Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2012 22:59 - ЗА ЗАПАДНИЯ БАЛКАН...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 2313 Коментари: 4 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ЗА ЗАПАДНИЯ БАЛКАН, ЗА ГРАНИНЧНАТА ПОЛИЦИЯ  И ЗА НАРКОТРАФИКА

 

  Наркотрафикът – една стара, неувяхваща тема. Кой движеше наркотрафика преди Десетото, кой бе организаторът на каналите? ДС! След идването на демокрацията дали разработените да въртят този бизнес агенти на ДС слезнаха от сцената? Не! Идват нови хора, въвеждани в „бизнеса” от старите, които се оттеглят чак когато достигнат до немощ - от такваз благинка никой не сепотказва.  Каналите функционират като се съобразяват със способностите на граничния контрол да открива наркотици в тировете и колите или пък на връзките на наркомафиятя с митничарите.  Давам за пример един виден наркобизнесмен, Фатик. Преди Десетото той е бил доставчикът на дрогата, която се е поставяла в агнешкото месо, продавано на американския Шести флот в Средиземното море. Това е било наша държавна политика за скапване на здравето на империалистите, в случая американските войници. С дейността си по наркотиците Фатик приключи наскоро, след отстрелването му от конкуренти в този бизнес.  Наркотиците пътуват през нас за Западна Европа. Това е бизнес за арабите в личен план - те произвиждат стока и получават за нея пари, от които живеят, но този бизнес е с далечен прицел за техните идеолози– в резултат на приемането на наркотици от хората в размножителна възраст поколението в Европа да се изроди, а арабските предмостия в Европа – арабски семейства с европейско гражданство – да бълнат достатъчно голяма популациия, която да подмени постепенно етноса в държавите, които са ги приели с техния. Между арабите с чуждо гражданство се укриват  и т. н. спящи ядра /ядки, клетки/, състоящи се от терористи, които при необходимост оказват допълнителен натиск върху държавата чрез атентати.Тези терористите – те са другият инструмент в ръцете на арабските фундаметалисти  като Алфатах, Алакйда, Хисбула и др. за оказване на натиск върху европейските страни по изключително жесток начин. Чрез тероризъм арабските държави се намесват във вътрешните работи на европейските държави. Като гръмна гарата в Испания и теророистите им разпоредиха да се оттеглят от Афганистан за да не гръмнат и по-силно на още по-чувствително място дали Испания пренебрегна заканата? Не, тя изтегли си войските от Алианса веднага, като обяви, че ще направи това минута след взрива. Предизвика се и недоволство в страната и протести срещу правителството, че то се било намесило във вътрешните работи на чужда държава, че водело тъпа политика и предизвикало терористите да ги треснат. Не терористите, правителството им било виновно. Че се бори срещу глобалния тероризъм...

  Това е линия на арабските държави която цели да започне по-масово разселването на араби в Европа, което се извършва и сега, но в рамките на разрешената от всяка държава миграция. А увеличението на населението в арабските държави става в геометрична прогресия, защото там на жената се гледа само като на утроба. Раждай и изпращай на улицата, Аллах ще ги храни, това проповядват аятоласите...Известно е, че колкото по-малко ражда една държава, толкова повече емигранти допуска тя в страната си, за да не се обезлюди.  Резултатите от Втората световна война, която яхня световната мафия и която докара пазарната икономика в Европа по плана Маршал дава своите резултати. Етносът в Европа се променя и този процес е необратим. Турци и араби завземат все по-силни позиции там, в Бълария и Румъния – цигани, които благодарение на ЕС отстояват правата си. И България ще стане като дърво, обвито с бръшлян, който се храни от соковете му. Проява на турската експанзия са и тъпите им филми, с които зомбират бъларските простачки. Европейците се израждат поради неподходящите условия за живот - пазарната икономика, внедрена им след Втората световна война, към която те имат непоносимост. На този принцип живеят етносите в Пакистан, Индия и Бангладеш. За културните държави тая система е неподходяща, защото избуяват плевелите – мошеници, мафиоти, олигарси и всякакви боклуци, лишени от морал и култура. Богът не е съревнованието на културното и икономическо поле, а финикийските знаци. Резултатът от това е липса на вяра в утрешния ден, подвеждане по лош път, подмяна на ценностите, бягство от действителността, липса на приплод. Това освобождаване на територии бе коментирано още от Кадафи, който предрече, че след 50 години Европа ще бъде ислямизирана без война. Това постигна мафията с резултаите от Втората световна война, която насочи Европа по трасе, водещо до края на културта й, на икономиката й, до подмяна на етноса й. А мафията от двете страни на Европа се възползва богато от това статукво. В момента арабите са в много силна позиция заради енергийните суровини, без които Европа е загубена и тя без помощта на САШ не може да се справи с тях по същия начин, както с СССР по време на Студената война. Във връзка с енергийните си суровини голяма сила и опастност за Европа е и Русия, която стана жертва на разработка на псевдоучения, за които обаче се оказа, че там има почва и поради това бащица, турнат им за кормчия е новият им Борис Годунов.

