Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2016 22:32 - ТРИ СКЕРЦА ОПУС 1956
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 725 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.07.2016 21:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
  СКЕРЦО №1:
  Ким Чeн Ун от два месеца наподобява на попикана оса. Който е ходил сред природата като мен  добре разбира поведението на тази Божия твар след така нанесената й обида. Причината да заприлича Бащата на народите на точно такава оса е намерението на Америка да строи противоракетен щит по границата на страните, върху които той мисли да нанесе ракетно-ядрен удар - неговиите смъртни врагове РК/орея/ и Япония. Според Ким Чен Ун тези ПРО ракети са заплаха за сигурността на КНДР, защото с тях могат да бъдат нанесени удари по градове на страната му в близост до местата, където те са базирани и по този начи да пострадат градове, в които живеят и се трудят най-щастливите хора на света. Поради тези мотиви той счита ПРО за опасност за страната му, не разрешава да се монтират тези противоракетни ракети и плаши с превантивен ядрен удар върху местата, където е замислено те да бъдат монтирани..
   Тук обаче има още един момент за да бъде до толкоз ядосан на америкниците Ким Чеен Ун, че да запрпилича на третирана с урина оса. Всичките усилия на Северна Корея да се въоръжат - те дори твърдят, че имат вече водородни глави на ракетите си - ако се монтира ПРО отиват на вятъра. Ракетите му вече не могат да достиигнат до смъртните му врагове, РК и Япония, защото ще бъдат унищожени преди да са напуснали територията на КНДР. Аз му влизам в положението - целият труд, на него и на КНДР наистина отива на вятъра. Заради американците, как да ги не мрази. Как не са му по-на близо, по-на сгода, отдавна да ги е скондапцал с мощен изпреварващ ракетно-ядрен удар.
   Добре, че Ким е единственият държавник, който счита защитата ПРО за ЗАПЛАХА срещу държавата му. Аз не знам друг държавник, който да протестира срещу изграждане на отбраната на заплашени от ракетен удар държави, считайки такова действие за агресия срещу него. А тази "ЗАПЛАХА" има определение:
  Ракетите с ядрените глави, които имаше намерение Ким Чен Ун да  да изстрелва по смъртните си врагове, вече му не трЯбват. Те няма да достигнат и до границата на КНДР, когато ще бъдат унищожени.
    Как да се не ядоса и да не заприлича на унижена по този ужасен начин оса, която сле третирането, което описах нито знае накъде фръква и какво да прави...
   

image



    СКЕРЦО №2:
    Тъй като има неяснота във връзка с дума, взета от речника на протестъритее в Русия срещу Путин, искам да внеса яснота. Не всички разбират смисъла й, други я превеждат от американски на български език, което е абсолютно неправилно.
     Става въпрос за думата ПУСИ. В българския език тази дума навлиза в първата половина на миналия век, когато на вечер на писателите ни тя бива ползвана от голям наш писател и бохем, няма да цитирам името му. Той се жени за красива, но много зла жена, още по-зла от нея е тъщата му вдовица Надявал се човекът с годините да се променят тези жени, но те ставали все по-зли. Родила му се и дъщеря, още по-зла от майката и тъщата, взети заедно. По време на вечерята с другите писатели той нарича дъщеря си Пуси, сравнявайки я със същество, кръстоска между пепелянка и усойница. Така този термин навлиза в българския език преди около 80 години, за да замени друго едно некрасиво сравнение, прилагано по онова време - Филоксерата - когато тази болест поразява лозята ни.

    Във връзка с протестите срещу политиката на Путин в Русия възникна движение сред естрадните състави, което те нарекоха "Путин сюда ийди!". Първите букви протестърите взеха за име на това протестно движение, което стана известно като ПУСИ. Това е първатаа съставка на името на естрадната група и означава, че ще песните им ще са критика срещу Путин, а втората съставка е образувана от първите букви на малките имена на певците /певиците/. Последната буква е на художествения ръководител, за когото обикновено ползват буква от фамилното му име. Първият подобен състав се казваше Пуси Риот, като певиците бяха Раиса, Ирина и Оля, а хораеографът бе Танеев. Друг състав е Пуси Мосад, в който също пеят жени - Маруся, Оливия, Саня, Анна, а художественият ръководител е Дметриев. Има вече доста такива състави, но не са интересни - произведенията им не стпруват, а пък аз съм деполитизиран за да търся текст под лоша музика
   Между тези състави обаче има един, който пее акапелно, а певците са мъже от Московската опера. Съставът се състои от двама тенори, един бас-баритон и един бас. Това е състав на високо худоожествено ниво, който изнася рецитали по Запада. Името на състава е Пуси Опен, а името на артистите в него - Олег, Петр, Евгений и Николай. Страхотни са. Някога имаше един състав Суингъл Сингърз, на които контрабас подържаше еднаквостта на тоновете на солистите,  но тези ги надминаават. Ще потърся запис от Ю - туб с тях.

                              image

   Мъжкият вокален квартет Пуси Опен след концерт в църквата в гр. Серес в Гърция.


    СКЕРЦО №3:
    Докато съм в Катерини отскочих до Лариса да си върна акредитивите. Защо в Лариса, които имат оперативна информация знят какво нещо е базирано там.  От днес вече не съм официално ефбиаец, но пък получавам право на два безплатни полета годишно от Истанбул до Лос Анжелес в бизнес класата на самолет Боинг 747-8 - най-икономичният и тих самолет в света, който вози почти 400 пътници. Оставам само деполитизиран центровак със задача помощ в обучението по обща култура на оперативните работници, които завършват обучението си в Центъра с профил ръководители на културни ведомства.
   Последната проработка обаче завърши блестящо. Поради фалшиво осветляване на ролята ми бе публикувана табелката на оперативния ми автомобил, с който работя от 1967 г. Целта бе да се ловнат  всички, които съвестно и честно работят еднновременно как Ахмеддогановцым и Воленсидеровцым. Те взеха това за чиста монета и за да ме изобличат си откриха сайтове с ник от табелата ми. По този начин ги ловнахме, класифицирахме, наредуцирахме и проучихме. Всичките са истински войници на Центъра - верни и неотклонни от задачите, които им се спускат от оперативните им началници. Запазваме информацията за тях, защото е конфиденционална. Не стана нужда да публикуваме табелките на автомобилите ми, с които извършвам оперативна работа по Балканите, с които основах бази на Центъра във Вучина махала, в Ногая, в Мумжидан и Литохоро, предстои откриването на още три. Операцията бе наречена "Подмятане на пенис, с цел да се ловнат на него балъците". Такъв успех и Щирлиц не е регистрирал в 17-те си мига.

  Ето и табелката на автомобила ми - подметнат пенис, на който се ловнаха всички ЦАВ-ове и ЦАВ-ки. Толкова лесен успех никога не съм очаквал. Голяма работа е Центъра, но Ленин още на времето е казал: Проверката е висша форма на домерие.


image

Послепис: Не изтеглих линкове с пени на Пуси опен, защото искат да ми теглят пари от банковата сметка. Като ги наппавят свободни - тогава!




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12187073
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031