Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2019 23:27 - РУСКАТА БАЗА В НИШ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1201 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 17.03.2019 23:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                             С посвещение на г/н Борн за поучение:

           РУСКАТА БАЗА В НИШ–СВЪРЗВАЩОТО ЗВЕНО ПУТИН-ТАРАНТ

 

   За да бъда разбран в тази моя статия, ако някой отвории блога ми и се сезира върху нея, той трябва да е наясно с понятието паравоенник. На времето Ленин е казал: Преди да спорим трябва да се разграничим! Това означава, че преди да ползваме определени понятия, трябва да сме запознати с тях. Затова – малко пояснения:

   Паравоенникът е този, който участва в паралелна на тази на държавата военна осъпротива срущу нашественици в страната, завоеватели, окупатори. Той воюва срещу тях на по-малък фронт, отколкото военните сили на страната му и така той помага активно във всеобщото дело на страната.

   Комунистическите страни обаче имат друго тълкуване за паравоенниците. Понеже съм много толерантен, няма да казвам, че те проституират с тази категория хора, вменявайки им „благородни” заадачи за пред света, а по същество те обучават паравоенниците за изява като терористи и убийци, превръщайки ги в инструмент за страх пред хората, неразделна част от метоодите на управление на страните примати.  Давам пример със Сърбия, където техните т. н. паравоенници – по същество безскрупулни убийци с промит мозък, разработени да се изявяват като тероорости – са доста известни. Напомням за 1917 г. по време на ПСВ. Сръбски „паравоенници” нахлуха в Кюстендилско и избиха много българи по Босилетрадско, запалиха къщите им и оборите с животните в тях. И то точно преди зимата. Понеже водим просръбска политика правителството ни попречи на демонстрацията ни пред Сръбсокото посолство по повод тази трагична дата. Ние, като по-интелигентни обаче не попречихме на министър-председателя ни да го направят носач на най-големя сръбски приз. Аз дори изказвам съжаление към него, защото ърбите го изпързаляха и го подканвам да им върне приза.

   Още една паравоенна изява на сърбите в Босна. Паравоенници с промити мозъци, надъхани срещу другите етноси и вери, решиха да избият не само сърбите-мюсюлмани, годни да носят оръжие в Босна, но и тези, които подрастват и може след години да си включат срещу сръбското иго над тях. И застреляха хиляди момчета между 12 и 15 години, за да не станат войници. Труповоте им заровиха в галериите на мините в Жепа и Сребреница, после ги преместиха за да ги скрият, но не им се получи след като американците ги изгониха от Босна. Шефът на паравоенниците бе един зъболекар, Караджич, който планираше разстрела над момчетата и смъртната хватка около Сараево.

   Подбони правоенници бяха убийците от конницата на Чапаев. Чисти терорости. Показват им едно село, казват, там има бели, и Чапаев ги отпочва, а бягащите пък покосява картечарката Ана. За ния казват, че след като я убили се появил израза: Умерла Анна, возник онанизм. Други пък не са били доволнии от ниея, изтъквайки основателен мотив:  В ее пизду пропала бы конница Чапаева.

   Паравоенници бяха и наштие партизани. Те не се бореха срещу чужди окупатори, нашественици или разбойнии, а срещу народа си, защото такива бяха интересите на тези, които ги разработиха за такива, руснаците. Такива не влизат в класа паравоенници а терористи. Защото те всяват страх чрез делата си, тероризъм и убийства, а –страхът е оръжие на диктаторите. Ще пиша поснинг за него и без всякакво съмнение ще стане дума за ядреното оръжие на Путин, за стратегията „Взаиимно унищожение” и взривяване на собственото ядрено оръжия в собственаа му страна - акт, който щял да причини 200 години ядрена зима и измиране на всичко живо на земята.

