. Трябва да има нещо свързващо ги, да го нарека интернационалистическое. Което много напомня за случилото се в църквата  „Света Неделя” преди стотина години.   

image

                          Авторът на постинга
 




Гласувай:
2



1. sande - Сподельям разсъжденията ти по темата.
13.09.2016 14:23
Аз направо се чудя на президентските кандидати- Самият факт, че са решили да се кандидатират говори, че са лишени от вякаква самооценка. Хвани единия , удари по другия!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12286338
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930