Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2014 21:13 - АЗ РЕШИХ!!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1982 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 22.04.2014 21:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

    АЗ  РЕШИХ  ЗА  КОГО ДА  ГЛАСУВАМ  НА  ЕВРОИЗБОРИТЕ!!!

 

    Признавам, дълго се колебах, защото не одобрявам предлаганите кандидати за депутиране в Европарламента. Не одобрявам и до сега представялите ни наши депутати там. Една е с прякор Дълбокото гърло, един архонт-менте се прави на луд, трета заради приватизацията на ФАРМАХИМ получи прякора Тони Фарма, четвърти  - Аналът /Анал Лютиф от ДПС/, разобличиха като агент на ДС с една негова отчетна бележка за получен хонорар, написана собственоръчно /и неграмотно/ от него: „Получих 50 лв, оставям раСписка”. Фани един, удари другите! Да не пропусна и един царист, който говори точно като Ааамет Доан и когото никой не пита коя политическа сила представя в Европарламента. Май Центъра.

   Мисля обаче, че този път имаме достоен кандидат – Делян Пеевски от ДПС. За него аз ще си подам глъсеца.
 
image

Призовавам и други блогъри, особено тези, дето ги тургат все най-първи на първата страница заради украинските им коментарии да сторят същото. Това е моето

 

                                         РЕШЕНИЕ,

                              към което прилагам следните

                                          МОТИВИ:

 

    На 33 той вече е успял. Това е много важно, защото от високата трибуна на Европарламента, той със сигурност ще ни подскаже как да успеем и ние. Казано директно, той ще успее и нас. Ето и някои от предпоставките за възхода му в живота:

   Първата от тях е, че той е изключително трудолюбив и скромен. В данъчната му декларация има вписани два негови панелни апартамента  по 63 кв. м. и един Опел на 20 години. За успяването му обаче освен скромността му решаваща се оказа и неговата изключителна интелегинтност. По това свое качество той стои не само над всички останали кандидати за Европарламента, но и над поетите ни, за което съдя от статиите, помествани в неговите вестници. Той не само ги превъзхожда интелектуално, но може да дава и преценки за качествата и действията им. И го сторва с мощ. Сега ще се спра на два от вестниците му, Телеграф и Уикенд. Аз задълбочено чета тези вестници и вече чувствам благоприятните последици от запознаването ми с поместваните статии в тях върху умственото и интелектуалното ми развитие. Тези вестници обаче неочаквано предизвикаха и едно странично въздействие върху мен - те промениха мисленето ми и точно за това аз реших да си подам глъсеца за Делян от ДПС.  Ето няколко характерни примера за интелекта на този медиен бос, за да не помисли някой, че се шегувам.

 

 image

.

     Това е едно заглавие от негов вестник, където е написано какво точно правят поетите ни. Аз си мислех, че те творят красота, че имат връзка с Бог и че чрез таланта си ни служат за пример да се стремим  и ние, обикновените хора, към красота във всекидневните си изяви. Чувал съм възхижение пред красив строеж, „красив е, като да са го строили поети”. Защото поезията според мен е красота. Така гледах аз на поезията до този момент, но задълбоченият прочит на статиите във вестниците на Делян Пеевсски промени мисленето ми. Съвсем различно стояли нещата с поетите – как не съм знаел тези неща до сега! Нито едно стихотворение нямаше да прочета! В/к Уикенд ми отвори очите. Добре, че има таквиз като Делян, превъзхождащи поетите по интелект, за да разкрият истинската им същност – вместо да творят красота за хората, те се замервали с лайна. Никога не съм предполагал, че те се занимават с такива работи, но Делян ги е фанал, разкрил е истинската им същност и я разпространява чрез медиите си до народа. Аз съм един от тези, които научиха тази истина.  

   Имам критика към статията обаче, която считам за непълна. От къде ги намират поетите тези лайна, с какви лайномети замерват те другите поети, има ли лайномети с оптичен мерник, никаква информация за това в статията няма. В нея липсва и папарашки снимков материал, напр. как поет с лайномет се прицелва в дуг поет. Липсва описание на възможностите на „оръжията” на поетите, за производителя им, а също и за на консумативите за тях, на кой пазар те могат да бъдат закупени. Защо само поетите да ги ползват, те стават и за ширпотреба.  Не са поместени към статията и снимки на поразен от прецизен изстрел с лайномет поет и  радостта на поета, който го е уцелил, би била тази радост и възпята в стихове. Поправителна статия –по-подробна - ще трябва да пише Делян, защото темата е важна. Тя разкрива същноста на интелигенцията ни, която Ленин мрази и нарича реакционна маса. Май не само Ленин.

 

     До тук за интелекта на моя избранник за Европарламента, но сега и за ума му, който оцених след се запознаването ми с друга статия от негов вестник.

