Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2015 07:15 - ДА ЗАЩИТИМ ПУТИН!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1554 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

 

ДА  ЗАЩИТИМ  ПУТИН  ОТ  КЛЕВЕТНИЦИТЕ  МУ

    Има сияен знак на признак, че тролове в социалните мрежи  поместват статии от чужди автори с цел подтролове да появяват дирижирани коментарии по казусите в тях. Най-първите социалномрежови активници поместват статии уж на американски и други политоведи, социолози и университетски преподаватели, има данни и кой ги е превеждал, но истината е, че статиите се писани от тролове по поръчка от Центъра и се представят за американски, полски  и др, твърди се, че принадлежат на някой интелектуалец, популярен политик или пък на друг, да го нарека въздух под налягане. След постването им едни и същи „коментатори”, четящи точно определени поствачи  си скъсват едно много важно телесно отверстие да ги коментирват. Вторият етап на коментиралите е да се допълват един друг, да се критикуват, самонавиват. Нещо съвсем познато на специалистите от тази област. Мнозина тролове в подкрепа на гръцките сиризчии появиха в сайтовете си статии на финансовия им министър,марксиста Вулвофъкис, когото изгониха от заседанията на ЕС поради излъчването му - по-страшно от това на Тото Риньо. Оказа се обаче, че „статиите” на гърка не са писани от него, а от пишещи по закази тролове и той няма нищо общо с тях, а коментиралите ги са подкрепници на троловете, которые они должни поддерживать. Подобно е положението и с другите „статии”, които биринджисоциалномрежови труженици услужливо прилепват към сайтовете си. Мисля, че съм единственият, който пише в социална мрежа и не съм допуснал трол в сайта си по никакъв повод не само защото не пиша за политика, а за музика и туризъм. Това не може да се случи при мен и поради моят гросмайсторски оперативен опит - десетки години работа на тихия фронт в Центъра като преподовател, после като професор и преди пенсионирането ми като шеф на Катедра „Специалнна оперативна подготовка”. Аз нося ответствеността за разработката на най-важните оперативни работници и на офицерите за специални поръчки, които днес „бръмчат” по света. Натрупаният опит в продължение на десетките години /на тихия фронт/ ми разрешава да разгранича трола от нормалния човек само по една негова изречена дума, по едно негово написано изречение, по излъчването му, дори само по тембъра на гласа му. При мен тролове не вървят. Без директен контакт с тях аз знам колко ника те имат, различавам половете им, сексуалната им ориентация, хормоналното им равновесие, до колко те са алчни при сключване на договори за работа като тролове в социалните мрежи и много други неща. Професионални изкривявания. Но пък имам и един бонус – мога да тегля оперативна информация до степен 5 С ако тя вече е класифицилана като архив.

    В качеството си на публикуващ понякога в социалните мрежи и не осъществяващ никакъв контакт с тролове, попаднах на статии в тези мрежи, които считам за поръчани на тролове от агенти на световната империалистическа рекция, внедрени у нас. Статиите се направени професионално и могат да подведат масите, поради което ние, контратроловете, /контратрол на оперативен език означава антитрол, човек, не понасящ тролове/  не трябва да ги отминаваме с мълчание. Мътната вълна на политическата реакция непрестанно образува нови и нови мътни вълни, на гребена на които сме длъжна да застанем ние, контратроловете и да ги отклоним от посоката, в която те са програмирани да продължат. Това е в нашите възможности ако си сътрудничим братски.

   В момента световната реакция всеобъемляюещими способами подготвя клевети срещу Русия във връзка с повредата на малайзийския Боинг над Украйна преди една година. Проблемът злостно се раздухва, броят на пострадалите се раздува. След възникване на повредата в самолета Путин веднага заяви, че Русия няма нищо общо с нея, защото тя е станала над  територията на Украйна, а не над Русия, което означава, че вината изцяло носи Украйна. Спекулациите обаче на империалистическата реакция започнаха веднага след повредата на самолета с подвеждащи съобщения по медиите. С провокационна цел Холандия изпрати хладилни вагони за пострадалите от самолета, организира посрещането на влака в Ротердам, но и това не им стигна -  провокациите си сега те продължават с деенкаспекулации и молба за организиране на трибунал по линията на ООН. В подкрепа на Холандия под натиск на световната реакция се присъедини и собственика на самолета, Малайзия.

