Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2016 11:35 - Село Селце – чудно място за отдих!
Автор: gencho15 Категория: Туризъм   
Прочетен: 1375 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Селският туризъм не е толкова популярен у нас, но все пак има немалко хора, които избират да прекарат почивните си дни именно по този начин. В китното българско село ще откриете спокойствие, ще се радвате на природата, на гостоприемството на хората, на красиви гледки, на уют. Доброто настроение тук е гарантирано, просто защото ще се отпуснете, ще се порадвате на тишината, на песните на птиците, на полъха на вятъра. А ако си мислите, че на село няма да има да се радвате на комфорт, то просто не сте попадали на приветливата Къща за гости „Деница“ в с.Селце. Това кътче със сигурност ще Ви остави впечатлени, защото ще Ви осигури приятна обстановка и удобства!

Китна къща в село Селце!

Почитателите на природата и онези сред Вас, които смятат Балкана за подходящо място за отдих, ще бъдат пленени от това кътче. То се намира недалеч от Стара Загора и е потопено сред зеленината и покоя на планината. Село Селце е много симпатично място, което ще Ви очарова с гостоприемство и приятна атмосфера. Самата Къща за гости „Деница“ в Селце ще Ви предразположи да се насладите на най-приятните почивни дни, прекарани с половинката, с децата, със семейството и приятелите си.

Чудесните места за събиране на маса, които Къща „Деница“ в с.Селце ще предложи!

Къщата предвижда уютно кътче, където да се съберете на маса с всички близки, да хапнете и да се повеселите. В красивия двор Ви очаква чудесно барбекю. То е снабдено с вградена скара. На разположение ще имате още и стогодишна автентична пещ, на която ще можете да приготвяте и чевермета. Обзаведеният кът за събиране ще осигури място за петнадесет-двадесет души.
Разбира се, за предпочитащите да приготвят храната си в условията на добре оборудвана кухня, на разположение ще бъде кухненски кът с всички нужни уреди. Той е към механата, в която също още можете да разпускате и да се забавлявате с приятели.

В китното село Селце ще намерите спокойствието, от което се нуждаете. Тук малчуганите ще играят на воля на открито, сред природата. Порасналите пък ще се радват на приятни разходки, на разговори, на добро настроение. Всеки, докоснал се до това прелестно място, е прекарал наистина пълноценна почивка!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 230068
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930