Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2014 07:25 - ИДИОТ/К/ИТЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1816 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 11.07.2014 07:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


image



image



image



image



image



image



image



image

Записах се при Станка Златева. Утре е първата ми тренировка.

image



image



image



image



image



image
 


                                                                  Девки блатны, девки блатны,

                                                                  оторвали гуя дяды!!!

                                                                  Дядя одит без гуя,

                                                                  как машына без руля…

 

                                                            /Куплет от съветска народна песен/

 

                             ИДИОТ/К/ИТЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ –

                        КАТО ПРАВЕНИ В ЕДИН КАЛЪП

    

     В Америка вече тече предизборна пропаганда и в нея се визира кандидатурата на Хилари Клинтън. Безспороно тя е образована жена, има опит в политиката покрай предишния си съпруг и после при Обама. За кандидатпрезидент с афроамерискански или друг произход този път не се чува и дума. За да набира мощ тази кампания често по медиите има предавания за президента Клинтън, който в спомените на хората е останал като симпатичен човек. В компании той е пеел, свирел на саксофон, бил е истински шоумен и благодарение на тези негови качества допълнително е нарастнала популярността му сред американците. Една от пикантните истории покрай него безспорно е тази с най-скъпата свирка на света, за която Клинтън е заплатил 80000000 долара на адвокатите по делото му и тя не се пропуска от водещите. В тази цена влиза и снемането десетски пъти на негов генетичен материал за експертиза, която да докаже нему ли принадлежи семенната течност на блузата на разрабаотената от враговете му да го орезили  еврейка Моника Люински или не. Името на Моника се свързва с Клинтън подобно на името на нашата Моника, която получи парите на Венци Йосифов след развода им и така извърши трансферът им към новия им собственик, съпругът й СерьГей. Нищо случайно няма на този свят - само сценарии, конците на които дърпа мафията. А тя все върти пари…

   По телевизята тук имаше едно предаване, в което включиха и Моника /Люински/. Тя отлетя за Москва за да представи книгата си „История Моники”, отпечатана в САЩ специално за Русия. В тази книга се описва как точно е бил свирнат президентът - тя е била на колене, а той прав - как сементата му течност се е озовала на блузата й, та да послужи по-късно за ДНК-анализ. Това явно е било част от стратегията на враговете на Клинтън да се съберат убедителни доказателства срещу него - вместо да мисли за най-великата страна на света, той се разсейва със свирки и поради това е трябвало да бъде отстранен от поста президент. Според тях. Сценарият  обаче бе много гаден.

       От представянето на книгата в Москва показваха разни девки блатные, които си купуваха този боклук – мъже не видях сред купувачите - и веднага я отваряха на определена страница, върху която боклучката ги бе вече сезирала. Така директно, още тук,  те проникваха в историята на Моника. Пазарни боклучки. Защо тези девки блатные не четат Пушкин, Лермонтов, съвременните им поети и писатели – толкова много имат! - а четат простотиите на  внедрена в кабинета на Клинтън политпроститутка! Горките промити мозъчки. Пуситата, които Путин вкара в затвора поне имаха позиция, борят се срещу олитархията в Русия.

 

     Тази „История Моники” ми напомни за една подобна у нас. Тукашните сценаристи на Центъра разработиха план за атака срещу нашия президент, но сценарият е съвсем различен от американския,  безсвирков е и още по-подъл. Ето и факти, които ме убеждават, че такъв сценарий върви:

    При посещението на руския министър на иностранните им дела у нас се оказа, че вицепрезиднтката ни е прочела негова книга от 1000 страници,, в която има много негови речи и статии. Оказа се обаче и друго, че никой друг в България не бил прочел тази книга с изключение на вицето ни. Интересно, защо тази книга е била четена или пък разучавана от нея, за какво ще й влезе в работа, след като ние не сме към Голямата страна, а към ЕС, кой е възложил тази задача на вицето? Може би тя сАмата, за да повиши общата си политическа /или пък друга?/ култура както руските промити мозъчки с книгата на Моника. Но книгата на Моника бе в много екземпляри, а тази – в  само един и той пападнал на ПРАВилното място / корените на тази дума са чак в с. ПРАВец/. И пак идва въпросът „Кой”, но този път с него и втори, „Защо?”

