Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2015 22:47 - АЛТЕРНАТИВА ПЕРЕД ТРОЛАМИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1215 Коментари: 0 Гласове:
0



 
   Здраствуй моя Мурка, здраствуй дорогая, здраствуй дорогая и прощай!
   Ты  защукарила всю нашу команду и для это пулю получай!
             /Советская народная песенька, 
            возхваляющая банда Василка из Одесса/
  

    СЛЕД "АСЕНОВА" ЧЕШМА ЩЕ ПИЯ ЛИ ВОДА И ОТ "ТРОЛОВА" ЧЕШМА?         

   В последните години троловете навлязоха в социалните мрежи и вече се утвърдиха като най-четените  "автори" в това пространство. Със статиите си - авангард на войнстващата простащина - те излязоха за рубежом и вече присъстват навсякъде. Това са хибридни войници на Путин с длъжностна характеристика "Тролом в социалниые связей". Заплащането им?  Този въпрос е уреден още през 1895 г. по време напървия конгрес на Коминтерна.  Троловите успехи не са достигнали още върха си, но и до сега те не са малки. Ще спомена само за един техен рубеж, наистина уникален:  Bg трол-хакер скара президента на  САЩ с ЦРУ и ФБР и разклати стола му.
   Преди да поясня развитието на понятието простащина ще разтълкувам текста на песенката в прослава на бандита Василка, който организира в края на 1917 г. първата самостоятелна банда за грабежи в Одеса. Бандата вилнее за кратко време в годините след ВОСР, после е разбита от агенти на Дзерджински, които проникват в нея из ЧК. За разгрома на бандата одеския разбойник важна роля изиграва зараждащата се още тогава в СССР организирана престъпност, главен изпълнителен орган на която в Одеса се явава татко Махно, а чадърът й - от ЧК. Мурка е действителна агентка на Дзерджински, убита е заради предателството си показно от бандитите на Василка в ресторант. Василка е бил конкурент на по-големия бандит, татко Махно, де не пропусна и този факт. Татко Махно е възпят в стотици одески песни, за него има и марш, който съветските хулигани и училите там наши студенти пеят като се напият. Да припомня и още нещо за Одесса -тамошните бандюги твърдят: Одесса никогда не был советский город, он жит по своими законами.
     Ако неподкрепяната от ЧК  банда на Василка е разбита бързо, защото не играе с тях, то бандата на татко Махно има доста дълъг живот и остава в историята  на СССР като начало на организираната престъпност в Голямата страна. Тази престъпност търпи непрекъснато развитиевече почти 100 години, тя еволюира и сега. Вече няма отделни бандити в пределите на огромната страна , има олигарси. А те си имат началник, който не е член на подземния свят и не се прави, че се крие от ЧК - НКВД - КГБ, а властта - че го търси. Той е в Кремъл и командва олигарсите от там. А рангът му - той сега е доста по-висок, зовят го бащица наш. И му целуват ръка както на времето на главния прокурор Татарчев в ресторанта "Баядрка". Това развитие е предвосхитено още от Ленин, който открива закона за спираловидното развитие. По отношение на престъпростта спираловидното й развитие означава, че тя навлиза във всички етажи на властта. Крайният етап на това "развитие" е, че всички на големи постове се противопоставят на престъпността.... ако не участват в нея. Ето една от отправните точки на голямата лъжа, в която живеят и лъжат против волята си за да поминуват милиони нормални хора в страните с обществен строй "Маймуни с ракети". Защото битието на хората се налага от съзнанието на престъпниците, в чиято желязна хватка те са попаднати. За подтисканите важи само едно: Мольчать и не разсуждать! Давам пример с гонките на автомобили, при които има убити хора. Никой не смее да се яви в съда, защото престъпниците с бързите автомобили ще му видят сметката. И как не, да не би държавата да я има, а да няма престъпници, та хората да се чувстват сигурни. И злото продължава. Расте и броят на троловете в социалнитее мрежи, които освен спешно по заказ трябва да обясняват през другото време истините с лъжи.