   В тази стратегическа линия арабите имат една Мека и тя е България. Изявленията на всичките ни държавници до сега за отношенята ни с арабските държави са абсолютно нелогични и тъпи. Европейските държави твърдят, че ако на араб подадеш питка, ще ти изгризка и ръката. За нас обаче според държавниците ни арабите са наши истински приятели. Две постоянни съставки след Десетото имат всички правителства у нас до сега, едната е вечната дружба с братските арабски страни, а дугата е отказ от двете наши територии по 3000 кв. км., незаконно задържани от Сърбия и наричани там Западните крайни.

   Митологизирането на обичта на арабите кам нас започна още от времето на Правешката Тиква, продължава и сега. Всякакви араби идват тук от Близкия и Средния изток. Страшна пасмина идва от Афанистан, идват и циганите на арабския свят – плестинците и се установяват тук, ползвайки държавни помощи, идват пакистанци – най-злите араби, идват сирийци, които имат слава на мошеници и много други. Черните от Африка набързо напускат страната и отиват по Европа, но арабите остават твърдо тук. Твърди се, че те осъществяват наркотрафика от Изтока за Европа и дейността им тук като търговци на арабски сувенири и храни е само прикритие на дейността им. Доста често в България по съсем улеснена процедура навлизат араби от определена държава – палестинци, които са в състояние на война с Израел, сирийци, защото там има война, а преди това войни и привилегировани имигранти имаше от Египет, Тунис, Либия и другаде. Те остават тук. Чувал съм, че наркомафията се възползва от потока на тези емигранти, които бягайки от войната и поради бедност рискуват да се пробват и като „мулета”.

   А сега конкретно за дейността на полицията тук срещу „бизнеса” на арабите у нас, който всеки знае какъв е. Само полицията не.

   Една ненормална в блока ни даде апартамента си на някакво арабско сдружение, в резултат на което в кооперацията ни непрекъснато идват и си отиват раздлични араби, но ужасяващи боклуци. Идват със сакове, оставят ги тук, пушат трева и омирисват цялата сграда, дрогират се и се влачат седнали по стълбите, крещят като да ги дерат живи. При тях обаче идват и недрогирани араби и българи, според нас каналджии, които контролират участниците в този бизнес – ятаци, складове, мулета и водачите им, отцепление при отпътуването им и чадър ако стане фал. Сигнализирахме полицията, но те не проявиха интерес въобще, както се казва сега, дори секуро не си направиха защото нямало престъпление, нямало труп, да сме се обърнели към съда да осъдим наемодателката щом не спазвали вътрешния ред. С останалото полицията се не занимавала. А тези тук арабите живеят без регистрация, но полицията не се интересува от тях или какво правят. Те на това казвам аз демокрация. Тя напредва, давам за пример продавачите на цигари от Женския пазар, които разшириха дейността си вече и на четирите спирки при Лъвов мост. Там има две милиции, но тяхната дейност не е да ловят цигаропродавачи или продавачи на откраднати джиесеми, а много по-сериозна.

   Видяхме, че нищо не става, потърсихме връзка с по-висш полицай и наш познат го сезира подробно. Отговорът е бил, „Ще видим!”. От време на време тук идват тайни полицаи и търсят определени араби. Тези лица обаче вече ги няма. Предеполагам, че издирващите  са влезли по следите им, но сигурно и издирваните също имат информатори от самата полиция и при опастност веднага изчезват.

   В кооперацията е наел едно малко помещение един пенсиониран полицай. Извика ме той преди дни в качеството ми на член на домсъвета, но разговорът прие съсем друга насока. При него имаше двама цивилни полицаи. Показаха ми разни снимки на араби, питат живяли ли са тук, имало ли е на пощенските кутии надписи с определени имена. Търсят една сурия араби, но от тях няма и следа в България, а са живяли на този адрес. И то по какъв повод ги търсят? Естествено, за трафик на дрога през България за Сърбия.