    Целта на разработката, за основа на която послужи лакомията на Украйна да печели от въздушното си пространство вместо да го затвори докато народът й води война срещу укробандеромайданомонархофашистите за нас, специалистите е ясна: Търси се повод за пропагандна /на оперативен език хибридна/  война срущу Русия, която постепенно да се фокусира върху Путин. Колкото и налудничаво е да го обвинят за повреда на самолет, възникнала над чужда държава, а не над Русия.

    Светът посреща с възмущение намеренията на Холандия и Малайзия да организират „трибунал” срещу невинните за повредата на самолета. Нека има такъв трибунал, но той трябва да е срещу Украйна, която носи пълната вина, а не срещу невинната в случая с тази повреда Русия. Така замислен трибуналът ще бъде контрапродуктивен, защото е спекулативен - вместо виновникът за повредата, Украйна, ще се търси повод за улики срещу Русия. Всички честни и прогресивни хора по света са против това.

    Призовавам да ме подкрепят пишещи в социалните мрежи, които мислят като мен. За да конкретизирам определени лица от мрежите и да ги приканя за подкрепа, изготвих специална програма, която да ми извади подходящите хора /контратролове!!!/, списък с които ще публикувам в края на поста си. Тях избрах по единадесетобалната система, като в програмата за изтеглянето им заложих изискване да имат моето светоусещане и разбиране за проблемите, но и същата политическа и екологическа ориентация, както и да ме превъзхождат по ум и по интелект. Програмата преся блогърите, които вече са към 40000 души, не знам по членно или по глави извърши това, като извади от тях само 50 човека и 20 жени. Това за мен е особено вълнуващо – макар за сега 70 да са над мен, аз се явавам над останалите 40000. А тези, дето ме вАрят ще се опитам да догоня.

 

    Сега ще поместя статия от кабинета на Путин, в която се обяснава защо той е против т. н. трибунал. От статията се вижда, че холандският премиер изобщо не вдява по казуса. Лицемерното му отношение към този въпрос, по всяка вероятност плод на натиск върху него от световната реакция без всякакво съмнение ще се окаже контрапродуктивно, за което той бива предупреден от кабинета на Путин. Секунди преди възникване на повредата в самолета до него са кръжали украински изтребители, което е видяно от много независими наблюдатели. Този факт холандския премиер премълчава. Не споменава нищо и за натиска върху комисията в Холандия, разследваща повредата на самолета, за който са известЕни независимите наблюдатели. Разумно е от кабинета на Путин да сезират премиера на Холандия по тези въпроси и да го предупредят да не предприема ходове, които ще се окажат контрапродуктивни за самия него. Ето и статията:

 Трибунал за Путин: Трибунал за

сваления ”Боинг” е контрапродуктивенimage

Виж 1 снимка

Руският президент Владимир Путин не приема идеята за трибунал за сваления над Украйна малайзийски ”Боинг”.


В телефонен разговор с холандския премиер Марк Рюте руският президент Владимир Путин е отхвърлил идеята за трибунал на ООН за сваления над Украйна самолет.

Създаването на трибунал на ООН, в който да бъдат съдени отговорните за катастрофата с малайзийскияин боинг в Източна Украйна, би било контрапродуктивно, е заяви Путин, съобщиха световните агенции.

Малайзия внесе в Съвета за сигурност на ООН проект на резолюция за създаване на международен трибунал, в който ще бъдат съдени отговорните за разбиването на малайзийския боинг в Източна Украйна на 17 юли 2014 г.
Консултациите засега са започнали на ниво експерти, но няма насочена дата на гласуване на проекта на резолюция.

