Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2015 06:35 - ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ЛЮБИМЦИТЕ МИ ОТ ТРЕТО ГЛАВНО!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1948 Коментари: 4 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

          Въведение:

          Радостната вест – дъщерята на Бойко Борисов е непразна! – бе разпространена в Лос Анжелес късно вечерта на 24. 12. т. г. Това става с твърде голямо закъснение, видно от дневния ред на Народното събрание, което спешно ще гласува закон за плащане на детски добавки на българките в Лос Анжелес. С това радостта тук в Лос Анжелес сред майките българки става всеобща, защото за децата си те ще получават месечни добавки в размер на 37 лв, с които ще издържат децата си. Някои биха казали, малко са. Аз пък казвам, че не са, защото с тези пари, наричани „детски” ромовете не само издържат децата си, но и тях.

       За сега не се обявава официално кой е бащата на детето, но по илегалните снимки се вижда, че той е едър като Делян Пеевски красив като Ален Делон и вероятно ще бъде по-умен дори от дядо си. От снимките на видеозона, разпространени по стените на фейсбучките пък се вижда от сега, че чакащото да се роди момченце е много надарено, а българи антрополози от ГЕРБ са достигнали до извода, че още като дете момченцето с хватка ИПОН ще е в състояние да удуши полярна мечка.

     Не всичко обаче е така добре, както изглежда. Добавките в размер на 37 лв. с равностойност 20,22 долара ако бъдат преведени от Булбанк в избраната чрез конкурс американска банка Коенюденбанк ще понамалеят доста. Комисионната на Булбанк за превода е 11,54 лв, а за получаването и зареждането на превода на банкомат Юденбанк удържа 6,78 долара. Така преводът за децата, достигнал ги в Лос Анжелес се свива до 6 долара и няколко цента. Ако 20 долара биха били достатъчни за гледане на дете в Лос Анжелес за един месец, то 6-7 долара ми се чинят недостатъчни. Но и те са нещо. Нека си спомним за Роналд Рейгън, който освободи на времето от всякакъв надзор банките и постави началото на един процес, наричан от оперативните работници „Пускане на печатницата за пари”. Нали светът вече е глобален, май всички банки вече така „работят”.

     Край на Въведението, което ме зареди с енергия за настоящия ми Коледен поздрав:

 

 

     Преди няколко дни в качеството си на дългогодишен психопроаналитик-консултант в Центъра към сектора, проучващ тенденциите към промени в мисленето на масите и възможносите за насочване на този процес в желана от Центъра посока, бях поканен от бивши мои колеги да ги консултирам за извършен от тях психопроанализ на обекти,  публикуващи сериозни вещи в нета. Оперативната програма, по която непрестанно се извършва тази дейност е позната с шуточното си название „Знак на признак”, мака нещата в този сектор са много сериозни. Избраните този път обекти за проанализиране имат общ проблем – те всичките са повлияни от учението на Маркс, наричано шуточно  „Вирусът на Маркс”. Целта на настоящото проучване беше да се установи степента на влияние на учението на Маркс върху тези обекти и доколко с наличието на такиива увреждания на психиката си тези хора биха могли да бъдат ползвани за целите на Центъра. Проучването няма за цел да манипулира мисленето на тези частично или напълно увредени от учението на Маркс обекти, а да проучи мястото им в обществото, до каква степен те са психясали, макар думата да не отразява целия им проблем и на основата на тези данни да прецени какими способами те могат да бъдат ползвани чрез включването им в различни впрягове /б. м. програми/ за да дават рамо на идеологиите, които биват проработвани в Центъра и прилагане чрез неговите оперативни в определени страни.  Резултатите от данните постъпват в Центъра, където се проанализират промените в мисленето на масите на Балканите в зависимост от политиката на глобалните сили, промяната на съотношението на силите им и се предлага стратегия за управление на това мислене с цел прикриване слабостта на губещата страна. Заказът от Центъра този път имаше следните изисквания към разработваните обекти:  

 

1.     Обектите да са се формирали като личности по време на социализма до 1989 г,

2.     Обектите да са на интелектуално ниво над средното в страните им,

3.     Да са имали над 5 години непрекъснати нетови изяви,

4.     Обектите да не са платени тролове или друг вид нетови проститути, да имат независимо мислене, колкото и то да изостава от бързо изменящото се световно политическо мислене.

