Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2016 23:25 - НАВЛИЗАМ В ПЕРЕСТРОЙКА?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1851 Коментари: 6 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                    НАВЛИЗАМ В ПЕРЕСТРОЙКА ?

 

    Мислех, че имам много консервативни възгледи, които нищо не може промени, но не се оказа така. Предполагах, че човекът поумнява от връзките си с планината, а жената – от извънбрачните си връзки, но май не е така. Повратна точка в поумняването ми, което за мен винаги е било необратим процес и което в последните години тръгна по експонента се оказа една статия на нетов политактивист, който обърна всичките ми представи, размисли ме и ме поумня. Авторът се казва Валерий Венцьев, известен на Запад с псеводнима Фаувето, а на Изток - с псевдонима Подводничара. Той постна вереница от изключителни нетови статия, една от която обърна рзбирането ми за истините по света.

   Аз винаги съм мислел, че Щатите, които имат 25 пъти по-голям брутен продукт от Русия би трябвало да са по-силни и във  военно отношение от нея.  Товарищ Венцьев обосновано и с желязна логика доказва точно обратното. В статията си той обяснява причините за това - Щатите произвеждат боклуци, а Русия – истинските стоки, които народът иска – оръжия. Авторът прави анализ, колко тоалетна хартия са произвели Щатите за 350 милионното си население и загатва, че ако вместо тази простотия те бяха произвели нещо истинско /б. м. оръжия!!!/ това би бил много по-разумен за тях ход, стъпка в правилната посока. Освен тази глупост, тоалетната хартия, американците произвеждат и много други глупости – играчки за деца и възрастни, филми снимат - един от друг по-глупави, круизи правят, а не обръщат внимание на стоките, които народът иска да бъдат произвеждани и от които има нужда, оръжията.

   В Русия не е така.  Там на първо място от 1917 г. до сега се произвеждат правилните стоки, желани от народа – свръх модерни оръжия. Бумага туалетовая – такива неща могат да се появат само като ширпотреба от някой военен завод. Давам примери със стоки, произведени по ширпотреба в Русия – заводът за шкурка в град Рязан по ширпотреба прави дамски кондоми, а резиновия завод в Калуга за тежкотоварни автогуми прави и презервативи. Заводът в гр. Омск за фазер и шпертплат дают бумага туалетовая. Заводът за технически вазелини и греси в гр. Алма Ата прави по ширпотреба помади, които са така ефективни, че се ползват от жриците на любовта в Америка за избелване на анусчета . Американците са дотам тъпи, че не могат за преведат от съветски на американски език думата ширпотреба, а само обясняват какво е това. Понятието ДАЮТ, което е още по-сложно никога няма да могат да го преведат.

    Оръжейната промишленост на Русия според товарищ Венцьев превъзхожда тази на САЩ многократно по всички възможни показатели - като приложение на най-новите технологии, като бойна и политическа подготовка на личния състав, започвайки от подводния им флот, преминавайки през наземните им неуловими от спътницте мобилни ракетни установки  и достигайки до военно-космическите им подразделения.

    Как не ми е минавала изобщо през главата тази мисъл, ядосвам се на себе си. Дъсъибъвглъвътъпростъ! Ако набедената за велика страна е тъпа и не произвежда стоката, от която се нуждае народа, какъв шанс има тя в случай на война? Мисля, колкото Южна Корея и Япония срещу Ким Чен Ун. Ще ги скондопца, ако го ядосат.

    След перестройката в съзнанието ми аз станах редовен слушател на ОРТ, следя вестниците им, запознавам се с различни статии по социалните мрежи. Вече редовно чета и вестник „Россия сегодня”, който излиза в България, двуязычный еженедельник - на съветски и на български език. Този вестник, към който се устремих след статията на товарища Венцьев окончателно допринесе за пълната ми перестройка на мисленето. Някога имаше два съветски вестника, които не бяха интересни, Правда и Известия.  Хората казваха: В Правда нет известия, в Известия нет правда. Съвесем друго нещо е двуезичният вестник, който се предлага на българите днес. Голяма газета, большая работа. Пред мен е безценен екземпляр от него – аз вече не го прочитам, аз го изгризквам. Ще цитирам някои от заглавията му, които отекнаха в мен като цинкова или пък кобалтова бомба, и двете съветски патент от времето на Сталин:

 

    -Руският глас на финландския президент,

    -Да не дава Господ НАТО да те пази,

    -Пряк диалог с нацията – белег за кредита на доверие. /Б. м. тук ще поясня, че Путин е отговорил по време на директен разговор с цяла Русия на над 3000000 въпроса. Не пише обаче дали е вписан в книгата на Гинес./

   -Руски изтребители прелетяха над военен кораб на САЩ.

   -Институтът за ядрени изследвания в Дубна чества юбилей.

   -В Сибир днес е по-безопасно отколкото в Париж,

   -За силата на руския воински дух.

   -Единствено программа переселения позволяет адаптироваться бежанцам.

