Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2016 01:37 - ПЛАКАТ НА КИМ ЧЕН УН
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1738 Коментари: 4 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                                         ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН !

image

                                                             Бащата на народите

image

                                                      Най-младият кърмчия

image

     Междуконтинентална ракета с водородна глава, изстрелвана от подводница.

image
      Ким Чен Ун и Путин, верни във борбата, скоро ще въведат, нов ред на земята!

 

                 ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН!

     Въведение:

     Наскоро един бозайник, гуру на поетка комунистка с промит мозък, залепи в нета дацзибао слещу мен. Това дацзибао ме провокира и стана повод да свържа имената на Хендел и Бетховен с указанията на НКВД как да се възприемат те. После се усетих, че за първи път не пиша в категория Музика за културните хора, а за бозайник.

      Сега имам аналогичен случай. Най-нахалният от всички бозайници в нета се беше приравнил с един титан в нашата история и поезия. Sancta simplicitas! За да е още по убедителен той подценява и делото на един друг голям писател, изключително умен човек, когото клевети. Аналогичен случай – бозайник стана причина за този мой плакат. Дано бозайникът да прочете постинга ми, да се открие в него и да му послужи той като трамплин - да отскокне той от него и да се приземи на следващото стъпало на развитието си са като интелект, това на примата.

    Днес, 8. 01, е рожденият ден на Бащата на народите, Ким Чен Ун. Всички честни и прогресивни хора на планетата тържествено отбелязват този  светъл всепланетен празник. В Пхенян вече пристигнаха дарове за Него – парфюм, носещ името на Путин, който не дразни лигавиците на интимните места на жените и книжечка от 800 стр. с цитати към него, преведена от съветски на северокорейски език. Към този подарък за Бащата на народите има също така бутилка водка  Горбачов и аудиозаписи с любимата песен на Сталин – Сулико и с любимата песен на Хрущо – Цялата земя е наша. Българска националистическа партия по дипломатичен път също е изпратила дар – НD аудиозапис на народната песен Зизай Нане, ръче Гане, популярна в ямболското село Окоп, където е бил заченат председателя й. Тази песен ще бъде излъчена в космоса от първия северокорейски спътник Донос – 1.

    Честито на Вожда и Учителя на народите!

    Началото на този всепланетен празник бе отбелязано с взрив в атомния полигон на Северна Корея, който отейякулиира хорския възторг пред красотата, величието и мощта на делото на Бащата на народите, разписал Заповедта за провеждане на водородния опит. Gloria in exelenc! Разбира се, американците отново се опитват да го унижат, доказвайки нАучно, че водородната  бомба на Ким Чен Ун не била никаква водородна бомба, а менте. Ако била водородна, взривът трябвало да бъде от 1000 до 10000 пъти по-силен. Дрън-дрън!  Бащата на народите каза ясно пред работниците и селяните, че става въпрос за опит с умален модел на водородна бомба, която се монтира като бойна глава на междуконтинеталните ракети, а оригиналите на водородната бомба ще бъдат взривени над враговете му - РК и Япония ако те продължават да застрашават страната на най-щастливите хора на земята.

    Тук /в Лос Анжелес/ върви един филм, сглобен от записи със скрита камера на различини хора в Северна Корея, от данни от спътници и др. източници, най-вече на Южнокорейското разузнаване. Във филма има и разкази на избягали от страната. Филмът е едно от най-ужасяващите неща, които съм виждал. Беше показан един лекар от САЩ, етнически кореец, комуто разрешиха да направи 1000 операции на слепи поради катаракт северокорейци с екип и материали от САЩ. Дадоха много силна сцена - как свалят превръзките от очите на хората в голям партиен кабинет – те се радваха, че са прогледнали, отиваха да благодарят и да се молят пред портретите на Бащата на народите в залата заклевайки се, че винаги ще мразят американците и ще обичат Вожда и Учителя си, че са готови да умрат за него в бой срещу Америка. Накрая на молитвата си /магическото заклинание?/ те изпадаха в екстаз, тръшкаха се, крещяха, кълняха се в любов към Вожда и омраза срещу Америка. По даден знак от тайните агенти те спираха да крещят и да се тръшкат, но някои не разбираха знака и се наложи агентите да прекратяват истериите им пред портретите.

 

    Ето ги истинските кимченунове. Не е важно как живееш, какво става около теб, важното е да мразиш Америка. Така са промивани мозъците на хората в Северна Корея, така мислят – не е важно, че само през през 1992 г. три милиона души в Северна Корея са умряли от глад, и от тогава РК има дарява всяка година по 100000 тона ориз, важното е да мразят американците. По това им качество – омраза към американците - оперативните работници набелязват кимченуновете където и да се намират те по света, какъвто и език за говорят, за да ползват някои от тях по оперативни дела. Независимо от това, че по света има различни етноси, кимченунове има навсякъде из него, макар те самите да не се дефинират така. Причина да не могат до погледнат към себе си и към света реално за едни са промитите им мозъци, за други – интелектуалното им ниво, застинало от времето на бозайниците и приматите.  