    Ще се отклоня малко от темата за да я допълня:

    Усърдното запознаване с книгата на иннострания министър на Русия и демонстрацията на това познаване по време на срещата с него ми напомни за запознаването на един политофицер с подобни трудове, дядо Митко, когото познавах по линията на дъщеря му.  Непосредствено след Деветото като партизанин, произхождащ от махала на с. Полетинци – тази зад паметника на политналия от мечти на хълма над селото – той става политофицер, а после политрук на висок пост в БНА. Обучават го съветски инструктори в Голямата страна, после тук политкоминтерновци, завърнати от Сталин в България. В едно изречение съобщавам само, че този идиот така обърка живота на дъщеря си, че по-късно тя се самоуби. След като дядото почина аз помагах на дъщеря му да редуцира останалато от него. Наследство от него останаха много съветски книги. Имаше десетки книги на Сталин, които той бе чел или учил, като в тях бяха правени подчертавания с молив в три цвята – червен, жълт и черен. Нямаше страница в тях, която да не бе подчертавана. Всичкото туй се изхвърли. Имаше и книги на Ленин, на Димитров, сега си спомням за „Капиталът,, , „Теория на отражението”, „Антидюринг”, но не бяха много. И те отидоха долу при кофите за боклук. Изхвърчахме при боклука обаче и нещо много скъпо като стойност, около 30 тома на Тошо Томов, както дъщеря му наричаше Правешката Тиква. Те бях червени, луксозни, към тях имаше един книгодържател по формАта им, в който да се четат, и той червен на цвят, елементи за отбелязване на страници с лика на Тиквата и хиперлуксозно тевтерче в същите корици за химнословене вероятно на мислите на Тиквата. Подаръкът имаше и посвещение от кого е, някаква партийна организация. Тези книги не бяха отваряни въобще, но стояха на по-видно място от книгите на Сталин, които бяха опърпани, а тези – красиви на вид. Сега си спомням, че там имаше и книги на Шапкарката /Л. Живкова/. Интересно, дали политрукът знае, че имаме напр. Вазов?

    С написаното в тези книги дядо Митко си е вадел хляба, четейки на офицерите части от тях, примерно на едни подчертаното в жълто, разяснявал е какво е искал да каже Сталин в подчертаното с червено или пък черно. Дали по утъпкания път на дядо Митко сега не са засилили от Центъра вицето на президента, начиная със запознаването с идологията на Путин, която тя после да ни обЯсни на нас. Така тя се явява апостол, който ще ни преведе на разбираем за нас език какво иска от нас бащицата, ще се пробва да го внуши и на президента. Известно е, че тя винаги е срещу инициативите на президента или ако той излезе с решение, тя има резерви срещу него. Още нещо ще напомня от безличната й дейност в президентнството, казусът „Опиц”. Художникът уби крадец, задържан стотици пъти от полицията за престъпления, но въпреки това неосъждан и получи най-тежкото наказание – затвор и да заплати за отстрелването на рецидивиста-престъпник 300000 лв. кръвнина, което заформи делото в „тлъсто”. Така се наричат делата, от които могат да се вземат много пари, като част от тези финикийски знаци чрез знаковите адвокати се отправят за разпределение там, от където е излезнало Решението в името на народа. Ако вицето бе почтена жена, тя щеше да помилва законно  Опиц и да спаси семейството му от лешоядите, които взеха имотите и на децата и на внуците му. Заради тези 300000 лв. фамилията Опиц бе ликвидирана, не заради задстрелването на боклука-крадец-рецидивист.  Роднините му безимотници със сигурност ще напуснат страната.  Кой не й даде да се възползва от правото си на помилване? Кой? Аз мисля, знаковите фигури, които ще участват в разпределението на тези финикийски знаци. Бившите й колеги от съда може би.

    Още един щрих от дейността й:

    Пред президентстото се събират контрапротестиращи срещу президента, предвождани от една отврат с брадавица на брадата си и с мегафон. Тя иска отстраняване на президента и поставяне на негово място на вицето му. Излишен тук е въпросът „Кой?. Същата тази отврат появяват по телевизията в среща с Орешарски, в която тя го моли да остане министър-председетал, макар кабинетът му по същество да падна. Май тази е част от тези, дето са турнали вицето и се надяват да я направят президент чрез изпълняван от нея безсвирков сценарий за съборването му.