     Една изключитилно коментирана личност на един популяризиран от вестниците на Делян затворник – Янко Ваташки, с прякор Лудия, в интервю от Централния затвор пред репортер на Уикенд изказва една забележителна мисъл, която считам за продължение на мислата на Ленин „За истината и ползата”. Завършилите партийните школи са държали изпит върху тази статия и са запознати с нея. Сега г/н Ваташки свързва истината с нещо друго, с аналния секс. Янко казва: Истината е като аналния секс – ако не те устройва, боли!

   Това е изключителна мисъл, която Делян е оценил и преценил, че трябва да се доведе до знанието на читателите на вестниците му. Прозрението на Лудия за истината ми напомни за основания от Ленин в/к Правда. За него и за другия най-важен съветски вестник, Известия, руснаците казваха: В Правда нэт известия, в Известия нэт правда. Пилат пък пита, какво е истина. Убеден съм обаче, че Делян отлично знае какво е истината – не само с аналния секс, с каквото се наложи с вещина ще я свърже.

    Освен тези две статии, едната предназначена за интелектуалци, другата за философи, медиите на Делян поместват и доста интересни подробности за известни личности. Помествам няколко хиперинтересни снимки за подробности по тяхната физиология.

 

image


image

Леле божкеееее, къф му е гуляяяям!!!!!

image 

Благодаря ти Уикенд, видях големите бузи на Азис!

 image

 
Пред таквоз нещо и ролетката се е сакълдисала - лентата й се е заклещила преди да достигне 25...


     Новината, която най-силно ме впечатли и възбуди любопитството ми бе статията за Азис, в която се описва как той опъва член 24 см. Интересното е обаче, защо във вестника на Делян поместват снимка на дупето на Азис, а не на 24 см. му фалос. Още по-напреднал в размера според вестника на Делян се оказва професор Пимпирев. В свободно положение той го провесвал на 25 см. Вероятно за някой такъв професор, като попитали една студентка как е минал изпита й, тя отговорила: У профессор – гуй агрессор, нагнетают как компрессор. Професорът е поместен на снимка във вестника на Делян, а до него има опъната ролетка с белязка на 25-я см. С туй огромно нещо, пише във вестника на Делян, не било съвсем ясно какви ги върши професора, само студентите му знаели, но пък било известно, че плашил с него пингвините, защото в Антарктида нямало бели мечки. Иначе и на тях щял да им го размаха и подплаши.

   Идеята обаче, да пишеш, че някой си имал огромен фалос и да му прикрепиш към снимката една ролетка е велика. Само изключително умен – най-умният! - може да измисли такава днимкова комбинация.

    Колко интересни теми могат да се намерят във вестниците на Делян и само как интересно ни ги поднася той. Преди да започна да го чета, аз бях друг човек. Вече ми отива да си купя вестник Уикенд, да го отворя, да го държа и да го чета. Като срастнали един за друг сме. И с Телеграф е почти така.

  

    Още няколко щрихи към мотивите ми да си подам глъсеца за Делян. Искам да сезирам сега тези, които са наблюдателни. Когато покажат по телевизията Делян така, че да се вижда тила му, нека зрителите преброят ядките по него. Ядките по врата на агнето, на шилето или на угоения овен са най-вкусни, но лекарите знаят, че това са допълнителни части на мозъка, когато в главата няма достатъчно място за него. Те представляват нещо като допълнителна памет, напр. флашки или външни харддискове и като ги видим у човек в нас светва лампичка, че става въпрос за толкоз умен индивид, че мястото за мозъка в главата му не стига и той се е разпръснал тук и там и изпълнява функции в допълнение на двата мозъка в черепната му кутия. Чувал съм за разсейки на мозък при най-умните екземпляри дори в гландиса им, но това не може да се констатира визуално, само може да се предполага от специалисти. При Делян ядките са не само по тила, те се качват и под скалпа му, което се случва много рядко. Но къде само по тила място за толкоз много ядки?

    Още малко по темата за изнесения от черепната кутия мозък, известен като ядки.

   По времето на курбанбайрама турците коли угоен овен и черпят туристите като мен, случайно оказали се на празника им. Късметлията е този, комуто се падне частта от врата на овена с ядките. Ядки по врата съм забелязал на още един биринджия на ДПС, наричан Желенският Ален Делон, в момента валия на София. Вестникът на Делян ми напомни за историята на един предишен евродепутат от Германия, Ернст Швулер, който много обичал да папка. При депутирането му той отговарял за категорията „Угоен овен”, но докато бил депутат на третата година преминал в по горната категория „Морски слон”. Трябва да помним поуките от историята.