    Кимченуновете са основният вид хомодеграданти, но те имат и подвидове, с които оперативните  работници боравят. Сега ще се спра само на два подвида. В една голяма държава кимченуновете се самоопределят /дефинират/ като маркспутинци, в една по-малка - като воленсидеровци. След масовизацията светът се устреми към следващия си интелектуален връх – глобализацията.  Крайно време е повишавайки интелигентността си да наситим понятията с повече съдържание - с по-малко думи повече неща да казваме. Мисля, че е време в това утвърдило се вече понятие да се вцръкне съдържанието на още две – маркспутинците и воленсидеровците, защото те всичките са едни и същи. И така понятията маркспутинец и воленсидеровец предлагам да излезат от употреба както банките изхвъргват от обращение и претопяват старите монети, за да ползват скрапа от тях.

   Към това мое научно предложение в нета и литературно предложение към отдела на БАН, където актуализират Тълковния речник на българския език прилагам следните мотиви:

1.     Кимченунът е личност, програмирана да върви в посока обратна на естественото Божие употребление.

2.     Маркспунката /еца/ е личност, програмирана да върви в посока на 180 градуса на ляво от тази естественото Божие употребление.

3.     Воленсидеровецът е личност, програмирана да върви в посока на 180 градусана дясно от тази на естественото Божие употребелние.

  И какъв е резултатът по същесво? Кимченуновете, маркспутинците и воленсидеровците пердашат в една и съща посока. Запътили се към едно и също място е доказателство, че те имат една цел, че са едни и същи. Защо такова словоблудно разточителство, три термина за едно и също нещо?

    И за финал, що е туй, феноменът  кимченун?

    Ами това, дето на първо място най-мрази американците. Каквото и да прави, каквото и да пише, той не може да прикрие омразата си срещу тях. Причината - чевръсти мозъчни промивки с актуализирани промиватели са го докарали до там, да мисли, че за всичко са му виновни те. А тези, дето го крадат, лъжат – те и през акъла му не минават, а ако има такова нещо, виновна са пак американците.

    Аз се фащам, че влизам в същата категория, ето как:

    На планина понякога ме хваща мъгла, най големият ми враг, защото все съм по непознати места. Веднага си казвам: Американците! След което споменавам тяхна майка и още повече ги намразвам. Въобще и ми не минава през малоумницата, че да вали или да пече не зависи от американците, а е Божия работа. Но аз за всичко виня тях. И за това, че през есента светлото врме в планината ми не достига.

     Омразата ми към американците, характерна за кимченуновете е причиина да разбирам тези хора и да ги подкрепям. Затуй се радвам на бомбата на Бащата на народите и искам той още много и още по-страховити бомби да произведе. И да не престава да ги подмятва. Заклеймявам подценяването на мощта на бомбата му от американците. Това е оперативно мероприятие на  ЦРУ с цел да подрие вярата на честните и прогресивни хора по света, че ще победят Америка и ще раздадат богатствата й на народа. Надеждата ми е и аз да придобия някаква придобвика от това, мисля си за едно „Бугати”….  

 

    Слава на Бащата на народите!

    Да живее международното положение!

    Успехи на кимченуновете и в нета.

 

    А борбата за мир – тя тепърва ще се разгаря. И така ще се разгори, че в нея светът може да изгори и всички да загинат…

    А тези, които трябва да внесат своя вклад в този борба – на първа линия аз виждам само кимченунове.

    









Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. slavimirgenchev1953 - Тъпаците от блога,
09.01.2016 11:44
които се скъсват да хвалят Раша и да мразят САЩ, са влечуги кимченуновци. Руски подлоги, обградени от западни вещи, продукти и уреди. Те са мораллни уроди и децата им трябва да се срамуват от тях.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Тук /в Лос Анжелес/ даваха филм за Северна Корея.
09.01.2016 18:13
slavimirgenchev1953 написа:
които се скъсват да хвалят Раша и да мразят САЩ, са влечуги кимченуновци. Руски подлоги, обградени от западни вещи, продукти и уреди. Те са мораллни уроди и децата им трябва да се срамуват от тях.


По-страшно нещо не бях виждал. Той обхваща времето от 1990 г. до сега. Всичките усилия на Америка, Япония и Южна Корея да направят нещо по въпроса са се провалили, за всяка среща северокорейците са поручавали по 10 млрд. долара. Сеге Северна Корея се е певърнала в страна, която изнася роби предимно в Китай и по-малко в Русия, а техните заплати отиват за направа на оръжия. Северна Корея е един от най-големите износиители на оръжия и не подлежи на никакви санкции. Не може да бъде санкционирана и икономически, защото няма икономика. Предполага се, че моментът, в който ще треснат с ядрено оръжие Южна Корея настъпва.
цитирай
3. nikolinavalentinova - А подарък от Слънцето
12.01.2016 16:51
Племенникът му, който в една близка нощ кацна на Слънцето, не му ли е донесъл слънчев дар, или се пази в дълбока тайна?!
цитирай
4. planinitenabulgaria - Племенникът на Ким Чен Ун знам е изчезнал от Париж.
13.01.2016 00:46
Предполага се, че е бил отвлечен и убит по заповед на Бащата на народите. Като син на вуйчо му - враг на народа, убит с изстрел на зенитно оръдие, защото е бил предател.
Ще пиша постинг за един филм, "Вътре в Корея", който го има в нета. Нещо ужасяващо, такова нещо няма и в лагерите на смъртта?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12249590
Постинги: 4561
Коментари: 10789
Гласове: 18362
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930