    Делата на нашата „Моника” в президентството по същество приличат на делата на американската, но докатото американската нанесе свирков блицудар  по презедента, нашата ще  ръфа болезнено президента докато той удЪржа поста си. Тази линия е още по-подла от американския оригинал, а изпълнителката й - с още по-нисък морал от американския си аналог. Американската и нашата Моники остават твърде далеч от успехите на Моника Сергеевна, при която по същество отидоха откраднатите пари на вложителите в банката на Венци.

   Нашата Моника не е единствена на страната на тези, които се борят срещу хората, срещу напредъка на страната, на която конците дърпат олигарсите. В краткото време на това правителство и парламент на възлови позиции олигарсити поставиха напр. валията на София, който е бивш застраховател и изключително агресивен, но също и шеф на митниците, които дават много пари за изборите, на полицията, която пази избраните, на Сметната палата – това са все заложени мини срещу развитието на страната по пътя на демокрацията, които ще експлоадират планово когато се разпореди чрез дърпане на конците от Центъра. За да стане преходът наистина безкраен и вместо България да се появи държава Олигархия, каквато е сега Русия..

     

     Заключение:

     Четирите въведени образа от мен – на амераканската Моника, на дядо Митко и нашата Моника, както и на г/жа Сергеевна имат доста общи черти, но май най-високото стъпало като морал е за дядо Митко. Той е програмиран да прави нещо, прави го, макар това правене да стана причина дъщеря му да се самоубие малко след смъртта му. Американската Моника пише книги, докато нашата само чете, както дядо Митко. Да имаш в актива си прочетена книга от Голямата страна в обем почти колкото Библията не е малко. Американската Моника е еврейка, нашата вероятно е циганка, поне на мен така ми изглежда. Америкнаската след употребата й излезе от играта, нашата ще я употребяват поне пет години - никой не може да я поклати от поста й.

Да се наемеш да служиш толкова дълго на Центъра и да не се срамуваш от дейността си, трябва да си хипергьонсурат. Или пък да си сторвала такива неща като бивш служител от съдебната система, че да нямаш избор.

    Препоръчвам на „Мониките” да прочетат книгата на Антон Дончев, „Време разделно”. Там играят един циганин и един евреин, но конците тогава са им се дърпани от Центъра в Цариград, след това седалището му е преместено на ул. Лубянка в Москва. В книгата е описан финалът на една безсвиркова разработка, явяващ се подло удушаване с въже:

      Пратеници на султана занесли скъпи подаръци на валията на Ахъчелеби /Смолян/, Салихага, не съблюдаващ приказите на Високата порта, но и ферман, че го въздигат, после подло преметнали въже през врата му и го удушили, дърпайки въжето от две страни. Станало нешо като с Политковская в Москва, но тогава нямало Калашници. От едната страна въжето дърпал циганина, от другата – евреина. Две от Мониките отново са от техния етнос. На едната играта пропадна, същто ще се случи и на втората. Ще понесе ли срама от това или ще постъпи като дъщерята на дядо Митко?

   Девки блатные, девки блатные, с ума сошли…

  

  




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sande - Мониките - Герои на нашето време!
11.07.2014 10:30
Коста, библиотеката на читалището в Пастух я закриха,защото книгите събират само прех и няма кой да чете. Нито един даже. Раздадоха книгите, защото нито има читалище вече, нито читатели. Останал е тук-таме по някой избирател на Сатанишковото БСП/БКП и на Моника. Това вече е крайния резултат тук.

Прочетох от тези книги една - биографията на "Вожда и учителя" Г.Д. от Стела Благоева, Издателство на БКП, 1949 г.


Едно изречение няма верно.Може би само изречението: Г. Д. е роден на 18 юни 1882 г. в село Ковачевци, Радомирско е вярно. Евентуално..
цитирай
2. irin4eto - Красиво е..:)
11.07.2014 17:28
Красиво е..:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12261611
Постинги: 4564
Коментари: 10792
Гласове: 18366
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930