 

   Срещата се състоя в почивната станция на Центъра във Вучина махала, където е постоянната база на проанализаторите-балканисти. За мен това бе повод да поразходя балканистите из балканите на Западна България, която едва ли някой друг познава регионално по-добре от мен. Езикова бариера липсваше, защото всички говорим съветски език, на който сме се обучавали още като студенти и който ползваме при оперативната си работа. В света се наложи английския език, но сред оперативните работници техният език по света е навсякъди съветски. Няма висш ефбиаец, който да не владее перфектно този език.Оказа се, че имам и други общи интереси с младоците-политпроаналазатори само с две изключения - аз си падам по полската водка от картофи „Шопен”, а не по съветската „Римский Корсаков” – настоящим самогоном. И второто различие – аз, макар и най-голям от всички, ходя като коза, а два пъти по-младите от мен оперативни работници пътуват само със служебните си коли „Ниви”, защото от стоене пред компютрите и проанализиране на резултатите са замязали на двукраки мехови. Както е тръгнало обаче с цените на петрола, скоро ще им спрат и бензина за служебните коли и ще проходят и те като мен, защото ниските цени на петрола и газа означават за бившите ми колеги ниски заплати.

    Аз мога и да отклонявам тези покани, защото с понижаване на цените на петрола заплащането ми сега стана символично, но не сторвам това, защото така имам право да ползвам „почивните станции” – регионалните кантори на Центъра, където мога да пренощувам при пътуванията си по Балканите безплатно.

    В продължение на две седмици проанализирахме компютърната разпечатка на 1100 обекта, като се сезирахме основно върху десетина вещи на всеки от тях, от които оставихме само по една за подаване на компютъра - фразеология, порядък на мислите, ползване на клишета, степен на владеене на езика - контролите в тази програма са към 900.  Избрахме обекти, които имат задоволителна степен на интелигентност, но живътът им така се е стекъл, че те са живели и работели сред неинтелигентно обкръжение, попречило на развитието им като личности или пък увредило ги непоправимо, поради което те в един момент, оглеждайки се назад, решават за себе си: Не нравлю себя! Това е много жестока присъда на човек към самия него - осъзването му, че поради учението на Маркс той е преминал живота си мимолетно, не заел достойното си място в него заради държавата си с обществен строй наричан от оперативните работници  „Планета на маймуните” или „Маймуни с ракети”.  Един от начините да се попреборят с пропуснатото тези хора е да пропишат, друг е въпросът какво имат или какво могат да кажат. Написаното от тях е много важно, защото то като огледало на душата им отразява светлина от тяхната душа, която оперативните работници психопроаналазатори долавят, класифицират, редуцират най-важното, след което разделят обектите на четири групи.

 

    Група Първа:

    В тази група – най-масовата - вклюихме най-нещастните обекти - тези, които са достатъчно умни да осъзнаят пораженията от вируса на Маркс върху себе си, но нямат силата да предприемат кавото и да било за да го премахнат. Така те си остават интелигентни, но не се освобожават от противоречието, което вирусът на Маркс е загнездил в душите им и то виси като камък над главите им. Тези хора никога не могат да бъдат свбодни хора в пълния смисъл на думата. Те преди обед се сърдят на себе си, след обед – на целия свят. От справката от оперативните дела на тези хора бе установено, че те са работили предимно в силовите ведомства и правосъдието. Подлъгани там от високите заплати и другитке екстри, те са разменили духовността си срещу знаците от Финикия, но в един момент са се усетили, че не следват чипа си са решели да търсят промяна. Търсейки промяната те установяват, че тя не е за тях и проблемите им /според оперативните ралотници-проаналазатори – нещастието им/, последствие от погрешното им употреблеение в живота остават.

