Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2014 21:54 - ОТ БЛОГ. БГ ДА ПОДКРЕПИМ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 6683 Коментари: 0 Гласове:
12

Последна промяна: 03.12.2014 21:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

 

 

                                ОТ  БЛОГ. БГ ДА  ПОКРЕПИМ

                НОВИЯ  ШЕФ  НА  КОМИСИЯТА  ПО  КУЛТУРА

 

     Изказват се мотиви, че предлаганият от ПФ за шеф на Комисията по култура, известна като Ударна група по културната революция от времето на Ламбо е точният човек за този пост. Той имал данни на бизнесмен, бил пазарна личност, години наред работел в Брюксел за просперитета на България. И светска титла имал. Работещите в областта на културата обаче протестират срещу назначаването му, наричат го простак. Стигна се до там, че един много нашумял в последно време политик от ПФ се закани да съди за обида един от изявените ни културни дейци. Появиха се и контрапротестиращи – същите, които искаха свалянето на президента и подкрепяха Успелия на 33 в стремежа му да обладае ДАНС. Една от контрапотестиращите, певица  с прякор Тромпетистката заради подутите си от силикон хоризонтални устни /или пък чрез ужилвания от стършел/ се изказа в негова подкрепа. Страхотен мениджър, каза тя, но пропусна еще едно негово беспорно качество - и той принадлежи към аленделоните на този парламент.

    Може да е всякакъв, но човекът обича музиката, а това е много важно за мен. Аз също много обичам музиката и които са ми прониквали в блога сигурно са убедени не само в това, но и че ризбирам доста от музика. Е, има малка разлика в музиките, които харесваме аз и кандидата за шеф на Културната комисия. Хората са различни, човек открива себе си в музиката. Новият кандидат за шеф на комисията по култура е възлюбил чалгата, но и аз разбирам от чалга. Поради това с няколко чалгаклипа, все едно писани за него, аз ще му сторя музикален портрет. Пожелавам му когато се възкачва на поста си да звучат тези четири върхови чалгахитове, достойни за изпращане в космоса.

   Прилагам ги като линкове, като за последният отбелязвам, че е хит на най-първата ни чалгапевица, и тя с връзки в парламента – от три години й „скача” Успелият на 33. Извън темата отбелязвам, че при последния парламентарен контрол той бе 3 центнера и 45 либри.

    Да ни е честита новата придобивка!

   

     Послеслов:

    Човек най-трудно упознава себе си и аз отново стигнах до тази мисъл. Казусът отключи в главата ми някакъв спомен от преди 45 години, който до сега е дремел в малоумницата ми.

    Пътувах към София, но в Пловдив спряха влака, защото имало „обстановка” на един от коловозите. Хората от другите влакове отиваха до коловоза, където между два вагона имаше нещо загадъчно, отидох и аз. Видях нещо като от кафява глина с форма на бебе, според мен  към 2 кг. Полицай обаче пазеше находката и чакаше лекар. Между хората вървеше спор - бебе ли е това, изхвърено на линията между вагоните или огромно твърдо лайно с такава форма, изпаднало от тръбата на тоалетната на вагона.

   Дойде линейката, слезе екип от доктори и без да влизат между вагоните един от тях се разкрещя:

    Може ли заради това лайно да разкарвате екип на спешна помощ!

  А гаровите шефове бяха спряли и влаковете заради него.

    Тов бе най-голямото хомогенно лайно, което съм виждал през живота си, при това с форма на човек. Не мога да си обясня защо точно сега, когато призовавам за подкрепа на предлагания за шеф на Комисиятоа по култура, неговата форма се възстанови в съзнанието ми. Трябва да има нещо…












Гласувай:
12



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12328994
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930