   Хванаха няколко големи пратки с наркотици в последно време и са поразбрали нещо за бригадата. Установили са, че от едно село с име Б, което е в туристичекия ми регион има каналджийка, която поема мулетата, превежда ги през границата и ги предава на колегата си каналджия в Сърбия. Същата тази дама е идвала в кооперацията ни. Нея не сме я видяли, но пък виждахме друга една дама, която имаше ключ и влизаше при арабите, като с нас се държеше проститутски-нагло както адвокатка, сгафила в ежедневието, разсмърдяна за да разпъди обвиняващите я. Стана въпрос за каналите през Западния Балкан, а това е тема, по която съм доста вещ, защото познавам планинските граници на България не само там. Шеф на заставата над с. Гърляно през 1991 г. ме арестува, защото се движех по билото на Осоговска планина и без всякакво основание той ме свали и откара с личната си кола до гара Кюстендил, но аз знам защо: да не преча на каналите на контрабандистите, които той осигураваше. Минавайки по границата от Ком на юг се оказа, че аз се движа перпендикулярно на каналите, пресичам ги и срещах доста подозрителни хора. В тази игра не можеше да няма роля и дебелият като охранена преди заколване свиня шеф на заставата. На другия ден отидох при командира на Гранични войски и казах, как постъпиха с мен. Загатнах му и защо според мен стана така. Това, което ми стана ясно от разговора бе, че той отлично знаеше какво се прави по границата с Югославия. В подобно положение изпадахме и при село Вълкосел и Голешево. Каналджии предлагаха услугите си, граничари ни напъждаха от границата като коне, навлезли да пасат в нива.

   Връщам се на разговора ми с цивилните полицаи, които ходили да търсят канали и да хващат каналджии по Западния Балкан. Доста бяха походили, нищо не хванали, но и много малко бяха запомнили от това, което бяха видяли. Аз пък им им описах целия Балкан от Петрохан до Салашкия проход, защото познавам този участък в нашата страна и в Сърбия, където е Северната крайна – район от около 3000 кв. км. населен с Българи, който незаконно днес е към Сърбия. Описах им дейността на нашите гранични полицаи, които са добри момчета и против които не мога да кажа нищо, но твърдя, че да охраняват сигурно границата по сегашната система те трябва да са поне пет пъти повече по численост, да им се осигури съвремна база и да се възстановят пътищата, които останаха от Гранични войски. Казах им, че при сегашното положение макар да не съм от някое тамошно села, мога да пренеса наколко кг. дрога през планината и никой няма и да ме забележи. Планината е напусната вече от хората, селата са обезлюдени в голяма степен поради заселване на цигани в тях, граничните полицаи охраняват в дълбочина - в ниската част на планината по пътищата, а запустяващите вече пътеки за животните и стадата са много. Никаква трудност не представлява за местните хора от селата да преведат „муле” срещу заплащане.

   При това положение, когато хората казват на полицаите, че в коперацията им има араби със съмнително поведение и бизнес, а те  си питат дедовио или отговарят: Няма престъпление, няма труп, не е наша работа, обърнете се към съда, когато границата /вече на ЕС/ е разградена, не му ли е неудобно на Цветанов да хвали успехите на страната ни и да казва, че сме готови за споразумението от Шенген. Прав е само за това, че съдиите „играят” по знаковите дела и се обогатяват за сметка на престъпниците. Да твърдиш, че охраняваш добре границата на ЕС е все едно да си кмет на София и да кажеш, че имаш страхотна централна ж. п. гара.

   А сега един важен елемент от мозайката с каналите. Бродейки по планините на Сърбия един човек ми каза, че в България мафиотите са много, но са дребни. В Сърбия обаче имало само няколко мафиота, но толкова силни, че „играели” направо с тяхното правителство и само с правителствата на страните, където имат бизнес – с по-дребни не. Дори даде пример –ако имат работа в България ще се срещнат с най-първия – бать Бойко и с никой друг, толкова силни били сръбските мафиоти. Даде за пример и канал през Светиниколския проход, но да се уведоми полицията в Сърбия или нещо подобно – никой не посмявал и да си помисли – свършен е после. От другата страна на прохода /в България/ обаче има едно село /Чупрене/, което го завладяха циганите, има и ловен дворец до границата в местността Ветрище. От едната страна хората имат страх да информират за този канал, от другата страна пък няма кой да ги хване, но кой да ги поеме има бол. То и от сръбската страна с граничната полиция е така - при многобройните ми посещения там коьорав граничен полицай не видях, но канален мафиот вероятно се усъмни в мен и ме заплаши, че в Сърбия били комунисти и никак не обичали да виждат в страната си бугари, които били приятели с Америка.

