Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2015 03:42 - ПЕРВОАПРИЛСКОЕ ОБРАЩЕНИЕ К КОНТРАПИЧАМИ - 1
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1513 Коментари: 7 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                         С посвещение на г/жа Н.                               
                               
Ах  Кузмич, Кузмич, какой ты пич,

                                         во имя мира пропыл „Москвич”.

                                   / Из одной Советской  народной песенки/

 

                      ВСЕМИ  КОНТРАПИЧАМИ 

В  ЭЛЕКТРОННыЕ СВЯЗИ – ПЕРВОАПРЕЛСКИМИ

   КОНТРАСОПРИЧАСТНыМИ    ПРИВЕТАМИ !!!

 

    Покрай контрапичовете в електронните /социалните/ мрежи повиших познанията си в компютърната работа - вече мога да програмирам, мака и в доста в начален стадий. Въведох си филтър-програми посредством които да изваждам от социалните мрежи определени „автори”, напр. с изискване да притежават нагънати колкото кожата по корема на г/н Пеевски мозъци, бракувани от полицията чингиджии, станали вече непотребни, такива, които извън нета  са яйран без кисело млеко. Когато чета стихотворението „Елате ни вижте!”на Дядо Вазов и прочета „сродил се със скота” през мисълта ми пробягва по някой нещастен социалномрежово пи/са/ч, който спами в мрежите до безсъзнаие и после отново, макар интелектуално му ниво да е някъде между човека и скота, независимо, че не е боравил никога със скотове.  Хилядолетната връзка на човека и скота явно не е прекъсната, сам себе си се убеждавам аз. Лошото обаче е това, че такъв човекоскот няма реална преценка и за себе си и се приема като цял човек…

      Друга програма си въведох за „автори”, които опростачват темата още с докосването си до нея, а следваща програма ми изважда „автори” с неподплатено самочувствие, които наричаме въздух под налягане. По времето на първия мандат на Бойко Борисов, когато той бе на върха на популярността си такива биваха квалифицирани по следния начин:

     Със самочувствие гаче ли го е е..л  Бойко Борисов!  

    За да проверя работят ли правилно програмите ми, въведох една контролна – да ми определи компютърът двете най-просташки песни на света.  .Понеже в областта на музиката съм доста наясно исках по нея да преценя работят ли добре програмите ми. На първо място излезе”Сулико”, а на второ – „Ален мак”. Това за мен бе знак, че филтърпрограмите ми работят обективно.   

      Филтрите ми извадиха и „автори” от типа бетонни глави, промити мозъци, прикриващи се между  тях агенти с картончета и волнонаемни, „работещи” на хонорар.  Други филтри ми извадиха няколко  приматизатора  - те се изявават като сольдати или командири на подразделения от т. н. хибридни войски, чиято цел е да воюват чрез нета за промиване на мозъците на хората с умствено ниво, замръзнало в развитието си от времето на  предприматите...

 

     Кратко отклонение:

     Въвеждам пояснение, що за същество е приматът. Това означава бозайник, а от бозайниците произлизат маймуните, а по-късно и човекът. С налагането на пазарните отношения между хората тяхното културно ниво пада стремеглаво и те вървят към точката, от която са започнали развитието си, приматите. Доста хора са преди другите по този път и вече се изявяват досущ като прародителите си, приматите, живели 3000 години преди маймуните. Те искат гарантирана посредственост, борят се за нея и се опитват да налагат на останалите хора техните /приматски!/ норми на живот.

    Край на отклонението.

