Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2015 07:36 - КЪМ ТРОЛОВЕТЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1286 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

  

 

                 КЪМ  ТРОЛОВЕТЕ  В  СОЦИАЛНИТЕ  МРЕЖИ  -  ЗА  ПОУЧЕНИЕ

 

       Другари тролове,

       В последните години дейността Ви в социалните мрежи заприлича на тази на клошарите по градинките, в които майките водят децата си. Нощувайки в градинките, клошарите ги замърсяват с изхвърлени от тях боклуци и обилно ги наекскрементирват. Какво да правят майките, които водят децата си в градинките, за си да играят те там, могат ли децата да тичат и да играят в пространство, наекскрементирано от клошарите?  Решението няма алтернатива – напускане на това пространство от майките с децата им и превземането му от клошарите!

     Подобна е ситуацията с нахлуването на платените троловете в социалните мрежи. С дейността си в това пространство те правят същото за него каквото клошарите в градинките-  наексрементирват това пространство, пропъждат тези, които не могат да ги понасят и така го превземат. Резултатите от дейността на троловете в социалните мрежи е много вредна, то това е и целта на нацръкването им в тях. Те се стремят да обезсмислят стремежа на хората да пропагандират по-разумен, по екологичен начин на живот, да рушат с лоши примери ценностната им система, да принизяват дейността на творците, да химнословят политиците-примати, които им плащат за тази тяхна дейност. Троловете при приказ от Центъъра должни запроституировать по казус, по теми, срещу определени личности или формации. Те са организирани, защото са хибридните войници на държавите-примати, имат по няколко ника, коментират се сами, допълват се и разпространяват простотиите си в нетовете. Ако трол от Центъра публикува на французки език статья /напр./ в таблоида Трибундьолатупаник - накоя поръчкова /целева/ простотия, други тролове „превеждат” статията и я поместват в сайта си. Превеждат е в кавички, защото „преводачите” разполагат с оригинала й в Центъра. Същото става със статии и от др. таблоиди, напр. английският Фекалшънтаймс, като „преводът” отново извършват тролове, които дърпат конците на правилните подтролове с путкана да си ги притургват към някой свой постинг с реклама, колко е умен французина, ингилиза, как той късмет в гъзо ни вкарва, а ние си бегаме от късмето. А социално-мрежовиия „труженик”, който сега наричаме трол, а преди година - социално-мрежов проститут, являються гибридным солдатом высшего класса.  Темите на троловете - те са известни:  против Украйна,  ЕС, НАТО, възхваляване на политици, трън в очите на света и на въоръжоенията им, на ответни действия на същите тези политици срещу врагове с партиен билет, напр. това на Ким Чен Ун, който изби всичките роднини на вуйчо си, а сега е разпоредил изпробване на химически и бактериологически оръжия върху хора. Да му мислят корейците и японците, ще ги скондапца ако го не слушат или не му дават помощи. Пишейки по такива теми, изключено е троловете да не се наеректирват, а тролките-разлизгват. Защото става въпрос за обгрижване на най-първите и най-стопроцентови велики кърмчии.

      Най-подла обаче е дейноста на троловете, „разработени” да проникват в сайтове на творци. Творците са неОправни в живота и това е портата за манипулирането им и за нафекалване на суратя им пред техните почитателите. Ако творец допусне трол в сайта си е лош знак за него. Това означава, че творецът, дори и претежаващ талант, ако не може да различи човека от трола, той не може да бъде и личност. Поради това той винаги ще е объркан, манипулируем, и никога свободен човек, с възвишен дух.

 