   Преди година с цел да се развие инфраструктурата по Западния Балкан информирах шефа на Гранична полиция за лошото й състояние, поради което дейността на граничните полицаи е станала невъзможна. Пътищата, строени от Гранични войски са прекъснати на места и веднаж прекъснати те запустяват, преминаването на колите на Гранична полиция също е невъзможно. Ако тази инфрструктура проработи потокът туристи натам ще се засили, защото красотата е първична, както я е сътворил Бог. Малцина знаят, че тази красота на Западния Балкан е равна на красотота напр. на Северния или Южния джендем. Понеже описах в писмото да шефа на Гранична полиция доста пътища и пътеки по Западния Балкан, интересни за туристите, публикувах това писмо в блога си. Там имам описание на един трикилометров участък със 100% запазен римски път, който отива до водопада Големия скок до хижа Копрен. Този път прехвърля Балкана, разклонява се и слиза в Сърбия в селата Дойкинци и Топлидол. Такава романтика, красота и античност няма и в Родопите. Какви водопади скачат от Чипровката планина, какви кукли /така наричат специфичните скали/ и чуки има там. Красотата е върхова! И все едно това не е част от България повече –  хвойнова пустиня на мястото на ливадите, горите се изсичат от дърварски мутри, с изчезването на ливадите се променя природата и климата, енергийни мутри строят мини ВЕЦ- ове и палати до тях в подарената имчаст от планината. Никакви хора вече няма там по планината с изключение на каналджии, бракониери, златотърсачи, иманяри и един турист, който познава този район там по-добре от граничните полицаи. В името на истината, един полицай описа билото на Балкана от седловината Кацакамък до вр. Мартинова чука, където му бе района връхче по връхче, без да пропусне нищо. Той бе професорът, останалите полицай бяха бедни студентчета в тази област.

    Повод да напиша този постинг е взривеният от камикадзе автобус. Това е доказателство колко силна е любовта на арабите към нас, показва, че за арабите широко сме разтворили всичките си телесни отверстия и те са проникнали навсякъде в тях. От тях от тук натакък може да ни опази само Господ. С това отношение към тях след Десетото – да уведимиш полицията, че се дрогират в апартамент араби и че се занимават с дейност, която е подозрителна, а полицаите да ти казват, няма труп, няма престъпление, обърнете се към съда - означава, че те изобща не знаят за опастността , надвиснала над страната. На практика сериозно охраняван е само един обект в страната  АЕЦ-а. За останалите други важи това, което казах – араби, а между тях може да има и терористи в готовност да се взривят или да направят друга пакост има проникнати във всички телесни отверстия на страната. Дори не им се налага да се правят на спящи клетки, защото демокрацията у нас е на такова високо ниво, че никой не ги проверява с какво се занимават, дори отказват и препращат към съда.

   И още нещо има. Предполагам, докато написах това си писание – за около час и половина, поне още стотина араба вероятно са получили право или паспорти да пребивават в страната ни. Да са ни честити! Нищо чудно да ни напомнят отново за себе си спонтанно, както в Бургас. Ако не спонтанно, то ще се усети по друг начин – по отлива на туристи у нас, които идват да почиват, а не да ги взривяват терористи. Защото имаме пробив в системата за сигурност и този пробив вече се видя. Хората видяли, че по аерогарата с часове ходи подозрителен човек, полицаите го не видели. Хората разбрали, че документите му са фалшиви и му не дали кола под наем, граничните полицаи не разбрали и го пуснали в страната. А има и друг вариант за изработка на фалшиви документи. Влади Въргала си поръча на един мафиот с прякор Мазния, който се прикриваше под предлог, че продава зеленцуци, да му извади паспорт. Срещу 600 лв. документът бе изваден и предаден. Аз пък съм решил да си извадя шофьорска книжка от щата Мичиган и сигурно ще сторя това без затруднения. Убеден съм, че Мазният отдавна е представил „мотивите” си пред съда или се е „споразумял” с прокурора и отново приема поръчки за фалшиви документи на зеленчуковия си щанд.

       Той ще ме оправи!

  




Гласувай:
8



1. mt46 - Поздрав, Коста!
21.07.2012 23:07
Много неща знаеш - не само за софийските потайности...
цитирай
2. mileidi46 - Straxoten si priqteliu..
22.07.2012 00:21
Tolkova mnogo informaziq..napravo ..nqmam dumi!!
Pozdravqvavm te ot surze.
Jalkoto e samo,4e nqma koi da te 4ue..
цитирай
3. tota - Много сериозни проблеми разглеждаш в постинга...
22.07.2012 14:51
Дано има кой да ги прочете и да предприеме ответни мерки за спиране на процесите, които не след дълго ще се окажат пагубни за Родината ни.
Поздрави за смелата гражданска позиция!
цитирай
4. doctora - доктора
13.08.2012 22:03
каквото е писано писано е ... горчивата чаша ще бъде изпита до край, но дали за нас има бъдеще след проказата наречена комунизъм само вечността знае ... тъй като за мен винаги чашата е наполовина пълна аз залагам на българия, но само бог знае воистина ... не са само арабите ... братята турци изливат много пари в промитите мозъци и отново се надига османския враг ... много е мътно бъдещето на българия, но все пак ние сме божия народ и трябва да се справим някак си ... справянето става с пари и силна централна власт ... хубава лоша, но трябва да е силна иначе няма спасение ... със здраве.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181924
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031