Путин обяснил подробно на Рюте руската позиция за "прибързаната и контрапродуктивна" инициатива на няколко страни, сред които и Холандия, за създаването на трибунал, се казва в изявление на Кремъл, цитирано от БТА.

Двамата лидери са подчертали взаимната си заинтересованост от резултатно разследване на обстоятелствата, при които преди година се разби малайзийският самолет с близо 300 души на борда.

Същевременно днес на пресконференция в Москва заместник-ръководителят на руското Федерално управление за въздушен транспорт /Росавиация/ Олег Сторчевой каза, че са налице фактори, показващи, че боингът е бил поразен с ракета въздух-въздух или ракета земя-въздух.

Сторчевой добави, че данните на руския оръжеен концерн "Алмаз-Антей", произвеждащ ракетни системи, че малайзийският самолет е бил свален с ракетен комплекс Бук М1 са само една от версиите за тази катастрофа и подчерта, че не бива да се изключват и други версии.
Анализът на "Алмаз-Антей" не е потвърждение, а само разглежда една от версиите за катастрофата, другите не отпадат, каза Сторчевой.

Той припомни, че има много записи на свидетели, които казват, че са видели военен самолет близо до боинга. Той припомни, че в доклад на руски експерти се твърди, че боингът е бил свален именно с ракета въздух-въздух.

Според Сторчевой, ако Росавиация получи пълен достъп до материалите от разследването, руската страна би могла да направи еднозначен извод за причините за трагедията, станала на 17 юли 2014 г. Сторчевой подчерта, че Русия в присъствието на чужди наблюдатели е готова да установи от каква марка са били "поразяващите елементи" на ракетата, свалила самолета.

Заместник-шефът на Росавиация каза, че неговото ведомство има възражения срещу отделни тези, развити в доклада на Холандия за разследването на катастрофата. Те обаче ще бъдат оповестени след официалното публикуване на документа. Сторчевой добави, че върху комисията, разследваща катастрофата, се оказва натиск.

"Западни журналисти и политици започнаха да публикуват пристрастни материали и на това може да се гледа като на умишлен натиск над международната разследваща комисия, за да се получат еднозначни изводи от разследването", заяви Сторчевой.

Той обвини Украйна, че заради своята алчност не е затворила въздушното си пространство над района на бойните действия в източната част на страната до момента на катастрофата. Очевидно Украйна не е искала да понесе финансови загуби от закриването на въздушното пространство и резултатът от това бяха 298 жертви, каза още Сторчевой.

 

 

  Още една статия във връзка с повредата на самолета ще поместя. Тя е журнаалистическо разследване на американски журналисти, от която се вижда, че невинноста на Русия с бедствието на самолета е ясна на народа на Америка. Разследването се извършва под ръководството и по указания на най-първия журналист на Америка, сър Робърт Пери, изключителен специалист по бедствия със съмолети. И той оневинява Русия:

 

 

Журналистическо разследване: US е наясно с невинността на Русия за бедствието на Малайзийски самолет MH17

Текущи събития - 13/07/2015 

Холандски експерти, които са търсили през изминалата година лицата, отговорни за смъртта на пътнически самолет Malaysia Airlines полет MH17, приключи работата си и се изпращат доклад до правителствата на Малайзия и Австралия - но документът е класифициран "строго секретно", според австралийските медии.

 

Всепризнатият ветеран The Associated Press, Newsweek и други новинарски публикации Робърт Пери отбелязва, че разследването на полета на бедствието MH17 обвит в "мъглата на пропаганда."В същото време, добре известен американски журналист Робърт Пери обвини САЩ в създаването на стената от мълчание заобикалящата бедствието, защото, както пише той, САЩ са наясно с неучастието на руски самолет свален. Perry също обвини холандските следователи да откажат да дадат на медиите достъп до ключови доказателства в разследването на катастрофата на самолет, който е струвало живота на 298 души.