 

    На мен тези неща са ми  ясни, защото като оперативен раотник в областта на културата имам почти 30 години стаж, от които 19 я явльюс профессором в Центре. На мен ми е достатъчно да прочета едно изречение на някой „автор” и той вече е като преминал през томограф или бета скенер – веднага го преценявам става ли за нещо,  пълен боклук ли е или пък пазАрен, може ли да бъде разведчик, бил ли е към полицията с длъжностна характеристика чингиджия или е бил само прост полюционер. Студентите, които постъпваха в Центъра за обучение в моята катедра „Специални поръчки” преминаваха през предварителен личен контакт с мен, за да ги одобря – вижда се, филтрите, които прилагам сега в оперативната ми работа не са от вчера. За да бъда така рано оценен в Центъра, да придобия научна степен, да имам право да тегля оперативна информация до клас 5 С  и да ме викат до днес при комплицирани казуси ми помогна  обстоятелството, че съм отлично запознат с професията на хората от раздела на културата, за които оперативно отговарях, но и подробно познавах материята с която те боравят като професионалисти и дори в по-широки граници от тях, разпростиращи се във връмето от Кондю до Бах.

    Няколко студента разработих до най-високия клас 152, днес те са по върховете, докато мои колеги от Центъра със същата заплата едвам успяха да скокнат класа на разработвани от тях оперативчици  от 5,65 на 7,62, което на оперативен език означава, не стават за нищо.  Такива биват отстранявани от оперативната подготовка и след справка изгонвани от Центъра поради некадърност като тъпи. Тъпите обаче не могат да разберат, че са тъпи и психиката им се изкривява. Те стават болезнено амбициозни и нахални, започват да се държат след отхвърлянето им от като неразположени в трети ден, като крави в осмия ден, като бракувани на последна инстанция курви от бардаците. Сега няма да пиша за последните. За да не се спукат от към гъзъ си поради амбиции, след изгонването си от Центъра те намират клапан за изпускане на това нарастващо налягане в тях започвайки  да „пишат” в социалните мрежи, твърдейки, че са оперативчици среднего класса /76, и 100/.  Такива социалномрежови „труженици”, почти 100% от които са мъже, стабилизирайки психиката си чрез изява в електронните мрежи могат да бъдат разкрити от оперативните работници, наднкващи тук и там не по цяло тяхно изречение, а само по една тяхна дума, поставили в заглавието на безсмислицата си – словото им наподобява не човешка реч, а звуци, съпровождащи излизането на газове от едно важно телесно отверстие при бозайниците.  За такива  „автори” направих последния си филтър. Програмата обаче не сработи и компютърът ми поиска още данни – да въведа допълнителни изисквания за безпределна обич към Путин или Ким Чен Ун. Тогава въведох изискване към филтъра да пропуска само тези, които чувайки името Путин се наеректирват или разлизгват. Тези понятия са от разведката, затова се ползват само в оригинала, на съветски език.  Разлизгване е съветска дума и означава, че нещо става хлъзгаво. Има се предвид най-интимното място на разведчичката, когато тя разработва заподозрян във връжеска дейност, а той се оказва много красив мъж. Бартолиновите жлези на оператвивната работница изпръскват един много специален секрет, превъзхождащ по мазителни свойства днешните  синтетични моторни масла, който може да изхвърчи на метри от нея, а на разведчичките высшего класса -  дори по тавана на ресторанта.

    Компютърът не ми поиска повече данни, изплю желаните 51 автора, но написа забележка, че това са най-некомпетентните пишещи в социалните мрежи по темите , които те касаят /компътрът ми предпочита съветски думи?/. Разгледах само първите 17, ще ги дам в приложение. Компютърат ми предложи и техни писания и косата  ми се изправи – такава некомпетентност, че реших да им дам малко акъл чрез този постинг, да могат да погледнат към себе си през очите на един по-съвърщен индивид от тях,  Непримат.  В опит да се направят на приматизатори, те бяха писали с възможностите не на примати, а на предприматите от времето 3000 години преди маймуните, при появяването на бозайниците като вид, ако тогава е имало интернет. Почти се разплаках, като видях какво са писали и реших да им кажа две думи, пък те ако щат да ме послушат. Има една поговорка от Софийско когато по-умен подучва глупец, а той нещи да го послуша. Тогава за него хората като проговарват, казват:

   Късмет в гъзо му вкарва човеко,  оно си бега от късмето.

