Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2012 22:55 - СВЕТЪТ НЕ Е СЪВЪРШЕН !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1588 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 30.11.2012 23:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                               СКЕРЦО  ОП. 929

image 

      Набрах смелост след иницидента, който преживях в планината и отново тръгнах. Пак сериозна тема се оформя, ще трябва доста да поработя върху нея – мнението на хора, ограбени от разбойниците за полицията и за министъра им. Ще я подкрепя с мнения, снимки от делата на разбойниците, коментарии на пострадалите. За да си почина от проблемни теми обаче сега ще изкоментирам една подкана, която явно не бе за мен. Попаднах на табела, ориентираща посетителите на заведението що да сторват в него. Признавам си, че се ядосах, защо точно аз. Толкова по-подходящи има от мен. Аз все давам примери, и сега ще приведа два убедителни:

   1. Ако с мен бе министъра на културата, той би се зарадвал и разтреперил от вълнение. Освен това неговото правило е да пие само до зори и мотивите му за това са следните:

Ако пие след зори любимото си питие марково уиски, може така да стане, че бирнджиминистърът да свика извънредно заседание на МС. Известно е, че който е пил уиски миризмата го издава, защото мирише на дъбова бъчва. Оправданието пред началника му, че уискито влияе само на двигателната система, а не пречи на мозъчната дейност и дори я стимулира, може и да не бъде прието от шефа му и той да го уволни или издървари. А той е едър като гибралтаррска скала, много яко дървари. Друг е въпросът, ако министърът на културата е къркал цяла нощ уиски каква на следващия ден ще бъде културата на министъра.

   Затова златното правило на министъра – в зори да се приключи с пиенето чудесно се обрамчва в подканата на табелата. Как не беше с мен този човек, такъв късмет му излизаше!

   2. Ако с мен пък бе министърката на МОСВ прочитайки тази таблелка, тя щеше да закряка от възмущение. Какво е това, да се поставя рамка на нещо, което тя превръща в изкуство? Може пък точно в зори да й се е отоворила най-сладката глътка, да й се е прииграло най-жестоко чалга. Що за ограничения, до зори. Възмутително! Добре, че не беше с мен, мисля си. Прочитайки написаното аз щях да отнеса възмущението й. Тъкмо преминала жената прага, след прекрачването на който тя затворява изкуство, те ще я пресичат. Оти ставало светло...

   От пиенето някои наистина правят изкуство, особено водкаджиите. Специалистите веднага разпознават субектите на уиски ли наблягат, на водка ли, на рикиа и мастика ли,на вино ли или само на бира. А също и кога са достигнали пределите на божественото си опиянение, след което са готови да творят изкуство. При тази категория обаче /за мен пиянища!/ има и един друг момент, при който им е криво та две не видат, оти алкохолът в кръвта им е паднал. Това става ясно след появяванто на индивидите по телевизията, по говора им, по излъчването им, по трайните промени по лицата им. Спирам се на последното, предните две са по-сложни.

   Големите пиячи, които не могат да изчакат да им се сипе в чаша и пият от бутилката получават изменения по лицето, при които устата им се измества в една посока, наляво или на дясно, а носът им – в обратната. По този начин при ползване на бутилката приспособилото се за тази тяхна основна дейност лице вече не пречи когато тя се ползва, защото при надигането й тя не може да се опре в носа и така може да се изцеди и последната капка от нея, най-сладката. Те тези изменения вече ги има в лицето на министърката. А опастността да я изобличат при извънредни заседания – тя би имала смекчаващи вината обстоятелства. Водката не мирише и трудно могат да я уличат по това направление, но ако все пак я гепнат, биринджиминъстърът е много толерантен към дамите, защото знае, че всички дами го харесват и таят мераци да го обладаят, поради което гласуват за него ан блок и той все печели изборите.

    In vodka veritas! Всичко друго на този свят са глупости! Най-женското питие е това!

   Аз си падам по изкуствата, но как не можах да се открехна и в тази област?

   Дъ съ ..ъ в глъвъта проста. Но какво да правя,

   СВЕТЪТ НЕ Е СЪВЪРШЕН...

 

  




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12318275
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930