Това идва петък, 17 юли ще отбележи мрачна годишнина от MH17 бедствия, виновникът се нарича силите на антиправителствените подкрепени от руската милиция в източната част на Украйна.

Пери написа в блога си, че той и други журналисти многократно са се опитвали да получат достъп до първичните данни по делото, но те бяха отречени от холандските следователи.

"Разследването на смъртта на Flight MH-17 се откроява с близостта си в сравнение с други случаи на разследвания на произшествия на въздухоплавателни средства" - казва Пери, известен със своята разследваща журналистика Ирангейт скандал през 1980г.

"Поведението на администрацията на Обама е особено любопитен, когато те - само пет дни по-късно, след края на събитието 17 Юли 2014 катастрофата - позовавайки се на откъслечни съобщения в социалните мрежи, са се опитали да се обвинява руската милиция и косвено на руското правителство, но след това се отказа да отговори на заявки" - Пери пише.

Perry обвини администрацията на САЩ за закриването на достъп до информация за MH17, защото американското разузнаване не намери "доказателства, че руското правителство връчва на бунтовниците усъвършенствани противовъздушни ракети, способни стрелба самолети на височина от 10 000 м."

Но, според Perry, САЩ открили връзка между смъртта на Boeing и про-украински "екстремисти".

Според австралийския вестник Sydney Morning Herald-рано този месец, холандските следователи през юни изпращат своя проектодоклад класифицирани като "строго секретно" от австралийски служители, но съдържанието на документа остава строго поверителен.

 

 

      Ще поместя и разследване на независими специалисти по авиобедствия/повреди/  от социалните мрежи, като подчертавам, че им е отказан достъп до материалите, иззети от района на повредения самолет. Отказът издава намеренията за действия на слугите на мътната вълна на международна реакция, целяща пробутване на неверни заключения на трибунала, без те да могат да бъдат опровергани от независими специалисти. Ако все пак трибунал бъде предложен на  ООН, вероятността да се приеме такова решение е нищожна, защото народите не искат измислено противопоставяне, а разоръжаване.

    Всичко се променя, Европа вече има нов Център, каза Ципрас, не в Брюксел, а в Москва.

  Ето и заключенията на независимата комисия, мотиивите й не помествам:

 

    

     Независимо разследване е установило, че още преди навлизането на малайзиския самолет на украинска територия военни амолети на Украйна са били вдигнати на полет и техните въоръжения - ракети въздух-въздух са били свързани към стационирана на границата между Република Украйна и Република Новороссия  станция СОН /станция за основно насочване/ която да командва ракетите на самолетите и да ги изстрелва когато обектът е прехванат. Тази тактика се нарича колективен /комбиниран/ зенитен залп, срещу който спасение за вражеския самолет няма. На този принцип работи ПВО на КНДР и от сателитните снимки се вижда, се станците СОН там са повече от къщите на хората. Изстреляните ракети от украинските самолети са тип СС 1 от 1972 г. Те имат  малки количества взрив в бойната глава, от 1 до 3 кг, взривяват се фугасно чак когато се забият в корпуса на самолета. Целта на укромайдановските фашисти е била да имитират последствия върху корпуса на самолета, каквито причинява ракетата Бук. Пояснявам, че ракетата Бук, произведена доста по-късно, през 1975 г. има огромно количество експлозив, между 50 и 100 кг. и се взривява в момента, когато се окаже на сантиметри под самолета. Тя не е предназначена да се удари в самолета или да разруши турбина по топлата струя, руши го чрез могъщи осколки, накои от тях тежащи до 10 кг.  Поради това ракетата Бук прави много пробойни по долната част на самолета, които в случая при индонезийския самолет са причинени от комбинирания залп с ракети СС 1. Целта на укробандеромонархомайданофашистите е ясна - да дискредетират Русия, като причинят повреди по самолета, характерни за ракета на въоръжение в руските зенитни подразделения.

    Това е заключението на независимото разследване – Русия няма никаква вина!

