Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2016 23:23 - С МОЛБА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 719 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.02.2016 16:48


 

НЕ САМО МАКЕДОНЦИТЕ - И АМЕРИКАНЦИТЕ СА ПРЕДИ НАС…

                                          /Вдъхновено от новия аватар на един много пръв блогър/

     Живея в квартал, който преди Деветото е бил проститутник. Цялата ул. Сердика е била с публични домове, но и ул. Струма, сградите от западната страна на ул. Мария Луиза, а също и много къщи по ул. Вашингтон. В сградата на бул. Дондуков, където днес е КЕВР е бил елитният проститутник на България, където най-скъпо платените жрици са обгрижвали държавниците, богатите, както днес балерините на Большой театр обслужват руските олигарси. Там на маманите са давани заявките за елитни проститутки за изпращане при посланици, високи гости от чужбина и други важни персони.

     Времената се менят, но животът продължава. Контактите между мъже и жени никога не са преставали, поради което на света нас хората, все още ни има. Има и нерегламентирани контакти, които винаги са вървяли редом с другите и опитите за узаконяването им винаги са се проваляли.

    Днес, актуализиран към времето на фалшивата ни демокрация кварталът ни възвръща стария си бизнес. Тук отново заработиха проститутници, но наименованията им са усъвременени с цел да са недосегаеми те от законите на страната, най-вече от полицията и данъчните. Имената на проститутниците са прецизирани - хостели, новотели, стаи за спане с почасово заплащане, къщи за гости, апартаменти за гости. Само един от тези обекти ще назова, хотел Цура, най-първият на Балканския полуостров. Пропускам новата верига никнещи като гъби след дъжд проститутници по улиците Поп Богомил, Веслец, Цар Симеон, Св. Св. Кирил и Методий.

    Новото преселение на народите от изток на запад даде тласък за развитието на този бизнес, като се достигна не само до недостиг на стаи за спане, но и липса на достатъчно жрици, които да обслужват контингента от чужденци с геометричен център Паспортното отделение на МВР до Лъвов мост. Това доведе до отваряне на нови хостели /????/ в сгради, които изглеждат като пред самосрутване, а в квартала ни от страната запристигаха в помощ на местните жрици подкрепления, всичките циганки, голяма част от тях според мен невръстни. Центърът на дейността им е на метри от мястото, където живея аз, на северозападния ъгъл на на кръстовището на Лъвов мост. Срам ме е да напиша какво съм слушал като пазарлъци между проститутки и афганистанци, като пазарлъкът се извършва с помощта на преводач.

     Нуждата от подходящи такъми за тези хотели наложи откриването на много сексмагазини в квартала ни, които започват още от гарата. Откриването на тези магазини обаче е едно, да си продадат стоката мутрите, собственици на магазините, е нещо друго и те сега прилагат масирана рекламна кампания. Често в пощенската си кутия или хвърлени пред вратата ни намирам рекламни материали на стоката им и мотиви, защо жените трябва да се снабдят с нея. Кандърмите вървят с пълна сила и се свързват с празника на жената, 8-и март. Подготовката на мъжете за този празник трябвало да започне от сега, твърдят рекламиращите сексуалните си такъми, за да може човек да се ориентира в предлагането, да го проучи и да направи правилния избор за дамата на сърцето си – съпруга, приятелка, любовница, дъщеря, тъща, баба. За всяка възраст се предлага най-доброто, твърди рекламата. Към цветето за 8-и март да има и по един такъв подарък, препоръчват собствениците на сексшоповете, като прилагат и мотиви – всяка умна жена трябвало да има сексуални играчки, което допринасяло за цялостното й развитие като личност, стабилизиране на нервите й, повече свободно време поради намаляване на зависимистта й от мъжете, препоръчва се дори пълното им изключване от живота й. И още прелести предлагали сексиграчките -  предотвратявали предаването по полов път на различни болести, между които е посочен папилома вирусът, но е загатнато, че има и по-страшни болести от него, водещи до летален изход. Само където не се посочва в рекламните материали, че която няма такива играчки я заплашва едва ли не смърт. Ако се прочетат мотивите, поради които жените трябва да имат сексуални играчки човек остава с убеждението, че жените, не притежаващи такива вещи са абсолютните глупачки - те просто няма за какво да живеят, а и не заслужават, щом са до толкоз залупени. Жена без сексуални играчки – това е абсолютното нищо, твърдят собствениците на сексшоповете. Не притежаващите поне един скъп набор от такъми от специализираните магазини жени нищо не били. Прочитайки мотивите на собствениците на сексшопове, аз ако бях жена нямаше да се прибера в къщи, а щях да се повърна и да влезна в първия сексшоп, от който да си купя всичко, което консутантките ще ми препоръчат. Ако се наложи, кредит ще тегля, гладна ще стоя.