   Аз много съжалявам, че недоправени попречиха на Делян да го турнат начело на ДАНС. В екип с главния прокурор, с когото си приличат като две капки вода дори и като обеми, сега в България нямаше да има престъпност, корупция, купуване на гласове, битов терор. Но всяко зло -  за добро. Като евродепутат пред Делян се разкриват нови възможности. Виждайки, че не вървят делата на ЕС /Европеския съюз/, той ще ни пренасочи към ЕС /Евразийския съюз/ и ще се отървем от ярема, наречен „валутен борд”, премахването на който разкрива светли хоризонти пред банките и бизнеса. Така ще можем да получаваме от Путин газ с 10% намаление като евроазийци и ще строим атомни централи, произведени в неговите заводи в гр. Горки, известни като Атомстрой. Ако нещата обаче заради Крим станат неудържими и Путин реши да удари страните от НАТО със секретните си оръжия, Делян ще ни извади превантивно от НАТО или ще се застъпи за нас пред него и така ще ни спаси от гнева на бащицата редом с КНДР, Куба, Виетнам и Венецуела.

   Всичките тези аргументи надделяха в избора ми за най-правилния ни евродепутат – той трябва да бъде  Делян Пеевски от ДПС. Останалите са въздух под налягане, макар изобщо да не знам кои са те.. И по килограми те не могат да се мерят с мвоя кандидат.

   Като евродепутат Делян ще бъде най-представителният в залата с неговите /в момента, защото той върви нагоре!/ три центнера и 15 паунда лично тегло. Лютиф Местан като го представи, каза че той бил и много силен. Аз съм слушал, че Делян пробягвал 100 м. за 13,2 сек, имал разряд за скалолаз, разрешаващ му да катери скали с трудност V в категория.  Теглото на човека е важен показател, който трябва да се има предвид. То е свързано с други негови качества – мозъкът на човека е 2,2% от телесното му тегло, а мъжеството му – около 0,8%. С таквиз показатели едва ли някой друг евродепутат ще може да се похвали. Мисля, евродепутатките като го видят, ще узреят яйцеклетки, ще получат разкритие, целите ще се навлажнят, ще загубят акъла и задръжките си и ще му налетят като F – 16 докато е още на трибуната. С него ще стане доста емоционално в европарламента – защитавайки тезата на ДПС, евродепутатките, вместо да го слушат ще го разглеждат като сексуален партньор, ще се размечтават по него и вместо да мислят за бъдещето на Европа, главите им ще бъдат обладани от други мисли – задни, долни, не знам точно какви. Но със сигурност каквото той предложи, евродепутатките ще приемат.

    Мисля, че Делян ще промени и музикалните вкусове на евродепутатите – вместо да слушат разните там западноевропейски музики, ще направят завой от Бах напр. към Кондю или към най-новата звезда Яшар от квартал Автогарата в Димитровград, от където нтоминираха Делан Пеевски за кандидат. Това ще им се случи непременно, защото с Делян в Брюксел ще замиинее и неговата любима, чалгазвездата  Цветелина. Тя е убедена, че Делян ще спечели изборите и вече стяга куфарите си за Брюксел. Поръчала е нови песни, а на хитовете си е напправила евроактуализира на текстовете. Най-първият й хит вече има ново заглавие „София, Щрасбург, Брюксел, Бургас, чалага до дупка се вихри за вас.”

   Ако някой отвори блога ми, добре да помисли за кого да гласува.

 

АЗ ВЕЧЕ РЕШИХ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ НА ЕВРОИЗБОРИТЕ!!!

 

     На тези, които още не са решили предлагам клипове с Цветелина, чалгаджийката, с която Делян ще ходи в Брюксел.

/Съжалявам, клиповете на Цветелина за сега не успявам да сваля и приложа. Хитът й се казва "Чалга до дупка".

   

    https://www.youtube.com/watch?v=i5dJVFoXzL4

    https://www.youtube.com/watch?v=BAQYS3KxbTw

    https://www.youtube.com/watch?v=YW9xWVuD8Ew

    https://www.youtube.com/watch?v=k5rcTKRGaVY

   

                             




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sande - В Европа си нямат Делян Пеевски! Там не знаят какво е това "култ към свинята"!
21.04.2014 16:43
А ние оцеляваме векове благодарение на свинята!

Гъци, гъци, гъци! Това е музика. Това са най-нежни звуци!
цитирай
2. kasnaprolet9999 - Напълно те подкрепям, успя да ме ...
21.04.2014 18:05
Напълно те подкрепям, успя да ме убедиш:))))
цитирай
3. planinitenabulgaria - Убедих Те въпреки
22.04.2014 21:07
kasnaprolet9999 написа:
Напълно те подкрепям, успя да ме убедиш:))))


че пропуснах да отбележа в постинга си, че този от скалния паметник е купил и "Булгартабак" ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183845
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031