     Сега ще поясня понятието простащина, защото и неговото значение се промени:
   Сам себе си глупавият сбърква, мнозина умният обърква. Това е класическото определение за простия човек, докато простак в днешно време звучи обидно и означава нещо съвсем друго. Простият човек поради обстоятелството, че е неук страда в живота си, но той е добър човек. След Деветото обаче смисълът на това понятие бе променено за да отрязява вярно животът по времето на внедряването на комунизЪма от съветски тип в България. Тогава поповете бяха заменени с партийни секретари, ръководители ставаха неграмотни, но пък прогресивни и честни комунисти, учените се назначаваха от партията, на която бяха верни и ето, че простащината стана агресивна, налагаща се, тя заля страната и от мътната й вълна още не всички са подали главите си, други са удавени или повредени от нея без възможност да се оправят. Понятието прост човек поради това се трансформира на простак и вече не означаваше прост, добродушен човечец, сбъркал сам себе си поради необразоваността си, а нещо агресивно, налагащо се с необразоваността и примитивността си, които свои качества той счита за предмиство над интелигентните хора, за него - глупаци. По този начин на изява, днес взет на въоръжение от троловете в социалните мрежи оперативният работник веднага може да ги разграничи по категории, по качества, къде е мястото в троловата им стълбица, срещу заплащане ли "работят" те или по призвание. Който поради злост в душата си има излъчване на цирей с гной, той ще работи като трол и дори ще плаща да му разрешават да се изявава като такъв, ще си избере за снимка към сайта си най-големият изрод, който е виждал, това е неговият идеал в живота, не красотата в изявите и хармонията на света. 
   Сега за дейността им:
   Троловоте принадлежат към два основни вида, подобно на чалгапривържениците. При чалгата има чалгаджии, които правят чалга за пари и чалгарчета, които потребяват този продукт. Вторите не само, че не печелят от чалгата, но губят пари за билети за чалгаизяви или пък време да химнословят чалгаджиите. Точно на този принцип има троладжии, които получават заплащане за дейността си напр. от агентите на Путин в България или пък от задкулисието и /б. м. съотношението на тези тролъри е 40:1 в полза на Путин/ и тролъри-герджици, които имат в гена си нещо изродено и в тази /тролова?/ дейност те откриват себе си. Троладжийството вече е професия, която се заплаща и ще дам пример с привличането на тролове към ДСБ по времето на Иван Костов. Те си били назначавани за такива, плащани са им заплати от 3 до 9000 лв. и са им внасяни осигуровки както е по закон. Това бе изнесено след проверка на разходите за партиите след изборите от Сметната палата.
    Да си трол е обида към другите, защото това означава, че работиш срещу тях за пари, че нямаш съвест, морал, чест, че си абсолютен боклук. Мисля обаче, че всеки човек - и троловете слагам между тях - на определен етап, достигайки някаква зрялост в живота и дай Боже, мъдрост, той се  оглежда назад и се опитва да поправи грешките си. Касапите напр. решават да спрат да колят добитък и дават обет, че повече няма да заколят никакво животно докато са живи, за да постъпят чисти пред Бога.       За троловете Бог няма, той е сменен с Путин, но нека да им предложа една алтернатива - да сторят нещо за да изчистят греховете към сънародниците си,  като се разкаят за стореноото и извършат някакво значително полезно деяние за хората. Както е свършил десетина такива неща Асен Джокин по Милевската планина - сам е построил чешми където има извори по планината за да служат те на хората, на стадата домашни животни, на дивите животни. И е оставил името си на тях. От тук, от земята, човекът е подготвил мястото си в рая.
  Ако видя, че някой трол се е разкаял от дейността си в социалните мрежи, свалил е просташките си сайтове и като доказателство, че свидетелството му е истинско е направил някъде чешма, ще повярвам, че и троловете могат да се променят, а това означава зда докажат, че и те са хора като нас.  А тази промяна не е никак лесна - сега за да направят нещо - подло, просташко - им се плаща, аз им предлагам алтернатива,  да направят нещо съвсем разбично, много тежко като работа, за което никой няма да им плати. Ако го направят обаче ще стана съпричастен с троловата им промяна и ще отида на троловата чешма, на която искам да видя на каменорезба името на разкаяния трол и да пия вода от нея. Не ме мързи, а съм и особено упорит. Путин много е загубил, че не ме кани за трол лично. С моята помощ светът щеше да гледа на него като на херувимец, макар обграден с ракети, унищожаващ храни за гладните си сънародници в подвижни крематориуми, мачкащ ги с трактори..
   Все още ходя по планините, но след този постинг вече ще ходя с надежда да видя чешма, построена от разкаян трол като тези няколко по Милевската планина,построени от Асен Джокин, извървяващ земния си път по естественото си Божие употребление.
    Поклон пред такива хора, презрение към троловете с изключение на тези, део ще сторят чешми като прочетат постинга ми.

image
 
  Една от чешмите на Асен Джокин. Те са десетина в района на Милевската планина, помествам снимки на четири от тях. Делата на този свят човек сравнявам само с селата на Митка и Илия Попмаркови от с. Копиловци, и те строители на чешми. По времето на соца, когато никъде не се продаваше цимент и желязо, когато бе ужасяваща беднотия. За благородните дела на тези Хора обаче трудности и предели няма. Слава на тях в небесата!
 image
 
 

image


 image
 
  Тази чешма е част от комплект със заслон. Намира се под вр. Милевец, а до тук има път за дгжип. По-страхотен подарък за туристите нема!

image

         Чешма на Митка и Илия Попмаркови до с. Копиловци
 image
 
Вместо да печелят от тролова проституция, тези благородни хора ето какво са наппавили. 


     Прилагам и предлагам снимки за новопредставени в социалните мрежи, още неразработени тролове, от които те да си изберат някоя подходяща за тях Аз ще ги насоча, защото имам опит не само с троловете, но и с кандидаттроловете и едвам прохождащите в тази нова модерна професия. В моите лекци пред студентите ми центроваци и ефбиайци аз наричам троловете нибелунги и мисля, че това е точното им наименование. Нибелунгите са същества от старонемската митология, които пазят на дъното на Рейн пръстена, който ако някой притежава ще бъде властелин на света. Справка - Тетралогията на Вагнер.


 image
      
Този ник става за тролърка, успяла в занаята /Черна вдовица?/

image
 
Никът подхожда за тролър-пропоец.

image 
 
            Този ник е за архитролър. 

 image
 
            Ник, подходящ за активна тролърка.

 image 
                                              image                                                                            
                              Никове за циници в изказа си
 
image  
                                                           image

Ник за много бойни тролъри. Десният ник е за новопредставен пред социалните мрежи тролър.

image

 Ник, подходящ за най-войнствените тролъри. Героят е известният боец от Украйна с прякор Моторолата.

image

Ник за много едър тролър. Тоя е почти толкова едър,
колкото е кандидатът за ДАНС преди две години. За да
мине с тяхна помощ през вратата на  джипа му първо гардовете му го прекарвали преди това през тоалетната.

image

    Ник за тролър, който броди по горите. 

image
 
 Това е истински  тролър, ударен по главата от друг тролър при решаване на тролов спор. Останала му е цицина...
 
image

  Търся работа тролър в соцалните мрежи.

image
 
               Стиковане между тролъри по казус?
 
 

 
 
 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12282230
Постинги: 4566
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930