   А сега – по същество:

   

    І.  По темата „Украина” : / Тя не се пише с „Й”!/

 

    Проституиращите на тази тема в социалните мрежи се прескачат като бълхи, така на гъсто са те в нета. Те щъкат навсякъде, социалные связи сегодня – настоящими гнидницыми. При тях има преднамереност, хъс, което свидетелства, че те пишат по заказ, срещу хонорар, непознавайки казуса въобще.  Препоръчвам им повече да прочетат за историята на Украйна, за мястото й между напредналата в културно и технологично отношение Европа и изостаналата, но пък войнствена Русия, за бедите върху нея, стоварени й от Полша от една страна, с която, както и с Беларус те имат донякъде общ етнос и от Русия от другата, която иска да ги направи своя колония, каквито за нея днес са страните от Кавказкия регион. Добре е да се сезират конкретно проституиращите с този казус върху събитията в Украйна в годините преди войната, когато Украйна иска независимост и Сталин ги обрича на геницид чрез глад. Оперативната разработка тогава има кодово име „Голодомор”.  Нуждата на Сталин от войници за предстоящата война спасява от смърт украинците. По този въпрос и аз имам статия, http://planinitenabulgaria.blog.bg/muzika/2015/03/09/dmitrii-shostakovich.1344534 но тя е писана за непримати.

   В постингите на тези кандидатпримати липсват данни за личността на Степан Бандера, който се бори за независимост на Украина от СССР, както Левски за освобождението на България от Турция.  Трябва да се напише нещо и за времето, когато Украина се управлява от Германия - почти три години, също за съдбата на Степан Бандера и да се свърже тя с една много важна личност в исторята на СССР, Александр Шелепин за когото ще стане дума, но и с личността на нашия писател Георги Марков, убит по приложения спрямо Степан сценарий от КГБ, с ядым рициновый йод..

    Без всякакво съмнение трябва да се пише и за Крим, населен с ислямизирани етнически българи, но да погледнат проституиращите с този казус обективно, а не през очите на Волен Сидеров, който поздрави кримляни с победы, а сега готви парламентарно посещение в Москва за Ден победы, когато СССР пречупи гръбнака на фашистите и спечели ВСВ според Путин. Май ще е единственият, дето ще се накака като види новите оръжия на Путин, приготвени срещу капитализЪма и мътните вълни на международната политическа реакция. А на тези, дето трябва да бъдат сплашени – май, дреме им дедовио.

    По задълбочени трябва да са постингите на тази тема, повече информация трябва да има в тях, всичко да е историческо вярно, за да няма споменаване на понятия като майки, примати или дори предпримати.

 

      ІІ.  По темата „Кавказ”:

      Най-тъпите „автори” в социалните мрежи заборавят в последно време с тази тема. Финансовата нестабилност, която връхлетява Русия заради евтиния петрол и липсата й на промишленост с изключение на военната, според един недоправен примат имала решение: Русия и Киргистан ще правят обща валута. И ще разкажат играта на долара?   Мамето му че разплачат? Голема работа са животновъдите от Киргистан, тепърва ще научават за тях американците, май.      

    Кавказкият регион е едно от най-нещастните места по света, където завладените от Русия мюсюлмани остават под руски гнет почти три века. Те биват държани в руската орбита заради петрола под тях, а политиката на Русия спрямо тях е чист геноцид. Нека някои „автори” напишат къде са четирите милиона чеченци от общо шест в страната, подобно е положението в Дагестан. Нека някой автор да опише колко са държавите в Кавказ, колко са „автономните” области – понятие, с което Русия проституира, колко са държавите-метастази там като Северна Осетия, Абхазия и др., колко долара е средния доход месечно на човек там. Аз ще съобщя това – между 20 и 35. Ако кавказките държави бяха свободни и природните им богатства не бяха ограбвани от Русия те щяха да са на нивото на Абу Даби, Катар и другите държави в тамошния регион, под които има нефтено море. Средството за удържане на руския гнет над кавказците е дейността на тайните служби, вече наричани ФСБ. Сега те са особено важни, след като в Русия вече няма вътрешни войски, а се налага самата Русия да бомбардира тези страни – Чечения два пъти – за да ги задържи в орбитата си, танкове премазаха Грузия. Тези страни са и причината Русия да не приема демокрация под никакъв облик, защото първите, които ще напуснат руската империя са кавказците.

