Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2015 11:28 - Danang Hoang Quan Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 413 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 07:03


 Гостите имат използването на горещ душ и сешоар в самостоятелен санитарен възел. Отпуснете се с успокояващи спа процедури в Hoang Quan Hotel след ден на разглеждане на забележителности. Алтернативно, има караоке сесия или разглеждане на града с кола под наем и за продажба на билети услугите, предоставени на. Ресторант Hoang Quan Hotel предлага добра селекция от западни и виетнамски специалитети с морски дарове. Рум сервиз е на разположение. Danang Hoang Quan Hotel предлага класически стаи, разположени на 150 метра от красивия My Ке Beach. Той предлага безплатен Wi-Fi в общите части и безплатен паркинг. Украсен с класически мебели от дърво, климатизирани стаи са оборудвани с кабелна телевизия и кът за сядане. Hoang Quan Hotel Hotel е чудесен избор за настаняване при посещение Da Nang.

Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. За тези от вас, които искат да се подвизава се, Bac My An Beach, My Ке Beach, Dragon Bridge са само някои от най-достъпни за посетители ще харесат. Възползвайте се от богатството на ненадминатите услуги и удобства в Да Нанг. Докато подало в този чудесен хотел, гостите могат да се насладят на безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часов рум сервиз, Wi-Fi връзка в общите части, паркинг, рум сървис. Гостите могат да избират от 32 стаи, в които се усеща атмосферата на общия мир и хармония. Хотелът предлага отлично разнообразие от развлекателни съоръжения като сауна, спа, масаж, градина. Hoang Quan Hotel Hotel е проектирана в стила на съвременен лукс, но също толкова изящни, елегантни ... Оборудване Международните стандарти заедно с ентусиазирани услугата, любезен персонал обучен Professional създаде един незабравим спомен в маршрута си, когато посетите този централен земя.

От хотела на покрива Hoang Quan Hotel, далечна панорамна гледка ... Небето и морето се сливат като плочи Гигантски син цвят килим пункта до пунктирани сребристи вълнички на вълните ... Son Tra полуостров се намира яхнал път ... Вие ще се насладите на морския бриз на прясна, чиста и чаша кафе в непосредствена близост до близките си хора и се наслаждавайте на велики моменти с удебелен морския въздух. Hoang Quan Hotel хотел е проектиран в модерен и луксозен архитектура, но не по-малко деликатен, елегантен ... Оборудване са годни за международен стандарт с ентусиазъм, внимателен услуги на щабовете, които са били обучени професионалисти, това нещо ще бъде един незабравим спомен за вашето пътуване, при посещение този централен земя. Хотелът е построен в луксозен топла модерна архитектура. Разполага със 7 етажа с 32 луксозни и комфортни стаи. Hoang Quan Hotel Hotel Da Nang е най-луксозен хотел с намаления.


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   hoang quan hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193095
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930