    Другари тролове,

     В момента съм Лос Анжелес и с тукашен пример ще Ви изпратя сигнал как да актуализирате троловите си изяви. В Калифорния разрешиха връзките между обратните, те вече няма да бъдат обиждани за ориентацията си, имат право да се женят и наследяват. Това отприщи преградата те да признаят обратната си сексуална орииентция и така престанаха да живеят в лъжа. Направете същото и Вие, другари тролове. Напишене по един постинг, в който да са разкриете, че също сте обратни на естественото Божие употребление и престанете да живеете в лъжа и конспиративност. Същото трябва да сторят и заразените с вируса на Маркс -  маркспутинките и кимченуновете. Убеден съм, ще Ви олекне след като престанете да живеете в лъжа. А социалните мрежи ще станат кавито си бяха – място за срещи, макар и виртуални, между хора, които са по-издигнати интелектуално или пък с талант, до който е радост да се докосват /да ги нарека нрмални/ хора като мен. Социалните мрежи ще се променят след този Ваш жест по същия начин, както една градинка, предназначена да играят в нея децата, ако от нея се разкарат, клошарите и простанството й бъде деексрементизирано, основно почистено и и дезинфекцирано. Същото деекскрементизирване на социалните мрежи ще се получи ако Вие признаете дейността си и престанете да сте брънка в голямата лъжа. В нея бащицата не вярва на себе си и на подчиненине си, подчинените не му , не вярват и на това, което трябва да предават на изпълнителите, изпълнителите не вяярват в това, което правят. Ето я голямата лъжа, другари тролове. Тя е заболяване, лекувайте се, ще Ви кажа след малко как. Макар да ми е ясно, че трол, живял в лъжа цял живот свиква с нея както въшките с ДДТ-то и макар да му е ясно, че ДДТ-то е отровно, пак си го сака, защото то е неговата жизнената среда.

    Заболяването на троловете е много тежко. Има тролки с толкова високо ниво на гестагени, че вероятно налитат и на мъже. Голяма част на писаното от троловете звучи като на неразположен в трети ден. Това означав, че тролът се е продал и прави нещо против волята си. Веднаж попитах бирнджитрол в сайта му защо така прави, но отговор от него получих колкото от пора, ако го бях попитал защо смърди. Едва ли има обче нещо по-лесно от това да се разпознае трол и ще дам пример с въпрос, ако някой отвори това мое забавно писание Въпросът ми е трол ли е поместил тази  реплика по повод на коментар към писание в социалните мрежи или човек, а ето и текста на репликата му, поместена в социалните мрежи, където би трябвало да се изявяват хора, които са интелигентни:

 

     Да та еба в кирливия фашистки задник, гнусна швабска свиньо. Винаги ще ядете бой и няма да знаете кой ви е правил, изроди мръсни. 3/4 от германците са копелдаци, че кой не е ебал там. И българите са си отебали във фашистка германия. Затрий се, мършо!

 

      Искам да отбележа, че съм доста музикален и писаната реч ми звучи, както и говорената. Какво чувам, четейки този коментар на /явно/ предпримат, няма да коментирам.

 

     А сега един пример за троловете със самия мен:

     Някъде на 15000 км. от България съм, в САЩ, но мисля за родината си. Въпреки това аз не я забравям и написах три статии по болезнени за страната ни теми, към които ще добавя след време още доста неща. Упознайте и Вие родината си както аз, другари тролове, почитайте творците си, обичайте изкуството и ще се промените към добро. От примати, разработени от оперативни работници заради липсата Ви на акъл да наексрементиравате всичко, до което се докоснате или ако не можете поне да разсмърдявате нетовете, ще стане перестройка с Вас и ще поемете пътя към нормалните хора, може и да се приобщите към тях.  Тогаз не ще се намери никой, който да предписва как да се оправят проблемите с Вас, напр. чрез третиране със зенитен снаряд. Хората просто ще Ви приемат, както сега в Щатите приеха педерасите. Те няма да спрат да се изшибват, но по закон трябва да го сторват, дискретно, а не демонстративно. Признайте принадлежността си, че сте обратни с умозаключенията и че не можете да се поправите, същото очаквам от маркспутинките и кимченуновете. Тук на педерасите им олекна. Те считат, че след разкриване на истината за самите себе си, вече всичко е по-лесно.

    Прочетете този мой постинг, другари тролове. Препоръчвам Ви обаче преди това да изминене прехода от Тимок до Черно море – аз съм го изминавал три пъти! -  за да имате достатъчно време да се размислите за света около Вас и нека това да бъде начало на Вашата промяна. Аз Ви знам всичките, защото имам голям жизнен опит и право да тегля информация до степен 5 С като пенсиониран професор в катедрата за разработване на специални оперативни работници, но няма да Ви оповестявам.  