    В рекламните материали има стотици видове играчки в ценова гама между 38,99 лв. и 499,99 лв. Има и списък със снимки на консумативи, всичките доста скъпи. Към всяка играчка има упътване как се ползва и какво е въздейсвието й. Играчките обхващат видове за всички потребителки – започвайки от такива за девствени девойки, включени в раздела непрободъчни, те премиинават през прободъчни, после  през двупрободъчни, водно устойчиви, за да завършат с т. н. умни играчки, които  запаметяват формата и обема на силиконовия фалос. Тези технологии се развиват много бързо, подобно на електрониката и според рекламните материали трябва да се следят и закупуват новите модели, които се появават на пазара и са още по-съвършени.

    За пръв път и аз се подадох на рекламно въздействие. Ще послушам тези, които ми пускат рекламните материали, така реших, лошото е само едно, ще ми излезе доста скъпо. При закупени 5 еднакви играчки шестата се дава като бонус, а при закупени 10 заплащаш осем и на стойността на останалите две можеш да купиш нещо друго, напр. консумативи. Това не ме устройва обаче. На мен ми трябват седем играчки, а според регламента на сексшоповете за седмата трябва да заплатя цялата й стойност. Следващото стъпало е да платя 10 играчки с бонус към тях, което още повече ме натоварва финансово.

    Явно необходими са ми консултантски услуги, които приемам само ако са безплатни. Първият ми въпрос към потенциалните ми консултантки е какви са тези нови играчки по 38,99 лв, които са предизвикали революция в този жанр и които дамите си купуват в цялата гама от предлаганите в момента техни пет различни модификации?

    Много се чудех кои дами биха могли да ме консултират в избора им, докото реших да направя програма, която да ми изтегли петте най-добри за тази цел от нета. Получи се нещо много интересно. Четири от тях се оказаха пишещи на политически теми, а една – която интервюира професори ментета. Мотивиите на компютъра за избора на всяка от тях бяха близки – щом са политоложки, няма мъж, който да им предложи интимен контакт. И още нещо – като политоложки те имат доста пъри и се снабдяват с най-съвършената техника в жанра, което означава, че чевръсто да боравят с нея и знаят възможностите й. Поради това те имат голям опит със сексуалните играчки, а три от тях компютърът ми определи като професорки в този тип изкуство. Точно такива ми трябват за консултантки!

   Не по малки познания според компютъра ми в тази област има и една нетова труженичка, която фаща професори-ментета и ги интервюирва. Ако първите четири компютърът ми ги постави в графата недоклатени,  тази той постави в графата въобще не поклащвани. За специалистите с оперативна подготовка е въпрос на секунди да фанат професора менте, но това сторват дори неграмотните хора. Баба на родена в Русия внучка е на гости при нея. Внучката отива на изпит и се връща доволна. Бабата пита как е минал изпита, внучката отговаря: Я вела себя отлычно – у профессор гуй агрессор, нагнетают как компрессор – я вела себя отлычно! Неграмотната баба обаче ответила: Баби, туй нещо не е възможно, професоро е бил менте! Явно бабата е на по-високо умствено ниво от нетовата труженичка, кояато не различава професорите-менте и ги интрвюирва, интервюирва. До припадане и после отново. Но пък много отбира от сексиграчки.

      Не ми е лесно да се спра на правилния подарък, макар вече да имам становище по него – спирам се на играчките по 39 лв. Бих желал обаче от жените, които компютърът ми избра за вещи по този казус да ми  предоставят любезно консулантските си услуги, за да не се изложа защото си признавам – опит в тези играчки нямам.

    Връщам се в спомените си от последното си пребиваване в Лос Анжелес. Влязохме в един такъв магаазин, но той бе толкова голям, че не си виждаше другия му край. А играчките са толкоз сложни, че може би само Надето Михайлва би могла да ползва цялостно предоставяните от тях възможности. Направи ми впечатление един такъв компект от играчки, състоящ се от 8 куфара  с цена 10000 долара. Същият този комплект, в който влизат и два суперкомпютри с 65000 програми го има и в луксозни изпълнения, като цените достигат до 90000 долара. Оше един комплект ме шашна - освен тези 8 куфара със същите такъми, към тях имаше и два контейнера и цялото това оборудване се договаря след консултация на дамата със специалист от магазина и сексуален писохолог.  Оборудванеето се разсттанова в специална за целта стая / само за жената/  с  размери 6 х 4 метра. Имаше една такава оборудвана стая, която ми заприлича на командна кабина на атомна подводница, но тази е с много по-сложна апаратура.

   Та това е разликата между нас и Америка. Собствениците на сексшопове ни предлагат да подарим на дамите си по една играчка от 39 лв, ние се назлъндисваме.А американците подаряват на съпругите си, на любовниците си, сексуално оборудване, което едвам се побира в стая от 24 кв. м. По този показател те ни бият абослютно, както съседите ни македонци ни бият в областта на културата. Затова говорейки за Америка, често казваме:

   Страната с неограничените възможности.

   Ето една област, за която това твърдение е истинно.      

   

   




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12248646
Постинги: 4561
Коментари: 10785
Гласове: 18362
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930