Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2014 00:52 - ИСТИНАТА ЗА РУСНАЦИТЕ В УКРАЙНА ОТ РУСНАК
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1158 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.05.2014 00:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                             Само за читатели над 18 години!

 

В ЕДНО СЪСТАВНО ИЗРЕЧЕНИЕ ЖИВЕЕЩ В УКРАЙНА РУСНАК КАЗА ИСТИНАТА ЗА РУСНАЦИТЕ В УКРАЙНА

 

    Всякакави заблуди се подмятат от маркспутинците за Украйна, които се подемат от щатните им агенти не само в региона, но и от разрботените в Центъра на Голямата страна техни агенти, изяваващи се и сега в бившите соцстрани. Такива има навсякъде и у нас – в законодателната власт, в изпълнителната, в съдебната. Има ги и в блога, където се прикриват като бетонни глави, промити мозъци, заразени с вируса на Маркс или откровени примати, но се познават по делата им - това са блогови проститути на разполжение на Центъра  и които биват активирани от него по актуални казуси. Целите им са два типа, като едните са атрактивни, артистични, за да отвлекат вниманието от големите. Дребна цел на блоговите проститути е атаката срещу една журналистка, която пише против тях. Те така са надъхани /уж/ срещу нея, че ако тя им падне, перинеумът ще й експлодират. Така Станишката говори колко страшно е щяло да стане, ако мая Манолова не бе фанала Боко и Цвъко в печатницата в Костинброд.

    От доста месеци обаче по-актуален казус от украинския за Русия и за блоговите проститути няма и те в момента наподобяват по активност домашни животни, в чиито анус децата са завряли обелена хиперлютива чушка. Какви ли не глупости изписаха те, но пък забравиха, че през зимата на 1936/37 г. чрез глад руснаците умориха над 7000000 укпраинци, че Крим е териториия, в която са живели етнически българи, мюсюлмнизирани от турците, но българската им кръв остава. Забравят и друго, че Сталин прогони от Крим в Сибир татарите, основното население от днешния, подобен на Куба полуострова на ствободата, като голяма част бяха директно избити от гавазите на Берия. В техните домове на тяхната територия след това дойдоха руснаци. Тези, коиито днес поод дулата на гавазите на Путин глрасуваха за свободата си.

   Това обаче, с което се запроституирва от руската политика и от блоговите проститути е  твърдението, че руснаци от Украйна искат да преминат обатно към Русия. Говорим Русия, понимаем Путина, говорим Путин, понимаем Русия. Нищо такова няма!!! В Украйна и в други страни, включително и в България са се преселили руснаци, защото те не искат да живеят в Русия. В предприятието, където работех имаше много рускини и по време на банковия грабеж аз им питах: Защо не си стояхте в Русия? Отговорът бе, че каквото и да става тук, тук е по-добре отколкото там.

    Тези, което тръби Центъра, че руснаците в Украйна искат да се върнат в Русия, са агенти на Путин. Те организираха изборите в Крим, те бяха с маски, калашници и военни автомобили без отличителни знаци. Това е част от Вътрешните войски на Путин, които той прехвърли в Крим. Същите сега ги има и в Източната Украйна. Имат преносими ракети, свалят хеликоптери.

   Биха ли желали обаче руснаците в Украйна да бъдат върнати от службите индиректно обратно в Русия. Твърдо не!!! Пропуск в цензурата на предаване от Украйна стана причина да се излъчи мнение  на един руснак от Донецк, което много хора видяха, но малцина разбраха смисъла му. Ще цитирам изказването му, за да го прочетат блоговите проститути. Човекът /руснакът/ каза, че живее от 20 години в Украйна, той изглеждаше към 40. Питаха го за кого ще гласува, какво иска. Той отгвори така, /пиша по памет/:

   И да има автономност в Донецк и да няма, аз съм и ще остана тук, защото тук и преди животът бе по-хубав /от тоз в Русия?/ и след като преминат тези неприятности за страната /Украйна/ той пак ще бъде по-хубав /отколкото в Русия?/

   Този човек разкри колониалната стратегия на руската политика, усилията на подкрепниците й в България, но и безсмислието на статиите на блоговите проститути. Някои са така активни по този казус, като непрестанно да им пъхат пряснообелени свръхлютиви чушки в най-чувствителното им отворче. Няма да назовавам имена, по делата им се знаят кои са те. Този простоват човек, търсещ по-добър живот каза истината – такъв в Русия няма, руснаците се изселват от Русия където и да е. Тази истина така обилно наекскрементира проститурищите с този казсус в блога, че те скоро няма и да посмеят да публикуват нещо по тази тема. Ще има да се почистват, почистват… Те бяха уцелени от един обикновен руснак - честен човек с оръжие, притежаващо ефективност на лазерен лайномет от позиция, срещу която пишещите глупостта си нямат защита - от Телевизията. Отиде им имиджа, на турски език, суратя. Май точно там ги улучи тоя с лазерното си оръжие. Ще млъкнат ли въобъще или само доката се почстят – ще видим.

   Да не завърщшвам така тежко този мой постинг с лайномети, наексрементирване на блогови проститути и други, малко ще разредя напражението:

   Вменяват ми, че съм селски дебил. Това е истина до половиината. Селски – да, но дебил – не съм. Дебил значи слаб, май и това идва от турския език, но може да е и от латинския. Знам връх в Източни Родопи с име Акватепе. А познанията ми за селата – те са много обширни, при разработката на агенти се ползва думата всеобъемляющие.

     И още нещо за мен – изключително съм музикален. Ако някой не вярва да отвори блога ми. Написаното слово, включително и от блоговите проститути ми наподобява музика, ще приложа линк на каква. Голямо достижение за мен е, че открих дори музикално произведение със смисъл, като този в текста на постингите на блоговите проститути. Понеже не знам сами ли пишат те стаиите си или ин ги дават готови, за тяхно улеснениие помествам и текста на песента. С много силни родилни болки се роди този текст.  Първоначално трябваше да се казва : Устав в нещо, нещо в уста”, но от Комисията по етика не го одбориха. Предложиха „Ръка в нещо, нещо в ръка” – пак не го одобриха. Последната му редакция се казва „Стискам го мъжо, искам го, пишчето мъжо, гиздаво”. Одобриха го, но със забележката, че на клипа трябва да пише „над 18 години!”.

   Приятно слушане на звученето на поръчковите писания за Украйна и запознаване с текста, на който тези писания са подобни.

 

Ето и линка на песента, звучаща като постингите на тия, дето пишат за Украйна:

                      https://www.youtube.com/watch?v=gksVOxZX8u4

 

     А това, дето са го написали звучи така:

 

                             Искам го! Стискам го!

 

       Искам го мъжо, стискам го,

       Твоето пишче гиздаво.

 

       Не го слагай на дълбоко,

       Трябва да е на широко,

       Да попълниш бързо фиша,

       Слагай го да спре да диша.

 

      Искам го мъжо, стискам го

      Твоето пишче гиздааво.

 

       Който бърза бавно стига,

       Де да може да го дига,

       Да го дига да се цели, 

      Милиони да печели.

       Искам го мъжо, стискам го,

       Твото пишче гиздаво.

 

       Автор, Луна, студио Костинброд.





image

             Най-изявеният Украйнакоментатор в Блог. бг.

image

В Палестина дали молба да преминат към Русия, дигат им детските. А ние?

image

                                         Крим минал към Русия!



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12311575
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18386
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930