    Ето линкове с три мои статии, които да прочетете като се зъвърнете от прехода Тимок-Черно море, защото сега нищо няма да вденете от тях. Надявам се, върнали се от този преход мозъците Ви да станат малко по-нагънати отколкото са сега, когато гънките им са като кожата на корема на един народен представител, който преди две години предложиха за шеф на ДАНС. Не лошо след като отворите четирите ми статии, които са в линковете, да отворите и други неща в блога ми. И тогава се пишете отворковци.  Само изключителната ми скромност не ми разрешава да Ви кажа, че туй което пишете вероятно е подобно на интелектуално ниво на предците Ви от времето на бозайниците в периода от появата им до 3000 години преди маймуните. Туй нещо обаче не само, че няма да Ви го кажа, но не си го и помислювам.

  

 

http://planinitenabulgaria.blog.bg/turizam/2015/06/28/vpechatleniia-ot-edna-razhodka-iz-trynsko-1.1372280

 

http://planinitenabulgaria.blog.bg/turizam/2015/06/28/vpechatleniia-ot-edna-razhodka-iz-trynsko-2.1372285

 

http://planinitenabulgaria.blog.bg/turizam/2015/07/01/godechkata-kaaza.1373182

 

http://planinitenabulgaria.blog.bg/turizam/2015/07/07/bosilegradskata-kaaza.1374524

 

 

image

                  Весь земля - наша!!!  Наши оружия - самые грозные в мире!

image

Дело предстоить, тролове класса "Обезян," стиковаться.

image

Задача Центра получаем завтра. Мы /клас "Интесектециды"/ надо хорошо
стиковаться для ней

image

Така са отворили един свой телесен отвор платените тролове за пари...

image

Това е елин на трапезата на германците, не публикувам името му.
Иска да работи като трол в социалните мрежи. Отлично играе сиртаки,
изпива по кило смес от узо, рицин и метакса. Търси си гостоприемник,
към който да се прикрепи отново, терманците го резнаха...








Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. anin - Голяма напаст са!
08.07.2015 11:39
Тука при нас, трол/ка номер 1 е Юлка Марулка :))
цитирай
2. demograph - Поради очевидните затруднения които троловете изпитват при липса на опорни точки
11.07.2015 13:38
Мисля, че е хуманно да ги подсещаме с нарочни материали за последните опорни точки.
Ето сега опорните точки, които не са достигнали до тролярите е:
"Гърция спаси ЕС и НАТО от разпад"
"Еврогейовете се надупиха на Ципрас"
"САЩ планирали да убият Ципрас, защото не напуснал ЕС и НАТО"
"Турски поток няма да има, за да ги е яд турците
"Бойко Борисов клекнал пред Путин за да го ядоса"
"Черна гора влиза в НАТО, на мястото на България"
"Канада поканила Русия в Г-7, но Путин отказал."
"ИДИЛ не съществува. Кланетата са медийна операция на ЦРУ"
"Пияни англичани крадат български бебета"
"Руснаците се отказват от водката"
Следващите указания - в медиите на КОЙ.
В случай провале - нашисткий уголь на Белоруском вокзале.
Резервная явка - Сибирь./Если китайцьй не уже там/
Всего доброго.
Старайтесь.
Мьи с вами.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Троловете са голяма работа!
11.07.2015 17:48
demograph написа:
Мисля, че е хуманно да ги подсещаме с нарочни материали за последните опорни точки.
Ето сега опорните точки, които не са достигнали до тролярите е:
"Гърция спаси ЕС и НАТО от разпад"
"Еврогейовете се надупиха на Ципрас"
"САЩ планирали да убият Ципрас, защото не напуснал ЕС и НАТО"
"Турски поток няма да има, за да ги е яд турците
"Бойко Борисов клекнал пред Путин за да го ядоса"
"Черна гора влиза в НАТО, на мястото на България"
"Канада поканила Русия в Г-7, но Путин отказал."
"ИДИЛ не съществува. Кланетата са медийна операция на ЦРУ"
"Пияни англичани крадат български бебета"
"Руснаците се отказват от водката"
Следващите указания - в медиите на КОЙ.
В случай провале - нашисткий уголь на Белоруском вокзале.
Резервная явка - Сибирь./Если китайцьй не уже там/
Всего доброго.
Старайтесь.
Мьи с вами.

Биринджи трол разкри план на ЦРУ и ФБР за убиване на Ципрас. Това обърка плановете на американците и сега ги е страх да го убият, защото ще е ясно кой го е скондапцал. Първият коментатор на биринджи трола също е участвал в разкритето, което според двамата е достатъчно за раждането на поредното американско престъпление. Добре, че има тролове, та да няма накиви работи...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181065
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031