Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2016 23:46 - РАДВАЙТЕ СЕ С МЯРКА....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1281 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

РАДВАЙТЕ СЕ С МЯРКА, ЗА ДА ИЗБЕГНЕТЕ ЛЕТАЛЕН ИЗХОД!!!

 

     Въведение:

     Аз не ползвам неприлиични думи в постигите си, но сега ще направя едно изключение, защото няма как да опиша това, което видях преди дни в Интензивното на „Пирогов”

 

     Нали съм с произход  от лекарски семейства няколко поколения, имам много връзки в тези среди, но и аз разбирам  доста от медицина. За каквото се наложи на приятел, веднага се обаждам и му намирам специалист. Днес отново се наложи да си ползвам връзките, този път в Лазерното отделение за разбиване на камъни в бъбреците, където работи наш роднина.

   Моя много близка го беше закъсала поради страхотен запек. Тя ми се обади от Хирургията на Военна болница.  Лекуващият я лекар й казал, че само операция я спасявала, преди операцията обаче жената пожела да се консултира с мен. Поисках да ми даде лекара, защото тя бе в психически и септичен шок, който изложи мотивите си. Туширал я през влагалището за да опипа правото й черво и се панирал: таково голямо и толкова твърде нещо не бил напипвал до сега, настояваше за операция веднага.  Казах му да почака 15 минути за да се свържа с шефа на Лазерното отделение в Пирогов. Той ми  препоръча да не я оперират, ще я „оправят” в лазерното, обеща ми и да не плаща жената, защото ми е позната. С лазера  разбиха хората консистенцията в правото й черво, жената се освободи и живна. Изведох я аз, но попаданах на друг приятел лекар, също завеждащ Интензивно отделение  на Пирогов, ползвано много рядко и поради това почти непознато. Покани ме той в кабинета си, а пред него пациент, върнат от другия свят.  Зачетох с периферния си поглед историята на заболяването му и на какво попаднах. Та той бил блогър както аз, поради което проявих допълнителен интерес.

    Чел някъде човекът /б. м. блогърът/, че Путин изпратил изтребители да притесняват някакъв военен американски кораб в Балтика. Летците облетели няколко пъти корабите, американските моряци се поакали от страх. Написал постинг блогърът за това, поместил снимки, хората се скъсали да го четат и коментират, турнали го на Първа страница.  От двойната радост обаче – от една страна от действията на Путин – той е биринджикомунист! - и от друга, че са го оценили като най-пръв, човекът не поради страх, както американските военни, а от радост се поакал яко. Радостта била толкова голяма, че той не забелязал това, пак се поакал, после отново, при нов прилив на радост в душата му - пак и така още и и още, но припаднал и започнал да колабира. Откарали го в Пирогов, направили му ултразвук и на минутата го откарали в Интензивното на Пирогов, където работи този мой приятел, специализиран да работи с уредбата за лайнопреливане. Всичко каквото имали като резерв му преляли, не стигнало, защото случаят бил много тежък, но пулсът му се повъзстановил, кръвното му се понормализирало. С минути ако са закъсняли с манипулацията, край с него.

    Докторът бе загрижен обаче, защото отделението му останало след този случай без капка суровина. Препоръчах на доктора като го изписва да го накара да попълни декларация да не чете какви велики дела е сторил Путин, защото заболяването му ще се хронифицира и ще стане постоянен клиент на Интензивното отделение по лайнопреливане, а може и нещо по-лошо да стане – от радост да започне да изпуска безконтролно суровина и….да гибердяса.

     Ще завърша с едно уточнение на тази тема. Думата бок на турски език означава човешко лайно. Животинското лайно на турски език се нарича фашкъ. Турците не са толкоз прости, колкото ги мислим. За да имат хората представа за особености на някои родове, те са включвали тези техни особености в имената им. Напр. много високиите са ги кръщавали Узунови, дребните – Фандъкови /фандък означава лешник/. Тези обаче, които са се насирали са ги кръщавали Бокови. Боковите обаче са се поаквали не от радост, а поради някакъв процес в организЪмите им, който остава извън контрала на висшата им нервна дейност. И за да не стават изненади, чрез имената им хората така били предупреждавани какво може да им случи такъв човек ако го поканят в дома си.

   А на тези, които безумно се радват на самолетите, на ракетите или на подводнициите на Путин, напомням, че има Интензивно отделение в Пирогов, което може след голяма радост да ги отклони от летален изход чрез подходяща за такива като тях манипулация. Шефът на интензивното е мой приятел - ще ги уредя с една преливка без проблеми, че дори и с две…

 




Гласувай:
6



1. slavimirgenchev1953 - Те всички от групата на ВенциХвалиери
19.04.2016 13:54
са активни лайномети, много матрял требе за преливане! )))
цитирай
2. planinitenabulgaria - Който и да ми се обади, веднага го вреждам.
19.04.2016 19:29
slavimirgenchev1953 написа:
са активни лайномети, много матрял требе за преливане! )))


Предполагам, нуждаещите се от тази манипулация в нета са доста. Нека все пак знаят, че леталният изход е предотвратим. От приятели оперативчици узнах, че Путин пуска до дни умна подводница, в която електронните лампи се заменени с транзистори и може да изстрелва изпод водата срещу врага 96 ракети. Като публикуват новината, доста клиенти ще има в интензивното...
цитирай
3. sande - Това е нищо, по време на Първата и ВСВ какво е имало ...
20.04.2016 11:31
Доста често в окопите войниците са се разболявали от разни болести и най-неприятно - от разстройства.

И можете да се представите: войниците стоят с месеци във влажните и студени окопи, около тях хвърчат куршуми и осколки, те не могат да помръднат, стрелят с пушки и картечници напред към врага и същевременно назад и надолу ... в гащите - с лайна.
За всички воюващи се отнася.

Епопея чудна, непозната нам, епопея пълна с геройство и срам. Както аказва Народният поет.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12319119
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930