   Та, внимавайте какво пишете господа кандидатпримати, когато заборавяте по тази тема. Научете първо нещо от историята на този край, етноса му, опитите му да се измъкне от Русия през ВСВ и после с депортирането на цели държави и тогава пишете.

 

    ІІІ.  По темата Русия, която се отъждествява с Путин и която вече 98 години е управлявана от службите за сигурност, начиная с ЧК при Дзерджински и концая с ФСБ /Федеративная служба безопасности/ при Путин, която действа до днес.

    Предлагам на тези „автори” да понаучат нещо за Русия от 1905 г.  насам, но преди това да прочетат трагедията на Пушкин „Борис Годунов”. Това е цар-престъпник, дошъл незаконно на власт. Чрез него геният на Пушкин предсказва бъдещето на Русия. Тя днес отново е с друг Борис Годунов, поставен начело пак от службите, трагедията й отново е неизбежна. Добре е същите тези „автори” да понаучат нещо за Коминтерна, за оръжието на Коминтерна - вирусът, създаден от Маркс за внедряването му в страните с примати. После нека се сезират върху службите за сигурността, за които говори още Пушкин и ще дам няколко тага:

   Дзерджински, с отрядите си за убиване, но и той /вероятно?/ отровен от Сталин след смъртта на Ленин,

    Ягода и Ежов, които разкатават фамилията на Украйна по време на „Голодомор”, и те убити,

     Берия, също участник в „Голодомор”, избил всичките съветски висши офицери, после кандидат за генсек, и той убит поради прието в народния съветски съд обвинение от прокурора за специални поръчки Руденко,

    Александр Шелепин, разработил издирването и отравянето на Бандера в Германия, кандидат за генсек, но по доста сложен вариант – първо изгонване на Хрущо от поста генсек, този ход успява, после тургане на този пост шефа на Днепърската мафия Брежнев, след това изгонването му и на него и обладаване  на поста от Шелепин, но Брежнев изгони Шелепин за отрицателно време,

    Андроповов, който извика СССР-войските през 1956 г. в Унгария, който бе върхът на КГБ като оперативност и като персонал и като средства. Агентите му на щат към КГБ са били 1500000 по целия свят, а парите за тях са идвали от бюджета та СССР. Той бе първият КГБ резидент, възкачил се на трона генсек за около две години. Преди него Берия то отстреляха, а Шелепин го пенсионираха. След свалянето на южнокорейския самолет Андропов се разболя сериозно, подозренията са, че го умряха. Не умряха обаче връзките му и ще дам един много сериозен таг, на човека, който постави Путин на поста генсек – най- разностранната личност в КГБ, Юрий Дроздов, с огромен опит в разведката, с десет години по-млад от Андропов. Той работи в ГДР, където се съешва с един младок, Путин, работил в ГДР от 1985 г. до изгонването му от там. Тази дружба става причина да се застави Елцин да турне Путин за свой заместник, а целта е ясна – разклатените позиции на членовете на КГБ да се заздравят, КГБ да се завърне на бял кон, да започне реставрация на сталинизЪма при новите условия на ХХ/ХХІ век. За целта от КГБ скръцнаха със зъби на Елцин, турнаха Путин вместо избрания от него Немцов, защото Путин оглавяваше ФСБ. Той възстанови структурите на КГБ. Така се стигна до връщането на мафията /стилинизЪма/ в Русия,  нацръкването на негови агенти по целия свят, макар и в по-скромни размери, та и в нашия парламент. Има ли днес демокрация в Русия?  Не! Тя е забранена от Путин и опитите на хора да доведат до демократични промени води до третирането им с автомат Калашников в главата /Политковская/ или в гърба /Немцов/.  Дългата ръка на НКВД достигна на времето чак до Мексико, където врагът на народа Троцки бе убит по специална разработка вероятно на Судоплатов, но тази дълга ръка работи и днес, давам пример с Литвинов, ликвидиран от джелати на Путин в странта с най-добра полиция в Европа. КГБ освен специалисти по кураре има и специалисти по радиоактивин литий, а вече и плутоний. Тайната за Герги Марков е там, в архивите на КГБ.

