Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2015 23:52 - МОТОРОЛИТЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1497 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.05.2015 22:28



                         ХИБРИДНИТЕ ВОЙНИ - АКТУАЛИЗИРАНА РАЗРАБОТКА НА СЛУЖБИТЕ НА   
         ДЪРЖАВИТЕ-ПРИМАТИ СРЕЩУ ХОРАТА
        

   Хибридната война е разработка на КГБ от времето на Андропов, когато КГБ беше в зенита си. Невъзможността арабите да победят Израел, дори да воюват няколко държави едновременно срещу него, наложи да бъдат ползвани други методи, невоенни в прекия смисъл, които да рушат еврейската държава без да се води пряка война срещу нея. Така в КГБ се родиха идеите за водене на хибридни войни. Съветски инструктори от КГБ обучиха терористи в бази в комунистическа Сирия, които постигнаха само временни успехи. Отвлечен бе пътнически самолет на Израел, който кацна в Африка, но израелски командоси избиха джихадистите. И други бели направиха възпитаните в базите на Сирия терористи от агентите на Андропов, но ефектът от тях бе много слаб. Замисълът на Андропов да ползва арабите като маша срещу Израел се прровали и обяснението е просто – хората стоят по интелект над приматите.

    Идеята обаче за водене на хибридна война остана на въоръжение в КГБ, както и в службите на планетните и сателитните държави на Голямата страна подобно на вируса на Маркс в изостаналите в интелектуално, технологично и информационно ниво държави. Идеята бе актуализирана с цел необразованите и поради това податлииви на манипулации  хора да бъдат зомбирани чрез непрестанното писане на лъжи и обясняването с лъжи на определени истини. Развитието на информационните технологии и широкото ползване на социалните мрежи стана идеалното място за внедряване на хибридните агенти /б . м. войници/, от където те да следят изявите на определини хора, да правят опити за манипулирането или компрометирането им, да лансират популистки мисли на държавници с болен мозък, на които светът се надсмива и да извършват всякакви деяния, дори срещу определена страна, без да носят отговорност. По този начин те се опитват да дестабилизиират страните, напуснали съюзите с държави-примати и правещи опит да бъдат в крак с времето. Методът на водене на хибридната война е ясен – объркване на мислите на необразованите и глупави хора, които макар на ниво предпримати /бозайниците, живели 3000 години преди маймуните/ по документи се водят граждани на страната си с право на глас.  Ето начин инфилтрирани агенти /хибридни войници/ в социалните мрежи да воюват за промяната на статуквото в дадена страна чрез зомбиране на приматитие, да я дестабилизират с цел да я отстранят културните държави от сношения с тях и да бъде въвлечена тя отново към държавите с обществен строй тип „маймуни с ракети”. Какъв просперитет биха имали хората в такава държава? Никакъв. Но пък за идиотите ще има гарантирана от държавата посредственост и въоръжаване срещу врага, който иска да унищожи страната с най-щастливите хора на света в нея.

   В момента срещу България се води много усилено и успешно хибридна война. Това понятие за повечето от нас, които изоставаме от развитите държави, още не е осъзнато и точно на това залагат подготвените от Центъра за тук хибридни войници. Скоро обаче ще се наложи на много хора да осъзнаят този процес.  Какво представлява хибриидната война, която една държава води срещу друга? 

      Има горещи войни, при които държавите воюват едни срещу други чрез армиите си. Има студени войни, изключително подли, гнъсни и неморални, при които държавите се противопоставят едни на други с всякакви средства, наподобявайки курви, запазващи девствеността си въпреки професията, която упражняват. По време на ерата на Андропов се появи третият вариант на война, още по-неморален от втория, хибридната. Хибридната война днес е далеч от оригинала на Андропов, който КГБ разработи след неуспеха на двете арабо-израелски войни. Хибридните бойци /б. м. агентите/ се внедриха в социалните мрежи след преминаване през някаква разработка да запроституирват с казуси по приказ от Центъра. Успехите, постигнати на хибридния фронт срещу България са огромни. Прицелването е в хората, които са необразовани, с вкарани грешни команди в главата те подлежат на приматизиране и така ще бъдат доведени  до състояниена манипулативност – не те ще решават какво да првят и как да живеят, а манипулаторите им от соцмрежите, от телевизията, от вестниците, от рекламата. Някога такива примати имаше и в Гедермания, хората подигравателно ги наричаха йазагери. Всичките бяха ве изхърлени от употреба геносета.

       Най-лошото в този процес на водене на хибридни войни е неразбирането на същността им и допускането на вредните им въздействия върху личността. Така може да се стигне до зараза на индивидите подобна на тази с вируса на Маркс, а тази зараза да обхване и хора с талант, но с липса на жизнен опит и по този начин хибридните войници да нахлуят в творчеството на талантливия и неразбиращ същността на тези изроди процес и така да го заманипулират.

