Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2015 00:15 - НА ДОБРОНАМЕРЕНИТЕ КЪМ МЕН И БЛОГА МИ - ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1229 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 28.12.2015 00:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 
   АРЕ  СТИГА  С  ТИЯ  ЧИНГИДЖИЙСКИ  НОМЕРА!!!

    “Благонамерени” към мен фейсбучки, фесбуци и фейсбукове появиха в нета информация  за работата ми към Центъра в Катедра „Музика”, на която в края на кариерата си бях ръководител. Това доведе до серия от компромати спрямо мен, при които още „благонамерени”, засегнати от мен, появиха факсимиле от научната ми титла и Заповедта за удостояването ми с почетно военно звание. Уточнявам, че никога не съм бил военен, а только музикологом высшего класса. Почетното ми военно звание обаче сега ми носи половин втора пенсия, доста сериозна като измерение, дава ми и право на парола, с която да тегля разсекретена оперативна информация до ниво 5 С /категория 5, степен С/. И така разкритието, което ми причини тази информация премина в контракция, чиито резултат е този недоносен постинг.

     Няма защо да крия повече, фанаха ме. Само че, туй, което фейсбуковете написаха за мен относно връзките ми с FBI не е вярно. Не съм работел за тях, макар те да са ползвали лекциите ми, което е нормално и допустимо, защото аз не съм политическа личност. Естествено е лекциите ми в Центъра пред музикантите с цел подготовката им за оперативни работници, необходиима за внедряването им в музиката, а също и тези, които ще заемат високи административни постове да станат достояние и на други сродни на Центъра служби по света, ако са на необходимото за просвещението на специализантите ниво.

    Не може един професор, бивш шеф на катедра в Центъра, с почетно звание генерал след излизането му в пенсия да не осъществява професионални контакти с другите сродни институции по света. Аз имам такива контакти, но за същността им никой не може да ме изобличи, най-малко фейсбукчиите. Аз обаче сега ще изоблича няколко обекта, които мислят, че са ми в „квадрата” - оперативен термин, взаимстван  от шахмата – и се надяват помествайки в нета разни простотии да ме приведат в положение цугцванг, също оперативен термин, взет от шахмата. Тук ще допълня, че много от големите музиканти обичат шахмата - Прокофиев, Ойстрах, Авербах, Холмов и мн. др. Един от тях достигна до световните квалификаци и игра с Роберт Фишер. Това е признание за класата му, независимо че проигра срещата с 6 : 0.  Пропагандирането и изучаването на историята на шахмата и връзката му с поезията и музиката бе част от обучението ми на бъдещите оперативни работници в областта на музиката, която е неотделима част от изкуството.

    Има неща от оперативната ми работа, които и аз вече съм разсекретил, напр. кои бяха трите коли, с които работех. След пенсионирането ми изплатих остатъчната им стойност и те сега са мои.  Най-първата от тях, Поршето ми, дадено ми за оперативна работа по Америка има такъв шифър на табелката си, който не може да бъде хакнат по никакъв начин. В този шифър се побират 11 терабайта памет, която изтеглят където е необходимо чрез спътникова връзка. За да се почувствам уличен и гузен относно работата ми с този автомобил вече се появи ник с номера на Поршето ми, което дълги години търкалях по Америка служебно, сега – за кеф. Компютърът изплю 9 нетови изявявачки, всичките жени, които ползват елементи от номера на колата ми. Но пасаран, госпожи!

   Втори ник, вдъхновен от номера на колата ми, с която извършвам оперативна работа в балканските държави също се появи. Някои искат да ми покажат, че знаят какви ги върша. Интересно е числото на тия никаджии - също 9 броя, 7 човека и две жени. Трябва да има нещо между първите и тези, мисля си, защо иначе числото ще е едно и също. И на Вас – но пасаран, госпожи и господа!

   Това май не стига, та се появи и трети ник, вдъхновен от вездехода ми, с който извършвам оперативната си работа само по планините на България. Ползващите го като ник обаче са много повече, писна ми ми да ги броя.

    Интересно как не се е появил още някой с ник, целящ да ми покаже, че съм разобличен и в оперативната си работа в областта на музиката. Нищо чудно и такава простотия да пъкне от някъде…

    А ето и оригиналите на никовете, които трябва да ми подскажат, че центроваците и ефбиайците знаят какви ги върша. Да, ама не, е моят отговор!  Не само не знаете, няма как да се доближите и на йота по-близо до оперативната ми работа, която върше/е/х толкова години.