   Дългата ръка на КГБ освен две партии в днешния ни парламент има и пишещи за нея в социалните мрежи. Чета някои „статии” на тази тема и ми се струва, че пишещите ги при споменаването на името на Путин като да са са били в състоянието на жена на 15 години, за първи път докосвана по най-чувствителното й място от специалист. Е ли това отново култ към личността? На времето Хрущо вкара окултниците в затвора за политическо престъпление.

    Наясно ли са пишещите в социалните мрежи с тези събития, отразяват ли ги те реално, ето им въпроси за размисъл. Нека спрат да пишат, да се пообразоват малко и ако счетат, че знаят повече от историците или интелигентните хора, тогава да пропишат, а не от болни амбиции, че са изгонине от Центъра поради тъпост и че търсят отдушник за празния си живот като спамят в нета.

   Мисля, че пишещите по този казус трябва много сериозно да прочетат туй, ща написах за тях.

 

    ІV. За „статиите” против ЕС:

    Те фащат дикиш само сред предпримати. Доказателство – посоката на разселване на хората е такава – фърляне на сърп и чук и бягане от страни като Русия, КНДР и др. и да се заселят в нормални страни. Хората искат да живеят в нормални държави, не да ги третират идиоти, за това се отказват дори от Родината си. Какво могат да предложат Русия или КНДР на хората, та там за хора се броят само  олигарсите и военните. Да е отишъл един културен деец от ЕС или САЩ да работи в тези две страни или да е забягнал някой натам? Знам един, Едуард Сноудън, а сега имало и втори, Едуард Хуйедар.

 

     Ще приложа към постинга си някои „статии” от пишещи в социалните мрежи по казуси, за които пишещите хабер от понятие са нямат, но от които е видно, че те като спят сънуват Сталин. Възражда се и старата тенденция от времето на кандърмакьошетата,  наречена поитическа поезия. По времето на соца ходеха  разни мошеници по предприятията и четяха глупости, но присъствието бе задължително, като предприятието им плащаше и ги хранеше, парторзите химнословеха „поетите”. Сега политическа поезия се появава в социалните мрежи наред с желанието за възстановявяне на сталинизЪма. Брежнев направи такъв опит и остана в историята като  неосталинист, сега същото опитва Путин. Няма как да стане, дорогие товарищи. Светът върви напред.