    Най-рисковата група хора, които биват подвеждани от хибридните войници са нискообразованите, с неправилна преценка за самите си. Други, които могат да бъат засегнати са творците, на които те „влизат под кожата” с химнословещи ги преценки, които творците искат да чуят за себе си. Знам такива доста в социалните мрежи. Изтъквам само една поетеса, която живее в най-отдалечената от страната ни точка на света. В нея има постоянно прицелен хибриден снайперист с гънки на мозъка колкото ги има по гъзъ на Искра Фидосова. Творците са под особен прицел на хибридните войници и тежко на тези, които им се поддадат. Тогава се получава както на хорото: пет лева даваш да се хванеш, десет лева даваш да се пуснеш, но не дават.

   Как действат хибридните войници? 

   В никакъв случай те не действат самостоятелно, защото са тъпи, за това, което вършат им се плаща. Тези неща са регламентирани от Коминтрна още от 1890 г. Баба Цола, Гошо Тарабата – това са платени агенти на тогавашния Център, Коминтерна. Коментерновците са се отрекли от държавата си, те защитават държавите, които имат комунизъм или пращат интербригадисти в държавите-примати, борещи се за комунизъм – Испания Гърция и др.  На хибридните войници пък се се спускат /от Центъра им за управление/ готови неща, които те публикават или пък самите те написват по нещо, попроституирвайки по един или друг казус, ако са доказали, че могат да сторват това. Битката, която трябва да водят хибритоидиотите с хората е да докажат, че нещо е така и че не може да бъде иначе. По този начин те воюват за казуси на страни-примати, които не могат да обяснят на който и да било нормален човек, че тези страни са нормални, че в тях живеят нормални хора и че не се управляват от хора с болни мозъци. Давам пример с войната на Русия срещу Украйна. Казусът е подобен на договора между Молотов и Рибентроп за подялбата на Полша, но сега договор няма, има аншлус на части от Украйна от Путин. Само идиоти не могат да разберат този факт, но към тези идиоти хибридните войници чрез писанията си в социалните мрежи намират още  подкрепници на Путин, радващи се за всеки убит украински войник, който е загинал за териториалната цялост на родината си. За целта те обработват кандидатидиотите, че Путин и Русия са едно и също нещо - говорим Путин, понимаем Россия, говорим Россия понимаем Путин - че ориентировката на Украйна към Европа  е заплаха за Русия и куп още простотии /б. м. приматщини/. Подмятайки в социалниите мрежи упорито и непрестанно пениси на тази тема хибритоидиотите допринасят да им се гепнат нови технободобни. Разчита се на това, че светът ще свърши, идиотите – не. В търсенето на допълнителни подкрепници да работят срещу нашата страна хибридните войници воюват срещу политиката на страната или определени политици, срещу ЕС, срещу НАТО, изтъквайки колко умен е Путин и колко много ги е страх от него враговете му, защото той има най-страшните оръжия Те говорят, че ако се наложи Путин ще направи ядрена зима, че ако не произвежда никаква стопанска продукция, това е защото той прозвежда най-страшните оръжия в света, каквито никоя друга страна не притежава. Май всеки ден на всеки човек по света е подарък от Путин, ако правилно съм разбрал на къде бият хибритоидиотите му.

   Хибридните войници твърдят, че в Русия живеят най-щастливите хора на света, че от един большой скачок те преминават към следващ. За по-образованите понятието Русия е съставно и не включва само руснаците, но хибридните войници не разчитат на тях, те се нуждаят от примати. И си ги създават, благодарение на царящата безпросветността…

   Хибридните войски в Центъра вероятно са недостатъчни и скоро ще има нови подкрепления. Има досатътчно обяви за набиране на студенти от България за безплатно обучение в Русия. Какво ще учат там студентите не знам, може би най-новите производствени или информационни технологи или пък икономика, но вероятността да изучат нещо друго, което да упражняват като се върнат тук е реално и то се нарича шифъра..

    Северна Корея в тази област е с 1000 крачки преди Русия. Ако Путин казва „ У нас все, чтобы обеспечит свою безопастность”, Ким Чен Ун повтаря „Войната е неизбежна!” толкова често, колкото по време на богослужение се казва „Господи помилуй!”. В случай, че Северна Корея бъде нападната, твърди държавникът с глава, подобна на паве, тя с ответен удар ще унищожи Южна Корея, Япония, но също и западната половина на Щатите на дълбочина 3000 км. навъртре в територията им, включително и Аляска. И Путин мисли по същия начин. На решението на Дания да се включи в системата за отбрана ПРО, което Путин счита за заплаха за Русия, той заплаши Дания, че щял да насочи ракети срещу корабите й. Всички помнят отговора му до английското правителство, когато те узнаха кой е убил Литвинов. Гледахме на последнити избори колко много хората в Северна Корея обичат вожда и учителя си. При излизането от дома си те заподскачваха от радост и танцуваха на път за изборните секции, с танцови подскоци чакаха и влизаха вътре, не е ясно като попълваха бюлетината отново ли подскокноуваха, защото операторите не показаха това. Друг е въпросът имат ли те избор, след като на бюлетината има само едно име, на учителя и вожда, великият кърмчия Ким Чен Ун. Но пък видяхме резултатите – 99,99999% за Ким Чен Ун. По този показател той бие Путин као маче у дирек, защото той има само 82% подкрепници.

