Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2016 13:35 - ДВЕТЕ ГРЕШКИ НА БАЩИЦАТА....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1778 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ДВЕ  ФАТАЛНИ  ЗА  ПУТИН  ГРЕШКИ  СПРЯМО  БЪЛГАРИЯ

 

   Вчера имах успешен ден – вместо двата оброка на Светата планина, които търсих, намерих и още два. И още един успех имах – пресрочих лимитът си от време спрямо разписанието на автобуси, което наложи да пробягам към 2 км. Не ми отива много вече това упражнение, но се включих във времето.

   След тази красива природа вчера вечерта научих нещо още по-приятно – геният на гениите Ким Чен Ун ще изпробва ракета със среден радиус на действие. Светът с осторожно внимание следи успехите му, аз също. За него реших да пиша постинг, но разширих плана – ако не беше бащата на народите Сталин да внедри в Северна Кория комунизЪма, днес тия с ракетите, които културните държави наричат маймуни с ракеети,  нямаше да ги има въобще. И затова реших – първо ще пиша за башбиринджиолигархагата или казано по-кратко бащицата / Путин/ с една другарска критика към него и тогава за Ким Чен Ун. Путин направи две грешки спрпямо агентите си  нас и за това вероятната причина е, че не следи блога ми или не му докладват за постингите ми в него.

 

     Известно е влиянието на Путин в нашата страна по линията на задкулисието, което по същество управлява страната ни от 1989 г. до сега и за този период за момент не е изпускало управлението. Сега казваме задкулисието, до преди три години казвахме мафията. Говорим задкулисие, понимаем Путина, говорим Путин, понимаем задкулисие болгарского. Нактивирването на задкулисието ни протича в строг оперативен ред и там това-онова няма. Не тези, срещу които работят са страшните за оперативните работници на задкулсието, а възложтелите им, от самото задкулисие.

      А сега и първата грешка на Путин, която аз окачествявам като ошибочка:

    През 2013 г. той се спря на Пеевски за шеф на ДАНС. Нещата обаче се объркаха от протестиращиите срещу това назначение, след което  последва провалът на Пеевски. Преди това ще кажа, че това е и провал на Путин, който изпраща от Москва заказите до задкулисието ни, те чевръсто ги преработват в прикази, както гърците преработват милиардите евра помощи от ЕС във фекалии и ги отнасят  на депутираните в парламента да претворят приказите иим в закони. Това е схемата, която работи в България повече от четвърт век.

   И…Пеевски беше осветлен. Оказа се, че той носи от задкулисието на точните хора в парламента каквото трябва, освен това е и маша на задкулисието за заменки, за покупки, медийни игри. На г/н Певски всичко това му омръзна, но излизаане от тази игра няма. Пет лева даваш да се хванеш на хорото, десет лв. даваш да се пуснеш, но не ти дават. А момчето обича като седне след напрегнатия ден да изяде 80 кебапчета с 6 бири Леденика по 2,5 литра слушайки най-смислената чалга, за десерт – тава с толумбички, защото много обича сладко.

   След осветляването на някого идва отървавенето от него, а това е много опасно. Или осветленият изчезва в диаметрално противопооложния край на планетата или го изчезват по сценаря „Мето Илиенски”. Това е сега проблемът на г/н Пеевски, затова го виждаме отпуснат, отслабнал до степен, при която коремът му се е залепил на гърба. И езикът му е отслабнал вероятно, вече говори разбираемо.

 

    Втората грешка на бащицата обаче си е направо ошибище, тя осветли главната фигура в задкулисието на измислителя на форрулата за етническия мир, спасителят ни по Коледа от турците, доктора по язовирните науки Ахмед Доган. Доган бе турнат във властта със задача да играе параванкючек на турците в България, уж на етнически принцип ще се бори за правата и свободите им. Медии, главен прокурор, другите партии – всички го считаха за такъв. Но електоратът му, турците в България – не! Те все по-малко гласуваха за него, като компенсацията идваше с ромови гласове и вероятно с пари от Путин. Изведнаж всичко това се срути. Със свалянето на руския бомабрадировач над Турция Путин бе унижен и разобличен за това, което върши в Сирия и той реши да покаже на тамошния /Ер/Доган, че дори в Българиия има по-силно влияние от него. И наактивира Догана да го защити. Турчинът /нашият доган/ се изяви като подкрепник на Путин и срещу турците. Истината блесна - Доган е бил оперативен работник към Центъра, а не работещ за турския етнос в България, както се представя.  Оказва се, че и сбиването на националиста Волен Сидеров пред джамията с турците е било барбасбиване, без съмнение също оперативен абдаларкючек за заблуждение.

    За затягане на редиците на ДПС след осветляването на Догана се проведе и конгреса на ДПС, който потвърди способите на управление на тази партия, разработени в Центъра – начело на ДПС застана оперативен лидер на партията, по същество дете-идиотче като гръцкия Ципурас, над който стои заказчикът му, Догана.

   Мисля за излишно да правя паралел между политическите съдби на Пеевски и на Догана. Пеевски ще кеси за сега пред приемната на Догана за да му раазреши да си изчезне сам, да не се наложи да го изчезват, но на Догана няма да е лесно. Твърди се, че от ФСБ се излиза само през комина…

   А Доганът – та той изобщо не е турчин. Той е джуревец, син на циганин и майка татарка, етническа българка. Но тъй като тя е била ислямизирана, в ислямска среда расте и Догана, а защо го водят турчин, като бивш ръководител на Катедра в Центъра  дългогодишен професор по оператиивна подготовка – имам подозрения. Някои споделям, за някои запазвам компетентно мълчание.

   Както Ви се хареса…

   

 

   

   








Гласувай:
5



1. krumbelosvet - Разбира се, че Путин е виновен
28.04.2016 19:01
и неговите слуги у нас. Защото, ако не е Путин, ще трябва да обвиним Господарите, най-силните според собствения им президент-барак. А това е табу в планинитенабългария.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Прилагам подходящ за стремежте Ви линк -
28.04.2016 20:04
krumbelosvet написа:
и неговите слуги у нас. Защото, ако не е Путин, ще трябва да обвиним Господарите, най-силните според собствения им президент-барак. А това е табу в планинитенабългария.


една народна песен, в която музиката и текста изразяват чрез изкуството това, което не казвате, но живее във Вас:
https://www.youtube/watch?v=CEfPo9R4K7g
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12182060
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031