   Завършвам с предупреждение към тези, които опитват да се заглавичкват с мен по отношение на оперативните ми автомобили. Аз не съм злобен, но знайте, че ще Ви изпратя мутри. Имам на разположение две ВМВ-та с осем мутри и ще Ви ги изпратя, но не да Ви набият, а да откраднат табелките на колите Ви. И ще ги крадат до момента, когато Вие промените никовете си.

    Все пак – Весела Коледа! Но и едно предупреждение:

    Но ако си не смените никовете, следващата Коледа няма да Ви е толкоз весела. Ще ходите в КАТ за нови номера на колите си до посиняване и после отново…





image

    Това бе оперативният ми автомобил с помощта на който изпълнявах задачи на Центъра по цяла Америка. Ползвах го от 1967 г. до 2007 г. при оперативната ми работа. Той е поръчков, има мощност 1000 kwt и при изпреварване може да развие скорост до 300 мили/час /489,3 км/час/ Има спътникова връзка с Центъра. От две години автомобилът го притежавам аз. Снет е от оперативен отчет.
   Не красотата на този уникален автомобил а желанието на разните нетови писачки да ми вменянват, че работя и като ефбиаец ги подтиква да избират номера му за никове на сайтовете си. Но пасаран, Госпожи!

image

Автомобилът ми за оперативни задачи по Балканите. Този автомобил може да се надига и клиренсът му достига 59 см, което го правии високоппроходим.

image

   На горната и долната снимка - автомобилът ми за оперативни задачи по планините. Това как изглежда автомобилът е заблуда. Той е с кожен салон, климатроник высшего класса, вътрешна химическа тоалетна, има всякакви екстри, вкл.  масажиращи седалки. Дясната седалка е съоръжена с вибратор от типа конско седло двупрободъчен, като честотатата и диапазона на вибриране се командва от бутон на кормилото от мен. Това въздействие върху возената от мен дама я прави по-словоохотлива и склонна да отговаря на всякакви оперативни въпроси.. 

image



image


Оперативна маркировка пред дома ми на Рийвсстреет, даваща
на гостите ми до 50 гигабайта оператиивна информация.
Разшифроването на този знак е: Днес не сте желани!

image

   С тази красиива дама-коледна елха поздравявам тези, които се опитват да ме ограбят интелектуално, вземайки за сурат на ника си...елементи от оперативните ми автомобили. И си мислите, че няма да Ви хвана? Но пасаран, Господа, фанах Ви!
  На проявяващите интерес към тази красива дама давам координатите:
  Тя е от град Сонцовка в Русия, недоволна от мъжа си и търси по фейсбука мcж, с когото да прекара Коледа и Нова Година. Изискването й е той да донесе за всеки ден по една еднолитрова бутилка Бейлиз. Може да бъде намерена по името й, Галина Гламидиевна. При това предлагане обаче за празниците да се ходи чак до там не е оправдано икономически.
                   
              





 




Гласувай:
5



1. dinkov - Динков
28.12.2015 00:54
брей, много секретна работа. Весели празници. Под секрет ще ти кажа. След леко прекъсване, продължават, като дядо Коледа се трансформира в дядо Мраз :))))))
Поздрав.
Ицко
цитирай
2. planinitenabulgaria - На времето Хрущо/Брежнев внедриха разведчик
28.12.2015 18:29
dinkov написа:
брей, много секретна работа. Весели празници. Под секрет ще ти кажа. След леко прекъсване, продължават, като дядо Коледа се трансформира в дядо Мраз :))))))
Поздрав.
Ицко


като балерина в балетния състав на Мохамед Реза Пахлави. Само нашия външен министър Георги Трайков узна за тази работа, напомням за стихото по този случай, словата на "балерината" към него:
Не делй дурое лицо,
немедлено пусти яйцо
и в Центре передай:
Я жив, здоров - разведчик Иванов!

Скоро шахиншах был сбит? с власти!
Оперативните работници знаят тези работи...

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12250299
Постинги: 4561
Коментари: 10790
Гласове: 18364
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930