  / Следва/




Гласувай:
7



1. getmans1 - Мурзилки и Путинцки гвардейци ...
02.04.2015 06:40
... Ах Кузмич, Кузмич, какой ты пич,
во имя мира, продал карова
пропыл „ Москвич“.
цитирай
2. kasnaprolet9999 - Това наистина си е баш първоапри...
02.04.2015 19:00
Това наистина си е баш първоаприлско, само че доста соленичко. Понеже обичаш да четеш, ти давам нещо, което напълно споделям: http://www.plovdiv-online.com/region/item/55710-rejesh-klon%D0%B0-rusiya-p%D0%B0d%D0%B0sh-n%D0%B0-chep%D0%B0-turtziya?fb_action_ids=324401057717055&fb_action_types=og.likes&fb_source=feed_opengraph&action_object_map={%22324401057717055%22%3A680194198721660}&action_type_map={%22324401057717055%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]
цитирай
3. kasnaprolet9999 - И още нещо, след като горе си напи...
02.04.2015 19:05
И още нещо, след като горе си написал, че Украйна, не се пише с й, то ако обичаш бъди последователен, не я пиши и ти така, а то какво, ту я пишеш Украйна, ту Украина. Освен това въведи си програма за правопис, като си толкова компютърно грамотен с тези филтри, да ти покажат буквите, които пропускаш, че са доста.
цитирай
4. planinitenabulgaria - За пропуснатите букви: /Не е първоапралска шега както постинга ми/
02.04.2015 22:12
При откриването на ВЕЦ "Кокаляне" идва министър Кимон Георгиев да поздрави строителите. Някой от строителите трябва да каже нещо, но всички се притесняват, отказват да говорят. Фащат партийния секретар, който е от едно село до Монтана, той няма как да откаже, войник е на партията. Добре, ама той неграмотен, кво да каже. Изтъпанчва се на импровизираната трибуна той и като заговорва, произнася реч, състояща се от едно съставно изречение, записано в историята на българската енергетика. То предизвиква усмивка и днес:
Какво можАаме - направИаме, кому му не аресва, да се хеби майкята!

И аз наподобявам донякъде този човечец, когото познавах, защото живееше в жилищата към ВЕЦ-а, където имахме работа. Той прекарваше голяма част от времето си на старини н машинното отделение. Има две прилики между него и мен - грамотността ни е почти същата, но аз /мисля си?/ съм с един промил на по-високо ниво. Неговото изречение е съставно, от две, моят постинг - от две части. Третата ни прилика, че и аз като него защитавам що съм сторил, поради което изцяло ползвам неговата реч за тази цел.

цитирай
5. nikolinavalentinova - Первоаприлское.........
03.04.2015 20:05
Поздравления за задълбочения, правдив анализ и за духовитостта! Чувството за хумор е присъщо на интелигентните.
цитирай
6. planinitenabulgaria - Не можех да не почета деня на хумора.
03.04.2015 23:39
nikolinavalentinova написа:
Поздравления за задълбочения, правдив анализ и за духовитостта! Чувството за хумор е присъщо на интелигентните.


Благодаря за коментара! Не е добре да се похвалват автори на постинги, защото те се възгордяват, спират да пишат, да ходят по планината и по други места и го удрят на чалга и бира.
Честит ден на хумора специално на Вас!
цитирай
7. nkf - Ти остави общата валута между ру...
04.04.2015 11:28
Ти остави общата валута между русийката и киргиз-кочовете, ами като се сберат все централнодиваци, барабар с беларус и приемат евразийската валута алтън - е тогава е спукана работата на долара, че и на еврото. Даже другарката венцеслава 1951 може да ти обясни как ще стане това. Само няма да може да обясни как се прави мощна валута, без мощно производство! А производството е критичен фактор, липсващ и в русийката и при киргиз-кочовете и при останалите централнодиваци. Обаче, при все това, правоверните всеки ден палят свещ пред иконите на сталин и пичкин с надежда омразния (но силно желан от тях) долар да се капичне, повтаряйки мантрата "долара няма златно покритие, долара няма златно покритие, долара няма златно покритие". Хаха, абе другарите не знаят, че покритието на долара е колосалното производство на САЩ. Нищо, нека чакат, нека се молят, лошо няма. А иначе резултата от настоящата геополитическа ситуация, ще е същия като през 1989-90, сиреч расийката ще колабира за пореден път хахах, и това ще е логична закономерност. На тъпанари - фатмаци и алкохолизирани дегенрати не им е дадено да доминират света. И освен това, с авангард като пригласящите на путкин тъпи вулвьовци, няма как да не забатачт много сериозно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12307415
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18386
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930