 

    В момента в Сърбия е неспокойно, защото сърбите – твърдя, че те по етнос са като нас – се осъзнаха и искат промяна, смяна на мафиотския им лежим, в който Вучич е маша на „националиста” и „патриот” Шешел. Сръбските управници вече са наясно какво ги чака и искат помощ от Путин да ги пази от разпад по сащия начин, както преди години Башар Асад. Сръбските държавници комунисти са вдъхновени от превземането на Крим отПутин без нито един изстрел, на Донбас и Луганск и на още и още части от други държави. Те така искат да вземат Косово, Босна, ама не им дават. За част от Босна обаче т. н. Сръбска Босна обаче, те имат намерения да постъпят точно така, както Путин с Крим. За това се надяват на подкрепа от Путиин, както се надяват на подкрепа и за Косово. И дваата варианта са твърде малко вероятно, по-голяма е вероятността да бъде хванат цитанин в автобусналиния 79 с билет, отколкото Путин да успее да помогне на каузата на сръбския народ, да присъедини нови територии към комунистическата си държава. За Сръбска Босна обаче се „работи” усилено. В базата на руснаците в Ниш бошняци сърби се обучават от руски инструктори като паравоенници /б. м. терористи/, които чрез терор да присъединят Сръбска Босна към Сърбия. Терор като този в Босна с избиването на младенците, като този в Косово с репатрирането от домовете им на около 2000000 албанци, които сърбите натовариха с влакове и свалиха в 1,6 милионна Македония.

   Отбелязвм и още нещо – на всеки три посещения за рубежом, едно от тях е при рома националпопулист и президент на Унгария Орбан, във връзка с орбанизацията /б. м. опростачването/ на ЕС, но официално се говори за газови доставки. Второто посещение на Путин облигатно е при Веучич, като Путин винаги казва, че те са стратегически партньори. Част от общата им стратегия е руската военна база в Ниш, за която се знае, че там се подготвят сърби с промитимозъци за терорости, но вероятно там се подготвят и други такива. Показаха надписите на оръжието на Тарант, но не уточниха, че буквите са сръбски, а се изпроституираха по казуса, обяснявайки, че били от кирилицата Нищо общо нямамее ние с тази работа, търсете отново дългата ръка на Путин. От Москва, през базата в Ниш за тероорости, та чак в Нова Зеландия. Не, че Путин е издал персонална заповед за това, той просто с политиката, коато води, на всяване на страх от ядрените му оръжия и ракети и чрез терооризъм, косвено причини и убийството на мюсюлманине в джамията им. При тях е бил теророристът по дело, при нас е бил на разходка, необходима му за параван на истинската му дейност, резултат на опростачването му и последващото на тази блаза радикализиране.

   Докато Сърбия води тази своя антимюсюлманска политика в страната си и толерира такава на Балканския полуостров, докато Путин се възползва от това за да всява раздор на Балканите, гребенът на тази безразсъдна политика достигна точката на земята, намираща се срещу нас през центъра на Земята. Злото се разпространява по-бързо от доброто.

   Симптомите са тревожни не само защото мюсюлманите са отмъстителни, но и по друго перо – Вучич пада, само Путин ако въведе войска в Сърбия ще може да го опази. Както в Сирия Башар Асад.

   А какво ще стане с Вучич, напомням какво стана с Янукович при подобни обстоятелства в Украйна.





Гласувай:
8


Вълнообразно


1. planinitenabulgaria - "Забавлението" е доста сериозно,
18.03.2019 11:51
но такива важни въпроси, както напр. ограбването на софиянци от мафията Софийска вода под чадъра на МРРБ, МОСВ и КЕВР, за което изложих факти, не интересуват хората, също така и доклада ми за съдбата на мините по Босилеградско, които разболяха от рак сънародниците ни. Посетителите на социалните мрежи се интересуват от случващото се във Фейсбука. Много голям интерес и много коментарии предизвика напр. сподееното от две фейсбучки. На първата и закъсняло с три дни, на втората й избързало с три дни.
Цитирам Гьоте, който казва:
Всеки народ заслужава ръководителите си!
цитирай
2. radostinalassa - Никой не заслужава юдеите да го експлоатират
22.03.2019 19:42
Много обикаляш скалите, а мисъл никаква. Дървен шпионин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185356
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031