    Аз обаче ще допълня нещо:

    Става въпрос за ракети от преди 40 години, които до днес остават неуязвими за ПВО, а какви са днешните руски ракети оставям на въображението на тези, които мислят да се бият във въздуха с тях.

 

     Светът е срещу тези клевети, срещу тях са всички честни и прогресивни хора, срещу тях трябва мощно да се надигнат и пишещите контратролове в социалните мрежи. Аз съм първият, но в социалните мрежи има още много хора, мислещи като мен. Те със сигурност ще ме подкрепят по братски. Призовавам всичките, които програмата ми посочи като сродни на мен по мисли и дела да постнат и те по нещо.

 

bubolina111

rustam

zaw12929

latestnews

vencivaleri1951
dolce
1997
ok3223
chavdar01
nagodi62
freeoldmen

blondinkas4uk09

bgzdrave

ladyboy9inch
theeconomist

bryunetkasfalos3inch
lyubomircholakov
vdp

deta7

iliaganchev

varg1
kostadin
blackpredator

rumen221

ponicka

bojinkata

pravoisvoboda

dokumentalni

nikikm

emanuilova

klasovosaznanie

appen13

gindev

fascindoo

zahariada

joysii

psixiater

kostas

pol4i

kretenka

rosatta

nikyniky

selskamutra

www.mnogogolemkur.bg

eveal

nivela

shao22

trubadur

ankavesnika

pando

lyubomiriholakov

pin

pin1

nomeredno

kolorado

stela55

allyally

zlatko1

totkata1

totkata2

totkata3

totkata4

lydislydis

budha2

budha3

nicolaigatzev

kushel

 

  Нека ние, контратроловете, с ръка, свита в общ юмрук ударим по троловете, които клеветят Русия. Защото:

   Говорим Русия, понимаем Путина,

   Говорим Путин, понимаеем Русия.

 

   Върху разследващата комисия се оказва натиск, върху общественото мнение се оказва натиск, но светът няма да допусне това. Честните и прогресивни хора – също!

Както и ние, контратроловете от социалните мрежи.

 

     Борбата в социалните мрежи е жестока. Тя става епична, тя ще се разгори /ако разрешим това/ до степен, всички да изгорим в нея. Ние трябва да я спечелим, защото упущим ли я, ще започнат спекулации. Ето и възможните аспекти, я их предвозхищаю потому что, аз съм бил дълги години в кухнята, където тези неща се приготвят. Етох какво ще стане, ако моята инициатива пропадне:

 

    1. Ще се появат статии, подигравателни спрямо понятието КОНТРАпрподуктивни, въведено он Путин. Това понятие ще се свърже с контрапротести, контрапредложения, контрасанкции, контраппромени, контраблогъри, контрапичове, контратролове, контраестествено Божие употребелние. Ще се направи опит от враговете на Путин всички процеси у нас, които започват с „контра” да бъдат свързвани със заказ от Русия /Путин/, ще се направи опит да бъде обидена една наша националистическа партия, подобна на тази на Жириновски. Тя ще бъде набедена, че заказът минава чрез нея.

 

    2. Ще се появят и много иронизиращи Путин и Русия картини, като напр. тази.

 
image

    Победа будет наша!!!

    Все тролов вне социальных связей!!! 

    Окончание:
    Ако ние, контратроловете не успеем да победим троловете в социалноте мрежи, нищо чудно количествените натрупвания до доведат до качествени изменения,
                                 я все предупреждаю...

image




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. syrmaepon - Ех, как не те домързя да го напишеш ...
22.07.2015 10:58
Ех, как не те домързя да го напишеш всичко туй )) То и без друго е ясно, че двата Центъра - Вашингтон и Москва отдавна са се слели и самите те вече не могат да разплетат кой за кого работи. Чакаме Гесер, тибетския войн, да слезе от небето и да поразчисти всички демони.
цитирай
2. slavimirgenchev1953 - Да, на цървулиата
23.07.2015 00:38
му е много любим Путин, а сичката му техника - хамириканска.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12188956
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031