   -Как провал голандского референдума обострит политический кризис на Украине. /Б. м. не става въпрос за сваления пътнически самолет с холандци, а за това, че холандците хем грешат, хем не слушат Путин, който им казва къде грешат и как да поправят грешката си. Дураки… /

   -Бассейн грязных денег. /Б. м. става въпрос за панамската афера, която скроиха да натопят Путин, но той излезе от нея чист като момина сълза и рейтингът му се повиши още./

   -Патриарх /Кирил/ возглавил заседание Высшего Церковного Советаа РПЦ.

   -Ростовска област – магнит за бизнеса.

   -Мениджъри трупат активи в рубли. /Мой коментар: Като научих това веднага отидох и си обмених зелените гущери, дето ми ги праща дъщерята от Америка в руски рубли. И й казах: Или руски рубли, или северокорейски вони, но повече долари – не. Мениджърите търсят рубли, тя ще ми праща долари…./

       -„А” СТУДИО търси таланти.

       -Нова система идентифицира педофили в интернет.

       -Около 40000 военнослужещи ще участват в парадите на 9 май.

       -Руски летци поставиха рекорд по полет без кацане. /Б. м. спомням си за един друг рекорд, вдъхновил творец да напише песента: Ах Дуся, Дуся, ты с нов рекорд – девятый месяц, восмой аборт/.

       -Светът ще види, че руският спорт е построен върху честни принципи. /Б. м. предполагам, че Волен Сидеров вече го е видел…/

 

     Страхотно интересна е тази газета, ползвам блога си за нейна реклама. Само че има една опастност за абсолютните путинофили /те нямат нищо общо с русофилите!/, защото прекомерната радост пред успехите на Путин може да ги докара до едно особено състояние - да се поакват от радост без да се усещат, после отново при друга статия, трети път, после пак и… да постъпят в Интензивното на Пирогов при моя приятел, който чрез лайнопреливане да им спасява живота. Тази опастност е реална, защото преди 9 май ще бъде спусната на вода новата подводница Борей С, която е безшумна, неоткриваема за радари, има 94 ракети с по 4 бойни глави на всяка от тях, които се насочват от Центъра, може да се потапя на 999 м. което означава че издържа 100 атм. налягене и от тази дълбочина изстрелва новите си ракети със свръхмощни бойни глави. Електронната й уредба е суперсъвременна, като електронните лампите сега са заменени от транзистори и диоди. Най-съвременните американски подводници могат де се потапят до 500 м. и представляват за Борея под тях мишена, каквато може да бъде един трактор за снайперист. Да не подмина темата трактори. Новите „Челябинци” имат лазерно оръдие, което може да унищожи цяла вражеска армия, когато го задейства тракториста. При автоматично управление на лазерното оръдие от Центъра то може да унищожава и преминаващите над трактора вражески спътници. Още един резерв има Путин, това са рибарските му кораби по света. В тях има монтирани ракети с дистанционно командване от Центъра. Тези съдове не се следят от военното американско разузнаване. Един или два рибарски кораба близо до Куба напр. могут вспыхнут и това ще е краят на Америка. Новите свръхмощни бомби на Путин унищожават всичко в кръг с радиус 350 км. Един голям рибарски кораб може да носи десетки ракети, командвани от Центъра, само той е достатъчен Путин да спечели войната.

    И още едно понятие да въведа, ако някой не го знае, ХИБИНИ. Посредством тази заглушителна система цялата земя за врага става забранена зона за всякакви съобщения и връзки. Обама няма да е в състояние да се обади дори на съпругата си.

   Рекламирайки тази газета, предупреждавам путинофилите докато четат за Борея или гледат парада на победата, да помолят съпругите си да не ги оставят без присмотр, защото от радост могат да достигнат до състояние, при което и моят приятел от Интензивното на Пирогов да не може да им помогне. Закъсат ли го много, има си телефон 112 – вика се линейката, извършва им се преливане на суровина. Толкова е просто…

   На мен като нов елемент в тази схема едва ли ще ми се наложи преливане на суровина, но се опасявам от нещо друго. В средите, към които  след перестройката ми по същество се присъеднявам много се слуша чалга. Дали пък няма да ми ареше вместо да ходя по планините да взема и аз да ходя по чалготеки и да пия бира? Това са ми страховете, а не, че може да се наложи евентуално да ми прелеят суровина ако и аз от радост достигна до необходимостта от тази животоспасяваща манипулация.

   Та – четете в/к „Русия днес”, но внимателно, а парадът на победата по случай спечелването от СССР на ВСВ гледайте с осторожно внимание. И не забравяйте, ако се наложи: тел. 112 – линейка – Интензивното, това е пътят на спасението.

    image

        Това ги чака враговете на най-щастливите хора на света!
         Честит ни автомат Калашников с лазерен прицел!







Гласувай:
5



1. slavimirgenchev1953 - Валерий Венцьев очевидно се нуждае от
23.04.2016 23:51
спешно лайнопреливане в специализирания център! Моля, помогнете му, за да има и после на какво да се смеем след парада на победата!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Ще го уредя, при това безплатно, но ако ми се обади.
24.04.2016 15:38
slavimirgenchev1953 написа:
спешно лайнопреливане в специализирания център! Моля, помогнете му, за да има и после на какво да се смеем след парада на победата!


Излизайки от манипулационната, понеже ще бъде приет с връзки ще наподобява на рекламата на гумите Мишелин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185937
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031