   

     Хората, които организират провеждането на тези хибридни войни се надяват и с право, че хората стават все по-зависими от телевизията и социалните мрежи - процес на изпростяване на хората и на измързеляване - и поради това те избраха точно тези медии, да воюват от тях срещу хората. Това е нова опасна тенденция, която може да обърка много хора, защото истини се обясняват с лъжи от професионалисти по пропагандата. Ако Гьобелс е бил еталон за пропагандата, трябва да отбележим, че тогава той е разполагал само с радио и вестници. Днес възможностите за атака на подсъзнанието на хората са много по-големи.

     /глупави/ Хора, бдете!!!

 

image 

Ким Чен Ун и Путин, верни във борбата,

Скоро ще въведат, нов ред на земята! 


                       image
Кто Василия Фартышева не читал - политнеграмотником! Юрий /Андропов/ - духовный отец Путина, Юрий /Дроздов/ - наставник Путина.

image

                              Моторолата

      Тази снимка се нуждае от пояснение:
      Виждаме един типичен войник на Путин, продължител на делото на Анна пулеметчица. Когато някое село не слушало Съветите, Дзерджински му пращал мутри - конницата на Чапаев. Отиват те в селото и започват да го обстрелват, избивайки всичко, каквото могат. Най-много врагове, но и добитък на селяните е избивала картечарката Анна. Но станало така, че я убили и от мъка по нея возник Ананизм. После пък Ленин умрял от сифилис, так возник Ленинизм.
   Каквото е било в голямата страна то там пак си е същото. Вместо Анна с картечница тачанка сега виждаме Моторолата с картечница Дектерев. Това е типичин примат, от каквито се нуждае Путин за да ги манипулипа и управлява и да остава на власт. С картечницата Моторолата - така твърди той - е избил толкова укробандерофашисти, колкото звезди има по небето. А ето и част от неговото СV:
   Живеел е в някаква незнакомая поселка, където бил толкова невзрачен, че хората го наричали с името на коня му. Като войник бил картечар и поискал да стане платен картечар, който да воюва в Украйна. Взели го, потръгнала работата, печелел добре - към 300 долара ва месец, гепнала го одна девка блатная. Смешното е, че той е висок 150 см, а тя - 180. Носел пари човекът, защото освен заплатата вземал и премия за всеки убит укрофашист. В една съветска народна песен певицата пее така:
   "Повар делает котлеты я ему в ответ минеты."
   Не е попаднала дългъчката на някой висок над 180 см. и със заплата, но за да живее с този примат трябва някак да се е отчитала към него..
   От къде обаче идва името, което този съвременен полумьотчик носи? От мобилния му апарат!
   Понеже е с по-спецално предназначение - лекокартечар - за да може да получава команди по кои украински села да мята пули или по кои сгради, даден му е бил мобилен телефон марка Моторола. Няма как да не смениш името на коня, което си носил толкова години с името на марката на телефона си.
   Видът на човек, по-точно излъчването му, отговаря на мислите му на приказките му, на написаното му слово. Това, което виждаме на снимката е откровен примат. Точно от такива хора имат нужда държавите-примати и те си пазят тези индивиди, полагайки грижи да бъдат култивирани още, ако може дори да са на ниво бозайници - видът, предхождал с 3000 години маймуните. 
   Това е човек без лик.Подобни на Моторолата са писачите в социалните мрежи, които също не публикуват лик, но пък в замяна имат поне още един ник. Моторолата все пак си рискува живота, могат да го гръмнат както предшестващата го Анна, докато подобните на него хибридни войници от социалните мрежи са още по-неморални - те правят мръсотии без никакв риск върху себе си и от това се изхранват, както циганите от детските.

   ЗАКЛЮЧЕНИЕ:
   Темата е много обстойна, аз само я зачекнах, ползвам съветска дума. Бих желал да стане тази тема доста популярна и обсъждана, като това, което посочих бъде развито по членно или пък по глави от най-четените участници в социалните мрежи. Има такава тенденция - ако най-четените в социалните мрежи, които вероятно са и най-умни, путфанат нещо, другите веднага започват да го четат. Четат, гласуват, коментират - страхотно. Поради това сезирам някои от най-първите в социалните мрежи - на турски език се наричат башбиринджии  - да се сезират по тази тема и да я доразвият като напишат и те нещо по нея. Аз, понеже съм скромен, написах твърде малко. Признавам, че е недостатъчно.
   По съвсем проста програма извадих най-четените автори в социалните мрежи за 2015 г. и ги сезирвам да продължат тази тема:

 vencivaleri1951
dolce
kushel
1997
zaw12929
ok3223
rustam
chavdar01
nagodi62
freeoldmen
theeconomist
lyubomircholakov
born
vdp
kostadin
blackpredator

rumen221

bubolina111

gindev

joysii

      

И накрая снимката на автора на този постинг


                 image

   



 

      




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12283567
Постинги: 4566
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930