    Тези са най-полезните за Центъра обекти, по същество те работят за Центъра без заплащане. Тесните връзки между тези хора компютърът хваща по любимите им автори като Веселин Андреев, Димитър Ангелов. Компютърът вади е още нещо общо между тях – те в миналото са цитирали Георги Димитров - „Дружбата ни с СССР е така необходиима за нас, както слънцето ии въздуха за всяко живо същество!”  В сегашното време те са се брактисали от този дълъг израз – завет на вожда-коминтерновец и са възприели новата му редакция, която изключва личността: „Слънцето изгрява от изток!” /б. м. „Слънцето” за тях е Русия, която днес увредените от вируса на Маркс отъждествяват с Путин/.

 

    Група Втора:

    Към тази група причислихме безпартийните комунисти. Това са засегнати от вируса на Маркс обекти, но по специфичен начин. Те хем подкрепят изцяло заразените с вируса, хем не се съгласяват да станат партийни членове, те и никога не са членували в БКП. Тази група обекти работи за Центъра, но е непредсказуема и на нея Центъра не може да разчита. Те са подобни на бисексуалните /мъже и жени/, за които не се знае как точно ще се завърти работата и на кого ще налетят като F- 16. В тази група преобладават мъжете, обекти жени не разглеждахме, защото са на интелектуално ниво предприматки. Мъжете, видно от оперативните им дела са с неопределен характер, много от тях са със смесени бракове с рускини.  Рускинята е много оправна в готвенето, поправката на дома, чистенето, знае как да накара мъжа си да повърне при алкохолно отравяне за да не умре, като й кажат „Добър ден” тя се разлизгва и веднага кандисва, но всички идващи в България рускини са генно модифицирани и с тях трябва да се контактува с осторожно внимание. Да се ожени мъж за рускиня си е напправо руска рулетка. Попаднахме на оперативно дело на мъж безпартиен комунист, убит от жена му с тиган с двойно дъно, строшила ме темето. Строшаването на главата му от жена му /б. м. кончината му/ е причината за излизането му от нета.

   Тези хора се нещастни по своему, защото те не са наясно със себе си. Те не могат да бъдат ползвани от Центъра при идеологическата му работа с масите, защото хем не подлежат на манипулиране, хем не знаят какво искат. Те са едва ли не против всички, едва ли не всички са против тях.

 

     Група Трета:

     В нея влизат обекти, които са били по разни институции на високи етажи, поради което са били длъжни да работят за Центъра, но след освободаването си от тези институции са се отърсили от тази гмеж и са станали свободни хора. Това е труден процес на еволюция, който води до развитие на личността от един много важен момент в живота им, наричан от оперативните работници „Време разделно”. При справка в оперативните дела на тези хора бе установено, че някои са работили на ключови места по набирането на информация в различните Главни и чернилката, останала от работата в душите им те решават да изтрият без остатък, ако това е възможно.

   Центърът не проявява никакъв интерес от тази група.

 

   Група Четвърта, наричана шуточно Четвърто Главно:

   В тази група влизат много малко хора, оператвивните работници ги наричат чернаци. Чернаци – така са наричали хората, които не са се заразявали с чума през чумавите години, защото са имали имунитет срещу нея или пък са прекарвали чумата и са оздравявали, добивайки по този начин имунитет. За да се добие реално представа за броя обектите в Четвърто Главно ще дам представителна извадка за броя на обектите към всички групи, която изпратихме в Центъра:

 

     Група Първа  -  56, 25%

     Група Втора  -   35, 71%

     Група Трета  -      7, 53%

    Група Четвърта – 0, 51%

 

    Четвърта група изобщо не става за работа с Центъра. Давам за пример един чернак с досие, от което е видно следното:

    1. Още като войник той „премята” разработчиците, за които е съвсем удобно да го завербуват, тъй като ги обучава по математика и литература, необходими за полагане на изпити, обезпечаващи военното звание на офицерите му.

    2. Като студент – същата работа. Премята всички опитали да го разработят.

    3. Като служител – пак същата работа. Не само премята разработчиците си, но и ги прави на маймуни,

    4. Някои извадки от оперативното му дело:

    - Един бюлюк висши служители от ДС познава,

   -  Познава всички дректори на големи предприятия в София, а които не познава, те пък го познават.

   - Освен в професионалните си познания, той фактически е много фътре и в други области, макар съвсем различни.

   - Все ходи насам-натам, напред-назад, така и никой не може да разбере какво прави, оти много е пекан…
    Оперативният офицер, изготвил работното му дело е написал в заключене: С него се не фащайте, ебал си е на гъзо ветъро /б. м. това ми се струва невъзможно за изпълнение, надценили са го/.

   От група Четвърта бяха „проработени” само 11 обекта, един от друг по-шибани за контакт с Центъра - има опастност не само да не снасят нищо в Центъра, но и да се заплацикат с тази сериозна институция, която ведно с FBI командва света. Поради това Центърът страни от тях като дявол от тамян.

 

     Следват снимки от околностите на Вучина Махала. Това е една приказно красива местност, в която има филиал на Центъра, но подробностите за нахождението му са засекретени. Приятна разходка в картини из околностите му!   

 

  image  


image

           На тази и следващите снимки помествам засекретени местности и обекти.

image



image



image



image



image



image



image



image



image



image



image



image



image



image



image



image



image



image



image

Оперативен работник специалист по символиката върху гинцките
кръстове, разобличител на крадците на кръста на бай Цветан от
гробището на с. Гинци, сега набучен пред параклиса на НДК.
На този кръст има каменорезба с българските символи.


image



Указател за база на Центъра, в която работят оперативни работниции балканисти.
     































Гласувай:
10



1. sestra - Интересен анализ
26.12.2015 11:35
и не знам защо е станало така, че сред българите в Америка основната новина е тази за очакваното премиерско внуче, а тук, представете си - някакво мистериозно рождественско послание на В. Путин към неговите си българи... Чуден свят. Честито Рождество Христово!


цитирай
2. planinitenabulgaria - И тук се появяват снимки на Путин
26.12.2015 19:00
sestra написа:
и не знам защо е станало така, че сред българите в Америка основната новина е тази за очакваното премиерско внуче, а тук, представете си - някакво мистериозно рождественско послание на В. Путин към неговите си българи... Чуден свят. Честито Рождество Христово!




в църквата, как присъства сред деца, които са на служба някъде по полето, как пали свещи. Остава някой да напише за патриарха на Русия, който по време на служба каза че най-големият дар от Господа за Русия е Путин
После получи от Путин самолет, направен за неговите нужди и с който сега той пътува по света. Има обече и още нещо - патриархът е от Центъра, а началник на Центъра е Путин. И така той му се явява подчинен...
Повод да бъде и за Вас Коледата весела!
цитирай
3. sande - Властелинът на кръстовете от Гинци!
28.12.2015 11:22
Тези оброчни кръстове от Гинци ще те пазят, Коста, от всяко зло и от лоши хора.

Те са като Божествен храм, който се изправя като стена пред всяка зла сила и те прави недостъпен.Ще живееш толкова, колкото искаш.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Преди много години гокато мелачки за чакъл за пътища
28.12.2015 18:34
sande написа:
Тези оброчни кръстове от Гинци ще те пазят, Коста, от всяко зло и от лоши хора.

Те са като Божествен храм, който се изправя като стена пред всяка зла сила и те прави недостъпен.Ще живееш толкова, колкото искаш.


смилаха потрошените надгробни камъни на турците и помааците, помляни от "бригадите с чуковете" по веме на процеса на изверването аз спасих един камък и съм го побил на вилата си. Той е от Тъмрашь на молла е и на него пише:
Мустафа, син на Иляз, починал 1833 г.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12182340
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031